Gran Canaria Puerto Rico

eka kertaa ricossa

Ollaan avomiehen kanssa menossa sinne tammikuussa viikoksi


Mikä hinta taso ravintoloissa,tuliaisissa ja kaupoissa?
Missä kannaattaa syödä?
Onko hyviä pubeja(ei suomalaisia!)
Onko kokemuksia Thomas Cookin lentoyhtiöstä?

Tuossappa tärkeimmät ,olisi kiva jos joku viitsisi vastailla ja kiitos etukäteen vastaajille

37

11258

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ricosiempre

      Hintataso ravintoloissa on hieman alempi kuin Suomessa ja annokset runsaampia. Tuliaiset ovat sitten riippuvaisia siitä, mitä ostaa, mutta Puerto Rico on täysin turistipaikka eli krääsällä on hintaa. Kaupoissa paikalliset viinit ja oluet ovat selvästi halvempia kuin Suomessa. Lihatuotteet ja juustot ovat suhteellisen kalliita.

      Ravintoloita löytyy sekä rannalta että Kauppakeskuksista ja yleensä ruoka on hyvää melkein ravintolasta riippumatta. Halvalla ja hyvin syö alemman kauppakeskuksen perällä olevassa Kiinalaisessa ravintolassa. Pubejakin löytyy ei tosin kovin runsaasti ovat englantilaisten kansoittamia.

      Thomas Cook on ihan normaali lentoyhtiö suuressa matkailukonsernissa eli ei sen kummempaa matkustaa sillä kuin muillakaan.

    • todella kallista

      kyllä se 150g pihvi on tuollakin yhtä runsas kuin Suomessa....minä en ole kyllä mitään eroa nähnyt ja hyvä pihvi saattaa maksaa liki 20 euroa sielläkin...kaljat ravintolassa liki 4 euroa...halpaako?

      • Anonyymi

        Pint olut iso tuoppi 2e , 3/2024


    • ei kiinnosta

      Näin se menee että jos Suomessa menee ravintolassa 100 euroa juomineen niin Kanarialla menee 80 euroa. Juuri mikään ei ole halvempaa esim. elektroniikka jne ovat jopa kalliimpia kuin täällä. Aidot merkkivaatteet hiukan halvempia mutta paljon kiinalaisia jäljennöksiä. Kanaria on euron tultua kovasti kallistunut ja viime vuosina on meno vain yltynyt. Puerto rico on niin tyypillinen Kanarian lomapaikka että ne raflat ja pubit ovat sen mukaisia. Olut maksaa 3-5 euroa keskimäärin, viinilasi 2-4 euroa ja hyvä pihvi 15 euroa. Olette varmaan tietoisia että tammikuu on se halvin ja kylmin kuukausi myös Kanarialla ja varautukaa erittäin kylmiin pitkiin öihin...lämpötila voi laskea alle 10 ja huoneissa ei ole lämmitystä.

      • ayjkr

        tupakka kanarialla kartonki 17euroa, suomessa 47 euroa.
        Ei ole halvempaa ei ;)


      • kivaalomaa

        Tupakka ja viina on kaikkialla eteläeuroopassa halvempaa kuin Suomessa. Tuskin kuitenkaan lomapaikan valintaan vaikuttavat tekiät ! Matkan hinnalla ostaa viinaa Suomessakin viikoksi varmasti riittäväksi jos se on loman tarkoitus jollain.

        Lentoyhtiö yllättävän hyvä, positiivinen yllätys. Ravintolaruokien hinta ei merkittävästi eroa Suomen hinnoista - riippuen minkä tasoisessa paikassa syö. Mukavia bubeja löytyy, missä menoa aamuun asti. Todella hieno ranta n.4km arganeguniin päin (amfi tms. nimi) jossa myös ravintoloita


      • Anonyymi
        ayjkr kirjoitti:

        tupakka kanarialla kartonki 17euroa, suomessa 47 euroa.
        Ei ole halvempaa ei ;)

        Tupakka 18e ck , 30e west ,Suomessa 100e ,3/2024


    • sidukat ja oluset

      Missä teidän hotelli sijaitsee? Eli onko siellä keskustan ja rannan läheisyydessä vai ylhäällä rinteessä? Taksit on halpoja, mutta hintaa tulee jos niillä joka päivä pitää ajella. Tosin siinä tapauksessa kandee vuokrata auto tai skootterit. Jos hotelli on rinteessä, niin sillot tiedossa PAAAAljon portaita ja hikeä!

