Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Sekarotuinen koira kerrostaloon?

Sekarotuista etsivä

Mistä löytäisin sekarotuisen koiran, joka soveltuu kerrostaloon, eikä ole kovin kallis? En haluaisi ihan pentua, sen tulisi olla valmiiksi koulutettu, noin 1-3-vuotias. Minulla ei siis ole aikaisemmin ollut koiraa. Se olisi yksin n. 6-7 tuntia päivässä.
Tiedättekö joitakin sellaisia sivustoja, joilta löytäisi sopivan koiran? Tai kasvattajia, joilta löytyy sekarotuisia koiria? Itse olen etsinyt monilta sivuilta, mutta suurin osa ilmoituksista on sellaisia, joissa sanotaan, ettei koiraa anneta kerrostaloon, tai sitten koira on liian kallis, tai asuu liian kaukana. Asun siis Kouvolan seudulla, enkä kovin kaukaa pysty koiraa hakemaan.
Kiitos avustanne!

4

140

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • J-

      Kannattaa laittaa ilmoitus apulan annetaan koti palstalle :) itsekin tein niin ja parin päivän päästä tulikin sähköpostiin paljon ehdotuksia ja niistä sitten löytyi juuri minulle sopiva koira! Asun myös itse kerrostalossa ja hyvin pärjätään koiran kanssa. Kerrostaloon ei kannata kuitenkaan ottaa kovin haukku herkkää koiraa..
      Onnea koiran etsintään!

    • terriermix

      Miksi ihmeessä haluat juuri sekarotuisen koiran? Miksi 1-3 vuotiaan? Aika tiukat kriteerit noin muutenkin!!

      Kannattaa miettiä oikeasti oletko valmis ottamaan koiraa ja ainakin tutkia mitä kaikkea se vaatii, koiraan palaa rahaa aikas lailla muutenkin kuin pelkkään ostohintaan, mm.rokotukset, eläinlääkärikäynnit, ruuat, tarvikkeet,jne..

      Rotuvaihtoehtoihin kannattaa tutustua rauhassa, on olemassa haukkuherkempiä rotuja, joten seropit eivät välttämättä ole paras vaihtoehto kerrostaloon. Usein monirotuisen seropin kaikista sukuhaarojen roduista ei ole tietoa ja haukkuherkkyyttä voi löytyä.

      Pennusta kun koulutat itse saat parhaimman koiran, se ei takaa mitään että on valmiiksi koulutettu. Aikuinen koira voi suhtautua sinuun aivan erilailla kun edelliseen omistajaan!

    • vaihtoehtoja

      Voit myös käydä vilkuilemassa eri rescue-järjestöjen sivuja ja katsella joskos sieltä löytyisi tai sitten jos rotukoirakin käy niin rotujärjestöjen sivuilta voi löytyä kodinvaihtajia mahdollisesti edullisempaan hintaan mitä pennut ovat.. Mutta onnea etsintään!

    • jp

      joo kannatan noita resgue paikkoja joita on monia esim espanjasta tai venäjältä tuodut koirat. joiltain on voinut vaikka omistaja kuolla tai sitten heitetty ulos koska kasvanut aikuiseksi eikä olekkaan enää niin söpö, ja niistä saattaa olla tietoa että kerrostalossa asunut ja sisäsiisti ei haukkuherkkä ym..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2434
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2143
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1788
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1581
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1556
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1515
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1478
    8. 54
      1340
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      87
      1296
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe