Khao Lak Laguna Resort

thaikkuilija

Jepsis, joulukuussa olis jälleen aika palata ihanaan Thaimaahan!
Millaisia kokemuksia ko hotellista? Minkä ikäistä porukkaa hotellissa keskimäärin? Lapsiperheitä? Millaiset huoneet, entä henkilökunnan kielitaito? Hinnat, ruoat, kaikki kokemukset tulee tarpeeseen!

28

3753

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ms matkailija

      Olimme viime helmi-maaliskuussa 2 vk, ja hyvät muistot jäi, etenkin sen jälkeen, kun vaihdoimme maaterassihuoneemme huoneistoon, jossa oli kunnon parveke toisessa kerroksessa. Hotellin asukkaiden keski-ikä oli melko korkea, mutta talviloma-aikaan oli myös paljon lapsiperheitä. Suomalaisia, ruotsalaisia, saksalaisia. Huoneet tilavat, ja hyvinvarustellut, ainoa haitta oli se maaterassi - toivottavasti ei teille satu! - ja kylpyhuoneen haju. Portaita on paljon, aulassa pari tietokonetta, joilla pääsi hyvin nettiin. Hotelli tuhoutui tsunamissa, mutta rakennettiin uudelleen 2007. Henkilökunta ystävällistä, etenkin aamiaispöydän munakkaan paistaja oli loistotyyppi. Lähellä on ravintoloita, joista saa hyvää ruokaa, ranta on loistava ja tilaa riittää kaikille. Kysy lisää, jos kiinnostaa, mutta suosittelen paikkaa.

      • hakuunamataata

        Hei sinä Laguna Resortissa käynyt!

        Olen myöskin lähdössä Laguna Resortiin, mutta vasta tammikuussa.
        Mieleeni tuli sellainen, että hotellihan aika iso..?
        Mihin suuntaan oikein parvekkeet ovat?


      • ensimatkalainen

        Onko kellään mitään arviota Aurinkomatkojen tarjoamasta puolihoidosta? Kannattaako maksaa 196€/hlö/2 vko lisää päivällisestä hotellissa?


    • thaikkuilija

      Kiitos vastauksesta! :-) Vielä kysyisin muutaman kysymyksen: onko netin käyttö hotellissa maksullista? Jos on, niin oliko kovinkin kallista? Kävittekö hotellin omissa ravintoloissa, ja jos kävitte niin millaista ruokaa oli tarjolla? Kalliimpaa arvatenkin hotellin omissa ravintoloissa.

      Toivottavasti emme huonetta joutuisi vaihtamaan, viime jouluna vietimme 2vkoa läheisessä Khao Lak Seaviewissä, josta ei muuta valitettavaa kuin että huonetta jouduimme vaihtamaan 3 kertaa kamalan homeen hajun vuoksi. Muuta vikaa hotellissa ei sitten ollutkaan, mutta eihän tuommoinen koskaan lomalla mukavaa ole :-)

      • Ms matkailija

        Netin käyttö on ilmaista. Hotellissa on myös wlan, mutta ei se näyttänyt toimivan ainakaan naapurihuoneistossa, sadattelusta päätellen. Hotellin ravintolaa ei kokeiltu, koska lähellä oli, mistä valita. Kerran söimme rantaravintolassa lounaan, ja kallista oli.


    • thaikkuilijalle

      Thaikkuilija - olet ollut Seaview-hotellissa? Voisitko kertoa tässä vähän siitä kokemuksia. Olitteko beach vai lagoon siivessä vaiko niissä huviloissa? Missä rakennuksessa noita "homehuoneita" on? Onko lagoon wingistä "pitkä matka" rannalle, tie kai ainakin täytyy ylittää? Miten uima-altaat on sijoittuneet, onko molemmilla puolilla omansa? Oliko aurinkopetejä altailla tarpeeksi? Onko rannalla hotellin aurinkopetejä? Oliko ranta hyvä tällä kohtaa? ilmeisesti kaikki kylän palvelut, ruokapaikat sun muut ovat lähettyvillä? Jossain moititttiin että hotelli ole "levoton" eli paljon chartermatkailjoita ja lapsia juoksentelemassa, mutta mitä sinä sanoisit? Olisin kiinnostunut kaikista Seaviewiä koskevista vihjeistä!

    • thaikkuilija

      Alkuperäisesti olimme varanneet huoneen lagoon siivestä, jossa kuitenkin yövyimme vain yhden yön vaihtaaksemme huonetta. Homeen haju oli todella vahva ja saimme inhottavaa yskää, jota luultavasti juuri se aiheutti. Tämä toinenkin huone siis lagoonissa, ja samanlainen haju sieltäkin tuli vastaan. Parin päivän päästä vaihdoimme jälleen huonetta, tällä kertaa "meripuolelle". Sielläkin home haisi, mutta ei niin vahvasti kuin edellisissä. Tosin tuttavaperheellämme oli huone meripuolella, eikä home haissut lainkaan. Saattaa siis olla pelkästä tuurista kiinni :-) Ja jos home kuitenkin haisee, meillä ainakin Finnmatkojen opas (en muista nimeä) oli todella reilu ja ymmärtäväinen asian suhteen, ja huonetta sai vaihdettua helposti!

