Sebastian VIII

Sebastian VIII

Maanantai-aamu oli ollut mulle rankka koko syksyn. Monena aamuna mä olin nukkunut pari tuntia pidempään, kuin aika olisi sallinut. Sinä aamuna mä kuitenkin nousin mielelläni sängystä. Olisi kaksi tuntia musiikkia. Mä olin järkännyt niin, että Sebastian oli mun kanssa samassa ryhmässä melkein aina. Mä totesin mun ihastuksen jatkuneen jo keväästä. Kesällä mä olin suunnitellut ensimmäisen liikkeen Sebastianin lähestymiseen ja se oli samat kurssit. Mä totesin itselleni tyytyväisenä, että olin onnistunut hankkeessani. Mulla oli salainen poikaystävä. Mä olin niin kerta kaikkisen onnellinen, että mun vanhemmatkin huomasi sen. Ne eivät kyselleet multa mitään, mutta jakoivat mun hyvän mielen vitsailemalla milloin mistäkin. Mun oli todella hyvä olla tässä maailmassa ja mä tiedostin sen.

Ekalle tunnille mä ehdin minuutin ennen sen alkua. Sebastian istui jo pulpetissaan ja mä moikkasin sitä ohimennen. Sebastian tyytyi nostamaan kättään. Mä olisin halunnut Sebastianin viereen, mutta se paikka oli jo mennyt. Mä valitsin pulpetin viereisestä rivistä noin pari metriä Sebastianin takaa. Se alkoi heti. Mä katsoin Sebastianin tuolin alle käännettyjä jalkoja. Sillä oli vihreänvalkoiset tennarit ja beessit sukat, missä oli raitoja. Mua kiihotti se, että Sebastiania kiihotti tietyt vaatekappaleet. Se tosiaan osasi pukeutua piiloseksikkäästi. Sillä oli myös farkut ja valkoinen collegepaita. Mä ihailin hetken ja yritin sitten keskittyä opetukseen. Aiheena oli muotokuvamaalaus ja opettaja innostui pitämään siitä esitelmän. Toisella tunnilla me päästiin töihin. Mä valitsin lehdestä naisen kuvan, mitä rupesin kopioimaan. Mun taidoilla kuvasta tuli hieman Mikki Hiiren näköinen. Mä kävin kurkkaamassa Sebastianin kuvaa ja yllätyin taas. Sen paperille oli ilmestynyt todella yksityiskohtaiset Madonnan kasvot.

Keskiviikkoon mennessä mä olin oivaltanut, että Sebastianin kanssa puhuminen oli vaikeaa. Me jouduttiin välttelemään sitä puheenaihetta, mistä olimme todellisuudessa kiinnostuneita. Mua olisi kiinnostanut jokainen minuutti, minkä Sebastian oli elänyt koulun ulkopuolella.

Keskiviikossa oli hyviäkin puolia, nimittäin liikuntatunti. Me pelattiin sählyä ja osuttiin sillä kerralla sattumalta samalle puolelle. Sebastian oli vikkelä, kuin hiiri ja takoi kaksi maaliakin pelin aikana. Mä itse olin melkoisen kömpelö pallon kanssa, mutta kyllä mullakin oli hyvät hetkeni. Parasta oli kuitenkin suihku. Sebastian pelasi aikaa ja mä huomasin sen heti. Se jäi tunnin jälkeen vapaaehtoisesti keräilemään kamoja. Mä jäin kanssa. Me oltiin kahdestaan liikuntasalissa. Kun opettajakin oli mennyt, Sebastian tuli mun luokse, katsoi silmiin ja suuteli suoraan suulle. Se suudelma kesti useamman kymmenen sekuntia. Kun se loppui, mulla seisoi armottomasti. Sebastian katsoi mua silmiin.
” Ei tämän enempää täällä.” Se sanoi.
” Mä ymmärrän.” Mä vastasin.
” Olisipa jo viikonloppu, mulla on sulle niin paljon kaikenlaisia juttuja.” Sebastian sanoi. Mä tyydyin nyökkäämään. Sebastian oli vieläkin kiinni mussa ja mä tunsin sen jäykän peniksen mun reittä vasten. Mä huumaannuin sen viattomista ja seksiä tihkuvista sanoista.
” Perjantaina mä haluan ensin jutella sun kanssa. Mennään koulun jälkeen kahville.
” Sopii mulle…” Mä sanoin.

