Ei mitään tarvetta käyttää Linuxia

windows-käyttäjä

Kuulkaas nyt Linux-idiootit. Kaikesta itkemisestänne huolimatta mulla ei ole pienintäkään tarvetta käyttää Linus Torvaldsin paskatuotteita. Käytän nopeasti ja sujuvasti Windowsia, eikä format c:eiden kirjoittelu ole mikään ongelma, osaan käyttää täysin sujuvasti komentokehoitetta. Windows on minulle yhtä kotoisa kuin teille on se lelu Linuxinne.

En kertakaikkiaan keksi mitään syytä miksi käyttäisin Linuxia, joka aikanaan tuotti niin paljon turhaa työtä ja kärsimystä, kunnes vaihdoin Windowsiin. The Pirate Show ei ole syy käyttää Linuxia eikä edes pelaaminen. Siihen pitäisi ensin vetää piratebaysta Linuxin laiton kopio ja sitten imutella pelit piratebaysta. Enpä viitsi vaivautua, Linuxiin saa ilmaiseksi pelejä microsoft.comista.

En todellakaan siirry koskaan enää maksullisten ohjelmistojen maailmaan. En suostu maksamaan rehellisesti samaa hintaa jonka te taukit maksatte kun ette tajua ottaa ilmaiseksi. Windowsin kanssa kaiken saa ihan laillisestikin ilmaiseksi, jopa windowsin itsensä. Ei tarvitse maksaa laillista hintaa kenellekään mistään ohjelmistosta, eikä kukaan kysele, että teitkö itse ilmaisen ohjelman? Enpä tehnyt, tulevaisuudessa teen kun opettelen ohjelmoimaan Windowsille.

Se on ihan turha palstalla itkeä miten vaikea on kirjoittaa format c: komentoja, jos ette itse osaa. Joku muu katsokaas osaa. Teen komentokehoitteella asiat helvetin paljon nopeammin ja tehokkaammin kuin teikeläiset Linux-pellet naksuttelette graafisesti ja odottelette, että se Linux-installer ajaa itsensä ja ehkä onnistuu tai sitten ei onnistu.

Miksi siirtyisin Linuxiin? Ei pienintäkään syytä liittyä Linuxin aivottomaan ja ajattelukyvyttömään zombilaumaan mörisemään kannabiksen ihanuudesta. Pysyn aina Windows-käyttäjänä.

9

154

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 24

      >format c:
      >Linuxiin saa ilmaiseksi pelejä microsoft.comista

      Hahaha! Päivän parhaat naurut!

      • windows-käyttäjä

        Kiitos että pidät postauksestani, tämä on tositarina ja Windows on parempi kuin Linux.


    • krakkerionhakkeri

      windows voittaa! linux on tietotekniikkanerojen (peelot) leikkikenttä, eivätkä ne osaa edes ohjeistaa windows-käyttäjiä käyttämään linuxia, niistä on hauskaa, kun miljardit ihmiset maailmassa kokeilevat linuxia ja toteavat sen paskaksi. vaikkakin ilmaiseksi paskaksi.. kaikki pitää tehdä itse, kukaan ei oikeasti viitsi tehdä linuxiin sellaisia ohjelmia, joita windows-ihmisetkin osaisivat käyttää, miksi tehdä, kun kaikki käyttäjät osaa käyttää linuxia silmät kiinni konekielellä ja nollilla ja ykkösillä !!! windowssiin ei tarvitse kovin suurta koulutusta tehdäkseen ihan mitä huvittaa, minun 4 vuotiaat poikanikin osaavat laittaa pelit windowsiin ja pelata niitä, linuxiin eivät osaisi, koska siinä tarvitsee jo konekieltä ja ohjeita peeloilta siihenkin, kun tökkää muistitikun koneeseen, taikka laittaa cd-levyn kelkkaan, ! windows sen sijaan hoitaa kaiken itse kyselemättä tyhmiä peeloilta !

      • 23

        WAU! Tekniikan ihmelapsia. Pidät varmaan muksujas tosi neroina? Isältä ne ei ainakaan niitä geenejä ole saanut.


    • dälli

      Tu purkaus vaikuttaa joko peeneloskloonin tai turhautuneen win-kauppiaan purskahdukselta.

      Jos haluaa kirjoittaa uskottavan oloisen trollin, pitää pitää huolta siitä, että oksennus on _sisäisesti johdonmukainen_. Siitä saitte perusohjeen kaikkeen manipulointiin.

    • Windows parempi!

      Tosiaan jo 4-vuotiaat osaavat sitä käyttää, mutta annas olla, kun on linux-jakelu......... siitä sudoaptget-mössöstä ei ota aikuisetkaan selvää!

      Siinä se olennainen tulikin - windows on käyttäjä ystävällinen, sitä voi ihan normaalijärkinen, lukutaitoinen ihminen käyttää itsekseen - iästä riippumatta, mutta yritäppäs linuxia? Pelkkä mokkula-yhteys jää haaveeksi!

    • yu567u

      No EI!!

    • Vai tulet toimeen ILMAN GNU/Linuxia...
      Ei paha, sit et käytä töllöä, et digiboxia, et nettiä, et välttämättä autoakaan, et palauta pulloja automaattiin, et kenties saa kaupasta mitään, kun osa tehtaista kenties seisoo kunnei tavaraa tule, et myöskää voi katsella kaikkia leffoja, kun rendaus klusterit on varmaan kaikki EI win pohjaisia, mitäs vielä... Puhelinkaan ei toimi välttämättä, kun luuri/tukarit on jotain muuta kuin win...
      Aika vähiin sun tekeminen jäi teknologian suhteen!

      ;-P

    • 18+18

      "Käytän nopeasti ja sujuvasti Windowsia, eikä format c:eiden kirjoittelu ole mikään ongelma"

      No olet sitten fiksumpi kuin palstan Windows-peelot, täällä he suoltavat sitä kuinka on äärettömän vaikeaa kirjoittaa mitään.

      "Miksi siirtyisin Linuxiin? Ei pienintäkään syytä liittyä Linuxin aivottomaan ja ajattelukyvyttömään zombilaumaan mörisemään kannabiksen ihanuudesta. "

      Kannabiksen? Oletko vittu ihan ulalla, tai siis tarkoitus ei ole kysyä vaan olet.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5369
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3457
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1582
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      195
      1503
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1013
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      789
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    Aihe