Mitä lisämaksuja tulee?

don't know

En oo koskaan siis käyttäny kyseistä lentoyhtiötä, enkä ole lentänytkään, joten oon vähän hukassa.

Oisin siis matkaamassa Bremeniin joulukuussa pe-ma eli ihan vaan 4 pv:n visiitti on kyseessä. Hintaa netti antoi meno-paluu lipulle n. 162e. Oon kuitenkin ymmärtäny, että tohon ei sisälly matkalaukku tms maksut? Mietin siis vaan, että paljonko tohon tulee lisämaksuja, jos oisin ottamassa melko tilavan olkalaukun ja erillisen käsilaukun. Olis siis vaan parille päivälle vaatteita jne, joten painoa ei kauheesti tulis. Jos laukku on todella kevyt, ni saako sen ottaa syliin vai meneekö se ruumaan vai häh?

Jos joku viittis jelppaa, eikä vinoilla =)

7

377

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nkkkakakaa

      Mikäli sinulle riittää käsimaktkatavaa, mitään lisämaksua ei tarvitse maksaa. Maksutta saa ottaa 1 kpl käsimatkatavaraa, jonka paino saa olla enintään 10 kg. Laukun pitää mahtua edellisen istuimen alle eli ole tarkka mittojen kanssa.Laukun kokoja ja painoja kontrolloidaan. Tarkat mitat löydät Ryanairin svuilta. Siihen yhteen käsikassiin pitää tunkea myös mahdollinen käsilaukku tai läppäri.

      uumassa kuljetettava atkatavara maksaa 15-20 e/laukku/suunta painosta riippuen. Tämä hinta on voimassa jos maksaa etukäteen nettisivuilla (voi maksaa myös vielä lentovarauksen jälkeenkin). Lentokentälä maksut ovat huomattavasti korkeammat.

      Muista muuten tehdä lähtöselvitys etukäteen netissä ja tulostaa itse koneeseennousukortti. Lentokentällä tulostetava koneeseennousukortti on kallis.

    • don't know

      kiitos!=)

    • 22

      Esimerkiksi tältä sivulta löydät vinkkejä, miten välttää lisämaksut:
      http://hotelliton.com/ryanair-nain-varaat-lennot-halvalla/

      - Ota mukaan vain käsimatkatavaraa (yksi laukku, jonka mitat ovat max 55 cm x 40 cm x 20 cm ja 10 kiloa.) Ruumalaukut ovat kalliita.
      - Älä valitse Priority Boardingia. Jos matkustat yksin, miksi haluaisit koneeseen ennen muita? Mene myöhemmin, voit valita itse, kenen viereen istut.
      - Älä (turhaan) ota Ryanairin vakuutusta, käytä omaasi. Valitse “no travel insurance required”.
      - Älä valitse tekstiviestivahvistusta, jos et sitä tarvitse.
      - Älä osta matkalaukkuja tms mitä sinulle ehdotetaan ohessa ostettavaksi :)
      - Tee Online Check-in ennen lähtöä. Bremenin reissua varten voit tehdä paluulennon tsekkaus samalla.

      Ryanair on halvimmillaan pari-kolme kuukautta ennen lähtöä (riippuu tietysti kohteen suosiosta). Äkkilähdöt ovat hyvin kalliita.

    • tyytymaton

      olen todella tyytymaton ryanairiin. en edes saa selville olenko checked in paluulennolle. yritin maksaa laukun ruumaan, mutta se muka ei ole mahdollista. jouduin maksamaan 100 euroa menolennolle kun en tienhnyt etta ruumalaukusta pitta mitaan maksaa. nyt yritan maksaa paluulentoa varten mutta sanoo ettei ole mahdollista. joudun ilmeisesti maksamaan taas ylimaaraisen 100 euroa jotta saan 14ckiloa painavan matkalaukkuni suomeen. yhteensa matka tulee siis maksmaan 160 matkat plus 100 laukusta plus sata laukusta , yht 360 euroa. muka halpalentoyhtio!

      • ""!&#&"

        "Ryanair on halvimmillaan pari-kolme kuukautta ennen lähtöä (riippuu tietysti kohteen suosiosta)"

        Tuo ei ihan pidä paikkaansa, itse olen ostanut aina halvimmat tarjolla olevat lennot n. kuukautta ennen lähtöä. Hintoja nimittäin sahataan ylös-alas, mutta 2 viikkoa ennen lähtöä onkin jo yleensä liian myöhäistä, koska silloin hinnat vain nousevat.


    • -a

      Voit helposti tsekata oletko tsekannut itsesi lennolle. Mene check-iniin ja yritä tehdä se uudelleen. Jos olet jo tsekannut itsesi sisään ainoa vaihtoehto on re-print.

      Ja jos ihan oikeasti et tiedä mitä olet tehnyt tai jättänyt tekemättä, tuo on joka tapauksessa tehtävä - sinulla ei tuossa tapauksessa varmaanole printattuja boarding passejakaan. Eli ne pitää printata ennen kentälle menoa.

    • ei tumpeloille

      Ryanair on halpa niille jotka osaavat. Ne jotka eivät hallitse yksinkertaisia ohjeita voivat huoletta matkustaa vaikka yksityiskoneella jossa palvelu pelaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4255
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1661
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1477
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1294
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      49
      1185
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1116
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      63
      1071
    Aihe