Tylsää tunnilla?

Judenski

Hei voitteko kertoo jtn hyvii vinkkei tunnille?:D
ite oon piirrelly ja lähetelly viestilappuja hyvän kaverini kanssa joka istuu takanani;))
Meijän ope hirveesti väilitä jos ei keskity , piirtelee...yms;DMutta jos puhuu jollekki niin .......Niin niitä vinkkei?xxD

31

811

  Vastaukset

  • Kuuntele opettajaa ja tee tehtäviä niin ei ole tylsää.

  • Hahaa...Ei toimi:PPP

  • Kuuntele, viittaa ja tee määrätyt tehtävät. Tuo on vain niin helpompi tapa, josta varmasti on hyötyä. Sinun ei tarvitse lukea kokeisiin edes niin paljon, että saat hyviä numeroita. Ei ole varmaan kovin vaikeaa vaan kuunnella opettajaa, ja pari kertaa viitata? Miks pitää sählätä ja piirrellä jotaki, kun härällään olevat sonnit... Sitä paitsi tunnit menee paljon nopeampaa, kun on tunnilla "läsnä". Itse tein samaa kuin sinä 6 vuotta, ja nyt tuntuu tunnit menevän paljon nopeampaa!

  • Kirjottele muistiinpanoja, toimii ainakin mulla

  • Ootte aika paskoja:P

   • Känny taskuun ja pyydä lupaa päästä paskalle. WCeessä vaan sitten pelailet,viestittelet ja käyt netissä jonkin aikaa. Tai sitten vain "Auuu pää on kipeä pakko päästä kotiin" nää kyl toimii vain yhen tai pari kertaa. Sitten ku oot käyttäny niin kuulokkeet korviin ja musa soimaan. Katot opea viattoman näkösenä.


  • En todellakaan suosittele opettajan kuuntelemista, muistiinpanojen tekemistä ja viittailua.

   On muuten iha sika cool saada kutosii kokeist. Jos ka. on yli 7.5 ni on luuseri. Varsinki, jos käyttäytymiin on ees 7 ni on ihan vitu n000b..

   siis for real, suosittelen, että jos ei kiinnosta ni piät suus kii ja annat opiskelurauhan niille jotka sitä yrittää sun ympärillä (: Ei koulussa kuulukka olla ku huvipuistossa.

   • Njaah... Itse saan koko ajan kokeista 9:llä ja 10:llä alkavia, ja nautin koulumenestyksestäni. Viittaan tunneilla melkein koko ajan, ja kehujakin olen saanut, ja todistuksesta on tulossa paljon parempi kuin viimeksi :-). Ka jotain 8.36, ja ainoa seiska liikka, sitten on 5 ysiä, ja loput kaseja. Mun mielestä olis karseeta saada kutosia. Kannattaa kokeilla hyvää koulumenestystä, se on kivaa, ja sitten ollaan ylpeitä :-)


   • Njaah... Itse saan koko ajan kokeista 9:llä ja 10:llä alkavia, ja nautin koulumenestyksestäni. Viittaan tunneilla melkein koko ajan, ja kehujakin olen saanut, ja todistuksesta on tulossa paljon parempi kuin viimeksi :-). Ka jotain 8.36, ja ainoa seiska liikka, sitten on 5 ysiä, ja loput kaseja. Mun mielestä olis karseeta saada kutosia. Kannattaa kokeilla hyvää koulumenestystä, se on kivaa, ja sitten ollaan ylpeitä :-) Näin kerran unta, et sain kokeista 7 ja 5, mut onneks oli vaan pahaa unta.


   • Mä tiedän 98 kirjoitti:

    Njaah... Itse saan koko ajan kokeista 9:llä ja 10:llä alkavia, ja nautin koulumenestyksestäni. Viittaan tunneilla melkein koko ajan, ja kehujakin olen saanut, ja todistuksesta on tulossa paljon parempi kuin viimeksi :-). Ka jotain 8.36, ja ainoa seiska liikka, sitten on 5 ysiä, ja loput kaseja. Mun mielestä olis karseeta saada kutosia. Kannattaa kokeilla hyvää koulumenestystä, se on kivaa, ja sitten ollaan ylpeitä :-)

    HAHAHAAA ka jotain 8.4 kaikki taideaineet kympeiks niin sain 9.2 HAAHHAHAHAAAHA


   • Opettele kirjoittamaan n00b oikein. :=)

    Itse en ole lukenut kokeisiin juuri yhtään ja silti numerot on ihan kasista ylöspäin :)
    Ei se ole niin vaikeaa miltä vaikuttaa.


