Wowin loppu

warlockie85

Itse olen pelannut peliä wowia noin 5 vuotta ja TBC jälkeen Blizzu ei ole jaksanu enää panostaa koko peliin.

TBC sentään oikeasti jouduttiin tekemään gearin eteen instoja. PvP oli mukavempaa kun kaikki classit oli aikalailla tasaisia. talenti buildit oli järkeviä,
raidit haastavia ja grpitkin jouduttiin itse tekemään eikä ollut mitään typeriä dung findereita.

Wotlk tuli ja bossit oli jotain aivan hirvittäviä Naxx juos melkei yhessä illassa sama myös ulduarissa. ICC sentään oli edes vähän haastavuuttat.
Epicejä tuli joka suunnalta ja porukka rupes itkemään ku ICC olikin vaikempi kuin nämä kaksi aiempaa..

Cata tuli ja peli senkos huononi huonoudestaan.
Blizzu menetti asiakkaat ja kaikki hyvät pelaajat melkein lopetti pelaamisen.

Nyt uusi lisäosa tulee ensivuoden puolella?
http://www.youtube.com/watch?v=J0Glg-Jl-ro&feature=channel_video_title

Justiinsa jooo... No jotkut on tietenki sitä mieltä että wow paranee, mutta itse sanon, että en usko enää pelaavani tuossa lisäosassa.

Asiasta voidaan olla montaa erimieltä.

13

415

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • wow menee alaspäin:(

      olet oikeassa , esim miksi nuo hemmetin kunfu pandat tuodaan wowiin silloin oli hyvä kun wow tuli se ei ollut turhan helppo eikä turhan vaikea ei tarvinnut miljoonia xp määriä että sai täysi levusen pelailen 85 ja meni pirun kauan hankkia xpeet. todennäköisesti en minäkään pelaa enää siinä uudessa patchissä

    • Hmrhm

      Luulemp että suuri osasyy näihin valitteluihin on juurikin se, että ollaan vaan pelattu yksinkertaisesti liian kauan eikä uusi contentti jaksa innostaa vaikka mitä olisi, nähdään vaan kaikki huonona.
      Lopettelin kesällä todeten tämän saman.

    • jmokalle(Nikólái)

      .... juu ite oon inoissaan uuesta lisäosasta ja lisäks haluatte vaikeutta mutta lvl olisi helposti hankittava menee noi mielii piteet sekasin...

    • Olen pelannut ihan vanillasta saakka. Kyllä itsellä suurin syy siihen, miksi peli ei enää kiinnosta, on se valtava muutos pelaajien asenteissa mikä on viimeisten vuosien aikana tapahtunut. Kun peli on helpottunut ensimmäisen lisälevyn jälkeen, "mimäminäminä" ja "kaikkihetimullenyt" asenne on tuntunut yleistyvän. Pitäisi saada mahdollisimman paljon, mahdollisimman vähällä vaivalla ja lyhyessa ajassa, aivan sama mikä olisi reilua toimintaa. Ninjataan, auotaan päätä, keksitään uusia tapoja leechata jne.

      Crossfaction jutut on tehneet paljon anonymiteettiä peliin, jonka seurauksena porukka ei tunnu kauheasti välittävän enää omasta käytöksestään. Meno niin pug dungeoneissa kuin battlegroundeissakin alkaa olemaan aika hurjaa kun elitistit ja trollit koettaa kilpaa vääntää muka-verbaalisella nerokkuudellaan. Oman realmin porukastakin pitää osata valita oikeat tyypit, jos haluaa yhtään mutkattomampaa toimintaa.

      Killat joihin helposti pääsee, on isoja massoja joissa kukaan ei enää tunne ketään kun monelle tärkein pointti on ne kilta perkit eikä ihmiset jotka killan muodostaa. Itselle suurin koukuttaja onkin ollut tuo pelin sosiaalinen puoli joten kilta ja pelikaverit näyttelee aika suurta roolia, ei niinkään nopea progressi tai achievementit. Mutta kun ei ole enää mukavia aktiivisia pelikavereita, niin pelaaminen on sitten jäänyt vaikka accountissa voimaa vielä olisikin. Peli on muuttunut yksinäiseksi grindaamiseksi ja pugien kanssa hiljaiseksi nappuloiden paineluksi oikeassa järjestyksessä, enkä koe siitä suuremmin nauttivani etenkäänx nyt kun pelin uusi sisältö on tuttua.

