Pikku lutka

Yllättävän kova

Olen pikku lutka. Olen ottanut suihin tuntemattomilta miehiltä, nainut kavereideni poikaystäviä ja antanut peppupanoja irstaille ukkomiehille. En ole kuitenkaan aina ollut tällainen tuhmuri, vaan kaikki alkoi tavatessani Juhan. Juha vei neitsyyteni ja opetti samalla kuinka miehiä palvellaan seksin saralla siten, että itsekin saan suuren nautinnon. En mene yksityiskohtiin ensimmäisten seksikokemusteni osalta vaan haluaisin kertoa niistä merkittävistä tapahtumista, jotka tulivat määräämään seksuaaliset mieltymykseni loppuiäkseni.

Olin seurustellut Juhan kanssa jo jonkin aikaa, tai oikeammin Juha harrasti säännöllisesti seksiä kanssani. Olimme kokeilleet erilaisia asentoja ja suihinkin olin jo ottanut, uskaltamatta kuitenkaan mennä loppuun asti; en siis ollut koskaan antanut Juhan enkä kenenkään muunkaan vielä tuolloin laueta suuhuni. Ajatus tosin kiehtoi, ja olinkin mielestäni valmis kokeilemaan sitäkin. Sinä kesäisenä lauantai-iltana, jolloin seksuaalinen elämäni saavutti aivan uudet ulottuvuudet, olin sopinut jälleen tapaamisen Juhan luona. Hän asui yksin lähellä kaupungin keskustaa ja tiesin Juhan viettävän runsaasti aikaansa samassa korttelissa sijaitsevassa ravitsemusliikkeessä. No, räkäläksikin sitä voisi kutsua ainakin asiakkaiden ulkonäön perusteella. Juha itse oli siisti, komeakin, noin kolmekymppinen mies, jolla ainakin omien sanojensa mukaan oli vapaa työ. En tiedä hänen tarkkaa työkuvaansa kuin myös ikäänsäkään, enkä niistä oikeastaan välittänytkään. Olin itse tuolloin 18-vuotias lukiolaistyttö ja sen ikäisiin tyttöihin vetoavat tuollaiset salaperäiset miehet. Olin juuri sinä kesänä värjännyt hiukseni aivan vaaleiksi, jotka mielestäni sopivat paremmin sinisiin silmiini kuin alkuperäinen ruskehtava sävy. Päälläni oli Juhan kehotuksesta lyhyt kesähame ja toppi, joiden alla mustat stringit ja rintaliivit.

Saavuin Juhan luokse hieman etuajassa, josta hän ei kuitenkaan tuntunut lainkaan piittaavan. Päinvastoin, hän oli ilmiselvästi iloinen läsnäolostani, tai sitten häntä vain panetti. Jotain tavallista salaperäisempää oli selvästi tekeillä, koska Juha käyttäytyi hieman liiankin kohteliaasti. Joimme muutaman drinkin, ehkä turhankin monta, joka olisi silloin pitänyt tulkita merkiksi tulevista tapahtumista. Olin kiinnittänyt huomiota Juhan hitaaseen juomistahtiin, joka oli yllättävää tuntien hänen alkoholinkulutustottumuksensa. Tunsin olevani jo hieman humalassa, kun Juha päästi suustaan yllättävän ehdotuksen; hän halusi että ajelisin alapääni aivan paljaaksi, tai posliiniksi kuten kai on tapana sanoa. Hieman vastentahtoisesti suostuin pyyntöön ja siirryimme makuuhuoneen puolelle. Makuuhuoneessa Juha komensi minut selälleni sängylle, kehottaen ottamaan hameen ja pikkupöksyt pois. Vastasin pyyntöön ja otin vaatekappaleet pois jättäen alapääni aivan avoimeksi pian seuraavalle operaatiolle.