      Eli keskustan alueella ja rannassa on ravintoloita tietenkin pilvin pimein. Edullisiakin annoksia saa (lasanget, spaghetit, pizzat jne hyviä) mutta pihvit ja kalaruuat kyllä maksaa melkeen sen minkä suomessakin. Mutta voihan yleensä huoneistossakin kokkailla ja sitten käydä taas paremmin syömässä.

      Tammikuu on kylmä kuukausi, mutta ihan hyvin voi olla lämmintäkin. Oltiin kerran just tammikuussa Lanzarotella, jossa tuuli ja satoi koko viikon. Parina päivänä aurinko paistoi, mutta sitä piti ottaa viltin sisään kääriytyneenä parvekkeella.. Uimaan ei tod! tarennut mennä ja mukana raahamamme lämmityslaite oli tarpeen, sillä yöt ON kylmiä, varautukaa! Vaikka Rico on aurinkovarmin.

      Thomas cookilla ollaan lennetty ja en voi kuin kehua, tykkään paljon!! En muilla haluiskaan lentää. Mut nyt ilmeisesti eivät enää lennä isolla koneella Granille eli niitä katseelulaitteita ei oo jokaisella.

    • Travelling Man

      "Onko hyviä pubeja(ei suomalaisia!)"

      En tiedä, miten määrittelet "hyvän" pubin, mutta kerronpa nyt kuitenkin, että olutta saa joistakin paikoista alle kolmen euron. Esimeriksi laakson perällä olevan suurimman ostoskeskuksen toisessa kerroksessa eteläpäädyssä on Sinatra-niminen baari, jossa iso lasi olutta maksoi pari vuotta sitten 1,10 €, mutta hinta on saattanut nousta.

      Saman ostarin toisessa päässä ylätasossa on useita pieniä baareja, joissa oluen saa 1,50 eurolla. Ohjelmaa tarjoavat paikat, kuten irlantilainen Shamrock-pubi, ovat tietysti kalliimpia. Baareja on turhan paljon vähentyneeseen turismiin suhteutettuna, ja se pitää hinnat kurissa. Monia baareja on suljettu kokonaan asiakaspulan takia - esimerkiksi Lineker's.

      Alatason San Miguel -ravintolan ruoka on erinomaista kunhan ette syö pizzaa. Myös El Torossa ylätasolla on maukkaat pihvit. Ostarin perällä on kolme kiinalaista ravintolaa, joissa en erittäin edullinen seisovat pöytä, mutta aika kalliit juomat. Laskuun lisätään helposti ylimääräinen ruokailija, joten se kannattaa katsoa tarkasti ennen maksamista.

      Thomas Cook taitaa muistaakseni tuputtaa arpoja ja "hyviä ostoshetkiä" hieman vähemmän kuin Finnamatkojen TuiFly.

    • käynyt

      Hei!
      Puerto Rico on mukava, aurinkovarma lomakohde, jossa on paljon korkeuseroja. Thomas Cookia lentoyhtiönä voin suositella lämpimästi. Siellä on miellyttävä henkilökunta, hyväntuulisia. Koneessa on edullinen taxfree (osta 4 maksa 3 ym. tarjouksia) ja hinnat muutenkin edullisempia kuin esim. Finnairin koneessa. Ruoka on aina ollut maukasta.
      Puerto Ricon ravintoloista on jäänyt mieleen El Rancho, joka sijaitsee alaostarissa ekassa kerroksessa, siellä oli kohtuuhintaiset pihvit (7-10e) ja palvelu lämminhenkistä, ulkonäkö ei parhaasta päästä. Myös Kiinalainen menettelee edullisuutensa suuren valikoimansa vuoksi.

      Kyllä sieltä jotain tuliaisiakin löytyy, mutta kannattaa tehdä lasipohjaveneellä retki kauniiseen Puerto Moganiin markkinapäivänä, joka oli viime talvena perjantai, sieltä löytää edullisesti tuliaissiakin ja kauniita maisemia. Hyvää matkaa!

