Tylsää tunnilla?

Judenski

Hei voitteko kertoo jtn hyvii vinkkei tunnille?:D
ite oon piirrelly ja lähetelly viestilappuja hyvän kaverini kanssa joka istuu takanani;))
Meijän ope hirveesti väilitä jos ei keskity , piirtelee...yms;DMutta jos puhuu jollekki niin .......Niin niitä vinkkei?xxD

31

2180

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • James-95

      Kuuntele opettajaa ja tee tehtäviä niin ei ole tylsää.

    • Judenski

      Hahaa...Ei toimi:PPP

    • Lopetatoikkk

      Kuuntele, viittaa ja tee määrätyt tehtävät. Tuo on vain niin helpompi tapa, josta varmasti on hyötyä. Sinun ei tarvitse lukea kokeisiin edes niin paljon, että saat hyviä numeroita. Ei ole varmaan kovin vaikeaa vaan kuunnella opettajaa, ja pari kertaa viitata? Miks pitää sählätä ja piirrellä jotaki, kun härällään olevat sonnit... Sitä paitsi tunnit menee paljon nopeampaa, kun on tunnilla "läsnä". Itse tein samaa kuin sinä 6 vuotta, ja nyt tuntuu tunnit menevän paljon nopeampaa!

    • ...

      Kirjottele muistiinpanoja, toimii ainakin mulla

    • Judenski

      Ootte aika paskoja:P

      • vellihousukoulu

        Känny taskuun ja pyydä lupaa päästä paskalle. WCeessä vaan sitten pelailet,viestittelet ja käyt netissä jonkin aikaa. Tai sitten vain "Auuu pää on kipeä pakko päästä kotiin" nää kyl toimii vain yhen tai pari kertaa. Sitten ku oot käyttäny niin kuulokkeet korviin ja musa soimaan. Katot opea viattoman näkösenä.


    • vapaudenkaipuu

      En todellakaan suosittele opettajan kuuntelemista, muistiinpanojen tekemistä ja viittailua.

      On muuten iha sika cool saada kutosii kokeist. Jos ka. on yli 7.5 ni on luuseri. Varsinki, jos käyttäytymiin on ees 7 ni on ihan vitu n000b..

      siis for real, suosittelen, että jos ei kiinnosta ni piät suus kii ja annat opiskelurauhan niille jotka sitä yrittää sun ympärillä (: Ei koulussa kuulukka olla ku huvipuistossa.

      • Mä tiedän 98

        Njaah... Itse saan koko ajan kokeista 9:llä ja 10:llä alkavia, ja nautin koulumenestyksestäni. Viittaan tunneilla melkein koko ajan, ja kehujakin olen saanut, ja todistuksesta on tulossa paljon parempi kuin viimeksi :-). Ka jotain 8.36, ja ainoa seiska liikka, sitten on 5 ysiä, ja loput kaseja. Mun mielestä olis karseeta saada kutosia. Kannattaa kokeilla hyvää koulumenestystä, se on kivaa, ja sitten ollaan ylpeitä :-)


      • Mä tiedän 98

        Njaah... Itse saan koko ajan kokeista 9:llä ja 10:llä alkavia, ja nautin koulumenestyksestäni. Viittaan tunneilla melkein koko ajan, ja kehujakin olen saanut, ja todistuksesta on tulossa paljon parempi kuin viimeksi :-). Ka jotain 8.36, ja ainoa seiska liikka, sitten on 5 ysiä, ja loput kaseja. Mun mielestä olis karseeta saada kutosia. Kannattaa kokeilla hyvää koulumenestystä, se on kivaa, ja sitten ollaan ylpeitä :-) Näin kerran unta, et sain kokeista 7 ja 5, mut onneks oli vaan pahaa unta.


      • raervfdaeq
        Mä tiedän 98 kirjoitti:

        Njaah... Itse saan koko ajan kokeista 9:llä ja 10:llä alkavia, ja nautin koulumenestyksestäni. Viittaan tunneilla melkein koko ajan, ja kehujakin olen saanut, ja todistuksesta on tulossa paljon parempi kuin viimeksi :-). Ka jotain 8.36, ja ainoa seiska liikka, sitten on 5 ysiä, ja loput kaseja. Mun mielestä olis karseeta saada kutosia. Kannattaa kokeilla hyvää koulumenestystä, se on kivaa, ja sitten ollaan ylpeitä :-)

        HAHAHAAA ka jotain 8.4 kaikki taideaineet kympeiks niin sain 9.2 HAAHHAHAHAAAHA


      • DerpyThöSorbet

        Opettele kirjoittamaan n00b oikein. :=)

        Itse en ole lukenut kokeisiin juuri yhtään ja silti numerot on ihan kasista ylöspäin :)
        Ei se ole niin vaikeaa miltä vaikuttaa.


      • Rowenahan minä
        DerpyThöSorbet kirjoitti:

        Opettele kirjoittamaan n00b oikein. :=)

        Itse en ole lukenut kokeisiin juuri yhtään ja silti numerot on ihan kasista ylöspäin :)
        Ei se ole niin vaikeaa miltä vaikuttaa.

        Melkein kaikista kokeista luokan paras numero tulee mulle. Ope väittää ettei sen kokeista voi selviytyä lukematta vaikka mä en IKINÄ lue kokeisiin. Ei opee tarvi kuunnella ajattele vain muita asioita ja kattele taululle ymmärtäväisen näköisenä ja nyökyttelee kun ope kysyy jotain. Toimii mulla eikä oo tylsää(sivuvaikutuksena voi olla se ettei tiedä mitä pitää tehdä). Jos ei kelvannu nii känny taskuun ja pyydä lupaa päästä vessaan p*skalle.


    • gpoijjfjvgoifncoövn

      Itellä on ihan v*tun hyviä vinkkejä tunneille, jotka toiminu ainaki itellä:

      Matikan tunnilla yritä keksiä laskimella hauskoja ja härskejä sanoja esim. 80085=boobs 715517=tissit. Tai sitten vaan sulkuja ja pisteitä: (.)(.)
      Piirtele vihkoon ja jatka töitä opettajan tullessa katsomaan.
      Istu takarivissä ja pelaa kännykällä, juttele kavereiden kanssa, nuku tai keiku tuolilla.

      • 5465

        voin kuvitella kun räpläät laskimella jotain tissejä ja hihität nurkassa .___. vittu oot kova


    • j

      Vitun hyvii vinkke;) Kiituss:D

    • ToivotonLikka

      Mää todellakib suosittelen opettajan kuuntelemista ja sellasta..

      mulla on huomenna koe, kirjat koulussa ja en oo kuuunnellu tunneilla. Nyt vähä kaduttaa ku yritän nostaa ton bilsan arvosanan kuutosesta ysiin, mut ei oo mitään tietämystä mistää, hyvä ku oon nähny koko bilsan kirjaa tänä lukuvuonna.

    • hhimmlerstein

      Runkkaa

    • poksukljkhghjöoliu

      kannattaa ladata kännykkään pokemon peli. pelin läpipääsyyn menee yli 50 tuntia ja peliä jaksaa hinkata vielä kauan sen jälkeen. KYLLÄ siinä pystyy tallentamaan, joten voit nysvätä liikunnantunneilla, varsinkin jos suunnistusta tai hiihtoa.
      peli on siis pokemon crystal.

    • hahhahhahaha

      Keksi salakieli kamus kaa nii voitte puhuu paskoja opest. Ite ollaan kamun kaa tehty :D

    • TyttövainJT

      Keiku, nuku, pelaa, käy puhelimella netissä, huutele... TAI keskity... Eka on mukavampi ja niitä oon noudattanu ykkösestä asti ja ala-asteelta oon lähteny tasan ysin keskiarvola :)))

    • 8+4

      Jos oot vielä tossa 'hihihihi lähetellään viestilappuja hihihihihihi!!11' -vaiheessa, niin suosittelen keskittymään.

    • hehehahahehe

      Mulla on se hyvä puoli et pystyn juttelee ja keskittyy samaan aikaan. Voin puhuu kaverin kans mitä haluun mut silti kaikki open sanomat jutut jää mun pään sisälle. Ja kokeist tulee hyviä ku vaan lukee sen koealueen hyvin ja käyttää aikaa tarpeeksi. Mä oon nyt ysil ja luen aina edellisenä iltana kaks tuntii kokeeseen ja sit just ennen koetta vielä kertaan. Melkeen aina tulee 9-10, kerran on tullu 8

    • Suomen tulevaisuus... Kyselee mitä muuta tehdä tunnilla kuin sitä mitä varten siellä ollaan...

    • 6lk

      nonnii nyt tulee niit vinkkei: eli piirrä kätees kaikkee ja kirjottele, pelaa kännykäl sillee hiukan pulpetin takan, tekstaa kaverin kaa, heit läppää open jutuist ääneen, jaja iha vaan juttelet, puhaltele purkkapalloi, piirrä vihkoon juu noit kaikkii mä käytän :D

    • Bisnes mies muhamad

      Osta kebab!

      • kääkky

        Sano et on huono olo ja haluut kotiin tai terkkarille. Sitten ostat jotain kivaa jolla voi tehä jotaki ja takas luokkaan väittäen kenties että oli vain nälkä kun en syönyt tänään tarpeeks. Sitten alat värkkään sillä jutskalla jonka ostit.


    • Panostus (y)

      Yritä keskittyy opetukseen. Jos sul on joku vaikka rannekello jota näpräät nii samal keskityt opetuksee nii sujuu hyvi :)
      Viime jaksotodistus ka oli 9.8 :) panostan kouluun ja paljon. Matikan kokeist kaikist 10- :) kemiast 10- & 10 :)
      Panosta nii pärjäät !

    • PERSREIKÄ69

      TOI ON PERSEESTÄ

    • Kys...Kys

      Oot homo KYS

    • Anonyymi

      pelatkaa ilmasia nettipelei cromebookeil jos teil on semmossii kouluis ei se niin vaikeet oo

    • Anonyymi

      YRITÄ LÖYTÄÄ V KIRJAIN
      WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      110
      1947
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      9
      1669
    3. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      15
      1618
    4. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1517
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      151
      1475
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      107
      1390
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1357
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      650
      1271
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      17
      1203
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      10
      1158
    Aihe