Sebastian V

Mä ajattelin tulevaisuutta ja totesin, että se tulisi raskaaksi piilotella julkisesti sitä, mitä me olimme. Silti mä olin varma, että se oli juurikin sitä, mitä minä halusin. Vain sillä oli merkitystä, että sain olla Sebastianin kanssa. Me siivottiin jälkemme komerossa ja lähdimme sieltä ulos. Mut valtasi endorfiinimyrsky. Mun aivot toimi moninkertaisella nopeudella. Sebastian vei mut yläkertaan Tiinan luokse. Musta tuntui, että niillä oli jotenkin erikoinen suhde, vaikka siitä ei oltu puhuttukaan vielä.
” Moi Tiina. Mä tarvitsisin ne vaihtovaatteet nyt.” Sebastian sanoi. Mä ihmettelin, miten se uskalsi puhua niin suoraan, vaikka kaiken piti olla salaista.
” Joo, ne ovat tuossa huoneessa, ensimmäisessä kaapissa.” Tiina vastasi.
Sebastian meni huoneeseen ja sulki oven perässään. Mä olisin halunnut mennä mukaan, mutta jäin kuitenkin Tiinan kanssa keittiöön. Tiina vältteli mun katsetta ja jutteli niitä ja näitä. Sen täytyi tietää jotain. Lopulta mä päätin rikkoa jään.
” Mistä sä tunnet Sebastianin? Oletteko tunteneet kauankin??” Mä kysyin.
” Pari vuotta. Sebastian on mulle kuin veli, vaikka aikanaan olinkin ihastunut siihen.” Tiina vastasi. Tämä riitti mulle. Tiina tiesi Sebastianin olevan homo ja oli silti sen kaveri.
” Okei, kyllä se mulle sopii…” Mä totesin ja tunsin itseni hieman hölmöksi. Mä tuskin voisin vaikuttaa Tiinan ja Sebastianin suhteeseen yhtään millään tavalla, enkä mä sitä halunnutkaan. Tiina ei välittänyt mun puheista, se huiskautti vaan kädellään. Sitten keittiöön tuli poika, jonka mä tunsin etäisesti jostain. Se istuutui Tiinan viereen ja kiersi kätensä sen ympärille. Ne aloittivat suutelun ja mä tunsin oloni ulkopuoliseksi. Ehkä myös vähän kateelliseksi, koska mä en voisi tehdä samaa julkisesti. Mä ihmettelin mikä Sebastianilla kesti. Odotin vielä vartin ja juuri, kun olin menossa siihen huoneeseen, mihin se oli kadonnut, se tuli ulos. Farkut olivat vaihtuneet tummempiin ja teepaidan päällä oli valkoinen huppari.
” Noin. Sori, että kesti, mun piti soittaa kotiin, että jään Tiinalle yöksi.
” Ei kai siinä mitään…” Mä sanoin. Mun ajatukset olivat jo muualla. Mä en voinut sanoa ääneen, että halusin viedä Sebastianin omaan kotiini yöksi. Mun penis pamahti uuteen seisokkiin, kun ajattelin kuumaa yötä Sebastianin kanssa isossa sängyssä. Sebastian laukaisi tilanteen. Se teki mulle ja itselleen drinkit, mitä me lähdettiin juomaan alakertaan. Me istuttiin samalle sohvalle, kuin aiemminkin.
” Mennään mun luokse yöksi. Meillä ei ole ketään kotona.” Mä sanoin lopulta. Sebastianin kasvoille nousi hymy.
” Mennään vaan.” Se sanoi.
Kun me päästiin ulos, kysymykset alkoivat pyöriä mun mielessä. Mä olin varma, että Sebastian ei ollut ensikertalainen panohommissa, sen verran varmasti se oli toiminut. Mä mietin hetken ja päätin sitten kysyä.
” Sä olet varmaankin mua kokeneempi seksissä?” Mä sanoin. Sebastian hymyili mulle ja pyyhkäisi kädellä poskeaan.
” Mä olen seurustellut aiemmin yhden kuukauden. Siitä on vuosi aikaa ja se oli pelkkää seksiä. Siinä ei ollut mun puolelta tunteita mukana lainkaan… Toisin kuin sun kanssa….” Sebastian kertoi. Mä olin otettu. Mun tunteisiin vastattiin.
” Mä kerron sulle joskus siitä. Nyt mä haluan vaan tutustua suhun.” Sebastian jatkoi.
” Okei, se sopii mulle.” Mä totesin. Mulla ei ollut mitään halua tietää Sebastianin menneestä suhteesta, mutta jos se halusi kertoa, niin mä kyllä kuuntelisin.

2

579

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sudden Depth

      Ilahduttavaa nähdä, että sun tarinas saa jatkoa paljon lyhyemmässä ajassa kuin mulla. Se vaikuttaa ainakin mulla yllättävän paljon novellin sisältöön, jos on kauhea kiire. Jos on aikaa, niin tekstistä tulee jotenkin paljon elävämpää ja siihen on helpompi eläytyäkin. Mulla on just nyt seuraava luku tulossa, joten pitää olla lukematta näitä liikaa, ettei tule paha mieli. ;)

      • Toki kiire vaikuttaa. Mä vaan olen tottunut siihen, että heti pitää saada koko tarina valmiiksi :-) En muokkaile juurikaan, vaikka luenkin sen mitä olen kirjoittanut. Tsemppia kirjoittamiseen !


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3673
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      166
      2287
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      1999
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1874
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      398
      1286
    6. 80
      1205
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      135
      1094
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1020
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      980
    Aihe