13

515

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Se hetki ei kestänyt kuin minuutin tai pari. Sebastian lähti kohti poikien pukuhuonetta ja mä menin perässä. Me vaihdettiin muutama tyhjänpäiväinen sana ja pelattiin aikaa siihen saakka, kun viimeinenkin oli poistunut suihkusta. Siellä peli alkoi taas. Mulla seisoi ja käännyin niin, että Sebastian pystyi näkemään sen vastakkaisesta suihkusta. Silläkin seisoi ja se vetäisi muutaman kerran esinahkaa edestakaisin. Sitten se kääntyi ja pudotti saippuan lattialle. Mä virnistin, kun se esitteli mulle itseään takaapäin. Sebastian oli vähintäänkin yhtä perverssi, kuin mäkin. Me viihdyttiin suihkussa viisi minuuttia ja sitten lähdimme takaisin pukuhuoneen puolelle.

      Sebastian teki mut onnelliseksi sen viikon aikana moneen kertaan ja pyrin itsekin samaan. Mä arvostin korkealle Sebastianin tekemän työn sen eteen, että kukaan ei tietäisi meistä. Mitä enemmän asiaa ajattelin, sitä enemmän olin itsekin samaa mieltä. Nyky-yhteiskunta oli ehkä suvaitsevainen, mutta mulle ja Sebastianille suhteen julkitulo tietäisi liikaa ongelmia. Lopulta mulle oli ihan sama, vaikka jatkaisimme näin koko loppuelämän.

      Toki oli yksi poikkeuskin. Tiina tiesi tasan tarkkaan missä mentiin, mutta se piti suunsa kiinni. Se ei kysellyt multa tai Sebastianilta mitään. Tiina oli Sebastianille läheinen ystävä ja mulle vähän etäisempi ystävä. Mä halusin tutustua myös Tiinaan. Se keräsi mut ja Sebastianin omaan ryhmäänsä ryhmätyöhön, kun me ei meinattu itse saada sitä aikaan.

      Perjantai tuli vihdoin. Mua jännitti koko päivän, miten viikonloppu kääntyisi Sebastianin kanssa. Mä odotin koulun loppua ja sitten mut palkittiin.
      ” Käykö sulle kahvila Villi Viineri?” Sebastian kysyi, kun olin pakkaamassa laukkua.
      ” Toki käy. Mennäänkö suoraan sinne?” Mä utelin.
      ” Mennään vaan.” Sebastian vastasi.

      Me käveltiin koululta kilometrin matka kahvilaan. Mä ostin kahvin ja viinerin ja Sebastian tyytyi teehen. Me valittiin pimein nurkka kahviosta, mihin näki oikeastaan vain vessan ovelta. Sebastian istuutui mua vastapäätä. Se hymyili ja katsoi mua silmiin.
      ” Mun on ehkä parempi päivittää tilannetta kotona tähän alkuun. Mä sain selville, miksi mun vanhemmat on niin homofobisia. Mun suvussa on kaksi homo äidin puolelta ja toinen niistä meni kihloihin. Sen nimi on Pauli ja se on 19-vuotias. Äiti avautui mulle siitä, kun mä suutuin sen kyselyihin susta. Mä sanoin, että sä olet mun paras ystävä ja noi puheet loppuu nyt. Kummallista kyllä se totteli.” Sebastian kertoi.
      ” Hyvä tietää… Uskallanko mä tulla teille enää ikinä? Mitä ne ajattelee Tiinasta?” Mä utelin.
      ” Ne luulee, että Tiina on mun tyttöystävä. Mä en aio sanoa siitä mitään muuta, kuin että olen Tiinalla aina välillä yötä. Sanoin mä, että kyttääminen vapaa-ajalla saa loppua, vaikka ne hyvää tarkoittikin sillä. Siihen mä en saanut mitään vastausta.” Sebastian kertoi. Mä nyökyttelin. Sebastian oli tehnyt paljon töitä meidän kahden vapauden eteen. Mä en halunnut pilata sitä.
      ” No tuletko meille yöksi tänään? ”Mä kysyin. Sebastian nyökäytti päätään. Sitten mä tunsin, kun sen jalka tunkeutui mun haaroväliin. Mä huomasin Sebastianin poskilla hehkuvat punaiset läikät. Mä olisin halunnut tehdä saman, mutta mä en pystynyt liikkumaan. Jalka munissa tuntui niin hyvältä. Sebastian lopetti, kun mä olin lähellä orgasmia.
      ” Mä voisin mennä nyt kotiin ja tehdä läksyt. Mä tulen illalla suoraan sun luokse.” Sebastian sanoi.
      ”Okei, ollaanko meillä koko ajan, vai haluatko käydä jossain?” Mä kysyin.
      ” Ensin teillä ja sitten illalla Tiinalle.” Sebastian vastasi.