      En väitä olevani kauhean tyytväinen tulevan lisälevyn pääasialliseen antiinkaan, mutta samanhenkisten pelikaverien kanssa senkin läpi kahlaaminen varmasti onnistuisi ilman suurempia tuskan irvistelyjä.

    • Tepaaa

      Ei blizzu jaksa enää panostaa, näkeehän sen jo tosta trailerista.
      Liian monta rautaa tulessa, ei aikaa vanhalle wowille

      Hyvä niin, lopetin pelin vähän jälkeen catan ilmestymisen,
      parempi että painopiste SC2 ja Diablo III:ssa niitä kiinnostaa (ja kiinnostais)
      pelata.

    • warlockie85

      Tottahan se on että peli on pysynyt samantyylisenä jo monta vuotta etenkin wotlk jälkeen ja Blizzu haluaa vaihtelua pelille. Pelissä ei ole nykyisin mitään tekemistä ja ihmiset on aikalailla tylistyneitä tietenkin sekin on varmasti yks syy " radikaaliseen " muutkoseen.

      Tuokin on totta, että nykysin tradet, generalit yms ns chatit on täynnä hirvittäävää spämmäystä, riitelyä ja toisten haukkumista.
      Bg:ssä jos joku tekee virheen tai bg hävitään niin jo on ihmiset haukkumassa toisia noobeiksi jne. Ei ennen ollut sellaista.

      Pelissä pelaavat eivät todellakaa enää välitä kuin itsestään ja jos tehdään jotain väärin ni asiasta saa kyllä kuullaa.

      Itse olen pelannut koko wowi aikani samalla servulla ja voin sanoa, että servu on niin paljon muuttunut siitä mitä se oli silloin joskus.

      Ongelma tulee siinä vastaan, että entäs jos ei olekkaan enää ns sitä samaa kaveri porukkaa kuin ennen niin kuinka moni jaksaa yksin jatkaa ?

      Itse voin sanoa että moni hyvistä pelikavereistani on lopettanut ihan tässä lähiakoina ja eivät enää ajo tulla takaisin, vaikka uusi lisäosaa tuleekin.
      Myös moni kiltalainenkin on harkinnut lopettamista ennen kuin tämä mahtava panda lisäosa ilmestyy.

      En usko, että Blizzu ainakaan tulee samaan uusia asiakkaita tämän uuden lisäosan myötä ja tulee menettämään asiakkaita. Joitkut vanhat pelaajat voi tietenki tulla takaisin, kuka tietää.

      Kiitos asiallisista kommenteista :)

    • ;D

      Pandarenit ovat tulleet VUOSIA ennen Kung Fu Panda elokuvaa...
      Joten EI, idea ei todellakaan ole tullut siitä.

    • wowionparas....

      juu mitä tohon nyt sanoisi no tosta lisäosasta vaan sen että ihmiset on aina ollut ennakko luuloja mutta minun mielestäni toi on plussaa tulee lisää juttuja wowiin ja pikkusen muttuu plusaan mutta itteä inhottaa noi talentit yritettu kopsata riftistä ja tommosen saanut aikaa en siis tarkota niitä mitkä nyt on vaan niitä mitkä tulee uuessa lisäosassa mutta muuten mukava kun tulee uus lisäosa ite alotin catalysmin aikaan kavereitteni kanssa ja mukavaa on ollut mitä nyt noihin spammeihin ja muuhun roskaa niin kaikkissa pelissä on sitä mutta wow on niin valtavA peli että se näkyy isosti ja blizzulla on muutenkin kaikki sc2 lisäosat diablo3 ja se uus projeti ja muutenkin mun mielestä toi on vaan melkein plussaa vaan

    • Järkeä

      wowionparas,voisitko opetella yhdyssanat, pilkut ja pisteet ennen kuin tulet tänne kirjoittelemaan...

    • eineniinolennaisiaoo

      noe

    • viisasmies

      huoh...samaa valitusta on aina ennen uutta lisäriä. Kaikki väittävät lopettavansa mutta pelaaja määrät vain nousevat:D aika näyttää mitä tuleman pitää

    • WoWExpert

      Pelaaja määrä oli laskussa hetken, laski 0,7 miljoonaa, mutta nitten ovat saanut malkein kaikki takaisin..

    • best game!

      mun mielest wowis ei oo mitää vikaa, paitsi kuukausmaksu. nyt odotan innolla uusia lisäosia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      96
      1792
    2. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      118
      1352
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1297
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      78
      1216
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1104
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      903
    7. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      391
      842
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      45
      837
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      832
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      133
      799
    Aihe