Salauksenpurku näytönohjaimella 100-kertaisella nopeudella!

Password Recovery

Salauksen murtoa 100-kertaisella nopeudella GeForcella

http://muropaketti.com/salauksen-murtoa-100-kertaisella-nopeudella-geforcella

"Venäläinen Elcomsoft-yritys on ottanut uuden lähtökohdan Stream-prosessoreiden hyväksikäyttöön ja julkaissut salasanoja murtavan Distributed Password Recovery -ohjelman."

"Distributed Password Recovery kykenee murtamaan salasanoja muun muassa WLAN-verkoissa käytössä olevista WPA- ja WPA2-salauksista, käyttöjärjestelmistä, Microsoft Office -toimisto-ohjelmista ja PDF-, RAR- sekä ZIP-tiedostoista."

"Salasanojen murtamisessa sinällään ei ole mitään uutta tai ihmeellistä, mutta Stream-prosessoreiden avustuksella tapahtuva murtaminen tapahtuu ennätyksellisellä nopeudella. GeForce 8800M- tai GeForce 9800M -näytönohjaimella varustetulla kannettavalla tietokoneella WPA- ja WPA2-salasanojen murtaminen onnistuu 10-15-kertaisella nopeudella perinteiseen prosessoriin verrattuna. Työpöytäkäytössä kahdella tai useammalla GeForce GTX 280 -näytönohjaimella voidaan saavuttaa jopa yli 100-kertaisia nopeuksia."

**

Näytönohjain auttaa tulevaisuudessa murtamaan salasanoja
23.10.2007

http://muropaketti.com/naytonohjain-auttaa-tulevaisuudessa-murtamaan-salasanoja

"Venäläinen ohjelmistoyritys ElcomSoft on hakenut patenttia tekniikalle, jonka avulla hukattu salasana saadaan selvitettyä entistä tehokkaammin. Yritys on ohjelmoinut Distributed Password Recovery -ohjelmaansa tuen NVIDIAn GeForce 8 -sarjan näytönohjaimille, jotka kykenevät auttamaan prosessoria selvittämään useiden yleisten ohjelmien salasanoja brute force -menetelmällä. Kyseisessä menetelmässä arvataan salasanan jokainen mahdollinen vaihtoehto, jolloin ennemmin tai myöhemmin löytyy oikea vaihtoehto. Tähän asti Distributed Password Recovery -ohjelma on suorittanut arvauksia ainoastaan tietokoneen prosessorin avulla ja yrityksen mukaan modernilla kaksiytimisellä prosessorilla varustetulla kotitietokoneella Windows Vistan kirjautumisruudusta (NTLM) selvitään kahdeksan kirjaimisen salasanan tapauksessa (55 biljoonaa vaihtoehtoa) noin kahdessa kuukaudessa (10 miljoonaa salasanaa sekunti)."

"Edellisten sukupolvien grafiikkapiirejä ei olla voitu käyttää salasanojen murtamiseen, sillä ne ovat osanneet ainoastaan liukulukulaskuja ja useimmat kryptografian algoritmit käyttävät kokonaislukuja. Aiemmin tänä vuonna NVIDIA julkaisi kuitenkin CUDA-arkkitehtuurin (Compute Unified Device Architecture), jonka avulla Elcomsoft on pystynyt ohjelmoimaan Distributed Password Recovery -ohjelmaan rautapohjaisen tuen kokonaislukulaskuihin kykeneville GeForce 8 -sarjan näytönohjaimille. Yrityksen mukaan, kun GeForce 8 -sarjannäytönohjaimen laskuteho yhdistetään kaksiytimiseen prosessoriin, Windows Vistan kirjautuminen saatiin murrettua yli 20-kertaisella nopeudella ja aikaa kului kahden kuukauden sijaan vain 3 - 5 päivää. Elcomsoft odottaa vastaavanlaisia tuloksia muun muassa Microsoft Office -sovellusten, PGP:n, Adobe Acrobatin PDF-tiedostojen ja Lotus Notesin salasanojen murtamisessa."


????

Onko näytönohjaimen avustuksella tapahtuma salasanan murtaminen tänä päivänä myös muidenkin uusimpien NVIDIA:n ja ATI:n näytönohjainten vakio-ominaisuus? Taitavatko muutkin ohjelmat sen kuin mainittu Distributed Password Recovery?

1

77

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Yritin nainen

      Kaikkeni ettei meidän välille syntyisi mitään. Tiesin jo hyvin alussa että sinä olet minun heikko kohta. Lopulta kuitenk
      Ikävä
      104
      2067
    2. Miksi et voi

      Soittaa tai laittaa viestiä
      Ikävä
      119
      1593
    3. Käärijä jättäytyy pois illan viisufinaalista

      https://www.is.fi/viihde/art-2000010420075.html Voi voi sentään! Kuka nyt Suomen pisteet jakaa. Tosi pölvästiä käytöstä
      Maailman menoa
      120
      1122
    4. Iso ikävä sinua nainen

      Aina vain, ei helpota millään. Ainoa varma helpotus olisi se et oltais yhdessä. Mutta se ei sinulle sovi.
      Ikävä
      30
      1040
    5. Mistä tykkäät

      Erityisesti kaivattusi olemuksessa
      Ikävä
      47
      949
    6. Kaikkien Vuosien Äitien Äiti

      Huomenna aamulla MTV:ssä vaihteeksi taas linssiluteet Martina ja isällään asuva tytär Vicotria ylistämässä toisiaan . Ai
      Kotimaiset julkkisjuorut
      165
      867
    7. Tunnustan nyt

      Tykkään katsella sua😍
      Ikävä
      36
      804
    8. Nainen, joskus päivällä kun tulet mieleen

      Olen puuhailemassa jotakin, yhtäkkiä ajattelen sinua, että olisit minun ja pääsisin iloitsemaan läsnäolostani, silloin k
      Ikävä
      30
      771
    9. Nainen, monta kertaa epäilin sinua

      ja koit sen syytöksinä ja ehkä jonkinlaisena vihan tai antipatian osoituksena, etten esim. sietänyt sinua tai oletin sin
      Ikävä
      52
      753
    10. Hyvää yötä

      Naiselle, joka ikävöi. 🩷
      Ikävä
      25
      663
    Aihe