En ollut alapäästäni kovin karvainen enkä oikeastaan senkään takia ollut koskaan ajatellutkaan ajelevani sukupuolikarvoitustani. Juhan jämäkät ohjeet kuitenkin saivat minun sen tekemään, ja paljon muutakin, kuten tulisin huomaamaan. Levitin vaahtoa alapäähäni ja aloin ajella. Olin ihmeissäni miten huolella Juha oli valmistautunut operaatioon, sillä hänellä oli makuuhuoneessa kakki tarvittavat välineet valmiina: vaahto, terä ja jopa astia, jossa oli lämmintä vettä. Veto vedolta karvoitus väheni, eikä Juha sallinut minun jättävän karvaakaan ajelematta. Viimeisteltyäni työn pesin vielä vaahdot pois lämpimällä vedellä ja pyyhin reisiin tarttuneet karvat pehmeällä pyyhkeellä. Juhaa katsomiseni oli ilmiselvästi kiihottanut ja hän oli riisuutunut huomaamattani. Juhan penis seisoi jämäkästi ja minäkin olin valmis tekemään tarvittavat toimenpiteet sen taltuttamiseksi. Olin jo aikeissa mennä selälleni ja tarjota juuri ajeltua emätintäni pantavaksi, kun Juha käskikin minut polvilleen eteensä. Ehtimättä juurikaan reagoida, oli tuo kivikova kalu huulillani. ”Nyt imet... ja myös nielet”, kuului Juhan kova käsky. Tein työtä käskettyä ja aloin imeä yhä vain paisuvaa elintä. Juha piti hiuksiani tiukassa otteessa, joten tilanne oli hyvin erilainen verrattuna aikaisempiin suihinottokokemuksiini. Oli selvää, että hän oli aikeissa laueta suuhuni, eikä minulla olisi mahdollisuuksia enää perääntyä.

Imettyäni muutamia minuutteja Juhan kalu alkoi syöstä lastiaan kurkkuuni. Vaistomaisesti yritin vetäytyä taaksepäin, mutta Juhan terävä ote esti sen. Siemennestettä suihkusi suuhuni valtavalla voimalla enkä pystynyt millään nielemään kaikkea vaikka kuinka yritin. Pian spermaa valui suupielestäni kaulalleni ja rinnoilleni, suurimman osan kuitenkin päätyessä nieluuni. Teidän täytyy ymmärtää, että tilanne oli melkoinen elämys tällaiselle nuorelle tytölle; pimppi juuri ajeltuna imemässä aikamiehen kovaa kalua ja kaiken kukkuraksi nielemässä tuota mahdottomalta tuntuvaa kiinteähköä nestettä. Tilanteen rauettua odotin mikä olisi Juhan seuraava liike. Olin itsekin melkoisen kiimainen, joten mieleni teki samanlaista palvelua mitä olin juuri Juhalle antanut. Juha oli kuitenkin varannut jotain aivan muuta varalleni. Kalu yhä puolijäykkänä hän kaivoi esiin pussin, jossa näytti olevan joitain vaatteita kuin myös kova, pitkähkö esine. Juha vetikin esiin punaiset sukkanauhaliivit ja mustat sukat, jotka hän käski panna mukisematta päälleni. Suostuin toki, vaikka minusta moiset alusvaatteet ovat yleensä tarkoitetuille huorille ja ns. helpoille naisille, joista kumpaakaan kategoriaan en katsonut kuuluvani. Vedin sukat jalkaani ja kiinnitin ne sukkanauhaliiviin. Tunsin itseni lutkaksi, jollaiseksi olinkin pikkuhiljaa muuttumassa, tietämättäni tosin. Saatuani vaatekappaleet päälleni Juha jatkoi salaperäisen kassinsa kopelointia; tällä kertaa hän nosti esiin pitkähkön esineen, joka pahimpien pelkojeni mukaisesti paljastui noin 25-senttiseksi tekopenikseksi. ”No niin, lutka, nyt saat sitä minkä tarpeessa olet ilmiselvästi”, Juha virkkoi ja viittoi minua kontilleni.

