Koh Lanta/Long Beach/Lanta Resort

The Fish

Moi !

Olisi mukava kuulla asiallisia vinkkejä ja kokemuksia Long Beachin alueesta ja Lantasta yleensäkin. Lanta resort hotellista samoin. Kaikki tieto kiinnostaa, matkaan lähdetään ennen joulua. Kiitos etukäteen ystävällisistä vastauksista :-)

43

2817

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kuppariakka

      Ranta on hyvä ja hotelli myös, varsinkin bungalowit rannalla! Kaikki elämä on rannalla, kaupoilla toki joutuu käymään Saladanissa.

    • senytvaanon

      Ruåttalaisia kakaråineen on Lantalla jostain syystä enemmän kuin laki sallii mutta elämä on.. etelämmässä kaikki paremmin.

      • XX

        Ihana paikka on


    • The Fish

      Kiitos jo näistä vastauksista, Bungalow meilläkin majoitusmuotona. Ja kiitos etukäteen tulevistakin vastauksista :-)

    • Matkaa odotellessa

      meilläkin (2 aik 1 (5v) tyttö) lähtö kyseiseen hotskuun (bungalow) ensi tammikuun 20 päivä :)

    • Musclemac

      Mukava paikka, oltiin muutama vuosi sitten viikko tuolla pool-acces -huoneessa, josta pääsi suoraan kapeaan altaaseen. Tuttavat olivat bungaloweissa, jotka kivoja myös. Jonkin verran kävelyä molemmissa asumismuodoissa on, joko aamupalalle tai rannalle, mihin päin menetkään. Silloin tuo hotelli ja iso allasalue oli päivällä täysin tyhjä, palvelua lähinnä harjoiteltiin ja se hymyilytti. Nythän hotelliin on tullut managementti Phuketista ja onhan se nyt saanut Tuin "sun garden" -leiman päälleen, hyvässä ja pahassa :D
      Resortin sijainti on kiva rannan päässä ja kallion vieressä, eli ei hirveästi läpikulkuliikennettä rannalla. Todella hyvä paikka mennä ekaa kertaa Lantalle, toista matkaa varten katselette sitten muita paikkoja sillä silmällä.

      Meno Lantalla todella rentoa, ihan oma meininkinsä, josta joko nauttii tai sitten ei. Itse pidän lähes parhaana paikkana Thaikussa. Joka vuosi toki muuttuu valitettavasti huonompaan suuntaan. Mutta kohta taas mennään.

      Hyvää matkaa.

    • ZZ

      16.12. lähtö ko. paikkaan ja hotelliin.... ei malttaisi odottaa että pääsee täältä pimeästä ja koleasta hetkeksi sinne.... lepäämään ja lataamaan akkuja.

      • 19+8

        Samassa koneessa mennään :D


    • 16+7

      Bungalowien terasseilta häipynyt matkakertomuksien mukaan tavaroita, joten tarkkoina sen suhteen.

    • Krabi, Phi Phi
    • 8+6

      16.12. 2 aikuista ja muksu koneeseen ja Bungalowiin... :-)

    • Jepso

      Pitääkö paikkansa, että ranta on hyvä hotellin kohdalla ja lähellä on ravintoloitakin ? Ravintolasuosituksia ?

    • kuppariakka

      Aika hyvä ranta siinä, ravintoloita joka 10m välein, kokeilkaa esim. Suza Hut, Funky Fish, käykää ehdottomasti katsomassa Chill Out House, rannasta FunkyFishin kohdalta tielle päin! Blue Sky-rantabaarissa mukava baarin omistaja ja kiva tunnelma!
      Saladanissa mukavia paaluravintoloita maerren yllä!

    • Kohta matkaan

      Löytyykö läheltä jotain minimarkettia ?

      • Musclemac

        Ei oikein löydy ihan läheltä, tosin rannalla on "kioskela" joista voit ostaa limua, jätskiä ja pikkupurtavaa. Lähin oikea kauppa taitaa olla "päätietä" reilun kilometrin verran Saladaniin päin. Ellei ole tilanne muuttunut vuodessa. (Ja jos meinaat pussikaljaa & breezeriä ostaa, niin sitä ei löydy ihan joka kaupasta ja kioskista).


      • jou/
        Musclemac kirjoitti:

        Ei oikein löydy ihan läheltä, tosin rannalla on "kioskela" joista voit ostaa limua, jätskiä ja pikkupurtavaa. Lähin oikea kauppa taitaa olla "päätietä" reilun kilometrin verran Saladaniin päin. Ellei ole tilanne muuttunut vuodessa. (Ja jos meinaat pussikaljaa & breezeriä ostaa, niin sitä ei löydy ihan joka kaupasta ja kioskista).