   • DerpyThöSorbet kirjoitti:

    Opettele kirjoittamaan n00b oikein. :=)

    Itse en ole lukenut kokeisiin juuri yhtään ja silti numerot on ihan kasista ylöspäin :)
    Ei se ole niin vaikeaa miltä vaikuttaa.

    Melkein kaikista kokeista luokan paras numero tulee mulle. Ope väittää ettei sen kokeista voi selviytyä lukematta vaikka mä en IKINÄ lue kokeisiin. Ei opee tarvi kuunnella ajattele vain muita asioita ja kattele taululle ymmärtäväisen näköisenä ja nyökyttelee kun ope kysyy jotain. Toimii mulla eikä oo tylsää(sivuvaikutuksena voi olla se ettei tiedä mitä pitää tehdä). Jos ei kelvannu nii känny taskuun ja pyydä lupaa päästä vessaan p*skalle.


  • Itellä on ihan v*tun hyviä vinkkejä tunneille, jotka toiminu ainaki itellä:

   Matikan tunnilla yritä keksiä laskimella hauskoja ja härskejä sanoja esim. 80085=boobs 715517=tissit. Tai sitten vaan sulkuja ja pisteitä: (.)(.)
   Piirtele vihkoon ja jatka töitä opettajan tullessa katsomaan.
   Istu takarivissä ja pelaa kännykällä, juttele kavereiden kanssa, nuku tai keiku tuolilla.

   • voin kuvitella kun räpläät laskimella jotain tissejä ja hihität nurkassa .___. vittu oot kova


  • Vitun hyvii vinkke;) Kiituss:D

  • Mää todellakib suosittelen opettajan kuuntelemista ja sellasta..

   mulla on huomenna koe, kirjat koulussa ja en oo kuuunnellu tunneilla. Nyt vähä kaduttaa ku yritän nostaa ton bilsan arvosanan kuutosesta ysiin, mut ei oo mitään tietämystä mistää, hyvä ku oon nähny koko bilsan kirjaa tänä lukuvuonna.

  • Runkkaa

  • kannattaa ladata kännykkään pokemon peli. pelin läpipääsyyn menee yli 50 tuntia ja peliä jaksaa hinkata vielä kauan sen jälkeen. KYLLÄ siinä pystyy tallentamaan, joten voit nysvätä liikunnantunneilla, varsinkin jos suunnistusta tai hiihtoa.
   peli on siis pokemon crystal.

  • Keksi salakieli kamus kaa nii voitte puhuu paskoja opest. Ite ollaan kamun kaa tehty :D

  • Keiku, nuku, pelaa, käy puhelimella netissä, huutele... TAI keskity... Eka on mukavampi ja niitä oon noudattanu ykkösestä asti ja ala-asteelta oon lähteny tasan ysin keskiarvola :)))

  • Jos oot vielä tossa 'hihihihi lähetellään viestilappuja hihihihihihi!!11' -vaiheessa, niin suosittelen keskittymään.

  • Mulla on se hyvä puoli et pystyn juttelee ja keskittyy samaan aikaan. Voin puhuu kaverin kans mitä haluun mut silti kaikki open sanomat jutut jää mun pään sisälle. Ja kokeist tulee hyviä ku vaan lukee sen koealueen hyvin ja käyttää aikaa tarpeeksi. Mä oon nyt ysil ja luen aina edellisenä iltana kaks tuntii kokeeseen ja sit just ennen koetta vielä kertaan. Melkeen aina tulee 9-10, kerran on tullu 8

  • Suomen tulevaisuus... Kyselee mitä muuta tehdä tunnilla kuin sitä mitä varten siellä ollaan...

