Gotlantiin kahdeksi yöksi

Kolmen hengen kerho

Hei!

Olen etsinyt epätoivoisesti netistä matkanjärjestäjää, joka järjestäisi matkoja Gotlantiin niin, että perilläkin saisi olla edes kaksi yötä ilman että matkulut olisvat ihan järjettömät.
Pakettimatkat, valmismatkat tai ihan itsekin järjestelemällä?
Vaihtoehtona on mietitty matkaa Tukholmaan ja sieltä sitten Nynäshamniin ja sieltä yli.
Siljat sun muut tuntuvat järjestävän vain kertakipaisuja: aamulla laivasta ulos, iltapäivällä takaisin. Eipä siinä paljon ehdi nähdä!
Onko muunlaisia matkailukokemuksia Gotlannista?

6

6343

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • verkkofan

      http://www.gotland.info/eng/index.htm

      sivulla on tietoa Gotlantiin matkailijoille.
      kokemuksia Gotlannista ei ole, muuta kuin, että kalliina sitä pidetään kesäaikana, turisteja paljon, kaunis saari, kukkiva ja aurinkoinen.

    • Sam J

      Menet laivalla Tukholmaan (ostat reittimatkat), sieltä paikallisjunalla pääsee vaikka ihan Vikingin terminaalin vierestä, Slussenilta (ellen väärin muista) Nynäshamniin, josta vain nouset Destination Gotlandin laivaan.

      www.destinationgotland.se

    • memmu

      Ehdottomasti kannattaa itse se reissu järjestää! Minä tein matkani juna-v.line-bussi ja sitten lautta. Sama takaisin. Matka maksoi yht.n. 165 €.
      Visbyhyn menee 2 eri lauttaa, pikalautta n.3 tuntia on kalliimpi kuin tavallinen n.6 tunnin lautta. Laivaa tukholmaan varatessa sain vikinlineltä varattua myös lauttamatkat. Bussi tukholman satamasta menee cityterminaaliin ja siitä nynäshamniin suoraan satamaan n. 1 tunti.
      Majoitus oli minulle jo hoidettu, joten siitä en osaa sanoa muuta, kuin että siellä on paljon eri mökkivaihtoehtoja, mutta niitä kannattee olla ajoissa varaamassa...Voi olla, ettette enää tälle kesälle mökistä paikkaa saa. Mutta siellähän on myös mahdollisuus asua teltassa!Ja aina voi paikanpäällä ollessa kysyä huonetta Teltta ja pyörät jokaiselle mukaan, niin voitte vaikka käydä pohjoisempana tippukiviluolalla ja yöpyä vaikka sielläpäin. ( jos ei metsäpalovaara kiellä..)
      Hintataso on samaa kuin suomessakin, vanhan kaupungin puolella pikkupuodit ym edullisempia ja ehdottomasti käymisen arvoiset! Museot joita siellä on, kannattaa ehdottomasti käydä kaikki ( ostakaa ekasta paikasta kortti, jolla pääsette muihinki n.150 sek )Milloin olette menossa?
      Siljahan ei tosiaankaan tee kuin noita risteilyitä, olisikin hienoa jos tekisi reittiä sinne! Nuo jo mainitut sivut ovat hyvät apuvälineet teille päästä eteenpäin matkanne teon kanssa! Tsemppiä järjestelyihin ja toivottavasti lautoilla on tilaa niille päiville kuin haluaisitte!

      • kerrothan

        gotlantiin muutamaksi päiväksi omalla autolla. Mutta kun ei ole vielä tuota tukhoman kunnolista karttaa, kerrohan voiko omalla autolla ajaa tunnissa viking linen terminaalista nynäshamiin tunnissa? Käyntipaikkaehdotuksia?


      • memmu
        kerrothan kirjoitti:

        gotlantiin muutamaksi päiväksi omalla autolla. Mutta kun ei ole vielä tuota tukhoman kunnolista karttaa, kerrohan voiko omalla autolla ajaa tunnissa viking linen terminaalista nynäshamiin tunnissa? Käyntipaikkaehdotuksia?

        En usko, että tunnissa pääset.En tiedä, kun en mennyt henkilöautolla sitä väliä. Matkaa on kuitenkin muistaakseni 120 km. Reittiä satamasta pois löydät parhaiten varmaan www.vikingline.se ja sieltä info ja hamninformation. Avaa tän kans yhtäaikaa vaikka www.stockholm.se ja sieltä etsi kartta, millä pääset katsomaan vaikka koko tukholmaa. En nyt just muista minkä otsikon alla se sielä oli, mutta kyllä sä sen löydät. Tää kartta auki siis jos tuntuu, et se viking linen kartta ei riitä.. Hyvin yksinkertanen reitti satamasta pois nynäshamniin vievälle tielle.
        Nynäshamnissa kannattaa ehdottomasti käydä kierteleen puistoa, mikä on satamasta katsoen vasemmalle! Paljon lintuja ja paljon hienoa kasvillisuutta! Ihania paikkoja vaikka pitää evästaukoa. Gotlannissa kannattee ajaa pohjoiseen, sielä on lummelundan tippukiviluola ja upea hiekkaranta!Tämän reissun tekee hyvin päivässä. Gotlanti on muutenki pieni saari, että ehdottaisin kiertää sen kokonaan, kun teillä siihen on mahdollisuus. Visbyn vanhassa kaupungissa riittää todella paljon nähtävää ja koettavaa...ja ostettavaa.. Euroja otetaan vastaan, mutta yleensä seteleitä, ei kolikoita. ( Vinkkinä vaan..)


    • Eilamaija

      Kyllä Gotlantiin pääsee pariksikin päiväksi, ainakin ryhmämatkalaisena.
      Katso www.turix.fi ja kysy olisiko jossain ryhmässä tilaa!
      Näkisit Gotlannista paljon mielenkiintoista!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 97
      1824
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1815
    3. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1804
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1657
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1563
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      10
      1340
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1300
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1276
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1271
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1242
    Aihe