Rooman mellakat

kotilosoma

Näkyikö katukuvassa mellakoita nähtävyysalueilla vaiko vaan ministeriörakennuksen jne. ympärillä.... oliko kukaan silloin Roomassa.
Eli oliko turistit turvassa...ihmetellen hotelllissa..aargh..... eikä uskalla nenäänsä ulos silloin laittaa.... ??

7

233

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • onnelisesti kotona

      Näimme muutaman poltetun auton, poliisin nauhoilla suljettuja katuja, poliiseja joka paikassa. Olimme Terminin alueella, ja muutaman sadan metrin päässä oli nuo autot.
      Kyseisenä yönä nyukuimme onnelisen tietämättöminä hotellissa. Ambulanssin ja helikopterin ääniä kuului "unen sekaan"
      TV:ssä mellakat oli uutisoitu kovin näkyvästi. Parin seuraavfan päivän aikana tuntui, ettei TV:stä muuta tulekaan.

    • mrs matkaaja

      La-aamuna klo 9 oli jo keskusta-alue, etenkin pääministerin virka-asunnon tienoo, hyvin täynnä poliiseja. Mielenosoitus kulki myös Colosseumin edessä menevällä kadulla ja Via Cavourilla tehtiin kovasti tuhoja; poltettuja autoja, rikottuja ikkunoita.

    • Toinen nonno

      Sunnuntaiaamuna tulimme taistelupaikoille ja kaikki oli silloin jo aivan rauhallista. Mellakan jälkiä näimme aika runsaasti. Via Cavourilla, noin 100-200 metrin päässä hotelliltamme oli pari poltettua autoa, tuhottu ruokakauppa, pari rikottua pankkiautomaattia sekä tuhottu pankin konttori. Jälkiä siivoiltiin ja viikon kuluttua näytti jo melko normaalilta, pankkiautomaatit tosin vielä rikki.

    • Del Turristimo.

      Joo ei näy enää mellakoita. BerlisKoni tuossa luikki karkuun pitkin Via de Corsoa, kääntyi Pantehonille päin. Kiroili mennessään kuin syötävä, että hän pistää Italian konkkaan niin loppuu mellakat ja hän itse muuttaa Karibialle.
      Trevin suihkulähteellä oli hiljaista, Colosseumilla kolonna Japanilaisia turisteja, niitä on täällä muutenkin noin 2 miljoonaa zoomailemassa Niken kaukoputkilla.
      Vatikaanin kulmilla oli pieni mielenosoitus, mutta Paavi ajoi rollaattorilla sekaan, niin se hajosi, siis se mielenosoitus. Pietarinkirkkoon ei saanut mennä, ellei riisunut pois polttopulloja ja mellakkakilpiä ja kypärää.
      Muuten Rooma on kuin on ollut 3000 vuotta sitten.

      • Via Turistimo.

        Viime hetkellä tulleen tiedon mukaan BerlusKoni on saatu kiinni Trasvesten sillalta ja hän joutuu oikeuteen mielenosoituspaikalta pakenemisen vuoksi.


    • teinittemmeltää

      Kateellista ja katkeraa porukkaa tämä suomi24 palsta täynnä ja osa on lapsia/teinejä jotka levittää väärää tietoa, tiedän sen varmuudella, varokaa näitä vääriä vinkkejä jotkut suosittelee mm. pimeitä sivukatuja ja mcdonaldsia, vaikka rooma tarjoaa niin paljon laadukkaampaa nähtävää..

    • järki käteen

      Taitaaapa olla niinkin ettei kakki ymmärrä mitä kukin haluaa sanoa. Joillakin on järjenjuoksu nollilla. Toiset taas kirjoittavat niin ettei siinä ole järjen häivää.

      "varokaa näitä vääriä vinkkejä jotkut suosittelee mm. pimeitä sivukatuja ja mcdonaldsia, vaikka rooma tarjoaa niin paljon laadukkaampaa nähtävää.. "

      Sanoppa mitä tuo tarkoittaa. Vertaat pimeitä sivukatuja ja McDonaldsia laadukkaisiin nähtävyyksiin, eikun kun nähtäviin.

      Kävele sinä vaan vilkasliikenteisillä kaduilla sivukujien sijasta koska väität että se on laadukkaanpaa nähtävää. Äläkä missään nimessä erehdy syömään hampurilaista, sehän ei ole laadukasta nähtävää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      492
      5185
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      19
      1841
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      98
      1574
    4. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      26
      1445
    5. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      65
      1436
    6. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      55
      1428
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1145
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      58
      1096
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      935
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      62
      934
    Aihe