      Me lähdettiin kahvilan ovelta eri suuntiin. Mä päätin ottaa Sebastianista mallia ja suuntasin kotiin tekemään läksyt. Mä huomasin olevani matikasta melkoisen pihalla. Kertasin vihkoon raapustettuja esimerkkejä ja pääsin sitten sisään integroinnin maailmaan. Aika meni nopeasti ja kuudelta ovikello soi. Sebastian asteli sisään. Mä huomioin heti, että se oli pukeutunut tumman sinisiin vaatteisiin. Farkut ja huppari oli perfect match. Mä sain juuri ja juuri vedettyä oven kiinni, kun Sebastian oli jo mun kaulassa kiinni. Se kietoi jalat mun ympärille ja suuteli mua. Mä olin jo unohtanut, miten pehmeä sen kosketus olikaan. Mä pidin tiukasti kiinni ja vedin sen itseäni vasten.

      • Mä kannoin sen olohuoneeseen ja laskin sen matolle. Mun käsi osui pullottavaan etumukseen. Mä avasin Sebastianin housut ja vapautin sen elimen. Mä otin sen hellästi suuhun. Se oli kuuma ja maistui suolaiselle. Sebastian ei varoittanut, se laukesi mun suuhun alta aikayksikön. Se huohotti silmät kiinni vielä pitkään sen jälkeen, kun tilanne sen osalta oli ohitse.” Anteeksi….” Se kuiskasi mulle lopulta.
        ” Ei haittaa… ” Mä vastasin.
        ” Mua haittaa, tämä ei ollut suunnitelma.” Sebastian sanoi.
        Se työnsi mut sohvalle ja avasi mun housut. Sitten se kaatoi mut makuulle ja nousi mun päälle niin, että sen takapuoli oli mun naamaa päin. Mä katselin mielelläni tätäkin näkyä, mutta suljin silmäni, kun sen huulet koskettivat mun terskaa. Sebastian oli varovainen aluksi, mutta innostui sitten leikkimään kielellään. Mä suljin silmäni ja odotin. Luulin, että mulla on joku este laukeamiselle, kun aikaa oli mennyt jo useampi minuutti. Sitten alkoi tuttu kutina kiveksissä ja se levisi läpi koko vartalon. Mä olisin ehkä halunnut varoittaa Sebastiania tulevasta, mutta en saanut sanaa suustani.
        ” Aaa-aaah….” Mun suusta pääsi samanaikaisesti, kun multa lensi. Sebastian ei perääntynyt, vaan nieli kaiken. Sitten se oli ohitse. Sebastian tuli mun viereen makaamaan. Mä suutelin sitä hellästi ja nautin sen alastoman vartalon lämmöstä.
        ” Haluatko saunaan? Mä lämmitin sen varmuudeksi..” Mä sanoin lopulta.
        ” Se voisi tehdä hyvää.” Sebastian vastasi.


