Lento Balille

taapsa

Ois koneen vaihto Munich:ssä ja vaihtoaikaa 1.10h ehtiikö vaihtaa koneen vai pitäskö ottaa vasta seuraava kone, jota pitää ootella 6h.

12

373

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 2viikonpäästä

      Itsellä oli sama mietintä ja päädyin 6 tunnin odotukseen. Jos on eka lento vähänkään myöhässä ni...

      • taapsa

        Kysyi lufthansalta sanoivat että 35 minimi vaihtoaika ja jos ei ehi niin sitte buukataan seuraavalle.


    • TT.

      Saitteko Lufthansalta lennot perille asti Balille? Itse en sellasia löytänyt, vain Helsinki-Saksa-Singapore (josta sitten eri lippu ostettava eteenpäin). Hyvä tarjous oli Lufthansalla Singaporeen, vain 500 euroa, viime viikolla.

      Periaatteessa sellainen vaihtoaika jonka järjestelmä antaa, riittää aina. Eli lippuja ei voi ostaa "liian lyhyelle" vaihtoajalle. Lentoyhtiö vastaa sitten jos ekan koneen myöhästymisestä aiheutuu jatkolennolta myöhästyminen. Munchenissä riittää aika lyhytkin vaihtoaika ja riskihän on lentoyhtiöllä, tosin tietysti jatkolta myöhästyminen on aina ikävää ja aiheuttaa mutkia matkaan.

      • taapsa

        Singaporesta taitaa air asia ollan halvin 30-50 egee per naama. Elen varasin juuri tuolta lufthansalta tuohon hintaan.


      • Ubud
        taapsa kirjoitti:

        Singaporesta taitaa air asia ollan halvin 30-50 egee per naama. Elen varasin juuri tuolta lufthansalta tuohon hintaan.

        Lennot Singapore - Bali varattu helmikuuksi 2012 Air Asia 293.70 e kahdelta hengeltä yhteensä edestakaisin lennot noin puolen päivän aikaan (ei ilta -ei aamulento), sisältää kaikki kulut mm. 1 kpl matkalaukku. Aamu-/iltalähdöt jkv edullisemmat. Finnairilla mukavasti suorat lennot 749 e/kpl Singaporeen ja lehtokenttähotellissa (kallis) yö ja paluumatkalla muutama yö kaupungissa.


    • TT.

      S-poressa hotellit näyttää olevan jokapuolella kalliita, ainakin vähän tasokkaammat! Minkäniminen on tuo lentokenttähotelli? Oletteko koko ajan Ubudissa vai majoitutteko muuallekin Balilla? Mitä kautta hotellivaraukset? (itse katsellut mm. bookingia, asiawebdirectiä jne, mutta valikoimaa on vähän liikaa...)

      • Ubud

        Lentokenttähotelli Crowne Plaza Changi, muuten Marina Mandarin. Olemme ennenkin olleet sekä Singaporessa että Balilla. Ubud jäi erikoisesti sydämiimme. Majoituimme silloin Ubudissa, Sanurilla ja Tubanilla. Nyt olemme 3 yötä Ubudissa ja 3 Seminyakilla, tosin emme ole vielä varanneet hotelleja, mutta olemme katsastaneet mahdolliset. Olimme myös Lombokilla, emmekä mene toiste, alakuloinen paikka ja aivan hirveä paluumatka ruosteisella laivalla. Menimme lentäen. Matkustelemme aikas paljon ja booking fi on osoittautunut tosi luotettavaksi ja helppo löytää omanlaisensa hotelli, kun vähän "temppuilee" sivujen kanssa ja lukee kommentteja hotelleista. Tosin Balin kohdalla maksuton peruutus -ehdot erilaiset (=2 viikkoa ennen), kuin muualla, missä olemme olleet.


    • TT.

      Kiitos vastauksesta.
      Osaisitko suositella jotain hotellia Ubudista?? Itse asiassa minäkin olen katsellut Seminyakia sillä silmällä, esim. Sofitel vaikuttaisi kivalta. Piditkö Sanurin rantaa kelvollisena, monet sitä moittivat...? Nusa Duan suunnalla näkyisi olevan upeita majoituksia, mutta "hautautuminen" puhtaasti hotellikylään ei oikein kiinnosta ja onhan se myös retkkeilyn kannalta vähän kaukana. Siksi tuo Semiyakin alue kiinnostaisi ehkä pari yötä Ubudissa, kun sitä kaikki niin hehkuttelee. Rantaahan siellä ei ole, mutta korvaako "viidakkoretket" yms sitten tämän puolen - kuulisin mielelläni? Vai riittäisikö Ubudille yksi päivä/retki. Olen kuullut että sekin on aika ruuhkainen paikka, mutta löysittekö sieltä oman rauhanne?