      Lagoon puolelta ei ole pitkä matka rannalle, tie pitää tosiaan ylittää, mutta ei sen kummemmasta matkasta ole kyse. Kummallakin puolella on altaita; lagoonin puolella suurempi ja syvempi jossa on myös vesiliukumäki, ja muistaakseni myös porealtaan kaltainen pienempi allas. Meripuolella yksi allas.

      Meidän nelihenkiselle perheelle ainakin aurinkotuoleja riitti aina, niitä on runsaasti kummallakin puolella ja altaiden ympärillä sekä aivan rannan vieressä. Khao Lakin rannoilla ovat vesiaktiviteetit kuten vesiskootterit, "banaaniveneet" yms kiellettyjä, ja myös rantatuolien vieminen itse rannalle on kiellettyä. Mutta kuten sanoin, tuoleja löytyy myös aivan rannan vierestä (nämä paikat vietiin yleensä nopeasti).

      Ranta on loistava, ei syvene liian nopeasti eikä liian suuria aaltoja. Iltapäivisin laskuvesi vetäytyy pitkälle "taakse", jolloin on mahdollista kävellä läheiselle majakka "saarelle" ihmettelemään. Löytyy myös paljon hienoja simpukoita!
      Rannalla sijaitsee myös paljon edullisia hierontapaikkoja, joita kannattaa ehdottomasti käydä koittamassa! Itse kävin kaksiviikkoisella lomallamme hieronnassa lähes joka päivä :-)

      Hotellilta on lyhyt matka keskustaan, josta löytyy ruokapaikkoja joka makuun. Lapsiperheitä (etenkin ruotsalaisia) hotellista tosiaan löytyy melko paljon, mutta ei mielestäni kuitenkaan häiritsemiseen asti.
      Henkilökunta on todella mahtavaa ja ystävällistä! :-)
      Hotellista ei ole muuta huonoa sanottavaa kuin tosiaan homeiset huoneet, toivottavasti ei teille satu.
      Suosittelen kuitenkin lämpimästi! :-)
      Heh, tulipas pitkä...

    • se edellinen kysyjä

      Kiitos hyvästä vastauksesta. Me vielä veivataan hotellivalinnan kanssa. vaihtoehdot on juurikin nämä Seaview ja Laguna, mutta myös Emerald tai Briza Beach, joiden kohdalla epäröidään vähän sijaintia joka on kauempana "keskustasta". Toisaalta sitä rantaa on kehuttu paljon jossa nämä jälkimmäiset sijaitsee. Ne ovat hinnaltaan vähän edullisempia mutta erot ei ole niin isoja että se vaikuttaisi kovin paljoa. Seaviewssä on matka-ajallemme vain lagoon-huoneita tai sitten (kalliita) huviloita. Olemme keski-ikäinen pariskunta.
      Jos joku osaa kommentoida tätä hotellinvalinta"pulmaa" niin tervetuloa mukaan keskusteluun!

    • IhanaThaimaa

      Heippa!
      "Kysyjälle" en osaa tuosta Seaviewistä vastailla, mutta pähkäilimme itse saman hotellin ja Emeraldin välillä. Kallistuimme sitten jälkimmäiseen oikeastaan vain hinnan takia. Löysimme meidän seurueelle halvimman hinnan Tjäreborgin pelkkä hotelli -hinnoista. Tämä tuskin auttaa, jos matkaa halvempaan aikaan, mutta meidän reissu on peak-seasonilla, joten siinä tuli roimasti eroa verrattuna minkä tahansa muun varaamon hintoihin. Kannattaa tsekata!

    • thaikkuilija

      Itse olemme tänä vuonna menossa Lagunaan, näimme hotellin viime vuonna ja vaikutti tosi hienolta, koska on niin uusi. Rappusia oli tosin paljon.
      Noista kahdesta muusta en osaa sanoa mitään.
      Jos etsitte rauhallisempaa hotellia, Seaviewistä ja Lagunasta jäkimmäinen vaikutti rauhallisemmalta, siellä ei niin paljon lapsiperheitä :-)

      • skitsonorsu

        Hei vaan thaikkuilija!