    • Me juteltiin niitä ja näitä, kun odoteltiin saunan lämpenemistä. Sebastian halusi valkoviiniä ja mä verotin äidin varastosta yhden pullon. Äiti kyllä huomaisi, mutta tuskin sanoisi siitä sen enempää. Mulla oli taka-ajatus. Mä halusin keksiä mulle ja Sebastianille yhteisen harrastuksen, jotta me kaksi voitaisiin olla myös viikolla edes vähän aikaa yhdessä. Kun mä kerroin asiasta Sebastianille, se halusi miettiä asiaa. Sen mielestä liian nopea muutos ei olisi hyvä kotona. Sitten se pudotti pommin.
      ” Mun vanhemmat haluaisivat tavata sun vanhemmat. Mitä sä olet mieltä?” Sebastian kysyi. Mä olin sanoa ei, mutta sitten mietin miksi ei. Välttämättä siitä ei olisi haittaakaan.
      ” Haluaako sun vanhemmat tavata kaikkien sun kavereitten vanhemmat?” Mä kysyin.
      ” Kyllä ne haluaisi, mutta kukaan ei ole vielä suostunut. Tiina sanoi heti ei ja kieltäytyi edes harkitsemasta. Itse se kyllä suostuu tulemaan meille.” Sebastian kertoi. Mä mietin mitä yhteistä meidän vanhemmilla voisikaan olla. Mun äiti oli arkkitehti ja isä diplomi-insinööri. Sebastianin vanhemmat olivat molemmat valtiotieteiden maistereita ja työkuvioista mä en tiennyt. Samapa se.
      ” Milloin sä haluaisit, että ne tapaisivat ja missä?” Mä kysyin. Mä yritin hakea Sebastianin naamalta huijaamiseen viittaavaa virnettä, mutta sitä ei ollut.
      ” Vaikka maanantai-iltana. Eikös sun vanhemmat tule sunnuntaina pois?” Sebastian sanoi. Mä olin hämilläni. Sebastian vaikutti innostuneelta asiasta.
      ” Mikä taka-ajatus sulla on tässä?” Mä utelin.
      ” No se, että me saataisiin olla vähän vapaammin.” Sebastian sanoi.

      Mä oivalsin sen siinä samassa, että ideassa oli järkeä. Aikuiset lyötäisiin ystäviksi ja luotto meihin kasvaisi. Yrittämisen arvoista ja ainoa ongelma oli enää saada mun vanhemmat suostumaan. Olin melko varma, että loppuviikko kävisi paremmin.
      ” Mä uskoisin, että torstai on paras mahdollinen päivä visiitille. Mä kysyn sunnuntaina asiasta.” Mä muotoilin.

      Saunan jälkeen me keekoiltiin pyyhkeet lanteilla ympäri taloa. Sebastian halusi kuunnella musiikkia ja se valitsi viisi cd-levyä mun hyllystä. Me laitettiin ne soimaan mun vanhempien Bang&Olufseniin, mihin oli mahdollista laitta kaikki viisi levyä kerrallaan. Sebastian valitsi kymmenen biisiä ja sen jälkeen meidän pitäisi lähteä Tiinalle. Se oli hyvä diili.

      Mua panetti saunan jälkeen. Sebastian oli heittäytynyt mahalleen sängylle ja pyyhe oli pudonnut sen lanteilta. Mä ihailin hetken sen alastonta vartaloa, mikä näytti jotenkin viattomalta. Pieni pyöreä takapuoli, minkä alla tummina roikkuvat kivekset saivat mut kiimaan.
      ” Mikä on sun lempiasento seksissä?” Mä kysyin.
      ” Niitä on monta, mutta nyt tekisi mieli takaapäin.” Sebastian vastasi.

      Mä en vastannut, vaan kaivoin liukuvoiteen lattialla lojuvien farkkujen taskusta. Sitten mä kiipesin sänkyyn ja menin Sebastianin taakse. Mä levitin sen jalkoja ja laitoin liukuvoidetta reilusti sen aukolle. Sebastian nousi konttausasentoon ja mä menin polvilleni sen taakse. Mä painoin terskan sen aukolle ja työnsin sisään. Mun elin upposi kertalaakista pohjaan. Sebastian voihkaisi.