        Viime maaliskuussa "Ellemart" kauppa puoliska kilometriä Saladaniin päin tien toisella puolella. 20-30 bath kun tuk tukilla pyörähtää kaupassa, kyyti odottaa ostosten teon ajan. Edellä mainittuihin ruokapaikkoihin lisäyksenä Elephant bar joka sijaitsee muutama sata metriä rantaa pitkin etelään, Ja Moonwalk rannan toisessa päässä.


    • Laamanator

      16 päivää lähtöön juuri tuonne... bungalow odottaa väsynyttä ja loman tarpessa olevaa työn raskaan raatajaa... :-) Toivottavasti paikka osoittautuu kuulemieni kehujen arvoiseksi.

    • Zimi

      Onkohan tuolla jouluna jotain erikoista, vai onko vain päivä muiden joukossa ? Paikallisethan eivät joulusta perusta....

    • Mipu

      Onko kokemuksia Moonlihgt-hotellista?

    • 36

      Enää 2 yötä ja matkaan....

    • TJ 5

      Te jotka olette juuri palanneet kyseiseltä hotellilta niin miten kaikki sujui siellä?
      Meilä olisi lähtö sinne ens perjantaina ja olisi kiva kuulla viimeisimmät uutiset hotskusta :) ...olemme majoittumassa rannalla olevaan bungalowiin.
      Oliko esim. hottelin aamiainen hyvä/runsas?

    • Minä se olen

      Meillä oli bungalow A08 rannalla. Bungalow oli meille riittävän tilava (2 aik lapsi). Hieman kulunut ja varustus oli mallia "perus", mutta toimiva. Sijainti rannalla ihanteellinen, koko päivänä ei tarvinnut välttämättä edes sandaaleita jalkaan laittaa. Aamupala hyvä, meikäläisittäin kuin aamupala- ja lounaspöydät yhdistettynä. Vaan niinhän siellä useimmiten...

      Rannalla hotellin lähellä useita hyviä ruokapaikkoja (ThaiCat, Second Home jne.....). Rannalla löytyy ihmeteltävää ravuista, kotiloista, simpukoista ja välillä myös meritähtiä ajautuu rantaan.

      Hotellin henkilökunnan englanninkielen taito hieman puutteellinen (paitsi yksi nainen joka puhui hyvää englantia, ruotsia ja jonkun sanan jopa suomea).

      Hotelli ja sen alue erittäin siistejä. Puutarhureita koko ajan töissä runsaasti ja sen huomaa ympäristöstä.

      Hotellin järjestämät iltaohjelmat rannalla aika aneemisia ja kalliita. Vaan eipä siellä montaa ihmistä koskaan näkynytkään...

      Jos kylille haluaa, hotellin edestä vaan TukTuk ja matkaan....


      Oikein hyvää ja rentouttavaa reissua, rentoutuminen tuolla kyllä onnistuu :-)
      Voisi lähteä uudestaan....

      • lomailija

        Onko tuolla rannalla mitään matkamuistokojuja?


      • jjjjj99
        lomailija kirjoitti:

        Onko tuolla rannalla mitään matkamuistokojuja?

        Ei, pelkkiä ravintoloita ja pari kioskia joista saa kyllä postikortteja...


    • Vuoden päästä

      Onko Lanta Resortista uusia kokemuksia? Onko lähellä kauppaa, siis esim 7/11 tms?
      Onko meressä hotellin kohdalla paljon kiviä?
      Muitakin kokemuksia mielellään lukisin.
      Mietitään tämän ja Chada beach resortin välillä, jos joku osaa näitä kahta vertailla, niin aikas hieno homma :)

      • Mitens sattuikin

        Viime vuonna Lanta resort,pari viikkoa sit Chada beach resort..Lanta resorttiin menisin uudestaan.Chadassa isompi kompleksi.Lantan bungaloveista rannalta pidempi matka respaan ja aamupalalle.Chadassa paljon ruotsalaisia lapsiperheitä!ja muitakin.
        Molemmissa toimi bamseclubit.Tuktukilla molemmilla matkanteko Saladaniin, vaikka Chada oli lähempänä, mutta mutkaisen tien päässä.Ranta ja ravintolat Long beachillä kivempia.Snorklaamiset tehtävä muualla, saariretkillä esimerkiksi.Aamupalat ja hotellihuoneiden taso samanlaiset.Koh lanta leppoisa ja mukava paikka!