      • älä höpötä

        ruoka on täsmälleen samaa kuin Finnairilla...vai luuletko että Thomaksella on Vantaalla oma kokit? Ja kunnon pihviannosta ei todellakaan saa 7 eurolla kun pitzatkin maksoi 5-8 euroa. Pihviannos maksoi väh. 12 -15 euroa....


      • käynyt
        älä höpötä kirjoitti:

        ruoka on täsmälleen samaa kuin Finnairilla...vai luuletko että Thomaksella on Vantaalla oma kokit? Ja kunnon pihviannosta ei todellakaan saa 7 eurolla kun pitzatkin maksoi 5-8 euroa. Pihviannos maksoi väh. 12 -15 euroa....

        Katsopa seuraavalla lomalla tarkemmin pihvien hintoja! Ko. ravintelissa tuli käytyä useamman kerran, ja ruoka oli todella maukasta viime talvena, nyt ollaan taas piakkoin menossa ja käyn katsomassa onko hinnat kenties nousseet...Toki kaikesta voi vääntää, mutta jo ruokailijoiden määrä kertoo paljon. Thomas Cookilla ei ole samoja ruokia kuin Finnairilla, se on fakta homma! Ruoka on paljon maukkaampaa ja palvelu miellyttävämpää.


    • lommaa

      tulipahan varattua juuri matka puertoon ja lähtö helmikuun alussa. pari kertaa siellä olen käynyt, tosin jo vuosia sitten. kiva palata katsomaan, miten paikka on kasvanut viime kerrasta. tavoitteena matkalla vain nauttia perheen kanssa auringosta ja kivoista ruokailuhetkistä. ehkäpä palmasin päivä vietetään ja mahdollisesti myös golffia, jos sattuis mukava pelikaveri löytymään vielä. usein on tullut myös tammikuussa kanarialla käytyä, mutta öisin en kyllä ole huoneistoissa vielä vilua kärsinyt, joten toivottavasti ei tälläkään kertaa. puerton tosiaan pitäisi olla aika aurinkoinen paikka ja tuulikaan ei siellä ihan samaan tapaan käy, kuin esim. inglesissä. portaat ovat tosiaan jääneet sieltä mieleen ja niiden kipuaminen, mutta eipä haittaa kun ei ole kiire ja kuntokin vielä kohdallaan. mahtaako siellä olla hyviä lenkkeilymahdollisuuksia? näön vuoksi taidan lenkkitossut pakata mukaan, voi sitten hyvällä omallatunnolla terassilla oluita nappailla. jonkinmoinen vesipuisto sieltä kai löytynee tänäkin päivänä. ja kuvankaunis mogan siinä ihan käymisen arvoinen paikka myöskin.
      lentoyhtiö on tuttu, enkä siitä mitään negatiivistä todellakaan keksi:)

    • las palmas

      mitä tulee noihin hintatason vertailuun niin minä olen saanut sen käsityksen että suomalaisten pitäs saada kaikki ilmaiseksi tai puoleen hintaan itse kanarialla asuneena voin sanoa että onhan siellä edulisempaa kuin teillä siellä suomesssa

      • kerro kun voit

        kerrotko mikä on halvempaa kuin Suomessa? Palkat on 30% suomen tasosta mutta mikä on edullisempaa kuin Suomessa....


      • usko tai älä

        maailmassa on upeita paikkoja jossa kaikki maksaa 20% Suomen hinnoista...sitä ei vaan voi tietää jos asustelee Kanarialla jossa hinnat on nousseet todella korkeelle. Kunnon ruoka maksaa saman ja jopa olut on samanhintaista kuin meillä.


      • Kanaria kutsuu
        usko tai älä kirjoitti:

        maailmassa on upeita paikkoja jossa kaikki maksaa 20% Suomen hinnoista...sitä ei vaan voi tietää jos asustelee Kanarialla jossa hinnat on nousseet todella korkeelle. Kunnon ruoka maksaa saman ja jopa olut on samanhintaista kuin meillä.

        Mutta kaikille tuo hintataso ei ole ykköskriteeri. Ja jos lomaa on esim. viikko, niin silloin on järkevää unohtaa tuo kaukokohteet, niitähän sä kuitenkin tarkoitit?


