Matkalaukku hihnalla - odota tässä !

hätähousut

Ärsyttävää mennä ottamaan matkalaukkua hihnalta, kun ihmiset EI OSAA lukea tai eivät välitä, lattiassa olevasta "viivasta-odota tässä". Yhtään aiemmin EI se oma laukku tule - toisten on vaan hankala ottaa laukkuaan, kun seisotaan aivan kiinni hihnassa. Jokaisella matkalla sama juttu,joku "poliisi" tässäkin pitäisi olla kun ihmiset ei ymmärrä, kuinka paljon helpommin jokainen saisi laukkunsa kun odotettaisi omaa laukkua, "odota tässä" viivan takana

13

516

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Joka kerta

      Sinne pitää ottaa myös kaikki lapset ja isovanhemmat mukaan, unohtamatta kolmea laukkukärryä hihnassa kiinni. Hermon kireyttä lievittää kummasti, kun ottaa oman laukkunsa kapeasta välistä sopivan vauhdikkaasti ja sanoo vaikka: "oho, sori".

    • opetusta peliin

      Lattiassa pitäisi olla kunnon musta-keltainen teippiruudutus metrin kaistaleella hihnan edessä ja hihnan metallireunuksessa metrin välein selkeä teksti "Älä seiso hihnan edessä". Nyt lattiassa taitaa olla kulunut teippi metrin päässä ja kuluneet tekstit jossain.

      Kannattaa mennä tällaisen kaverin vasemmalle puolelle ja toivoa että oma laukku tulee ensin, ripeästi nappaat laukun ja siitähän se laukku heijaa tyylikkäästi ylikiloilla hihnahinkkaajan polveen. "Oho, sori en huomannut että seisot siinä kielletyllä alueella!" Kannattaa katsoa ehkä ensin ettei henkilö ole turhan nuori tai iäkäs ottamaan opetusta vastaan. Yleensä ei ole.

    • Ilmavaivat
    • kjdkjsdjljdla

      Kun se oman laukunkin näkee paremmin sieltä metrin puolentoista päästä. Minusta ne jotka päästää pienet lapset myös peuhaamaan hihnan viereen, kun muut nostelee 20 kilon laukkuja pois ovat vailla järkeä.

      Joillain kentillä on jo laitettu osittaisia metallikaiteita, jotta ihmiset pysyy vähän kauempana hihnasta.

    • odota tässä

      Mulla on tapana "opastaa" myös. Kuikuilen sieltä parin metrin takaa ja kun näen oman laukkuni, siirryn viimetipassa nappaamaan sen ja todellakin huitaisen pariakin sääret hihnassa kiinni seisojaa ja mulkaisen törkeästi. Jos ei ole minkään valtakunnan käytöstapoja, pitäähän jonkun niitäkin pässejä opettaa.

      • ihan hävettää

        Minä osaan seisoa metrin, parin päässä karusellista ja kun oma laukkuni tulee, mielenosoituksellisesti riuhtaisen sen pois ja varmasti 2-3 sääret hihnassa kiinni olevaa henkilöä satuttaa itsensä mun 20-25 kiloa painavaan laukkuun. Kukaan ei ole vielä koskaan jäänyt kiukuttelemaan, kun olen poistunut. Ääliöt eivät ymmärrä seistä parin metrin päässä, josta kaikki näkisivät tulevat laukut ja hihnan eteen jäisi nostovarat laukuille. Pässejä mitä pässejä!


    • PaavoXX

      Itse menen lahelle hihnaa vasta kun naen oman laukkuni. Edessa oleville sanon yleensa "excuse me" ja saan nostaa laukkuni vapaasti pois hihnalta ketaan kolhimatta, minua ei vituta yhtaan...

      • aosjpd

        Tämä hihnajengi blokkaa vaan näkymän hihnalle ja jatkuvasti joutuu sitten kyttäämään missä välissä se oma voisi tulla ettei lähde uudelle kierrokselle.

        En sano excuse me, menen päättäväisesti välistä ja otan laukkuni päättäväisesti hihnalta, jos joku sattuu edelleen seisomaan jaloissa niin voihan siinä vähän kolista. Sitten voikin sanoa oh no I am so sorry I don't understand how could that have happened!!!


    • Kyl stressaa

      Kokeilkaa helikoptreria niiden Samsoneitten kanssa, kylla sitten helpottaa. Hitto jos laukku menis toiselle kierrokselle muiden takia, se olisi katastrofi :))

      Sama kun mua ottaa pattiin kun jengi seisoo koneen kaytavalla ja bloggaa nakyvyyden ovelle, etta koska se oikein aukeaa ja kummalta puolelta ;))

      • no life...

        Yksi laukkujuntti ilmeisesti ilmoittautui.

        Ajatuskulku menee katos näin: "Hitto jos joudun muiden takia seisomaan metrin kauempana hihnasta, se olisi katastrofi."

        Hienoja noi hymiöt. Parantaa tekstin laatua huomattavasti. Tai sitten ei.

        Bloggaa? Bloggaa?! Vai blokkaa? Ei teidän kielitaidottomien hihnahinkkaajien teksteistä saa edes selvää. Yritä vähän terävöittää tuota ulosantia. Vai tuliko teksti just sellaisena kuin pääkopan sisällä raakaversiona olikin?


    • Sertrew

      Mitä lähempänä hihnaa seisot sitä pienempi on älykkyysosamääräsi!

    • Lehmä hihnan vieresä

      Viimeksi kun tulin matkalta, hihnan vieressä seisoi muuan lehmän kokoinen ämmä, joka töllisteli ympäriinsä että näkevätkö kaikki purontakasen emännän palaavan lomalta. Näytti vielä siltä, ettei hän edes tiennyt millainen hänen laukkunsa oli. Toinen torvelo otti väärän laukun, aukaisi sen kun epäili omakseen. Laukkujen arpojille ilmainen neuvo: vetäkää vaikka spray-maalilla tunnistamista helpottavat merkit laukkuihinne jos ette niitä tunne muuten.

      • juuri näin

        Ja itsellä kannattaa olla TSA-lukolla varustettu laukku, ei pääse tosta noin vaan ulkopuolinen avaamaan mutta kentän turvahenkilöstö saa auki rikkomatta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1485
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      156
      1159
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1050
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      917
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      860
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      65
      773
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      757
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      733
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      728
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      702
    Aihe