    • Kohlantalle

      Hei sinä, joka olit pari viikkoa sitten Chada Beach Resortissa ("Mitens sattuikin"):
      Ollaan menossa kyseiseen hotskuun; 2 aikuista ja lapset 14v., 17., 18v. ja kiinnostaisi kovasti kuulla lisää mielipiteitäsi hotellista. Majoitutaan Platinum-sviittiin, onnko siitä kokemusta? Mitä tykkäsitte hotellihuoneestanne? Siisteys yms.? Aamupalabuffet on joidenkin kirjoitusten perusteella tosi täynnä ihmisiä samaan aikaan ja paikkoja ei riitä kaikille? Oliko teidän lomallanne näin? Entä aamupalan "runsaus"? Saladan ei ilmeisesti ole kävelymatkan päässä, vaikka aika lähellä kuitenkin? Minkälaista hintatasoa oli ateriat rannan ravintoloissa? Hotellin hintatasoa moni on maininnut kalliiksi, luonnollisesti. Mitä plussia ja miinuksia annat hotellille? Kiitos kovasti, jos viitsit vastailla:)

    • Vuoden päästä

      Kiitos "mitens sattuikin" vastauksestasi! Olipa kiva, kun löytyi joku molemmissa majaillut.
      Eli siis sinä liputtaisit Lanta Resortin puolesta. Minä vielä hiukan arvon, nimittäin meillä tulisi tuo Lanta Resort kalliimmaksi. Lennot haluamaamme aikaan tuo hotelli viikoksi tekee enemmän kuin finnmatkoilta "puoliyhdistelmä" eli sama lento eka vk Chadassa. Siksi siis pitää tarkkaan harkita, etten nyt tee virhevalintaa ja valitse pian huonompaa hotellia kalliimmalla ;)
      Jos viitsit vielä muutamaan lisäkysymykseen vastata? Olisin enemmän kuin kiitollinen.

      Kummassa oli paremmat altaat? Viihtyisämpi allasalue? Onko molemmissa rantatuoleja? Entä altaan reunalla riittävästi tuoleja?
      Oliko siis Long beachillä ihan hotellin välittömässä läheisyydessä noita kivoja rantaravintoloita? Vai kävelymatkan päässä? Entä Chadan rannalla?

      Ja sitten se supermarket, oliko jommassa kummassa lähellä (muuta kuin hotellin oma, oletan että sellainen molemmista löytyy)?

      ISO KIITOS!

      • J, P ja R

        En osaa verrata koska olemme vain asuneet Chadassa. Siitä siis vähän: Ensinnäkin se oli meistä paljon parempi kuin mitä arvosteluissa kerrottiin. Rannalla ei aurinkotuoleja, altailla kylläkin, mutta jos mieli rannalla olevalle altaalle piti tuolit varata jo ennen kahdeksaa. Kauempana olevalla altaalla aina tilaa. Meillä oli pool access sviitti (=kaksi huonetta, ei muuten mikään erikoinen) 4:nä päiväna seitsemästa sillä valitettiin ilmastointilaitteesta ja antoivat hyvitykseksi sellaisen. Allasalue ihan ok. Vasemmalle mentäessä hotellin rannalta oli monta varpaat hiekassa ravintolaa. Ihan mukavia. Pieni marketti heti hotelliportin ulkopuolella. Sieltä ostettiin kaikki juomat ja naposteltavat. Vastapäätä markettia oli pieni matkoja myyvä koju josta ostettiin kokopäiväretki nuorelta musliminaiselta. Hyvin toimi. Tuktuk Saladaniin maksoi 100 THB suunta. Kyllä sinne kävelee myös mutta illalla valaistus teillä on huonoa. Loistava ravintola n. 500 m päässä Chadasta on L ´Maladee. Hämmästykseksemme edullinen ja loistava ruoka ja hyvä palvelu.
        Chadasta ja Saladanista voin kertoa enemmänkin kos jotakuta kiinnostaa.
        Toisella viikolla oltiin Klong Muang beachissä, Sofitel Phokeethra hotellissa. Minusta Chada kivempi vaikka Sofitel oli **** hotelli. Allas kylläkin oli mahtava mutta ruoka ja juoma allasbaarissa tietysti hyvin kalliit (Suomen hinnoissa, ainakin ruoka). Sijantikaan ei ollut niin hyvä mielestämme. Matkalla olimme 22.1-6.2.


    • KumpiKampi

      Uppista, yllä kysymyksiä kahden viestin verran, jos "mitens sattuikin" tai joku muu vastailisi.

      Hankalaa tämä valinta. Kaiken mahdollisen olen koittanut netistä kalastella, mutta siltikin päätös vielä tekemättä.

    • Lanta mielessä

      Onko tuoreita kokemuksia Lanta Resortista? Ollaan oltu joskus aiemmin etelämmässä ja nyt olisi tarkoitus majoittua lähemmäksi Saladania. AM:n sivujen mukaan (bungalow?)alueella on rakennustoimintaa, remppaavatkohan nykyisiä vai rakennetaanko uusia mökkejä.. onko melu kokopäiväistä ja häiritsevää rannalla ja/tai altailla? Tai mitä tahansa hyvää/huonoa tulee mieleen hotellista, menisitkö uudestaan?! :)

      • Lantapari

        Uusia rakentavat. Loppusuoralla menevät. Voi olla häiritsevää vanhemmille bungaloveille. Itse hotellille ei mitään häiriötä.


