Sebastian IV

Mä pelkäsin, että se ei tulisi enää alas. Mä en kerta kaikkiaan kehdannut mennä sen perässä ylös ja mun sanat oli kadonneet jonnekin. Mun järki oli nivusissa ja mulla seisoi kivikovana. Olin väärässä. Sebastian palasi Vodkalasi kädessään alakertaan ja istuutui mun viereen. Se otti sohvanreunalta saalin ja heitti sen ylleen.
” Moi Joona…” Sebastian sanoi mulle. Mä olin lumoutunut sen kauneudesta. Kapeat kasvot, tummat kulmakarvat ja tummanruskeat kiharat hiukset. Vartaloltaan Sebastian oli mua pienempi ja hoikempi. Mä tiesin, että pystyisin nostamaan sen helposti ilmaan, jos tilanne niin vaatisi.
” Moi Sebastian!” Mä kähisin sille takaisin. Se hymyili ja paljasti tasaisen valkoisen hammasrivistön. Sen kieli lipaisi huulia.
” Nooo, oliko sulla mulle asiaa? ” Sebastian kysyi. Se leikki mun kanssa. Mä näin sen ilmeestä, että sillä oli jotain mielessä.
” Tota mä oon pahoillani, että mä silleen välttelin sua koulussa…” Mä takeltelin.
” Ei sillä väliä. Oikeastaan se on ihan hyvä niin….” Sebastian vastasi. Se heitti saalin puoliksi mun päälle ja piti toisen puolen itsellään. Mä tajusin, että asia oli loppuun käsitelty sen puolesta. Sebastian flirttaili mulle avoimesti, vaikka ympärillä oli ihmisiä. Se hymyili, katsoi silmiin, iski silmää ja hipaisi mun kättä vähän väliä saalin alla. Mä olin ihan pihalla tapahtumista, mutta tajusin, että nyt mentiin ja lujaa. Mun pumppu hakkasi tuhatta kolmeasataa, kun mä lopulta otin Sebastiania kädestä kiinni. Lämmin käsi tuntui hyvältä. Mun mielialat heitteli pelosta onnellisuuteen. Mä pelkäsin, että Sebastian nousisi ja kävelisi tiehensä, enkä mä näkisi sitä enää ikinä. Toisin kävi.
” Joona, mä haluaisin mennä sun kanssa jonnekin rauhallisempaan paikkaan juttelemaan.” Sebastian kuiskasi mulle. Joku pysähtyi juuri sillä hetkellä meidän viereen ja sanoi Sebastianille jotain. Mun vastaus sai odottaa hetken.
” Etitään vapaa huone.” Mä sanoin. Sebastian hymyili ja siirsi kätensä mun haarojen väliin. Mä tein samoin. Mä tunsin Sebastianin peniksen olevan kova kuin kivi farkkujen alla.
Me etittiin vapaata huonetta koko talon läpi. Meillä ei käynyt tuuria, kaikissa huoneissa oli yksi pariskunta kutemassa. Mä en halunnut jutella Sebastianin kanssa missään paikassa, missä joku voisi tulla keskeyttämään meidät. Lopulta me päädyttiin melkein tyhjään vaatehuoneeseen, minkä perällä oli pöytä. Juttelu jäi sikseen. Mä kiersin käteni Sebastianin takaraivolle ja vedin sen itseeni kiinni. Mä suutelin, enkä halunnut lopettaa. Mun kädet vilisti Sebastianin paidan alla. Mä kokeilin jokaisen kohdan sen ylävartalosta. Sebastian oli mua nopeampi. Se avasi mun vyön ja housujen napit. Sen sormet ujuttautuivat mun bokserien sisään, tunnustelivat mun kiveksiä ja tarttuivat sitten mun penikseen. Mä pyrin samaan.

