Chihuahua kennelit Virossa?

chichihuahua-83

Kokemuksia Viron chihu kenneleistä, onko toiminta minkälaista? Voiko luottaa että koira on mitä luvataan ja että paperit on aitoja? Miten tavallinen pulliainen edes tietää, minkä näköinen sen rekisteröintitodistuksen pitäisi olla?? Yhden kennelin kasvattajan mukaan heillä on Suomen puolella jo monta koiraa, Techichi Maya kennel, tunnistaako joku?

T. Chihusta haaveleva, mutta rekisteröitynä..

15

1229

Vastaukset

 • Heippa!

  Minulla on koira kyseisestä kennelistä. Hyvin on kaikki mennyt. Kennelin edustaja toi minulle koiran Helsinkiin laivaterminaaliin. Sain koiran mukana eestin kennelliiton rekkarit,joiden avulla tilasin export pedigreen eestin kennelliitosta ja muutin sitten koiran Suomen rekkariin. Koiran tuoja antoi suullisesti selvät hoito-ohjeetkin englanniksi,vaikka rotu onkin minulle ennalta tuttu. Myös koiralle tuttua ruokaa sain pussillisen mukaan. Kaikki rokotukset ym. olivat ok.

  • Kiitos paljon vastauksesta! :))


 • Chihu 3.11

  Miten tilasit kyseiset paperit?
  Kerro toimintamenettely?

 • Maksoin Viron kennelliiton tilille export pedigreen maksun ja lähetin ekl:n paperit kuitin kera Viron kennelliittoon. Rekkareihin merkkasin omistajan kohdalle omat tietoni, mutta laitoin vielä liitteeksikin yhteystietoni. En enää muista laitoinko myös mukaan palautuskuoren, josta postimaksu maksettu vai maksoinko postimaksun pedigreen yhteydessä. Viron kennelliiton yhteystiedoista löydät kyllä sähköpostiosoitteen, josta voit vielä varmistaakin ajantasaiset ohjeet.

 • tietääkö kukaan virosta kasvattajaa Ulle tölpt Kennel Smurff 's dog? Suomessa on kahdessa kennellissä häneltä chihuahua koirat. Onko luotettava??

  • Meillä on 3 vuotias koira paulen familyltä ja 1kk sitten tuli samalta kasvattajalta pentu. Vanhemmankanssa käyty näyttelyissäkin hyvin arvosanoin. Tosi mukava kasvattaja ja kasvattajan tuki säilyy koko koiran eliniän.


  • Ja ei muuten säily. Koiran ostamisen jälkeen minulla heräsi koirasta huoli ja kasvattajaa se ei kiinnostanut vaan tiuskaisi takaisin jotain tyyliin, että ei ole aikaa tämmösille jutuille. Kyse oli kuitenkin koiran terveydestä!


  • Ainakin Techichi Maya Kennelistä sai hyvää palvelua. Hieno urospentu ostettiin, nyt puolitoistavuotias jo ja ollut terve ja hyväluontoinen. Kasvattaja antoi ohjeet kirjallisena, samoin mukana tuli passi. Hän myös soitti parin viikon kuluttua, että miten on mennyt. Suosittelen.


  • Tää kennel smurff's dog ainakin kusettaa ihmisiä. Sovittiin koiran kaupat. Ajettiin 300km helsinkiin niin ei kulma päässyt laivaan. Sit sovittiin uusi päivä viikon päästä että haen koiran Helsingistä niin oli jo myynyt sen eteenpäin. Yritti tarjota toista koiraa mutta sanoin että ostan koirani joltain luotettavalta ihmiseltä.


  • Tän takia menisin itse hakemaan jos päädyn virosta ostamaan. Samalla ehkä olisi mahdollista nähdä emä ja olot.


 • Varasin urospennun Techichi Maya-kennelistä, pentu oli Helsingissä. Kävimme katsomassa pentua ja sovimme kasvattajan kanssa, että tulemme hakemaan pennun n. 2 viikon kuluttua. Tämä sopi kasvattajalle hyvin, sovimme luovutusajan ja aloimme hankkia varusteita valmiiksi tulevaa perheenjäsentä varten. Noin viikko ennen sovittua luovutusta kasvattaja laittoi sähköpostiviestin, että meille varattu pentu oli myyty toiselle perheelle. Perhe oli käynyt katsomassa pentuja ja meidän varaamamme pentu oli myyty perheen lapselle syntymäpäivälahjaksi. Yritin, että hän peruisi kaupat, koska pentu oli varattu meille, mutta hän ei aikonut tehdä niin.

  Otimme pennun suomalaiselta kasvattajalta ja pentu on rekisteröity Suomeen. En voisi tällä hetkellä olla tyytyväisempi, että tilanne loppujen lopuksi meni näin. Nyt kun meillä on terve urospentu, en voi olla olla miettimättä, oliko virolaisen kasvattajan pentu terve. Pentu ei leikkinyt, vaan meni suoraan petiinsä nukkumaan perimmäiseen nurkkaan. Virolainen kasvattaja suositteli, että 16 viikon ikäistä pentua ei vietäisi vielä ulos ainakaan 2 kuukauteen. Minulla ei aiemmin ole koiraa ollut, joten ajattelin, että pentu on vain hieman arka. Nyt tosiaan olen huolissani pennun terveydestä. En voi omasta puolestani suositella kyseistä kenneliä ja kasvattajan toiminta oli minusta todella pöyristyttävää.

  • Minulla on 2 chihuahuan koiraa. Pitkäkarvainen uros tuli meille Virosta. Se tuli Techichi Maya-Kennelistä. Meidän pikkuinen oli erittäin sosiaalinen ja reipäs. Olin onnellinen että pentu oli tottunut lapsiin koska otimme pennun kun mun lapsi oli vain 3 vuotta vanha. Pentu oli myös varattu meille ja saimme pennun 3 viikon kuluttua. Teimme varaussopimusken ja maksoin noin 300 euroa varausmaksuna:) Kun saimme pennun kennelistä se oli terveena. Mukaan tuli eläinlääkärin todistus ja takuu että pentu oli terveenä ja valmiina mennä uuteen kotiin:)Samassa kävin eläinlääkäriasemalla pennun tarkastamassa ja kaikki oli kunnossa. Tällä hetkellä koira on 2 vuotta vanha ja sen paino on vain 1600gr.
   Lisäksi saimme sopimuksen pennun kaupasta ja 5 vakuutuspäivää.

   Mun mielestä kasvattaja on vastuullinen ja ammattilainen. Voi olla että kasvattaja ei halunnut myydä pentua teille. Tietän että hän ei myy pentuja kaikille asiasta kiinnostuneille koska se ei ole turvallista pennulle. Myyjällä on oikeus peruuttaa kaupat jos ostaja ei ole sopivaa.


  • Ei mitenkään ihmeellistä, sillä tää Techichi Maya- kennel tehtailee pentuja. Heillä on käytössä useampi kennelnimi. Myös jäljet johtaa venäjälle, missä pitäis olla maatila. Maatila onkin kerrostalo. :'D


 • Ei kai nyt Venäjälläkään ihan kaikki koirankasvattajat huijareita ole. Ihan samallalailla huijataan joka puolella.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  174
  3414
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  17
  996