    • Lantapari

      Lanta resortissa juuri tällähetkellä :) Loisto paikka, voin suositella.

      • aina paranee

        SURKEE PAIKKA, ei löydy edes kävelyteitä. Ainoa aktiviteetti maata rannalla tai lillua meressä. Taidan lähteä palstalla niin haukutulle Pattayalle.


      • 1313131313
        aina paranee kirjoitti:

        SURKEE PAIKKA, ei löydy edes kävelyteitä. Ainoa aktiviteetti maata rannalla tai lillua meressä. Taidan lähteä palstalla niin haukutulle Pattayalle.

        Edellinen kirjoittaja on joko tyhmä, sokea tai sitten vain provoilee. Tuollaiset tyypit joutavat kyllä mennäkin ja pysyä siellä Pattayalla.


    • lantareesort

      Ihan ok hotelli. Itse antaisin 3 tähteä. Majoituimme superior -huoneessa (halvimmat), jotka sijaitsevat omassa rakennuksessaan melko lähellä päätietä. Matkaa rannalle n.500m. Jos olisin tuon tiennyt niin olisin varannut hieman kalliimman deluxe -huoneen, joitten sijainti oli hieman lähempänä rantaa.

      Hotelli oli jo aikaa nähneen oloinen, mutta ihan riittävä meille. Aamupala oli yksinkertaisempi, kuin muissa thaikkujen 3 tähden hotelleissa joissa olemme majoittuneet. Allasalue hyvä, joskin hotellin omien allas/rantabaarien hinnat kalliit verrattuna heti vieressä oleviin ravntoloihin.

      Lantalle ehdoton 5/5, mutta lanta resorttiin en enää uudestaan majoitu (jossei sitten saa edullista äkkilähtöä)

    • sinnemenossa

      Olisiko uudempia kokemuksia Lanta Resortista ja etenkin pool access huoneesta? Olemme menossa ko. hotelliin ensi joululomalla kahden lapsen kanssa.

      • Kokemustaon2011

        Olemme olleet perheeni kanssa juurikin tuommoisessa pool access huoneessa ja ei voi muuta kuin kehua. Meillä oli vielä pääty huoneisto jonka kohdalla allas oli vähän leveämpi kuin muissa kohdissa. Altaalla voi vetää hyvin aamu uinnit jos harrastaa semmoista :) Itse huone oli tasokas ja tarpeeksi iso ainakin meille.
        Tietysti "huono" puoli on se että huoneesta on about 200-300m rannalle. Eliei mikään paha rasti tuokaan :)
        Rannalta löytyy hyviä ruoka paikkoja niin kuin joku mainitsikin eli iltaisin ei todellakaan tarvitse mennä Saladaniin asti syömään :)


      • sinnemenossa

        Kiitos vastauksesta. Hyvältä kuulostaa, eikä tuo pitkähkö matka rannalle haittaa ollenkaan koska lomalla ei ole kiire minnekään...


      • Kokemustaon2011

        Juuri niin :)
        Ps. jos tykkäätte snorkklaamisesta niin siinä long beach loppuu pohjoispäädyssä (eli hyvin lähellä teitä) oli ihan hyvät snorklaus paikat ainakin tämmöiselle aloittelijalle :) ..näkyi kallion väleissä eri värisiä kaloja jne. ...tuulisena päivänä saa tosin olla varovainen ettei aallot vie kalliota kohden.
        Pss. tulette huomaamaan kuinka hyviä ne rantaravintolat on siinä hotellin edustalla. Sieltä saa niin aamuisin, päivisin ja iltaisin erittäin hyvää ruokaa ..tai ainakin me tykättiin kybällä :)
        Ei muuta kuin hyvää loman odottelua :)


    • Turisti12354

      Hei! Onko vielä tuoreempia kokemuksia hotellista? Olemme helmikuussa 2018 menossa kyseiseen hotelliin ja majoitutaan Bungalowiin. :)

      • Sarah666

        Hei!
        Me ollaan menossa tuohon samaan Bungalowiin nyt joulukuussa. Infoan viimeistään kun tulemme 10.1.18 takaisin suomeen ;)
        Ihanaa loman odotusta teille.


      • Massi71

        Yokos olette tulleet takaisin.? Mitä piditte paikasta.?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1822
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1469
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      125
      1255
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1252
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1170
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      268
      961
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      932
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      107
      885
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      101
      826
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      684
    Aihe