        Täälläkin on yksi maailmanmatkaaja, joka on käynyt kyseisessä kaupungissa 2 kuukautta sitten. Samassa hotellissa en kuitenkaan ollut, koska kuulin thaimaassa ollessani, että kys. hotellissa oli asiakkaat tuoneet hengenvaarallisen norsun. Norsut vilisivät käytävillä ja kaatoivat lapsia, pohjoismaalaisia lapsia. Meno oli kuin sademetsässä! Kuulin myös, että nämä hullut 6 norsua olivat samasta poikueesta ja kaikilla skitsofrenia. Hotelli ei halunnut tehdä tästä suurta haloota, sillä tiesi menettävänsä asiakkaita. Tosi kurjaa, että menette siihen hotelliin. Niitä norsuja voi ilmestyä vain, jos hotellissa asustelee raisiolaisia perheitä!


    • thaikkuilija

      Hei skitsonorsu!
      En valitettavasti ymmärtänyt viestisi tarkoitusta. Olisi mahtavaa, jos edes tämä palsta pystyttäisiin pitämään puhtaana asiattomilta viesteiltä. Viestisi oli todella turhauttavaa luettavaa.
      Kiitos! :-)

      • ei niuhottaja

        Hei thaikkuilija !
        Huumoria, huumoria - etenkin kun lähtee thaimaahan ! Ei tulis mieleenkään ruveta vaihtelemaan huoneita moneen kertaan, on onneksi lomalla muutakin tekemistä ;D Ja Finnmatkojen huoneistoissa home vähän joskus haiskahtaa, mutta häviää muutamassa päivässä, kun pidätte ilmastointia ikkunaa auki ; ei ole ehkä pitkään aikaan ollut lomalaisia, joten vähän tunkkaista voi olla. Mutta ei viitsittäis mennä nipottamaan pienistä asioista, siinä tekee vaan itsensä naurunalaiseksi !Skitsonorsulla toimii huumori !


    • mies matkalla

      Itse lomailen juuri ihan sawievin vieressa, ja se on tarkoitettu lapsiperheille. hotelli on loistavalla paikalla kuten lagunakin. jos matkassa lapsia valitsisin sawievin, jos noista pitaa valita, Molemmat hotellit on isoja, sawiev varmastikkin isompi....mun henkoht. makuun liiankin iso, mut en matkusta lapsien kanssa, joka tietenkin vaikuttaa asiaan, ja liikkuminen yksin helppoa, jne. Toden totta valitsette kummintahansa, tuskin petytte. hyvaa lomaa sinnekkin.

    • kiitos neuvoista

      Vaikka tämä on Laguna-ketju niin Seaview`n tuntijoita kun tuntuu myös olevan, kysyisin heiltä Seaview`n ympäristöstä. Miten lähellä siinä on ravintoloita ja kauppoja? Onko rannalla "varpaat hiekassa" ravintoloita? Onko hotellin omat ravintolat tolkuttoman hintaisia? Löytyykö lähiseudulta muitakin kuin thai-ravintoloita -esm. intialaista t,ms?

    • Onko kellään parempaa tietoa kuinka hankala on Seaview home ongelma ?
      Ei kiva jos kotimaasa on samoja ongelmia niin jos vielä lomalla.. ei siinä "hermo"
      lepää.

    • seaview kysyjille

      Seaviewiltä n 5 minuutin kävelymatka "keskustaan" kaupoille ja ravinteleille, ei siis lainkaan pitkä matka. Hotellin rannalta löytyy myös paljon niitä ravintoloita aivan rannalta. Hotellin ruokapaikat tietenkin kalliimpia muttei kuitenkaan mitään tolkuttoman hintaisia. Keskustasta löytyy jos jonkin sortin ruokapaikkaa, myös perinteiseen länsimäiseen makuun löytyy lähes jokaisen ravintolan ruokalistalta jotakin. hotellissa on myös italialainen ravintola

    • Uudestaan

      Olimme Seaview:ssä keväällä ja olimme todella tyytyväisiä. Homeenhajua ei havaittu, vaikka olemme siitä tosi tarkkkoja. Thaimaassa on kuitenkin niin kosteaa, että kaikki homehtuu ennen pitkää. Esimerkiksi puuvillavaatteet kuivuvat hitaasti ja niihin jää helposti homeen haju jatkuvan kosteuden takia. Minä saan Suomessa sisäilman homeesta heti nuhan ja silmäoireita, mutta Thaimaassa näitä ei tullut. Ilmastointilaitetta ei tosin voitu pitää päällä, koska se aiheutti oireita.

    • zxzxzzxx

      Tässä ketjussa on enempi tietoa Seviewsta kuin Lagunasta...

      Itse menossa maaliskuussa Lagunaan ja kaikki tieto tervetullutta (matkakuume kova...)

