Sataman pimeydessä

Wst.

Noin vuoden ajan elämäni oli kulunut lähes huomaamatta ohitseni. Olin ollut kihloissa poikaystäväni kanssa vasta puolitoista vuotta, kunnes eräänä päivänä hän ei enää tullut töistä kotiin. Kuollut, sairaskohtaus. En halua puhua siitä sen enempää.

Olin töissä hikisessä raflassa lähellä satamaa. Se ei todellakaan ollut unelmaduunini, mutta jotain sitä täytyy tehdä pysyäkseen hengissä. Siinä ravintolassa kävi enimmäkseen keski-ikäisiä pariskuntia nostamassa kuppia, mutta sinä perjantai-iltana huomasin kiireessä tavallista nuoremman asiakkaan. Nuorimies istui nurkkapöydässä lähellä ovea ja oli uppoutuneena lehteen.

Säikähdin tuntemuksiani, koska huomasin tuntevani halua pitkästä aikaa. Olin ollut ilman seksiä poikaystäväni menetyksestä asti.
Työvuoroni oli juuri päättymässä ja ajattelin käydä siistiytymässä takahuoneessa ennen kuin menisin juttelemaan tuolle mielenkiintoiselle miehelle. Peilin edessä avasin pitkät paksut hiukseni ja sipaisin väritöntä kiiltoa huulilleni.

Takahuoneesta tultuani en kuitenkaan enää nähnyt miestä missään. Etsin vähän aikaa häntä, mutta turhaan. Turhautuneena lähdin kävelemään kohti kotia. Myöhään iltaisin, etenkin viikonloppuisin inhosin kävellä satamassa, mutta pakkohan se oli. Hetken käveltyäni kuulin pehmeitä askeleita takaani. Ajattelin sen olevan vain joku tavallinen kävelijä. Mutta vaikka kuinka poikkesin tavallisesta reitistäni, kuuluivat nuo askeleet. Vilkaisin nopeasti taakseni. Muutaman metrin päässä käveli mies, jolla oli yllään pilottitakki, jonka kaulukset hän oli nostanut ilman kylmyydestä johtuen ylös. Valopylvään takia onnistuin näkemään miehen kasvot. Se oli se sama mies, jota olin katsellut ravintolassa!

Pysähdyin ja mies käveli varmoin askelin luokseni. Hän vain katsoi minua silmiin eikä sanonut mitään. Kysyin vähän ihmetellen oliko hänellä jotain asiaa, mutta mies vain hymyili vinosti.

Huomasin, että olin kävellyt pahasti pitemmälle satamaan, jonne en normaalisti mennyt. Mies kysyi olinko eksynyt ja hämillisenä myönsin sen. Hän lähti johdattamaan minua eteenpäin, mutta emme saapuneet yhtään tutummalle alueelle.

Mies tarrasi yhtäkkiä minua kädestä ja veti minut varastojen väliin. Hän painoi minut seinää vasten ja suuteli. Ensin hieman vastustelin, mutta sitten antauduin täysillä mukaan. Illan viileydestä huolimatta minulla oli päällä vain polvipituinen hame, vartalonmyötäinen toppi ja neule olkapäillä. Mies rullasi topin kainaloihini ja alkoi puristelemaan rintojani. Tilanne alkoi hieman hirvittämään minua ja pyysin miestä lopettamaan.

Mies painoi kätensä suulleni ja katsoi minua silmiin, samalla tunsin kuinka hänen kätensä meni hameeni alle ja alkoi silittämään reisiäni. Vavahdin tahtomattani. Sitten tunsin sormet alushousujeni päällä hyväilevän häpyäni. Olin paikoillani ja vain nojasin talon seinään. Vaivattomasti mies siirsi alushousuja hieman reunaan ja veti sormeaan pitkin vakoani. Hengitykseni alkoi kiihtyä. Sitten yhtäkkiä tunsin, kun hänen sormensa upposi aukkooni. Suustani pääsi ynähdys ja mies katsoi minua tyytyväisenä.