      Se oli eläimellisin kymmenminuuttinen mun elämässä. Mä katsoin välillä meitä sängyn vieressä olevan peilikaapin ovesta. Mua kiihotti tajuttomasti Sebastianin kivikovana heiluva penis. Sebastian alkoi täristä ja sen aukko kiristyi mun ympärillä. Se voihki ja piti ääntä koko seksisession ajan. Mä vedin sen lanteista ihan kiinni muhun ja annoin orgasmin tulla. Samanaikaisesti mä katsoin peilistä, kun Sebastianin penis syöksi spermaa. Tätä mä olin odottanut koko viikon ja niin oli Sebastiankin. Se kellahti kyljelleen ja veti mut viereen.
      ” Oh ja wau….” Se sanoi.
      ” Sanoppa muuta…” Mä totesin.

      Me juotiin vielä toinen pullo viiniä ja lähdettiin kohti Tiinan kotia. Puheenaihe oli seksi ja me oltiin molemmat sitä mieltä, että olimme seksihulluja. Sitä nautintoa ei korvannut mikään tässä maailmassa. Toinen tasavertainen oli läheisyys. Se, kun sai toisen omakseen kainaloon. Me tultiin siihen lopputulokseen, että se liittyi myös seksiin ja oli siksi samanarvoinen.

      Mä vaikenin siitä, että mun teki jatkuvasti mieli ottaa Sebastiania kädestä kiinni, kun me käveltiin ulkona. Sebastian piti puoli metriä välimatkaa muhun, joten arvelin sen ajattelevan samaa. Mä ihailin sen tarkkuutta tässä asiassa. Se oli mun Sebastian, ihana, älykäs ja viisas.

      • Tästä tuli todella pitkä satu ja vielä ainakin muutama osa tulee. Mun kahden viikon syysloma ei riittänyt tämän novellin loppuun kirjoittamiseen, joten mä kirjoitan sitä iltaisin ja öisin... sekä nyt päivällä.


    • Hupsis, pikkumoka. Eka tunti on tietenkin kuvista eikä musiikkia =)

    • Sudden Depth

      Pitäisköhän tehdä asialle jotain, kun mä oon ihan addiktoitunu tähän stooriin...

      Joka tapauksessa aivan überhienoa työtä. Eipä tästä paljoa tämän paremmaksi enää poikarakkaus mene.

    • Kiitos Sudden Depth, mä odotan innolla sun uuden tarinan jatkoa.
      Tästä tarinasta tulee kyllä erilainen verrattuna mun mihinkään aiempaan stooriin.

    • Sudden Depth

      Vaihtelu virkistää. 8)

      Mun tarinan jatko viivästyy sittenkin, kun on vähän ideapulaa. Eiköhän sitä huomenna jo luonnistu. ;)

    • kölkököl

      Hieno juttu, jatka ihmeessä.

    • urbancat

      Todella hyvä tarina, jatka ihmeessä! Olet oivaltanut todella hyvin, että hyvässä romanttisessa tarinassa seksi on vain mauste, ei pääasia. :-D

    • Kiitos kommenteista, niitä saa tulla lisää. Tämä tarina on pian valmis mun koneella, joten laittelen sitä sitten lisää. Voin sanoa, että meni aika hurjaksi ja mulla on siihen syy, minkä paljastan viimeisen osan jälkeen.

      • Sudden Depth

        Yllätyksiä saa ja pitääkin tulla, koska mun tarinoissa niitä ei kamalasti esiinny. :D

        Toisaalta on sekin taito yrittää tehdä tarinasta mahdollisimman realistinen. Ei jokainen suhde ala lukemattomalla määrällä erilaisia dramaattisia kohtauksia, joiden jälkeen mennään yhteen. Mä oon ainakin yrittänyt elättää mun tarinoita tällaisella mentaliteetilla.

        Ja hienoa, että urbancat on noussut kuolleista... ;D


    • Olet oikeassa, sekin on taito tehdä tarinasta realistinen. Mä en kyllä edes yritä, ainakaan koko aikaa ;-)

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4903
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4453
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2881
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      29
      1928
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1709
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1700
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      105
      1684
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1613
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1551
    Aihe