Ei mitään tarvetta käyttää Linuxia

windows-käyttäjä

Kuulkaas nyt Linux-idiootit. Kaikesta itkemisestänne huolimatta mulla ei ole pienintäkään tarvetta käyttää Linus Torvaldsin paskatuotteita. Käytän nopeasti ja sujuvasti Windowsia, eikä format c:eiden kirjoittelu ole mikään ongelma, osaan käyttää täysin sujuvasti komentokehoitetta. Windows on minulle yhtä kotoisa kuin teille on se lelu Linuxinne.

En kertakaikkiaan keksi mitään syytä miksi käyttäisin Linuxia, joka aikanaan tuotti niin paljon turhaa työtä ja kärsimystä, kunnes vaihdoin Windowsiin. The Pirate Show ei ole syy käyttää Linuxia eikä edes pelaaminen. Siihen pitäisi ensin vetää piratebaysta Linuxin laiton kopio ja sitten imutella pelit piratebaysta. Enpä viitsi vaivautua, Linuxiin saa ilmaiseksi pelejä microsoft.comista.

En todellakaan siirry koskaan enää maksullisten ohjelmistojen maailmaan. En suostu maksamaan rehellisesti samaa hintaa jonka te taukit maksatte kun ette tajua ottaa ilmaiseksi. Windowsin kanssa kaiken saa ihan laillisestikin ilmaiseksi, jopa windowsin itsensä. Ei tarvitse maksaa laillista hintaa kenellekään mistään ohjelmistosta, eikä kukaan kysele, että teitkö itse ilmaisen ohjelman? Enpä tehnyt, tulevaisuudessa teen kun opettelen ohjelmoimaan Windowsille.

Se on ihan turha palstalla itkeä miten vaikea on kirjoittaa format c: komentoja, jos ette itse osaa. Joku muu katsokaas osaa. Teen komentokehoitteella asiat helvetin paljon nopeammin ja tehokkaammin kuin teikeläiset Linux-pellet naksuttelette graafisesti ja odottelette, että se Linux-installer ajaa itsensä ja ehkä onnistuu tai sitten ei onnistu.

Miksi siirtyisin Linuxiin? Ei pienintäkään syytä liittyä Linuxin aivottomaan ja ajattelukyvyttömään zombilaumaan mörisemään kannabiksen ihanuudesta. Pysyn aina Windows-käyttäjänä.

9

120

  Vastaukset

  • >format c:
   >Linuxiin saa ilmaiseksi pelejä microsoft.comista

   Hahaha! Päivän parhaat naurut!

   • Kiitos että pidät postauksestani, tämä on tositarina ja Windows on parempi kuin Linux.


  • windows voittaa! linux on tietotekniikkanerojen (peelot) leikkikenttä, eivätkä ne osaa edes ohjeistaa windows-käyttäjiä käyttämään linuxia, niistä on hauskaa, kun miljardit ihmiset maailmassa kokeilevat linuxia ja toteavat sen paskaksi. vaikkakin ilmaiseksi paskaksi.. kaikki pitää tehdä itse, kukaan ei oikeasti viitsi tehdä linuxiin sellaisia ohjelmia, joita windows-ihmisetkin osaisivat käyttää, miksi tehdä, kun kaikki käyttäjät osaa käyttää linuxia silmät kiinni konekielellä ja nollilla ja ykkösillä !!! windowssiin ei tarvitse kovin suurta koulutusta tehdäkseen ihan mitä huvittaa, minun 4 vuotiaat poikanikin osaavat laittaa pelit windowsiin ja pelata niitä, linuxiin eivät osaisi, koska siinä tarvitsee jo konekieltä ja ohjeita peeloilta siihenkin, kun tökkää muistitikun koneeseen, taikka laittaa cd-levyn kelkkaan, ! windows sen sijaan hoitaa kaiken itse kyselemättä tyhmiä peeloilta !

   • WAU! Tekniikan ihmelapsia. Pidät varmaan muksujas tosi neroina? Isältä ne ei ainakaan niitä geenejä ole saanut.


  • Tu purkaus vaikuttaa joko peeneloskloonin tai turhautuneen win-kauppiaan purskahdukselta.

   Jos haluaa kirjoittaa uskottavan oloisen trollin, pitää pitää huolta siitä, että oksennus on _sisäisesti johdonmukainen_. Siitä saitte perusohjeen kaikkeen manipulointiin.

  • Tosiaan jo 4-vuotiaat osaavat sitä käyttää, mutta annas olla, kun on linux-jakelu......... siitä sudoaptget-mössöstä ei ota aikuisetkaan selvää!

   Siinä se olennainen tulikin - windows on käyttäjä ystävällinen, sitä voi ihan normaalijärkinen, lukutaitoinen ihminen käyttää itsekseen - iästä riippumatta, mutta yritäppäs linuxia? Pelkkä mokkula-yhteys jää haaveeksi!

  • No EI!!

  • Vai tulet toimeen ILMAN GNU/Linuxia...
   Ei paha, sit et käytä töllöä, et digiboxia, et nettiä, et välttämättä autoakaan, et palauta pulloja automaattiin, et kenties saa kaupasta mitään, kun osa tehtaista kenties seisoo kunnei tavaraa tule, et myöskää voi katsella kaikkia leffoja, kun rendaus klusterit on varmaan kaikki EI win pohjaisia, mitäs vielä... Puhelinkaan ei toimi välttämättä, kun luuri/tukarit on jotain muuta kuin win...
   Aika vähiin sun tekeminen jäi teknologian suhteen!

   ;-P

  • "Käytän nopeasti ja sujuvasti Windowsia, eikä format c:eiden kirjoittelu ole mikään ongelma"

   No olet sitten fiksumpi kuin palstan Windows-peelot, täällä he suoltavat sitä kuinka on äärettömän vaikeaa kirjoittaa mitään.

   "Miksi siirtyisin Linuxiin? Ei pienintäkään syytä liittyä Linuxin aivottomaan ja ajattelukyvyttömään zombilaumaan mörisemään kannabiksen ihanuudesta. "

   Kannabiksen? Oletko vittu ihan ulalla, tai siis tarkoitus ei ole kysyä vaan olet.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Avustettuja CoVid murhia ruotsissa?

   >> “Ruotsissa iäkkäiden koronapotilaiden kuolemia on joudutettu morfiinilla" – Sairaanhoitaja Sonja Aspinen kertoo järkyttävistä kokemuksistaan >> Yle
   Maailman menoa
   137
   6906
  2. Niko Ranta-Aho vihjaa perhehaaveistaan

   Miten voi olla, että tätä typerää rikollista paapotaan ja glorifioidaan joka tuutissa? Haastattelua annetaan ja otetaan sinne sun tänne. Ovatko kaikk
   88
   3375
  3. S&S Instat kovin hiljaisena

   Onkohan siellä lyöty vetoa, kumpi pystyy olemaan pitempään ilman päivittelyä? Soffalla varmaan pää sauhuaa jo... 😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   2223
  4. taksiyrittäjyys tiensä päässä. tämä ala loppuu

   bärnerin taksilaki ja korona tekee selvää jälkeä koko alasta. jäljelle jää ehkä 10% maan takseista. ei alaa pelasta edes se että polttoaine on nyt h
   Taksit
   64
   2152
  5. Murha Varkaudessa

   Eli kuka tekijänä ja kuka mahtoi olla uhri?
   Varkaus
   71
   2026