lentokentältä keskustaan

singaporessa

olemme alkuvuodesta menossa muutamaksi päiväksi singaporeen. voisivatko siellä käyneet kertoa mikä on paras tapa mennä lentokentältä keskustaan? ja mitä se noin suunnileen maksaisi?
hotelli suosituksiakin saa kertoilla. varmaan orchardin alueelta otetaan hotelli, vai suositteleeko joku jotain muuta, ainakin sentosan saarella olisi kiva käydä sekä treetop walk central catchment nature reservessä ja maailmanpyörässä.
tietääkö joku hintaa maailmapyörä ajelulle?
entä maksaako tuo central catchment nature reserve?
kiitos mahdolisille vastaajille!
kaikkea muutakin hyödyllistä singaporeen liittyen saa kertoa :)

14

1441

  Vastaukset

  • Taksi ehdottomasti. Toki pääsette metrolla myös, mutta matkalaukkujen raahaamisen takia ei ole sen arvoista. Taksin hinta Orchardin alueelle on noin 30-40 S$.

   Hotellisuositusta on vaikea antaa, kun ei tiedä minkälaisella porukalla ja kuinka paljon olette halukkaat maksamaan? Kerro hintaluokka niin katsellaan. Hyvätasoisen kolmen tähden hotellin hinta nousee helposti 100 euron paremmalle puolelle jokivarressa (metro ei aivan vieressä) ja Orchard sekä Marina ovat jo kertaluokkaa kalliimpia. Geylangin alueelta saisi edullisesti ja voisi olla mukava seurata elämää.... :-))

   Itse olen menossa turistimatkalle (olen asunut Singaporessa) ja omalla rahalla maksaessa tarvitsee nyt katsella tarkemmin hotellia, mutta en ole itsekään tehnyt vielä valintaa.

  • Singaporesta löytyy hyviä nettisivuja eli löydät varmasto googlettamalla tarvitsemasi tiedot. Muutamaksi päiväksi olet ottamassa jo melkoisesti ohjelmaa eli Sentosa ja sitten keskuspuistoon. Toisaalta, jos olet menossa jonnekin muualle niin miksi käyt Singaporessa ihailemassa sademetsää. Tuhlaa Singaporen aika kaupungin ihmettelyyn.

  • singaporesta ajateltiin jatkaa thimaaseen ehkä kuala lumpuriin myös jos aika riittää. hotellibudjetti singaporessa olisi joku 60-70e yö. tosin kun hakusessa olisi mielellään suht hyvätasoinen (4 tähteä, 5 on ehkä singaporessa liian kallis)hotelli niin ei välttämättä päästä noin halvalla edes 3 tähden hotellissa. kahdestaan ollaan matkalle lähdössä.
   kiitos kaikista vinkeistä!

   • nyt lipsahti vähän väärin 60-100e piti laittaa, mutta thaimaaseen panostetaan enemmän hotellissa, singaporessa ollaan muutama päivä tosiaan niin 4 tähteä täytyy varmaan unohtaa ja katsella sijainniltaan sopiva, mahdollisimman edullinen mutta kuitenkin siisti hotelli.


  • Joo ei paljon alle 100:n euron löydy tasokkaita. Hotel81-ketju on vähän huonossa maineessa, kun palvelee myös lyhytaikaisia asiakkaita.

   Geylang on tosiaan punaisten lyhtyjen aluetta ja en menisi kehumaan Little Indian takaosan hotellien sijaintiakaan.

   Katselen viikonloppuna itselle vaihtoehtoa. Tarjouksia on joskus tuurilla hyvinkiin hotelleihin. Ibis hotellia kannattaa vilkaista ja hotelleja Riverside alueella.

   Booking.com on hyvä aloituspaikka etsinnälle.

  • Hei , täällä kans tarvis tietoo singaporesta. Alkuvuodesta menossa noin 4 päiväks. Kannattaako lentokentältä mennä little indiaan (mustafa center viereen ) metrolla vai taxilla, hintaeroo kun näyttäs olevan melkoisesti. 2 henkee lähössä ja rinkat selässä.

   Myös halvoista hotelleista saa antaa vinkkejä, noin 40-70 € yö :) ja kannattaako hotelli varata netistä vai katseleeko vasta paikanpäältä.

  • Melkoisesti hintaeroa? Siis metrolla kahdelta pari euroa ja taksilla vaikka 17 euroa. Siis oikeasti aiot roudata kamoja 15 eurolla 30 helteessä? Tiukkaa tekee löytää majoitusta tuolla hinnalla, mutta varmaan Geylangin alueelta löytyy. On myös metroaseman vieressä, mutta ei niistä häiriötekijöistä siellä mitään haittaa ole.

   Varaisin ehdottomasti netistä.

  • No pitää katsoa paikanpäällä mihkä hintaan taxin sais tingittyä, rinkan roudaus on tuttua tolla helteellä , et eipä haittaa.

   Mitä nyt äkkiä katselin netistä niin little indian etuosasta saa tolla hinnalla jo valita paikkoja. En ole etsimässä mitään luxusta, ennemmin sen rahan kuluttaa johonkin muuhun kun hotelliin :)

  • Singaporessa ei taksin hintoja "tingitä" vaan taksit ajavat mittarilla. Meillä maksoi taksi lentkentältä Marinan alueen hotelliin 20 SGD ( reilu 10 euroa siis) ja paluumatkalla 15 SGD. En kyllä jaksaisi alkaa säätää matkalukkujen / rinkkojen sekä metrojen ja bussien kanssa... S-poressa taksit on halpoja ja luotettavia.

   • Taksilla ehdottomasti, ainakin kenttamatkat, muuten myos metrolla\MRT. S-poressa taksit on halpoja ja luotettavia.
    Mutta olin Geylangissa hotellissa ja minusta se oli ok. Lahella metroasema, halpaa ruokaa ja juomaa ja paikallista elamaa, ei kyllakaan turisteja. Vain jos nyt punaisia lyhtyja erityisesti haluaa valtella, kannattaa pysya pois Lor 18 ymparistosta. Parittomat alkupaan Lor nrot asiallisia?


  • Alle satasella ei tahdo oikeasti edes perus siistiä hotellia löytyä (2 -3 tähteä). www.agoda.com ja www.booking.com auttaa. Kannattaa myös lukea asiakkaiden ja muiden matkaajien kokemuksia www.tripadvisor.com.

  • No ehdottomasti metroa suosittelen..hirveän helppoa ja vie mihin osaan kaupunkia vain.. ja halpaa kuin mikä..maksaa alle euron kyyti mihin vaan ja siitäkin hinnasta saa vielä pantti osan pois minkä joudut maksaa kortista jolla pääset metroon.. liput vaan automaatista ja eikun kyytiin..vaivatonta sanon minä.

  • Siis kentältä matkalaukkujen kanssa metrolla. Voi ziisus. Jos sulla on pieni kevyt reppu tms. niin voisi edes yrittää suositella, mutta taksit ovat edullisia ja homma toimii. Matkailu ilman laukkuja on sitten jo toinen juttu, mutta ei kannata lähteä esim. metro-bussi yhdistelmällä vaikka eläintarhaan, koska reissu kestää tunnin. Ja taksilla 15 SGD. Eli jos aika on rahaa....

  • Taksilla ajettiin tuossa joulun aikaan Changilta keskustaan. Meitä oli 5 henkilöä ja kaikilla matkalaukut yms., joten jouduimme ottamaan ison taksin. Hintaa tuli noin 50 SGD. Mutta vieras kaupunki, hotelli jossain intialaisessa kaupunginosassa ja ilta, ei siinä viitsinyt lähteä metrolla ajelemaan sillä kertaa.

   Tosin metro on erinomainen sitten, kun lähtee kaupunkiin tutustumaan paremmin. Singaporessa kannattaa sitten varautua sateisiin. Kolmesta päivästä siellä satoi 2,5, joten siinäkin mielessä metro hyvä kulkuväline taksien ohella.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   137
   7012
  2. Tietäisittepä

   Mitä meidänkin työpaikalla varatut touhaavat työpäivän aikana... Kesken työpäivän ottavat vapaata pari tuntia että puolisot luulevat olevan töissä ja
   Uskottomuus
   39
   1293
  3. Haavisto aikoo jatkaa

   ulkoministerinä ri­ko­se­päi­lyis­tä huolimatta https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/pekka-haavisto-kommentoi-esitutkintapyyntoa-aikoo-jatkaa-ulkomin
   Maailman menoa
   111
   1217
  4. Maisa perhelomalla Levillä

   Mikko ilmestyi myös Leville odottamatta. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ystavanpaivana-avioitunut-maisa-torppa-koki-romanttisen-yllatyksen-per
   Kotimaiset julkkisjuorut
   72
   1199