      • ja siinä onnistunut
        Kanaria kutsuu kirjoitti:

        Mutta kaikille tuo hintataso ei ole ykköskriteeri. Ja jos lomaa on esim. viikko, niin silloin on järkevää unohtaa tuo kaukokohteet, niitähän sä kuitenkin tarkoitit?

        sitten herää kysymys onko viikko mikään loma? Minusta se ole eikä pääse töistä eroon näin lyhyellä lomalla....ja aina voi sopia loman pitemmäski kuin viikko...se ei ole ongelma. Minulle ykköskriteerit on että loma on lomaa. väh. 2 viikkoa ja mahd. kaukana, takuu lämmin...ei arpapeliä paistaako vai sataako?...ja että on edullsita eli oleminen ei maksa samaa kuin Suomessa....


      • Kanaria kutsuu
        ja siinä onnistunut kirjoitti:

        sitten herää kysymys onko viikko mikään loma? Minusta se ole eikä pääse töistä eroon näin lyhyellä lomalla....ja aina voi sopia loman pitemmäski kuin viikko...se ei ole ongelma. Minulle ykköskriteerit on että loma on lomaa. väh. 2 viikkoa ja mahd. kaukana, takuu lämmin...ei arpapeliä paistaako vai sataako?...ja että on edullsita eli oleminen ei maksa samaa kuin Suomessa....

        Jokaisella saa toki olla omat mielipiteet!!! Viikko on parempi kuin ei sitäkään. Pystyn kyllä nauttimaan lyhyestäkin lomasta täysillä, omasta asenteesta kiinni!!. Toisilla kun on lapsia, joita ei raaski jättää pidemmäksi ajaksi hoitajalle...Puerto Rico on aika aurinkovarma paikka, maaliskuussa varsinkin.


    • namiskuukkeli..

      Juuri tultiin Puerto Ricosta, hotelli hyvä Balita Beac, aurinko paistoi, jälleen jo 5 kerta tällä saarella ja kaikki meni hyvin.No, ok yhdestä raflasta lähettiin toiseen kun poikkeuksellisesti tarjoilijan tulo kesti yli 3 min :). Gran Canarian etelä päässä on aina hyvät kelit.Saaren pohjois pääässä, on tuulista ja pilvistä mm. Las Palmasissa.

      • nauran ääneen

        onpa mahtavaa....vaihdettiin ravintolaa kun tarjoilijan saanti kesti yli 3 minuuttia? Anna minun nauraa ja eikö käynnyt mielessä että voi olla ruuhkaa kun on hyvä ravintola...ja ettekö ollut lomalla? Olette tyypillinen Kanarian turisti.. ja varmaan tuulipuvussa menitte syömäänkin....vyölaukkua unohtamatta?


      • nauru pidentää ikää
        nauran ääneen kirjoitti:

        onpa mahtavaa....vaihdettiin ravintolaa kun tarjoilijan saanti kesti yli 3 minuuttia? Anna minun nauraa ja eikö käynnyt mielessä että voi olla ruuhkaa kun on hyvä ravintola...ja ettekö ollut lomalla? Olette tyypillinen Kanarian turisti.. ja varmaan tuulipuvussa menitte syömäänkin....vyölaukkua unohtamatta?

        Taitaa olla pipo tiukalla. Vitsiksihän tuo oli tarkoitettu. Sulle tässä nauretaan. Taas tuo tuulipuku ja vyölaukku, siitä sinut tunnistaakin..


      • haittaakse...
        nauru pidentää ikää kirjoitti:

        Taitaa olla pipo tiukalla. Vitsiksihän tuo oli tarkoitettu. Sulle tässä nauretaan. Taas tuo tuulipuku ja vyölaukku, siitä sinut tunnistaakin..

        en minä käytä niitä vaan sinä. Viitsiii viiitsi. Vai pitää änkätä saarien eteläpäähän että edes olisi vähän paremmat kelit....entä jos menisi kerrankin maahan jossa ihan sama missä on ja silti tarkenee.?


      • Osmo3
        haittaakse... kirjoitti:

        en minä käytä niitä vaan sinä. Viitsiii viiitsi. Vai pitää änkätä saarien eteläpäähän että edes olisi vähän paremmat kelit....entä jos menisi kerrankin maahan jossa ihan sama missä on ja silti tarkenee.?

        11 tuntia sillipurkissa mennen tullen, ei kiitos. Kanarialla tarkenee kyllä, mutta 33 on liikaa mulle päiväsaikaan. Kukin tavallaan


    • nauru pidentää ikää

      Vain tyhmä lähtee kaukolomalle viikoksi kuluttamaan vähää aikaansa koneessa istumiseen ja siitä toipumiseen. Tuulipuku ei oikein pue mua. Maaliskuun paremmalla puolella on jo ihan hyvät kelit niin etelä- kuin pohjoispäässäkin!!

      Tiedoksi, mutta älä kerro muille: Mulla on jälleen varattuna 2 viikon loma Thaimaahan loppuvuodeksi, hih. Teen vain pienen välilaskun tässä kevättalvella Puerto Ricoon, jossa myös olen viihtynyt hyvin näillä viikon lomilla.

      • nauru pidentää ikää

        Loma ohi. Todella ihana viikko takana ja kaunis rusketus. Suosittelen lämpimästi Puerto Ricoa. Kaikki pelasi hyvin ja rahoille sai vastinetta. Viikossakin ehtii rentoutua. Uutta matkaa suunnitellaan jo...


    • Bachata-chica

      Hola!
      Olren itse menossa ensimmäistä kertaa Puerto Ricoon, hotelli on Puerto Plata. Onko ketään jotka olis olleet ko hotellissa...anteeksi huoneistohotellissa... ; ) ?? Onko kellän tietoa minkä verran siellä on lattiari-baareja? Missä päin ne löytää?
      Jos joku kaipaa seuraa 22.3->viikko, kirjoittele tänne, varsinkin jos olet myös lattari-ihmisiä...
      p.s. ja niille jotka nyt miettii miksi en mene sitten Karibialle; nyt en vain pääse sinne ja viikoksi ei niin pitkälle kannata lähteä.... se olis vain itsensä kiusaamista...mutta parempi viiko lämpimässä kuin täällä arkisessa kotimaassa... : )

      • kukin tavallaan

        on vain järjestely kysymys kuinka pitkän loman saa....kai kerran vuodessa esim. Karibian loma on parempi kuin nämä Kanarian raapaisut....minusta niillä lomilla menee vain rahat hukkaan...ihan sama asia että jos tykkää kunnon konjakista niin ei kyllä kehtaa kossua juoda...


      • Kanaria kutsuu
        kukin tavallaan kirjoitti:

        on vain järjestely kysymys kuinka pitkän loman saa....kai kerran vuodessa esim. Karibian loma on parempi kuin nämä Kanarian raapaisut....minusta niillä lomilla menee vain rahat hukkaan...ihan sama asia että jos tykkää kunnon konjakista niin ei kyllä kehtaa kossua juoda...

        Onneksi kuitenkin on kysymys jokaisen omista rahoista, joten jätä tuo jatkuva vitt...ja loma-aikojen arvostelu ja ole vaikka välillä hiljaa, jos ei ole muuta kerrottavaa. Miksi muuten roikut täällä, jos et tee Kanarian matkoja?

        Kyllä täällä varmaan on muitakin kuin sinä, jotka matkustelee pidemmillä kaukolomilla, mutta ovat fiksuja ja osaavat pysyä otsikon mukaisessa aiheessa. Tässä tapauksessa se on PUERTO RICO!


    • Bachata-chica

      Kukin tavallaan....!!! Joskus vain on elämässä jotain tärkeämpää ja siksi pitää supistaa jostain muusta, kuten loman pituudesta. On hienoa, että sinä pääset minne haluat ja miten pitkäsksi aikaa haluat. Vilpittömästi, nauti siitä! Mulle on nyt vain tärkeää päästä vähäksi aikaa rentoutumaan ja nauttimaan auringosta ja tanssimaan mm bachataa! Onneksi sitä kuulema on tarjolla kuulema täällä lähempänäkin kuin Karibialla ainoastaan. Kiitos Puerto Ricon!!!!!

    • dinomuspirjomus

      Joo, kyllä monasti,ainakin meillä vaimon on vaikea saada viikkoa pitempää talvilomaa (työkiireet), mutta meillä on toiminut ihan hyvin viikon katko. Ja nyt sitten olemme aika usein (välillä Teneriffalla, Lanzarotella) olleet Gran Canarialla, viimeksi Puerto Ricoassa, välillä Palmasissa, milloin missäkin kohtaa saarta (useimmiten kumminkin saaren etelä päässä) ja kivaa on ollut.Meno päivä on aina ollut aamulla aikaisin, joten vielä on sama iltapäivänä päässyt rannalla jne.Kyllä viikossakin mielestäni pääsee irroittautumaan, kun on oikea asenne.Näin minusta.Hyvää lomaa, missä sitten vietättekin, vaikka sitten PUERTO RICOSSA!

