Silmälasit Madeiralta?

Ljurppis

Ollaan menossa ensi kuussa Madeiralle taas pariksi viikoksi.Perheessä olisi aika uusia silmälasit. Onko Madeiralla edullisempi ostaa kaksiteholasit kuin Suomesta? Laatutietoa, kokemuksia?

8

1117

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • En osaa vastata kysymykseen, kun en tiedä Suomen hinnoista. Voin kuitenkin kertoa muutaman sanan lasien hankinnasta omalta kohdaltani Portugalissa. Ostin itse rajattomat lasit kaikilla lisävarustuksilla pari vuotta sitten ja maksoin niistä muistaakseni noin 700 euroa (Näistä kustannuksista on saanut osan vähentää verotuksessa.). Aikaisemmin oli käyttänyt vain lukulaseja. Nyt myös kaukonäköni oli käynyt riittämättömäksi. Laseissani on iso näkökenttä ja ne toimivat samalla aurinkolaseina, jotka ovat täällä Azoreilla ja Portugalissa ylipäätään tarpeen ympäri vuoden. Olen ollut linsseihin erittäin tyytyväinen. Kehykset ovat rikkoutuneet kerran, sillä toinen sanka katkesi saranan vierestä omia aikojaan ja kehykset vaihdettiin uusiin kuluitta. En ostaessa laseja ottanut niihin mitään vakuutusta.

      Monet liikkeet antavat tyypillisesti tietyistä kehyksistä alennusta saman prosenttiluvun kuin niiden käyttäjän ikä. Myös standardilinsseistä saattaa olla tarjouksia. Silmälasiliikkeet löytyvät mm. haulla oculista. Maanlaajuisia ketjuja on mm. Multiopticas.

      On mahdollista, että kaikkia linssejä ei ole saatavilla Funchalissa. Ne pitää silloin tilata Manner-Portugalissa,mikä voi viedä aikaa.

    • Itse maksoin juuri äskettäin moniteholaseista n. 520 eur Nisseniltä (vakuutus 30 eur päälle). Se kallein linssityyppi (oliko platinavaihtoehto jossa laajin näkökenttä). Lisäksi tuossa hinnassa oli monitehoaurinkolasit vahvuuksilla (niistä halvin vaihtoehto). Kehykset olivat silmälaseissa hintaluokasta 75 eur. Suomessa on silmälaseissa samantyyppisiä tarjouksia kuin Portugalissa. Ja oikeastaan ihan koko ajan.

      • Klasit

        Vertailu kannattaa kotomaassakin. Tosin välttämättä mieleisiä kehyksiä ei löydy joka paikasta.
        Tuo monitehojen vertailu on hieman haasteellisempaa, kun joka optikkoketju kertoo sen lukualueen laajuuden eri tavalla ja se kun on yleensä kalliisti hinnoiteltu. olikohan instrulla satasen per pykälä...
        Itse en ole oikein monitehoihini tyytyväinen, vaikka niissä on laajempi lukualue kuin peruslaseissa, sen sijaan "syväterävät" toimistolasit on hyvät.

        "Automaattisesti" tummentuvia laseja on kaupan, mutta eikö niissä ole ongelmana hitaahko vaaleneminen kun tullaan auringosta sisälle tai ajetaan autolla tunneliin tms? Eli iskee tilapäinen sokeus..., sama vaara tietysti aurinkos.laseilla, jos tarvitsee ajamiseen silmälasit (ei voi katsoa a.lasien ohi tai ottaa ne pois tunneliin mennessä, joka tärkeä juttu Madeiralla ajaessa).


    • piilolinssilude

      Nykyisin on Suomessakin jo niin halpoja tarjouksia silmälaseista,että
      enää ei kannata ulkomailta ostaa.

    • eemeli10_

      Ja pitäisi viettää pidempi aika kyseisessä paikassa, että ehtii saamaan ne lasit, koska kyllä niitä pitää sovittaakin. Itselläni taisi mennä pari viikkoa lasien saapumiseen.

      • normiaika

        Saman verran menee kotimaassakin normitapauksessa.


    • Ljurppis

      Pari viikkoAHn Madeiralla olisi tarkoitus vietellä.

    • hintojen seuranta

      Eikö ne silmälasit ole ihan saman hintaisia Suomessakin jo.

      Saksasta saa rajattomat lasit 116 eurolla siinä on jo halvimmat sangat. Sangat sitten maksaa 10 eurosta ylöspäin. Kuka nyt lähtee maksamaan niin hirvittäviä hintoja.
      Suomessa on varmasti myös edullisia liikkeitä.

      Kaksitehot saa samaan hintaan huin rajattomat.
      Yksitehot maksaa noin 25 euroa.
      Eli halvalla mennään.
      Mies on aikeissa ostaa silmälasit Suomesta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe