KIRPPUTORI , TILITYS EI PELITÄ???

saako omat ra,.

Siis minulla on kirppiksellä tavaraa myynnissä, provisio 37% ja loput mulle ,joo ei vaan meinaa millään puolenvuoden väleinkään saada rahoja , aina ensi viikolla ,kun nyt ei ole rahaa .. Ärsyttävää kun pitää aina käydä kerjäämässä omia rahoja. ,joo jos olisi lähellä toinen kirppis veisi sinne, muutkin kuin minä. onko mitään toivoa minne vois tehdä ilmoituksen moisesta rahan" lainaajasta"

3

374

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hohu..

      taas mennyt 2viik. kun lupas että rahat tilillä, puolen vuoden myynti saamisiani .eipä vaan näy rahoja. eikö ketään valvo yksit. kirppiksen pitäjijä. (suomalainen pitäjä.)

    • Anonyymi

      Kirpputorin pitäjä rikkoo lakia viivytelläseen tilityksen maksamis3ssa.Rahat ovat sinun rahoja eivät edes lainassa yrittäjällä.Kolmas osapuoli on jättänyt rahan välitettävksi sinulle,joka on sovittu oäydänvuokrauksen kanssa.
      Sinä maksat ja Olet sopimusuhteessa yrittäjään vain siltä osin, vuokratessasi myyntipaikan.Rahoja jotka myynnistä tulisi tilittää sinulle HETI.kun myyntipöytä vapautuu.Tämä on täysin yksiselitteistä,eikä yrittäjä saa edes sinun rahoja käyttää....

    • Anonyymi

      Vaikka ketju on jo vanhempi, niin komppaan täysillä aloittajaa. Hyvin monet kirpputorien pitäjät panttaavat tilitystä, tuntuu olevan alan yrittäjien vakiintunut tapa ? Esimerkiksi tilitys viisi pankkipäivää, tämä on minun mielestäni kohtuutonta , ja tämä siitä huolimatta, vaikka kirpputoriyrittäjällä ja asiakkaalla on sama pankki.

      Monet kirpputoriyrittäjät vetoavat jälkitilitykseen. Jälkitylityksessä tilitetään kirppismyyjän tuotteita jotka ovat kadonneita, ja tulisivat silti ostetuiksi ja menisivät kassan kautta.
      Minusta tämä selitys ontuu ja pahasti, kaikilla kirppiksillä on aina tanko tai yksi pöytä, näissä lukee löytötavarat , ja laput EI MYYNNISSÄ , joissakin kirppiksillä on naru edessä tai muu este, että kyseinen pöytä erottuisi muista myyntipöydistä.
      Lisäksi tuotteet ovat vain sopimuksessa mainitun määräajan esillä, usein aika on kaksi viikkoa.
      Ikinä ei ole mieleeni tullut penkoa näiden löytötavarapöytien tavaroita, tai vaatteita ostotarkoituksissa, enkä ole nähnyt muidenkaan kirpparikävijöiden näin tekevän.

      Kannattaakin lukea tarkaan sopimusehdot, ja varsinkin kohta tilitykset. Omassa kotikaupungissani meni eräs kirpputori konkurssiin, ja osa kirpputoripöydän vuokraajista menettivät rahansa.

      Onneksi kesä on ihan tuloillaan , ja ulkokirppikset käynnistyvät kesän myötä ja pääsee itse myymään tarpeettomat tavarat. Hyvää kirppiskesää kaikille !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      287
      3192
    2. 202
      2898
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      71
      2484
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      223
      1958
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      14
      1392
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1327
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1298
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1267
    10. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      162
      1231
    Aihe