milloin aloitatte?

lalllli

olemme menossa ensi kesänä naimisiin ja tuntuu että en oikein tiedä milloin kannattaa aloittaa suunnittelu? ja miten aloitan...kaikki jotenkin niin sekaisin päässä jo nyt:D heh

paikka ja kirkko on varattu ja ei muuta oikeastaan tehty..

käytättekö jotain hyviä nettisivuja josta löytää kaikkee infoo, esim kutsumallei, kuvaajia tms..

jotain omaa hääsivua?

kiitos neuvoista olisi kiva päästä jakamaan jonkun ensi kesän morsiammen kanssa valmistelujen kulkua?

8

219

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei stressiä :)

      Me päätimme mennä naimisiin 26.9 ja hääpäivä on 11.11. Nyt alkaa olla kaikki valmiina, kirkko, juhlapaikka tarjoilut, sormukset, hääpuvut., meikki ja kampaaja tilattu...Ja saadaan ihan kivat häät :)

      • haloo!

        Älä nyt herrajumala tuollaista aikataulua kehoita kesähäihin ja kun et edes tiedä missäpäin kysyjä asuu. Voi olla muutama muukin liikenteessä samoissa aikeissa!


    • Morsian 3/2012

      No meillä häät on keväällä jo, mutta voisin kuitenkin omia kokemuksia kertoa.

      Nyt on häihin aikaa hieman vajaa 5kk, ja meillä on kirkko, juhlapaikka, hääkampaus & meikki, ja hääkakkufirma varattuna (koekakkua maistellaan loppuvuoden tai ensi vuoden alun aikana). Valokuvausta ei ole varattuna. Hääkukkia ei ole varattuna. Hääautosta on alustavasti keskusteltu.

      Hääpuku on morsiamelle jo valmiina, sulhaselle ei. Hääservetit, karkit & karkkirasiat ja suurin osa koristeista (kynttilän aluset, pöytäliinat, kakun koriste, ym) on ostettuna jo (tarkistakaa että karkeissa riittää päiväys, jos ostatte ajoissa!).

      Hääkutsujen malli ja tarvikkeet on valmiina, askartelen tässä lähiviikkoina kutsut valmiiksi. Kutsujen teksti ja kutsun mukana lähtevä juhlaohje on lähes tulostuskelpoinen, paitsi kartta puuttuu. Kirkossa vihkitilaisuuden kulkua ohjeistava ja häälaulun sanat sisältävä ohje-lehtinen, menu/ohjelma-lehtinen, sekä hääjuhlan kulku/aikataulu on suunnitteilla.

      Vieraslista on viilausta vaille valmis, samoin häälahlalistamme netissä. Häämatka on varattu ja maksettu jo.

      Siinäpä se. Tavoite on, että jouluun mennessä lähetetään kutsut, ja sen jälkeen ei ennen juhlaa tarvitsisi tehdä muuta kuin odottaa ilmoittautumisia ja tehdä niiden perusteella istumajärjestys... Tavoite siis että kuukauden-kaksi ennen häitä saisi olla kohtuullisen rauhallisesti ja stressittömästi! :)

      Oma vinkkini on, että lähde liikkeelle nautinnollisesta hääpukujen etsimisestä, ja päättäkää mahdollisimman pian häiden teemaväri/värit! Pystyt sitten missä tahansa liikkuessasi tehdä havaintoja häiden teemaväriin liittyen, ja bongailla kutsuihin/koristeisiin soveltuvaa materiaalia kaupoissa liikkuessasi.

    • talous kuntoon

      Tehkää viimeistään nyt budjetti. Laittakaa kaikki pienimmätkin menot ylös, joita häiden vuoksi ennakoitte tulevan. Sitten pääsette karsimaan kuluja ja miettimään lopullista vieraslistaa.

    • lkdsldj

      tsekkaa naimisiin.info ja amoriini.com ja kai niitä muitakin on. Hääblogeja kannattaa googlettaa.

    • lkjfds
    • Viva LasVegas!

      Naimisiin ilman vaivaa ja hössötystä, vieläpä ilmaiseksi: www.broadcasters.fi -tää on ehkä rohkeille pareille, mutta kyllä kelpais... ellen olisi jo naimissa ;)

    • olin samassa tilanteessa kuin sinä tasan vuosi sitten.

      aloitin tyynesti siitä, mitkä värit haluaisin häihimme. ja hääpuvun kävin ostamassa näihin aikoihin. Vieraslistaa alettiin tosissaan miettiä tammikuussa ja ystävänpäivänä lähti kutsut. Hääni olivat siis toukokuussa. kukat tilasin melkein kuukautta aikaisemmin, mutta pöytäliinojen päälle tulleisiin kaitaliinoihin ostin kankaat n. 2 viikkoa ennen häitä ^^' pöytäliinat olimme tilanneet netistä, ihan kivat paperiset, eikä se haitannut kun oli kaitaliinat siinä päällä.

      Itse olen aika rento ihminen, enkä jaksa juuri stressata asioista, mutta kutsuista meinasi kyllä tulla pienoinen stressi kun jäi aika tipalle. varsinkin kun tein ne erään sukulaisen kanssa, hänellä oli hurjan paljon ideoita!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      155
      11111
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3103
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      215
      2962
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2167
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1928
    6. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1746
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1739
    8. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      52
      1672
    9. 85
      1648
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1627
    Aihe