Sebastian V

Mä ajattelin tulevaisuutta ja totesin, että se tulisi raskaaksi piilotella julkisesti sitä, mitä me olimme. Silti mä olin varma, että se oli juurikin sitä, mitä minä halusin. Vain sillä oli merkitystä, että sain olla Sebastianin kanssa. Me siivottiin jälkemme komerossa ja lähdimme sieltä ulos. Mut valtasi endorfiinimyrsky. Mun aivot toimi moninkertaisella nopeudella. Sebastian vei mut yläkertaan Tiinan luokse. Musta tuntui, että niillä oli jotenkin erikoinen suhde, vaikka siitä ei oltu puhuttukaan vielä.
” Moi Tiina. Mä tarvitsisin ne vaihtovaatteet nyt.” Sebastian sanoi. Mä ihmettelin, miten se uskalsi puhua niin suoraan, vaikka kaiken piti olla salaista.
” Joo, ne ovat tuossa huoneessa, ensimmäisessä kaapissa.” Tiina vastasi.
Sebastian meni huoneeseen ja sulki oven perässään. Mä olisin halunnut mennä mukaan, mutta jäin kuitenkin Tiinan kanssa keittiöön. Tiina vältteli mun katsetta ja jutteli niitä ja näitä. Sen täytyi tietää jotain. Lopulta mä päätin rikkoa jään.
” Mistä sä tunnet Sebastianin? Oletteko tunteneet kauankin??” Mä kysyin.
” Pari vuotta. Sebastian on mulle kuin veli, vaikka aikanaan olinkin ihastunut siihen.” Tiina vastasi. Tämä riitti mulle. Tiina tiesi Sebastianin olevan homo ja oli silti sen kaveri.
” Okei, kyllä se mulle sopii…” Mä totesin ja tunsin itseni hieman hölmöksi. Mä tuskin voisin vaikuttaa Tiinan ja Sebastianin suhteeseen yhtään millään tavalla, enkä mä sitä halunnutkaan. Tiina ei välittänyt mun puheista, se huiskautti vaan kädellään. Sitten keittiöön tuli poika, jonka mä tunsin etäisesti jostain. Se istuutui Tiinan viereen ja kiersi kätensä sen ympärille. Ne aloittivat suutelun ja mä tunsin oloni ulkopuoliseksi. Ehkä myös vähän kateelliseksi, koska mä en voisi tehdä samaa julkisesti. Mä ihmettelin mikä Sebastianilla kesti. Odotin vielä vartin ja juuri, kun olin menossa siihen huoneeseen, mihin se oli kadonnut, se tuli ulos. Farkut olivat vaihtuneet tummempiin ja teepaidan päällä oli valkoinen huppari.
” Noin. Sori, että kesti, mun piti soittaa kotiin, että jään Tiinalle yöksi.
” Ei kai siinä mitään…” Mä sanoin. Mun ajatukset olivat jo muualla. Mä en voinut sanoa ääneen, että halusin viedä Sebastianin omaan kotiini yöksi. Mun penis pamahti uuteen seisokkiin, kun ajattelin kuumaa yötä Sebastianin kanssa isossa sängyssä. Sebastian laukaisi tilanteen. Se teki mulle ja itselleen drinkit, mitä me lähdettiin juomaan alakertaan. Me istuttiin samalle sohvalle, kuin aiemminkin.
” Mennään mun luokse yöksi. Meillä ei ole ketään kotona.” Mä sanoin lopulta. Sebastianin kasvoille nousi hymy.
” Mennään vaan.” Se sanoi.
Kun me päästiin ulos, kysymykset alkoivat pyöriä mun mielessä. Mä olin varma, että Sebastian ei ollut ensikertalainen panohommissa, sen verran varmasti se oli toiminut. Mä mietin hetken ja päätin sitten kysyä.
” Sä olet varmaankin mua kokeneempi seksissä?” Mä sanoin. Sebastian hymyili mulle ja pyyhkäisi kädellä poskeaan.
” Mä olen seurustellut aiemmin yhden kuukauden. Siitä on vuosi aikaa ja se oli pelkkää seksiä. Siinä ei ollut mun puolelta tunteita mukana lainkaan… Toisin kuin sun kanssa….” Sebastian kertoi. Mä olin otettu. Mun tunteisiin vastattiin.
” Mä kerron sulle joskus siitä. Nyt mä haluan vaan tutustua suhun.” Sebastian jatkoi.
” Okei, se sopii mulle.” Mä totesin. Mulla ei ollut mitään halua tietää Sebastianin menneestä suhteesta, mutta jos se halusi kertoa, niin mä kyllä kuuntelisin.

2

570

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sudden Depth

      Ilahduttavaa nähdä, että sun tarinas saa jatkoa paljon lyhyemmässä ajassa kuin mulla. Se vaikuttaa ainakin mulla yllättävän paljon novellin sisältöön, jos on kauhea kiire. Jos on aikaa, niin tekstistä tulee jotenkin paljon elävämpää ja siihen on helpompi eläytyäkin. Mulla on just nyt seuraava luku tulossa, joten pitää olla lukematta näitä liikaa, ettei tule paha mieli. ;)

      • Toki kiire vaikuttaa. Mä vaan olen tottunut siihen, että heti pitää saada koko tarina valmiiksi :-) En muokkaile juurikaan, vaikka luenkin sen mitä olen kirjoittanut. Tsemppia kirjoittamiseen !


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6462
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4183
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2577
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2010
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1528
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1387
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1090
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1036
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1021
    Aihe