Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Lastenhoitaja

istanbulone

Onko kenelläkään tietoa mistä voisi löytää perheen Istabulista, joka mahdollisesti tarvitsisi lastenhoitajaa päivisin. Olisin kovasti kiinnostunut. Tai jos jollain on joku tuttu ketä tarvitsisi, niin täällä olisi yksi kiinnostunut. :)

17

287

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Bir soru var

      Miten hyvin tulet toimeen turkin kielellä?

    • istanbulone

      Alkeita olen opiskellut kursseilla täällä Suomessa, mutta käytännössä enempi oppinut. Pitäisi vain sanavarastoa harjoittaa enempi. Minulla on vakava suhde Istanbulissa turkkilaisen kanssa, joten tämän takia haluiaisin olla lastenvahtina ja tehdä jotain työtä. Lasten kanssa olen ollut nuoresta iästä asti tekemisissä, joten kokemusta on.

    • hoitajaa etsivä

      Hei, asutko jo Istanbulissa? Meillä olisi tarvetta lastenhoitajalle päivisin alkaen mahdollisimman pian!

      • istanbulone

        Hei! En asu vielä mutta mahdollisimman pian. Olisiko sinulla jotain s.postiosoitetta?


      • ent. istanbulilainen
        istanbulone kirjoitti:

        Hei! En asu vielä mutta mahdollisimman pian. Olisiko sinulla jotain s.postiosoitetta?

        Ennen kuin kenellekään mitään lupaat ja edes innostut asiasta, ota selvää välimatkoista ja kulkuyhteyksistä kotisi ja "piikomispaikan" välillä. On sen verran iso kaupunki, että vaikka kartalla matka näyttäisikin lyhyeltä, voi siitä selviäminen olla hankalaa.
        Oletko puhunut asiasta tämän ns."vakavan suhteen" kanssa? Sekin on asia joka kannattaisi ensin selvittää.


      • 5+16

        Hei hoitajaa etsiva!

        Missa pain İstanbulia asutte?
        Etsin töita, ihan mita vaan. Asun Bahçelievlerissa


    • istanblulone

      Turha sinun on sekaantua asiaan jos et asiasta tiedä. Ja asiahan ei sinulle kuulu edes. Kiitos, mutta meillä on kyllä tapana puhua asioista eikä tehdä niitä ominpäin, kun kerran yhdessä olemme.

      • ent.istanbulilainen

        Anteeksi. En ymmärtänyt sinua loukkaavasi kun esitän kysymyksen. Enhän väittänyt yhtään mitään. Vaikka en tosiankaan tiedä sinun asioistasi, olen sen verran kauan asunut kaupungissa ja nähnyt monenlaisia onnellisia ja onnettomia yrityksiä siellä elää, että uskallan väittää todellakin tietäväni asiasta jotain ihan yleisellä tasolla. Siksi myös mielestäni voin osallistua keskusteluun.

        Ehkäpä jo olet oppinut sen, että turkkilaisilla on tapana ihan oikeasti sekaantua lähes kenen tahansa asioihin. Ei esittämällä kysymyksiä vaan ihan todella puuuttumalla toisten asioihin.
        Onnea vain elämääsi.


    • 3+15

      Ent.İstanbulilainen puhuu kylla ihan asiaa. Taalla lyhyeenkin valimatkaan voi menna tajuttomasti aikaa. Esim mulla 7km työmatkaan bussilla menee minimissaan tunti, pahimmillaan 1,5h. Saatikaan jos joutuu vaihtamaan bussia...

      Ja todellakin turkkilaiset ihan surutta puuttuu tuiki tuntemattomienkin asioihin. Oli melkonen jarkytys mm pankissa ko siin yks jos toinen kavi kertomas omat mielipiteensa.

      Eika mun tarkoitus ole arvostella/loukata aloittajaa. Keskustelupalstalla kun kyselee niin saa kaikenlaisia vastauksia, joskus hyvia joskus huonoja :)

      Mut terkkuja sinne Suomeen!

    • Derya.

      Juu, aika ärhäkkä oli aloittajan vastaus ent. istanbulilaiselle. Mietityttäsi palkata, jos vain suhteen vuoksi muuttaa. Entä jos suhde loppuu yhtäkkiä (kuten monesti käy), lähteekö lastenhoitaja heti lätkimään? Heppoinen peruste muuttaa miljoonakaupunkiin, jossa tosiaan etäisyydet valtavat ja liikenne kalabalik, eikä kummoinen turkin osaaminen. Ja aikooko aloittaja työskennellä pimeästi vai kuka hommaa työluvan? Työn tekeminen ei ole ihan helppo juttu ulkomaalaiselle.

      Enempi kiinnostaisi minua ainakin kuulla ent. istanbulilaisen ja 3 15 kertomuksia elämästä Istanbulissa!

      • 3+15

        Derya: Mita haluat kuulla? Kysy niin ma vastaan...
        Vaikeeta alkaa vaan kertomaan jotain kun en tiia mika kiinnostaa


    • istanbulone

      Kiitokset kaikille kannustajille! Eikä tarkoitukseni olla loukata ketään/kenenkään mielipiteitä. Ja sain jo kaverin kautta pari perhettä, jotka tarvitsisivat hoitajaa ja heidän kanssaan keskustellut asiasta ja positiiviselta näyttää. Ja avartaahan se maailma vaikka ero tulisikin, elämä jatkuisi! Hyvät joulun odotukset kaikille!

    • ihana Istanbul

      no sitten vain KOLAY GELSIN!

    • 3+15

      Ma kannustan sua ihan taysilla, halusin vaan todeta et elama taalla ei oo ihan helppoa ulkomaalaiselle. Muuta ihmeessa tanne jos sulla on siihen mahdollisuus, paasee taalta pois jos kaikki ei sujukkaan hyvin.
      Taa on ihana kaupunki eika tahan varmaan koskaan voi kyllastya taikka tuntea tata kokonaan.

    • --Tanjaa

      Olemme ajatelleet mennä kahdesksi viikoksi Istanbuliin, riittääkö siellä nähtävyydet jne. ? Ja onko paikasta toiseen kulku todella hidasta? Ensi pääsiäisenä olisi siis ajatus lähteä, millaista säätä on siihen aikaan? Ja matkalle olisi lähdössä lapsia sekä aikuisia.. Onko molemmille viihdettä? :) Aikaisemmin olemme käyneet Sidessä ja Alanyassa ja nyt haluaisimme mennä vähän eri puolelle Turkkia. Ja entä hinnat, ovatko ne saman laisia kuin muualla Turkkia?

      Apua tarvitseva ! :)

    • hoitajaa etsivä

      Ehdimme löytää hoitajan tähän hätään. Välimatkaa todellakin kannattaa miettiä sillä lyhyenkiin matkaan menee todella kauan aikaa. Asumme aasian puolella, joten Bahcelievler on liian kaukana. Laitan ilmoituksen jos tarvetta tulee taas ensi syksynä. Toinen asia mikä kannattaa pitää mielessä on että monet turkkilaiset perheet olettavan lastenhoitajan tehtäviin kuuluvan siivouksen, ruuanlaiton, silittämiset jne. ja päivät saattavat olla hyvinkin pitkiä joten ei ihan ensimmäistä vastaantulevaa kannata ottaa...

    • JK

      ENNTIEDÄ

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2354
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      53
      2054
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      88
      1873
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1858
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1648
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1572
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1446
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1410
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1402
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1380
    Aihe