    • Lisbethh

      Lagunaan ollaan kallistumassa täällä....pohdinnassa myös Seawiew, Merlin ja upouusi Mai Khao Lak. Olemme keski-ikäinen pariskunta, matkustamme 15 v. tyttären kanssa. Toiveissa kiva allas-alue meren äärellä, rauhaisaa, mutta paikallisia ravintoloita saisi olla lähettyvillä. Arvostan myös kauneutta ja perinteistä Thai-tyyliä.
      Olisiko Laguna sopiva meille? Vai joku muu?

      • Orkidea66

        Olimme helmikuussa Lagunassa (keski-ikäinen lapseton pariskunta). Ihana hotelli, aamiaisravintolasta näkymä allas-alueelle ja merelle. Hieno allas-alue ja puutarha. Ranta hieno. Lyhyt matka keskustaan. Ainoa miinus oli että hotelli oli täynnä suomalaisia. Lomalla en välittäisi kuunnella suomea... mutta jos pakettimatkalla lähtee, näin on...


      • Lisbethh
        Orkidea66 kirjoitti:

        Olimme helmikuussa Lagunassa (keski-ikäinen lapseton pariskunta). Ihana hotelli, aamiaisravintolasta näkymä allas-alueelle ja merelle. Hieno allas-alue ja puutarha. Ranta hieno. Lyhyt matka keskustaan. Ainoa miinus oli että hotelli oli täynnä suomalaisia. Lomalla en välittäisi kuunnella suomea... mutta jos pakettimatkalla lähtee, näin on...

        Kiitoksia vastauksesta. Eipä ole helppoa tämä hotellin valitseminen....Laguna näyttää todellakin olevan sekä Finnmatkojen että Aurinkomatkojen valikoimissa, eli suomalaisia varmasti riittää.
        Nyt pitäisi valita Merlinin ja Lagunan väliltä. Hmmm...
        Onkohan Merlinissä suhteessa vähemmän suomalaisia?


    • kilpailutuskannattaa

      Mä nykyään varaan hotellit aina kilpailuttajan kautta, esim. http://hotellihaku.akkilahto.fi kun niissä on yleensä muiden käyttäjien antamat arvosanat/kommentit, niin niiden perusteella on aika helppoa valita hotelli.

    • ghaolak

      Lagunan naapurissa ihan nyt livenä asuskelen. Enpä kuitenkaan aloituksen hotellia itse valkkaisi. Kertovat silminnäkijät, että jo aamulla kuuden jälkeen alkaa ankara taisto rantapeteistä, ihmisiä menee jonossa, kuin muurahaisia varaamaan lavereita. Olen käynyt bungalovia katsomassa, eipä ollut kummoinen?
      Ranta kuitenkin kiva ja myös allasalue, jos tungoksessa viihtyy. Aamiaista myös jotkut kehuvat.

      • Tiedoksi vaan

        Naapurissa pieni viihtyisä hotelli BaanKhaolak käyttäkää sitä ranta hyvä samoin aurinkovuoteet rannalla muutenkin viihtyisä kokemusta on.


    • ghaolak

      Hei!
      Ei se nyt ihan niin mene! Kirjoittelen nyt tätä nimenomaan Baan Khaolak Resortin bungalowista 13.10 Suomen aikaa. Ei tänne kuokkavieraita todellakaan tarvita Lagunan sumpusta. Silminnäkijät kertovat: Muurahaisjonoa piisaa Laguunassa kuuden jälkeen, armoton lavereiden varausralli. Tulee väkeä jonossa, kuin muurahaisia...pyyhkeitten kanssa. Nopeimmat on kuulemma yrittäneet varata paikat jo aiemmin yöllä. Teretulemast Lagunalaiset kuitenkin Baan KL kohdalla uimaan! Muuten, tosi rauhallista KL:ssa, SU turisteja tasan nolla nähty.

      • Tiedoksi vaan

        Sorry,en tarkoittanut että tulisivat sinne kuokkiimaan vaan tarkoitin hyvänä vaihtoehtona majoittua tuon Lagunan sumpun sijasta.Ei olisi pitänyt ehkä sitäkään tehdä no se nähdään ensitalvena kuinka paljon on petejä varattuna rannalla,mutta hyvää lomaa sinulle Baankhaolakiin nautihan rennosta ja ystävällisestä hotellin tunnelmasta.


    • ghaolak

      Kiitos vaan vastauksesta "Tiedoksi vaan". Kunhan joutessani provosoin. Alkaa jo yö saapua Khao Lakiin, Taivas on etelän tähtiä täynnä ja eiköhän kohta jo ekat Lagunalaiset pyyhkeitten kanssa ole petiä varaamassa? Lämpötila oli tänään 37C max ja meri 33C, jotta tarkenee. Meijän kotikulmilla näyttää tätä kirjoittaessani olevan -7C, aika rauhallisesti kevät meillä Suomessa etenee...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      99
      2870
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2430
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2210
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      2022
    5. 171
      1852
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1846
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1797
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1736
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      133
      1539
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe