Rezi hotelli Pargassa

marika1982

Ensi vuonna lähdössä Pargaan, aiemmin ollut Tropical-hotellissa johon ollut tosi tyytyväinen, mutta mietin nyt Rezi hotellia ja siellä yksiötä. Aurinkomatkojen sivuilla sanotaan yksiöstä että yksiöt ovat maantasalla ja niissä on terassi, ovat takapihalle päin. Mitä tarkoittaa terassi, onko jokaisella yksiöllä oma terassi, aidattu? Onko siinä terassilla oma rauha vai kulkeeko porukka koko ajan ohi. Jos joku on ollut kyseisen hotellin yksiössä ottaisin kaikki mahdolliset tiedot vastaan:)

11

1599

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vanajainen

      Ulkoapäin nähtynä ei Rezi vedä vertoja Tropicalille. Mitä terassiin tulee ei se aidattu ole sillä tapaa että olisi jotain näköesteitä. Kyllä terassi oma on jos ei ole mainintaa yhteisterassista,sellaisiakin on. Kun ohimennessämme katselin Reziä tuli varmaksi ettei tuon majapaikan yksiötä ainakaan tule otettua majapaikaksi, näytti jotenkin ahtaalta koko "laitos". Ei siis kokemusta tuosta mutta kokemuksia muista sikäläisitä eli kreikkalaista hotelleista ja huoneistoista. Tuossa asuu varmaan etupäässä lapsiperheitä ja siitä voit päätellä onko rauhallista. Vaatimaton tuo on kyllä Tropicaliin verrattuna (jossa olen asunut, ylin kerros ja hineo näköala, huone käytävän päässä, isot huoneet siinä on eli myös yksiöt.).
      En majoittuisi Reziin lainkaan mutta sehän on yksilöllistä mitä vaatii.
      Tjären hotelleja kannattaa katsoa myös.

      • en ymmärrä

        Aloittaja kysyi tietoja hotelli Rezistä ja joku kertoo ohikulku vaikutelmiaan, älykästä. Pitääkö aina olla äänessä vaikkei olisi asiaakaan?


    • Kiitos vastauksesta! Katselin juuri parhaillaan tjären hotelleja mutta netistä ei saa vielä hintatietoja, ja en tiedä koska luettelot julkaistaan..Kuitenin haluis varata matkan ja mieluisen hotellin ajoissa. Tjärellä oli kyllä monta mielenkiintoista hotellia mutta pitää varmaan silti varata aurinkomatkoilta..

    • pargga

      Olimme tänä kesänä Rezissä 2vk maantasossa olevassa yksiössä. Hotelli oli todella hyvä, todella siisti ja allas alueella oli aina tilaa! Lapsiperheitä ei häiritsevästi ollut, ainakaan eivät meteliä pitäneet ;) Suosittelisin kuitenkin ottamaan hotellihuoneen parvekkeella, ne nimittäin (ainakin osaksi) on täysin uudistettu! Nämä maatasossa olevat huoneisto yksiöt eivät olleet.
      Sijainti on aivan loistava esim verrattuna Tropicaliin! Niin ja terassi ei todellakaan ole "oma piha", vaan siinäkin on parvekkeen kokoinen oleskelutila jonka edestä menee kulkutie näihin huoneistoihin ja polun jälkeen on nurmikko, jossa on aurinkotuoleja..ei siis mitään omaa yksityisyyttä niinkuin voisi ehkä kuvitella. Suosittelen ehdottomasti Reziä jo sen sijainnin takia, sekä hotellin henkilökunnan vuoksi! :)

      • Tropiclandia

        Oletko asunut Tropicalissa? Rezissä on kahta tasoa huoneita eli saneeraamattomia ja peruskorjattuja. Jos ei halua hotellihuonetta, sitä ei myöskään ota. Saa nauttia aamiaisensa ihan rauhassa, ei tarvi ryysiä yleiseen aamiaishuoneeseen.
        Tropical on pargan parhaimpia majapaikkoja.


    • Halutaan nimenomaan yksiä tai kaksio, koska olis jotain ruuanlaitto mahdollisuutta ainakin siihen aamupalaan ym..ettei tarvi mennä muiden aikojen mukaan. Totta että Tropical on kauempana, mutta ei sieltäkään loppuen lopuksi kävellyt kauaa keskustaan, tai ainakaan itsestä se ei tuntunut kovin pitkältä matkalta. Kuitenkin tropical hotellina oli mahtava, kaksio todella tilava. Mutta katselen vielä Tjäreborin hotelleja kun tulisivat vaan myyntiin..
      Onko joku ollut Enetikossa ja tietää kuinka paljon suunnilleen maksaa yksiö/kaksio kahdeksi viikoksi?

      Myös Bacolin ja Dimitran yksiöiden kaksioiden hintataso kahdeksi viikoksi kiinnostaa, ja muutenkin kokemuksia kyseisistä hotelleista:) Kiitos:)

    • ka_t_zu
    • viivain

      Tulevan kesän hintojahan ei tiedetä kaikilta vielä. Ei ole kiirettä sillä Kreikan tilanteesta johtuen ei matkoja kovin paljoa ennakkoon varata. AMllä ei ole edes enankkovaraajan etua ainakaan kaikkiin kohteisiin. Enetiko on parempi kuin vaatimaton Rezi.

    • Itse pidin Tropical hotellia ihan hyvänä hotellina, siivous pelas, oli rauhallinen ym, vaikka on vain ** kun rezi*** tähden hotelli. Mutta odottelen nyt hetken vielä jos noi tjären matkat tulis myyntiin tai sit varaan jo am:ltä.

      Onko joku ollut Bacolissa? Kaikki info tervetullutta:)

    • Ms. Elena

      Olen ollut Elenassa, joka on Tropicalia vastapäätä. Todella siisti huoneistohotelli.

    • Ei sille

      Esille

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1418
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      952
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      741
    4. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      677
    5. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      32
      665
    6. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      641
    7. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      110
      634
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      614
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      64
      598
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      587
    Aihe