    • puertocalma

      hei!

      ravintoloissa syö edullisemmin kuin suomessa ja annokset ovat pääsääntöisesti isoja. ostoskeskuksen kaikki ravintolat tarjoavat samaa ruokaa pikkuisen eri hinnalla mutta meillä paikan valintaan vaikutti ilmapiiri ja ensivaikutelma :)

      kaikissa ostoskeskuksen ravintoloissa kannattaa syödä, kaikissa maistuva ruoka ja hyvä palvelu, suosittelen mama pinoa ja restaurante el pescador 11. mutta kaikissa muissakin mitä vkon aikana testattiin oli maistuva ruoka.

      hyviä pubeja on vaikka kuinka, riippuu että minkälaisesta tykkää. irkkupubeissa on ainaki meininkiä kuten shamrock ostoskeskuksessa. meidän ehdoton suosikki lomalla oli bora bora joka myöskin sijaitsee ostarin yläkerrassa. jos taas haluaa yökerho meininkiä niin ehdoton valinta on Harley (meno ei juuri poikkea suomen yökerhoista)

      olin puerto ricossa tammikuun puolessa välissä 2012 ja aurinko paistoi koko vkon ja iltaisin lämpötila pyöri 17 - 18 välillä tosin se tuntui viileältä auringonoton jälkeen.

    • Ei tressiä lomalla

      Viikon tai kahden matkalla ei hintatasolla hirveää merkitystä. Puerto Ricossa hieman Suomea edullisempaa. Lämmin ja mukava paikka lomailla ja harrastaa..
      Ihmettelen vertauksia hintatasoon versus muihin lomakohteisiin. Mitä merkitystä??

    • Maar555

      Gran Canarialle on paljoon julmana ja kaljaa ja Klopomorszcsassa saa Koi hyökkäyksen farmin tuottoon juo kolme Markku lökärit Jussi astelee gutilostalistosta revyy Crandilla aika on valtti ja sen kesää perse kolotusta saa antilta ilmiselvää polte etua demareiden reiän oloon joutui liitävät hanhet jos retikkaa polkiessa haisu älkäämme ökyä eräluvuin en kuulu eliittiin perheen kesää kauimmin huom terää kerholla ja mursun reiän kolo.

    • knysyn kvaa

      Maar555, sulla unohtu vielä tää: älämölöö ööt pöljäke niivarmaa kuin oot ölömölömölö ja vieläkö sul tai sun suu sa on kölömölököntti?

    • seka vaa a

      Viikon tai kahden matkalla ei hintatasolla Maar555, sulla unohtu vielä tää: älämölöö. kolotusta saa antilta ilmiselvää polte etua demareiden reiän oloon joutui liitävät hanhet ravintoloissa syö edullisemmin kuin hyviä pubeja on vaikka kuinka, riippuu että minkälaisesta tykkää. irkkupubeissa on ainaki meininkiä kuten shamrock ostoskeskuksessa. Liikenteessä näkee nykyään paljon korkeita autoja. Etenkin uusissa autoissa on paljon maavaraa. Jopa pikkuautot ovat korkeita. Itse ajelen vanhalla farmarilla, joka tuntuu tällä hetkellä todella matalalta. Mitä etua on korkeasta autosta? Volkswagen TSI DSG ongelmat Laakkonen. Oulun Kuopion Joensuun. Oktomurske. sitten herää kysymys onko viikko mikään loma? Minusta se ole eikä pääse töistä eroon näin lyhyellä lomalla....ja aina voi sopia loman pitemmäski kuin viikko...se ei ole ongelma. Minulle ykköskriteerit on että loma on lomaa. väh. 2 viikkoa ja mahd. kaukana, takuu lämmin...ei arpapeliä paistaako vai sataako?...ja että on edullsita eli oleminen ei maksa samaa kuin Suomessa Goldginger. Iron Mike. ATM YTM sinkku

      • Outoa porinaa

        Mikä osa tuosta viestistä liittyi Puerto Ricoon? Onko siellä erityisen korkeita pikkuautoja?


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe