ANNIKA PALJASTI SAIRAUTENSA:

AnnikaLopultaULOS!

Äsken 24/7 kaapelissa:

Asukkaat keskustelivat päättyneestä oljenkorsikisa tehtävästä:

Annikka tunnusti äsken kärsivänsä AD/HD:stä tarkkaavaisuushäiriöstä, lukihäiriöistä ja jostakinn muusta jota ei halunnut paljastaa.

Tästä on spekuloitu todella paljon ja nyttenhän se tuli Annikan itsensä suusta!

Annika on edelleen "raskaana", joten juominen ja tupakointi on ehdottomasti kielletty. Kiva nähdä miten käy, jos muut asukkaat saavat bileet.

Eiköhän Annika joutaisi kotia lepuuttamaan hermojaan ja keskittymään tuleviin opiskeluiden jatkamiseen. Ammatillinentutkinto on kuitenkin aika must nykyään. Peruskoulu pohjalla ei paljon pärjää? Vai onko muut joistakin moista huomannut?

4

123

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AnnikanVuoroPOISTUA!

      Eipä tullut lainkaan yllätyksenä. Vamma jota Annika ei paljastanut saattaisi olla MPD vamma. Selittäisi esim. sen miksi hän ei ole saanut suoritettua mitään muuta koulua loppuun, kuin peruskoulun! Siis luokat 1-9. Ja hänellä on ikää kuitenki 23-vuotta!!!

      MBD-oireyhtymä tulee sanoista Minimal Brain Dysfunction, joka tarkoittaa lievää aivotoiminnan häiriötä, jota esiintyy sekä normaalilahjaisilla, lahjakkailla että kehitysvammaisilla.

      Vamman tavallisia oireita ovat rauhattomuus ja kömpelyys. Näistä tarkkaavaisuushäiriö on usein pääoire, ja saattaa ilmetä joko ylivilkkaana puuhasteluna tai passiivisena omiin ajatuksiinsa vaipumisena kesken käsillä olevan tehtävän. Tarkkaavaisuuden ongelmat saattavat aiheuttaa oireyhtymälle tyypillisiä oppimisvaikeuksia, joihin saattavat olla syynä myös muut oireet, kuten impulsiivisuus, hahmottamisen häiriöt, hieno- tai karkeamotoriset vaikeudet, kielelliset ongelmat tai muistivaikeudet.


      http://fi.wikipedia.org/wiki/Big_Brother_2011

    • BB-seurailija

      Onhan se ollut hysteerinen sekä itkuun, että nauruun ja takertunut heti talon vahvaan nuoreen mieheen, jolla herkkä tunne-elämä. Lieväkin ADHD saa sellaista aikaan. Mutta älyyn se ei vaikuta. Annika on alusta asti toiminut älykkäästi kilpailussa. Mutta nyt se ei enää auta. Ei hän voi roikkua kiltisä humaanissa Mikaelissa ja voittaa sillä tavalla. Sääli Annikaa, mutta vahvimmat tyypit voittaa ja Annika on naisista kaikkein heikoin. Hän on myös koko BB-talon heikoin ihminen.

    • SairasAnnikaUlos

      Äsken 247 palvelussa Annika avautui itkien Mikaelille, Elinan lähdön jälkeen:

      "Olen koittanut kaksi vuotta saada itseäni ihmiseksi, muttei se vaan onnistu. Edes lääkkeillä. Ei millään. Mä en tykkää enää koskaan tykätä kenestäkään."

      Veikkaukseni on, että Annikalla on jonku kehityshäiriön taikka vamman lisäksi todella vaikea traumaattinen kokemus takanaan elämässä. Koulukiusattu ainakin on kertonut olevansa. Keskittymys ja oppimishäiriöistä kärsivänsä ja jostakin vakavemmasta sairaudesta jota ei ole paljastanut talossa ollessaan. Itsetunto vaikuttaisi hänellä olevan melkein nollassa. Asteikolla 0-100.

      Elinan poistuminen oli Annikalle varmaankin todella suuri helpotus. Kertoikin Elinalle olleensa mustasukkaisempi kuin koskaan, hänen vierailunsa aikana BB-talossa asukkina.

      Toivottavasti Annika pääsee sunnuntaina 13.11.2011. "siviiliin" ja saa tarvitsemaansa hoitoa sairauksiinsa mitä ikinä kaikki lopulta ovatkaan.

    • Te ootte sairaita

      Annika kyllä vaikuttaa ihan normaalilta. Itse en usko moisiin humputuksiin. Onkohan sinulla itselläsi vain joku tauti. Ja monikaan ihminen ei ole suorittanut muuta kuin peruskoulun vaikka olisi muuhunkin kyennyt.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1727
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1547
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      55
      1260
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      729
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      725
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      717
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      668
    Aihe