Japanin tytöt?

vinkit kelpaa

Irtoaako japsitytöiltä helposti?

Pitäisi tässä lähteä työmatkalle Japaniin, tärkeintä olisi tietysti saada reissun aikana aitoa japanilaista herkkua, eli vinkkejä missä ja miten niitä kannattaa iskeä?

14

5244

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 4+4

      Mitä haet? Hetken hupia vai pitempiaikaista seuraa? Jos jälkimmäistä, niin varaa aikaa ja rahaa. Ja opiskele japania, muuten et pääse puusta pitkään. Hetken hupikin voi olla paljolti tuurista kiinni, harva japanilaisneito hakee yhden yön suhteita ulkomaalaisista. Maksullisia palveluita tarjoavat naiset taas ovat useimiten muualta Aasiasta, eivät japanilaisia.

      • no_name_no

        Ylen uutisista luin, että lapsiporno on vihdoinkin kielletty Japanissa.
        Aikaisemmin mienimunaiset miehet ovat hakeneet virikkeitä mm. manga-sarjakuvista ja erilaisista s/m-jutuista. Valitettavasti pervoja vieläkin löytyy.


    • eleven11

      Jos kieltä ei osaa, niin paras mahdollisuus ei-maksulliseen seuraan on suurkaupunkien britti/irkkupubit. Niissä pyörii jonkun verran paikallisia naisia ihan sillä ajatuksella, että tapaisivat ulkomaalaisia. Tosin kaikki niistä eivät etsi seksiseuraa tai edes pidempää tuttavuutta, ja osa saattaa olla paikallisen kantiksen tai baarimikon naisystäviä, joten kannattaa käyttää pelisilmää.

      Periaatteessa Roppongi Tokiossa olisi sellainen alue, missä voisi olla paljon sillä silmällä ulkomaalaisia katselevia naisia. Valitettavasti siellä on myös kaikenlaisia ikäviä lieveilmiöitä ja huijauksia, joten en oikeastaan suosittele. Tyypillinen huijaus on varmaankin klassinen, että sinut tulkitaan tarjonneen seuralaisellesi 50-100 euron hintaisia drinkkejä. Lisäksi Roppongissa pyörivät sutenöörit ja seksibaarien sisäänheittäjät käyvät äkkiä hermoille. Ja niiden matkaan ei todellakaan kannata mennä jos arvostaa rahojaan.

      Muuallakin kannattaa pitää järki kädessä, jos tilanne tuntuu olevan liian hyvä ollakseen totta. Erityisesti jos tyttö heti kärkeen ehdottaa siirtymistä johonkin toiseen baariin. Mutta noita mainitsemiani pubeja löytyy kyllä ympäri Tokiota ja muista kaupungeista. Ne tosin eivät ole mitään erityisen halpoja, eivätkä luonnollisesti mitään japanilaisen kulttuurin kehtoja, vaan paljolti ulkomaalaisten asukkaiden ja liikematkalaisten "helppoja" illanviettopaikkoja. Henkilökuntakin joko ulkomaalaista tai hyvin englantia puhuvia japanilaisia.

      Maksullistakin tosiaan saa, mutta isot pojat ovat kertoneet että nekin kannattaa etsiä muualta kuin Roppongista.

    • 3-4

      Aivan ensimmäiseksi kannattaa luopua tuosta "japsi" termin käytöstä, saattaa se suhteiden ja lähikontaktienkin solmiminen onnistua helpommin sen jälkeen.

    • 545

      Tuolla asenteella ei todellakaan irtoa. Ulkomaalaiset on nyt muutenkin siellä alimmassa "kastissa" kun kyse on Japanista ja usein ylpeitä omasta kansallisuudestaan. Englantia ei oikein osata (poikkeuksia toki löytyy just näiltä ulkomaalaisalueilta) ja naiset kun siellä ovat aika ujoja ottamaan kontaktia varsinkin jos varma kielimuuri edessä.

      Kokeile suunnitelmaasi kun pääset/joudut liikematkalle jonnekin muualle päin Aasiaa.

    • Kawa Saki

      Mut eiköhän aina joku japsityttö löydy jota kiinnostaa kokeille 19 vehjettä raamikkaassa kuosissa niiden 3-8 senttisten sijaan... :)

    • RaaMiMies

      Kawa Saki:
      Olet varmaan olemukseltasi kuin norsu posliinikaupassa. Kun vähän kömpelösti liikahdat, niin kaadat hyllyllisen arvokasta posliinia.

      Älä mene ulkomaille! Ole kiltti. Opettele kirjoittamaan edes suomea.

    • faktaa ei spekuloint

      Irtoaa. Irtosuhteita. Ja varsin helposti länsimaalaiselle miehelle - toki myös naiselle. Japani on hyvin avoin maa tän jutun kans kun vaan liikkuu oikeilla hoodeilla. Roppongin yökerhot - ei mitkään seksiklubit mihin mustat miehet heittelee sisään jengiä, vaan kunnon yökerhot, paikalliset sedulat.

      Pari vuotta japanissa suomalaisten kavereideni kanssa asuneena ja siellä lukuisia irtosuhteita harrastaneena tiedän mistä puhun. Jos joku väittää muuta (ylhäällä aika moni), niin eivät ole koskaan käyneet paikan päällä yli paria viikkoa. Tottakai se vie aikaa löytää ja oppia paikan tavoille.

    • pilipali duude

      Kyllä sieltä irtoaa. Olen samaa mieltä viimeisen kirjoittajan kanssa. he ovat hyvin avoimia, ja hakevat juuri rentoutusta. Toki täytyy vain tietää mistä hakee, ja osata jonkin verran maan tapoja. Mutta kyllä heiltä irtoaa. Varsinkin nuoremmilta.

    • juusto

      kävin kerran japani ja löysin reikä

    • aloittaja on dorka

      Aloittajan kaltaiset ns. "paskavarpuset" ovat nimenomaan niitä henkilöitä joita ei todellakaan kaivata Japanilaisten taholta maahan, eikä pilaamaan Suomalaisten mainetta Japanissa.

    • Teppoisa

      Irtoaa... nimittäin karatella pataan?

    • kotojin

      Miten joku voi olla vielä noin tautisen typerä?

    • JapsiJoltaIrtoaa

      Tottakai irtoaa.
      Ne on eläny koko elämänsä odottaen, että kaltaisesi idiootti sapuu pelipaikalle.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1535
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1174
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1107
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1006
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      965
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      927
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      674
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      650
    Aihe