Mies meni polvilleen eteeni ja veti alushousut kokonaan alas. Taas hän alkoi työntämään ensin yhden sitten toisen sormen aukkooni, mies ihmetteli kuinka tiukka olin, koska kolmatta hän ei saanut sisääni. Minä puolestani tiesin, että se johtui vain siitä, etten ollut tarpeeksi kostunut. Mies painoi päänsä sormien lisäksi jalkoväliini ja alkoi imemään hieman turvonnutta klittaani. Voihkaisin muutaman kerran ja käteni siirtyivät miehen hiuksiä haromaan. Tunsin miehen kielen alkaen nuolemaan klittaani, mitä paremmalta minusta tuntui, sitä kovempaa voihkin ja velloin miehen hiuksia. Olin ollut niin kauan ilman, etten kestänyt kauaa. Painoin miehen päätä kovaa jalkoväliäni vasten ja tunsin sormien tekevän kovaa työtä ja kielen lipittäessä herkimpääni minut tyydyttääkseen. Sitten vartaloni alkoi kuin sähköiskun saaneena tärisemään, tärisin hillittömänä ja valitin kiimassa. Jalkani eivät meinanneet kannattaa, onneksi mies otti minut kiinni lysähtäessäni hänen käsivarsilleen.

Nojasin vähän aikaa miestä vasten, kun sain itseni koottua, ajattelin, että tämä saa riittää. Mies oli toista mieltä. Olin lähdössä kävelemään pois päin, kun hän tarttui takaapäin lantiostani ja painoi minut seinää vasten. Hän nosti takaapäin hamettani ja alkoi taas hyväilemään häpyäni sormillaan. Ensin taas yksi sormi, sitten toinen ja vielä kolmas. Mies naurahti tyytyväisenä ja sanoi, että saimmepas tänne mahtumaan lisää. Minä olin edellisestä vielä hieman sekaisin, enkä osannut muuta kuin hymähtää pienesti. Sitten tunsin kuinka jotain paksua alkoi työntymään sisääni. Tunsin täyttyväni kokonaan! En ollut koskaan saanut mitään niin paksua sisääni. Mies alkoi hitaasti työntämään edestakaisin ja minä pitelin seinästä kiinni pysyäkseni pystyssä. Oma kehoni pääsi pian mukaan ja lantioni alkoi keinua työntöjen tahdissa. Miehen toisen käden sormet siirtyivät etukautta klitorikselleni ja alkoivat taidokkaasti hieromaan sitä. Toisen käden sormet hyväilivät rintojani ja puristelivat kovia nännejäni.

Taas tuntui, etten kestä enää kauaa. Mies sen sijaan vain työnsi ja työnsi, eikä siitä tuntunut tulevan loppua. Aloin vavahtelemaan seinää vasten ja sitten tunsin raukean olon täyttävän minut. Mies silti vain jatkoi puskemista, mutta alkoi kiihdyttämään tahtiaan minun nojatessa seinään. Hän työnsi niin nopeasti, etten uskonut sen olevan mahdollista. Tunsin kuinka miehen kalu alkoi sykkiä sisälläni ja lämpimät mällit roiskuivat sisälleni miehen huohottaessa.

Miehen siirtyessä nojaamaan viereeni seinää vasten sieppasin nopeasti maasta alushousuni, pyyhin sillä mällisen jalkovälini, nakkasin alkkarit laukkuuni ja lähdin reippaasti kävelemään tulo suuntaan. Mies jäi nojaamaan seinää vasten ja kun kaukaa tienpäädystä vilkaisin taakseni, mies nosti kättään ja vilkutti minulle hyvästiksi. Naurahdin epäuskoisena illan tapahtumalle ja astelin kevyin mielin kotiin.

0

4220

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Mielessäni vieläkin T

        Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
        Ikävä
        38
        1600
      2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

        Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
        Isovanhempien jutut
        6
        1341
      3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

        Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
        Ikävä
        1
        1285
      4. Ei luottoa lakko maahan

        Patria menetti sovitun ksupan.
        Suomen Keskusta
        9
        1279
      5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

        Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
        Jyväskylä
        42
        1267
      6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

        Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
        Maailman menoa
        4
        1253
      7. Sinäkö se olit...

        Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
        Ikävä
        0
        1234
      8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

        Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
        Vaipat
        1
        1210
      9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

        Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
        Tunteet
        2
        1170
      10. Lepakot ja lepakkopönttö

        Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
        1
        1146
      Aihe