      • Ubud

        Olimme 2 yötä v 2007 Nandini-nimisessä hotellissa, joka sijaitsee n. 15 km Ubudin keskustasta. Hotelli OK, aivan mielettömän upea tunnelma aaamuisin auringon noustessa, kun viidakko "heräsi".Mikä sinfonia sirkkojen ym. rummuttaessa, apinoiden hyppiessä päärynäpuissa jne. Nyt haluamme Ubudin keskustaan, jossa vietimme silloinkin paljon aikaa. Sanurin ranta oli Kutaan verrattuna paljon siistimpi, mutta olimme ainoastaan rannoilla kävelemässä. Hotellimme Sanurilla oli Tamukami .Hotelli oli myös OK ja tosi halpa. Nusa Dualla pyrähdimme. Kaupustelijat ovat aika rasittavia, mutta hindulaisuus ja Ubud jäi niin mieliimme, että päätimme lähteä uudelleen. Hotelleja etsiessäni vertailen sivuja booking fi, trivago fi ja tripadvisor com. En niinkään hintoja, vaan arvosteluja.


    • bali*

      Ubud kirjoitit Lombokin "alakuloisuudesta", mitähän sillä tarkoitat? Missäpäin olitte? Mietittiin nimittäin juuri että vietettäisiin joulu Senggigi/Mangsit beachillä. Rannat & hotellit näyttää tosi kivoilta ja hinnat on kohdillaan. Arvosteluissa on (naapurisaaren tavoin) kovasti kehuttu paikallisten ystävällisyyttä. Satamien jobbarit ja tyhjäntoimittajat on tietysti luku erikseen..

      Meilläkin muuten nuo Lufthansan tarjouslennot Münchenin kautta S:poreen, vaihtoaika on vaivaiset 50 min mutta ei sen annettu häiritä.

    • Balisanur

      Mielestäni Sanur on hyvä paikka, pääsee nopeasti moniin paikkoihin. Nykyään myös halvalla bussilla (tosin bussi EI ole nopea kulkuväline!) Sanurin rantaa on kilometrejä, joten löytyy vaihtelevuutta. Mulle kelpaa kuljeskella missä kohti vaan. Kaupustelijoita on joka puolella- myös Sanurissa. Kannattaa opetella sanomaan kauniisti hymyillen "ei kiitos" paikallisittain. Jättävät rauhaan.
      Sanurissa pääset helposti myös balilaiseen elämään tutustumaan, jos vain osaat nähdä hotellien ulkopuolelle. Balilaiset ovat oikeasti ystävällisiä, mutta valitettavasti balilla asuu myös muualta tulleita indonesialaisia, jotka tuntuvat olevan enemmän huijaavaa sakkia...
      Nusa Dua on pelkkää hotellia, Kiva paikka poiketa rannoilla, koska on hienoja paikkoja, mutta ruoka on ravintoloissa mautonta ja ostokset yli tuplahintaa muihin verrattuna.
      Kuta taasen on kiva paikka myös käväistä, mutta en pitempään viipyisi. Liikaa turisteja ja liikaa kaupunkimainen. Yöelämä kuulemma estottomasti bailaavia ausseja (ei kaunis näky;)) En käynyt kokeilemassa, viihdyn mielummin sanurin baareissa, joissa aina tapaa mielenkiintoisia ihmisiä.
      Ubudissa en ole yöpynyt, mutta useiden päiväreissujen perusteella voisin sitä harkita. Vaikuttaa tosin kalliilta paikalta trendikkyytensä vuoksi...
      Nusa Lembognanilla yöpynyt myös. Upea paratiisisaari, löytyy pieniä hienoja rantoja. Halvalla päästiin paikallisella veneellä (ei heikkohermoisille) Ja yöpyminenkin oli tosi halpaa.
      Jimbaran, Uluwatu, musta hiekka, monkey forest, auringon nousut ja laskut, sekä paikalliset ihmiset on ollut mun lempijuttuja . Kannattaa siis löytää hyvä kuski, joka myös neuvoo, mikä on oikeasti katsomisen arvoista. Tarjontaa on paljon, mutta ei kannata aina halvan hinnan perässä mennä... Tässä yhden hyvän numero Sanurilla: (hänkin on Wayan:)) 62 813 38762275. Pyysi eniten, mutta päädyimme häneen kokeiltuamme kerran halvempaa kuskia. Maksoimme loppujen lopuksi enemmän, kuin pyysi, koska oli sen arvoinen. Kunnon auto, hyvä kielitaito ja on oppaana enemmän, kuin muut kuskit.

    • Bbali

      Turistien suosimat kohteet tuntuu kaikki olevan rannikolla, hehkutettua Ubudia lukuunottamatta. Eikö "sisämaassa" ole muita paikkoja tuon Ubudin lisäksi jossa voisi/kannattaisi muutama päivä viettää?? Suurin osa taitaa vain ottaa rannalta/Ubudista käsin paikallisen taksisuharin päiväretkille saarta näyttämään..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      64
      2655
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      342
      2500
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      95
      2160
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      67
      1844
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1753
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1734
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1583
    8. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      64
      1523
    9. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      121
      1503
    10. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1389
    Aihe