3

667

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Avasin Sebastianin housujen napit. Yllätyksekseni sillä ei ollut mitään siellä alla. Sen kulli oli juuri sopiva mun käteen. Mä runkkasin sitä hetken ja annoin sitten käsieni siirtyä pakaroille. Mä annoin sormeni painua pakaroitten väliin kohti anus aukkoa. Se löytyi pian ja tuntui kuumalta mun sormea vasten. Mä painoin vähän lujempaa ja mun sormi livahti sisään. Mä huomasin, että aukko oli rasvattu vain vähän aikaa sitten. Sebastian piti mun kullia otteessaan.
      ” Mä rasvasin sen jo kotona. Mä haluan sut sinne nyt.” Sebastian sanoi ja päästi musta irti. Se kääntyi ympäri ja nojautui pöytää vasten.
      ” Mä en tiedä onnistuuko tää, en ole koskaan ennen tehnyt mitään tällaista.” Sanoin.
      ” Onnistuu se. Työnnät vaan voimalla sisään, se on jo rasvattu…” Sebastian vastasi. Tilanteesta tihkui kiima. Sebastian ei ollut riisunut vaatteitaan ja sen farkut roikkuivat polvissa. Sen lisäksi sillä oli vielä teepaita päällä. Mä potkin farkut ja bokserit jalasta ja menin sitten Sebastianin taakse. Mun jalat oli sen molemmin puolin ja mä levitin käsilläni sen pakaroita. Työnsin penikseni aukolle ja painoin sisään. Se upposi kerralla melkein pohjaan saakka. Mä laskin kädet Sebastianin lantiolle ja katsoin kunnolla, mitä olin tekemässä. Mun kivikova kulli oli varttaan myöten Sebastianin sisällä. Mä aloin liikkumaan varovaisesti.
      ” Ahh, ahh, ahh…” kuului Sebastianin suusta, jokaisella sisään työnnöllä.
      ” Sattuuko se?” Mä kysyin.
      ” Ei kun tuntuu hyvälle.” Sebastian vastasi.
      Mä jatkoin. Olin varma, että laukeaisin heti, mutta niin ei käynyt. Sebastianin nautinnon äänet saivat mut liekkeihin. Lopulta mä nussin niin lujaa, kuin ikinä pystyin. Nautin jokaisesta kerrasta, kun Sebastianin pakarat osuivat mun etumukseen. Mä olin niin lähellä mun rakasta. Sitten se tapahtui. Sebastian veti henkeä ja jännittyi. Sen peräaukko supistui mun kullin ympärille.
      ” Aaah, aah, aah…” Sebastian vaikeroi. Mä työnsin vielä kerran pohjaan ja annoin tulla. Mun kulli sykki Spermaa Sebastianin sisään. Mä kokeilin käsillä sen penistä. Se oli spermasta liukas. Mun unelma oli täyttynyt.

      Lopulta mä vetäydyin Sebastianista ulos. Mä tajusin, että en ollut kysynyt lupaa laskea siemenet sen sisään, olin vaan tehnyt niin. Sebastian ei sanonut mitään. Se etsi käsiinsä talouspaperirullan ja pyyhki itsensä ja vaatteensa pikaisesti.
      ” No, oletko nyt tyytyväinen?” Sebastian kysyi lopulta. Mä ihmettelin miksi se näytti vakavaa naamaa.
      ” Öö… olen tietenkin. Tota, sori kun laskin sun sisään.” Mä vastasin. Sain pienen hymyn aikaiseksi Sebastianin kasvoilla.
      ” Haluatko sä jättää tän tähän, vai jatketaanko yhdessä?” Sebastian kysyi.
      ” Haluan ehdottomasti olla sun kanssa.” Mä sanoin.

      Mun oli vaikea kuvailla sanoin, kuinka paljon mä halusinkaan olla Sebastianin kanssa. Mä halusin tutustua siihen ja harrastaa seksiä sen kanssa. Mä halusin olla Sebastianin salainen poikaystävä.
      ” Mulle on tärkeää, että tämä pysyy salassa. Mun vanhemmat heittää mut ulos, jos käy ilmi, että mä olen homo. Ne epäilee jo nyt, kun en ole tuonut tyttöä koskaan kotiini.” Sebastian sanoi. Mä tajusin, että tilanne oli Sebastianin puolelta ota tai jätä.

    • Sudden Depth

      Olipas nopea eteneminen. :o Jotenkin sitä vain oletti, että pojat etenisivät hitaammin, kun mä oon tykästynyt ''pitkäveteisiin'' novelleihin. Mutta oli tääkin hyvä.

    • Niin siinä kävi. Mä tykkään välillä nopeasta toiminnasta, mutta se ei saa olla tarinan ainoa idea ;-)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1807
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1667
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1303
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1131
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      789
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      775
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      757
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      725
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      702
    Aihe