Otin Juhan ohjeiden mukaisesti topin pois, joka paljasti rintaliiveihin verhotut kiinteät rintani. Olin normaalipovinen omasta mielestäni, mutta olin kyllä huomannut miten kouluni pojat katselivat usein tiukassa paidassa hyvin esillä olevia tissejäni. Juha ihaili hetken tarjolla olevaa pimppiäni ja työnsi vihdoin tekopeniksen syvälle sisääni. Olin menettää tajuntani valtavan orgasmin raastaessa vartaloani. En ymmärrä miten laukesin niin nopeasti, koska en ollut koskaan aikaisemmin saanut edes yhdynnässä kliimaksia. Itse asiassa orgasmini oli ensimmäinen, olinhan aina pitänyt itsetyydytystä hieman likaisena touhuna enkä osannut siten oikein suhtautua tuohon unohtumattomaan kokemukseen. ”Vai sai pikku lutka jo orkun”, Juha jaaritteli uhmakkaasti. ”Katsotaanpas mitä sanot seuraavasta yllätyksestä”. Tuskin oli Juhan lause päättynyt kun tunsin kuinka hänen sormensa jo hieroivat jotain viileää peppureiälleni. Ymmärsin vasta myöhemmin sen viileän olleen liukastevoidetta. Yllätys muuttui shokiksi kun ymmärsin hänen aikeensa; Juha aikoi nyt viedä neitsyyteni myös pyllyn puolelta. Vaikeroin kielteisiä kommentteja, mutta niitä ei otettu huomioon. ”No niin, enää yksi murtumaton linnake”, Juha sähisi ja alkoi työntää jälleen paraatikunnossa olevaa kaluansa peppureikääni vasten. Tässä välissä täytyy myöntää, että Juha kyllä osasi nämä hommat. Vaikka kyseessä olikin ensimmäinen peppupanoni, ei se tuntunut Juhan taitavan käsittelyn kohteena lainkaan vastenmieliseltä. Pienen lämmittelyn jälkeen Juhan elin upposi yhä syvemmälle peräaukkooni tekopeniksen ollessa vielä sisälläni toisessa reiässä. Siinä minä olin, kiltti lukiolaistyttö riettaissa alusvaatteissa, tekopenis pillussani ja Juhan elin pepussani. Juha alkoi kiihdyttää tahtia ja peppuni hyväksyi työntö työnnöltä kalun sisällensä yhä ahnaammin. Käsittämättä tilanteen rivoutta, huomasin yhtä äkkiä laukeavani jälleen. Samaan aikaan myös Juhan kalu alkoi suoltaa omaa lastiaan sisälleni. Olin niin kiimassa tapahtuneesta, että sormeni hakeutui vaistomaisesti suuhuni ja aloin imeä sitä kuin pientä kyrpää, refleksi jota saisin harjoitella tulevina kuukausina hyvinkin runsaasti.

Saatuamme aktimme päätökseen Juha käski minun pukeutua. Hän sanoi menevänsä alakerran pubiin muutamalle oluelle joidenkin tuttujensa kanssa, ehkä saattaisi heittää hieman tikkaakin, joka oli kilpailulajina aina lauantaisin. Hyväksyin kohtaloni ja hyppäsin läheiseltä pysäkiltä bussiin määränpäänäni asuntoni, jonka olin vuokrannut isäni ystävältä. Juha huikkasi vielä perään soittavansa, johon hymyilin vastauksen hyväksyvästi. Matkani kohti pikku lutkan elämää oli alkanut.

4

12182

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • woo.

      Todella hyvä. Asiallisesti kirjoitettu, pilkut ja pisteet kohdallaan!

    • Opettajatar56

      Ihan oikein pikkupillulle tollanen opetus

    • Anonyymi

      Ei toi nyt kovin lutkamaista oo. Suurin osa muijista tehnyt edellä mainittuja.

    • Anonyymi

      Selkeästi miehen kirjoitus.

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4925
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3114
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1807
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1760
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1621
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1481
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1233
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1207
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1197
    Aihe