  • nonnii nyt tulee niit vinkkei: eli piirrä kätees kaikkee ja kirjottele, pelaa kännykäl sillee hiukan pulpetin takan, tekstaa kaverin kaa, heit läppää open jutuist ääneen, jaja iha vaan juttelet, puhaltele purkkapalloi, piirrä vihkoon juu noit kaikkii mä käytän :D

  • Osta kebab!

   • Sano et on huono olo ja haluut kotiin tai terkkarille. Sitten ostat jotain kivaa jolla voi tehä jotaki ja takas luokkaan väittäen kenties että oli vain nälkä kun en syönyt tänään tarpeeks. Sitten alat värkkään sillä jutskalla jonka ostit.


  • Yritä keskittyy opetukseen. Jos sul on joku vaikka rannekello jota näpräät nii samal keskityt opetuksee nii sujuu hyvi :)
   Viime jaksotodistus ka oli 9.8 :) panostan kouluun ja paljon. Matikan kokeist kaikist 10- :) kemiast 10- & 10 :)
   Panosta nii pärjäät !

  • TOI ON PERSEESTÄ

  • Oot homo KYS

  • pelatkaa ilmasia nettipelei cromebookeil jos teil on semmossii kouluis ei se niin vaikeet oo

  • YRITÄ LÖYTÄÄ V KIRJAIN
   WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  • Marin: "Uuden virustaudin leviäminen on asetettava oikeaan mittakaavaan"

   Pääministeri puhuu eduskunnalle koronaviruksesta ja rauhoittelee tilanteesta. "Tavalliseen kausi-influenssaan sairastuu Suomessa vuosittain noin 5 prosenttia aikuisista ja 10 prosenttia lapsista. Koronavirusinfektiotapauksia on varmistettu selvästi vähemmän. Epidemian keskusalueella Hubeissakin vain noin 0,1 prosenttia väestöstä on sairastunut koronavirukseen." https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/ed3c6cd1-d743-474e-95f2-739c788bc89b

   59
  • Coronasta jo parantuneet sairastuneet uudestaan

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/665a88cc-27e7-4aa9-8ce1-5e7a4f027914 Sairaus voi hetkellisesti mennä lepotilaan ja aktoivoitua uudestaan. Taitaa ihmiskunnan loppu olla nyt oikeasti lähellä.

   186
  • Skotlanti lupaa ilmaiset kuukautissuojat kaikille naisille

   "Skotlannin parlamentti on hyväksynyt lakiesityksen, joka takaa ilmaiset kuukautissuojat kaikille maassa asuville naisille. Lain mukaan tamponeja ja siteitä aletaan jakaa ilmaiseksi apteekeissa, monitoimitaloissa ja nuorisokerhoissa". https://yle.fi/uutiset/3-11230065?origin=rss Ilmaisten kuukautissuojien kustannukseksi arvioidaan 24,1 miljoonaa puntaa eli lähes 29 miljoonaa euroa vuodessa. Lakiesitystä perusteltiin sukupuolten tasa-arvolla.

   23

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Matkustaja ilmoitti omasta koronavirusepäilystään

   VR tehosiivosi junavaunuja. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/a2da2794-58ae-4dbe-807c-83622f985a4c
   Maailman menoa
   141
   7135
  2. Coronasta jo parantuneet sairastuneet uudestaan

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/665a88cc-27e7-4aa9-8ce1-5e7a4f027914 Sairaus voi hetkellisesti mennä lepotilaan ja aktoivoitua uudestaan. Taitaa
   Maailman menoa
   181
   3869
  3. Marin: "Uuden virustaudin leviäminen on asetettava myös oikeaan mittakaavaan."

   Pääministeri puhuu eduskunnalle koronaviruksesta ja rauhoittelee tilanteesta. "Tavalliseen kausi-influenssaan sairastuu Suomessa vuosittain noin 5 pr
   Maailman menoa
   57
   2922
  4. Ymmärsinkö oikein tuon Jari Sillanpään jutun?

   Siis Jari Sillanpäälle oli tullut hieroja hieromaan Jari Sillanpäätä. Tällä hierojalla oli ollut 12 v lapsi mukanaan saapuessaan Jari Sillanpälle. Tä
   74
   1032
  5. Yksi pikku juttu

   Sun kannattaa varautua yllätykseen, tosi isson yllätykseen. Onhan sinulla passi voimassa?
   Ikävä
   55
   950