Lontoon reissu suunnitteilla

London-2012

Heip! Olisi tarkoitus lähteä keväällä Lontooseen ja tuntuu että tarvittais vähän apua kun aletaan tätä reissua nyt suunnittella.
Ensinnäkin tarkoitus olisi olla n.5 vrk siellä, ja yhtenä päivänä tahtoisimme suunnata Stonehengelle, tehdäänkö Lontoosta sinne päiväreissuja, ja kuinkakohan kalliita sellaiset reissut olisivat?
Millä lentoyhtiöllä olisi suht.koht halvat lennot Lontooseen? Entäpä hotellit, onnistuuko ihan jostain hotels.comista löytämään kohtuullisia hotelleja keskustasta? Ikinä emme ole erikseen lentoa ja hotellia varanneet, vaan aina ns. pakettimatkoilla olemme olleet.
Mitkä ovat Lontoossa sellaiset must-see jutut? Olisi kiva kuulla toisten kommentteja ja apuja yms, mitä pitäisi ottaa huomioon matkan suunnittelussa :) Ja tiedän että kun selaisi kauemmas näitä keskusteluketjuja, niin varmasti löytyisi jotain vanhempia kokemuksia, mutta kaipaisimme nyt tuoreempia juttuja! Varsinkin tuosta Stonehengestä :)
Kiitos jo etukäteen!

4

435

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • travelbag

      Googlaa niin loydat info Stonehedge matkoihin.
      Easyjet lopetti lennot Helsingista Lontooseen valitettavasti, yrita norwegian.com sivuilta, tai katso cheapflight internetista.
      Mene Tripadvisor.com sivuille, ja etsi sielta TRAVEL FORUM, United Kingdom, ja loydat paljon tietoja eri hotelleista, ja hinta tasosta. Lontoo on kallis kaupunki, muista vain se.

      Mielestani kannattaisi varata edullinen hotelli aivan keskustasta, josta helppo kayda eri turistikohteissa, kuten museot, teatterit, ostoskeskukset, nahtavyyksista on paljon, Madame Tussaudista alkaen Planetariumiin asti.
      Myos eri torimarkkinat on kivoja kayda, ja tehda loytoja vaatteista alkaen, kuten Camden Market, Portobello Road.
      Ruokailin voi hoitaa syomalla pubissa, jossa suhkoht halpa ja hyva laatuinen ruoka.
      Hyvaa matkansuunnittelua !

    • Taquo

      Travellodge Southwark on kohtuuhintainen, hyvätasoinen hotelli keskustassa. Kävelymatkan päässä London Eyelta ja Parlamenttitalolta. Lähin metroasema noin 200m päässä.

    • J River

      Itse olen jo matkan Lontooseen kevääksi 2012 varannut ja sinne toistamiseen lähdössä. Yleensä hintahaarukan saa vertaa.fi sivuilta ja sieltä saa poimituksi matkanjärjestäjän, jonka omille sivuille voi mennä. Suosin suoria lentoja, lentokentillä norkoileminen jatkolentoja odotellen on tylsyyden huippu. Lentojen hintoja tsekkailen myös lentoyhtiöiden omilta sivuilta ettei tule maksettua liikaa. Hotellin tasoja tutkin Tripadvisor.com lukien reviews arvosteluja. Pitää muistaa, että 15% ihmisistä ei ole mihinkään tyytyväisiä. Myös Booking.com ja Hotels.com ovat hyviä tsekkaukseen.
      4-5 päivän oleskelussa on hyvä olla keskustassa, jolloin kohteet ovat vaivattomasti saavutettavissa. Jos hotellissa aamupala ei kuulu hintaan, raakkaan sen listalta.
      Kivempi lähteä kaupungille hieman tankattuna, kohteita löytyy pilvin pimein. Kyllä
      hotellin tähtiluokitus antaa pientä osviittaa tasosta, ei sitä kannata jättää huomioimatta. Suomalainen ei valita, jos on saanut huonon huoneen, toisin kuin saksalainen tai ruotsalainen...

    • aloittaja-london

      Heippa! ja kiitos teille vastanneille.

      Olikin yllättävän helppoa varata hotelli ja lennot erikseen! Varasimme lennot Norwegianilta Helsinki -Gatwick, ja lennot tuli alle 200€ yhteensä kolmelta henkilöltä meno-paluu. Hotellimme on Peckham Lodge(sijainti oli hyvä), josta varasimme triple roomin, (aamiainen kuuluu hintaan) joka taasen kustantaa n.380€ yhteensä kolmelta henkilöltä.Me ollaan niin karaistuneita että selvitään vaikkei hotellin taso olisikaan mikään huippu hyvä! Ollaan siis 5pv toukokuussa. Mun mielestä ihan soppeli hinta kun alle 600€ jakaa kolmen henkilön kesken :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1727
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1547
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      55
      1260
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      729
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      725
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      717
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      668
    Aihe