Unelmani toteutuu

MMMiss

Laitan nettipalstalle ilmoituksen, jossa muodokas nuori nainen etsii vanhempaa naista unelmien toteuttaminen mielessään. Olen varma, että joku on kiinnostunut pitkistä hiuksistani ja muodokkasta olemuksestani ja haluaisi opastaa minua kädestä pitäen naisten välisiin unelmiin.

Ei mene kauaa kun saan ensimmäisen viestin 55-vuotiaalta naiselta. Hän kirjoittaa, että haluaisi kutsua minut luokseen viinilasilliselle. Sen jälkeen on mahdollista edetä hyväilyihin ja niin edelleen. Nainen kertoo että hänen luonaan voisimme olla rauhassa.

Innostun ja vastaan hänelle heti. Sovimme tapaavamme lauantaina. Jännitän ja olen jatkuvasti kiihottuneessa tilassa.

Lauantaina menen heti aamusta suihkuun ja laitan eilen ostamani punaiset, seksikkäät silkkiset alusvaatteet sukkanauhoineen. Totean näyttäväni erittäin seksikkäältä. Puen päälleni tiukan olkaimettoman mekon, joka myötäilee runsaita muotojani. Kaiken kruunaa mustat kiiltonahkaiset korkokengät. Pitkät hiukseni jätän vapaaksi. Puen mustan trenssin päälleni ja soitan taksin.

Pääsen perille ja soitan varovasti ovikelloa. Oven avaa järisyttävän seksikäs, itseäni 30 vuotta vanhempi nainen. Vaaleat suuret kiharat yltävät juuri olkapäille. Syömme toisiamme silmillämme, emmekä puhu mitään. Naisella on päällään vaaleanpunainen korsetti ja samaa settiä olevat ohuet stringit ja sukkanauhat. Jalassaan hänellä on korkeakorkoiset sandaalit.

Riisun takin. Nainen lähestyy ja laittaa takin naulakkoon. Hän silittää hiuksiani, huokaisee ja ohi mennen hipaisee toista rintaani. Tunnen stringieni kostuvan ja hyvä, odottava olo valtaa koko vartaloni.

Sirrymme olohuoneen valtavalle sohvalle. Saan käteeni viinilasin ja maistan hieman punaviiniä. Hetken päästä nainen kuljettaa sormiaan käsivarttani pitkin kaulalleni ja siitä alaspäin mekon yläreunaan. Hän vetää mekkoa alaspäin niin, että punaiset rintaliivini tulevat esiin ja suuret rintani huutavat jo kosketusta. Suljen silmäni ja olo on epätodellinen. Nainen ottaa rintani esiin ja hivelee niitä kevyesti. Hetken päästä tunnen, kuinka lämmin ja pehmeä kieli pyörii toisen rintani nännillä.

Avaan silmäni ja katselen naista, joka näyttää uskomattoman seksikkäältä maistellessaan minua. Nostan hänet ylemmäs ja avaan korsettia niin, että näen hänen täydelliset rinnat. Otan kovan nännin suuhuni ja hyväilen sitä kielelläni, kunnes nainen ottaa kädestäni kiinni ja lähtee viemään minua makuuhuoneeseen.

Hän kaataa minut sängylle ja tulee päälleni. Rintamme ovat vastakkain ja stringit sulautuvat yhteen. Saan intohimoisen suudelman ja nainen alkaa liikkua hitaasti päälläni. Klitoriksemme hierovat toisiaan ohuiden kankaiden läpi ja tunne on huumaava. Vauhti kiihtyy, mutta yhtäkkiä nainen nousee pois päältäni ja siirtyy alemmas.

En voi uskoa tilannetta todeksi. Olen vieraan, upean naisen sängyssä ja tuo upea nainen upottaa kohta kielensä paikkaan, joka sitä on odottanut jo vuosia. Voihkaisen hiljaa pelkästä ajatuksesta ja lähes samalla hetkellä tunnen jo pienen märän hipaisun sisäreidessäni. Kohta kieli alkaa suudella ahnaasti sisäreisiäni joka puolelta ja lähestyy jatkuvasti määränpäätään. Kun määränpää on saavutettu, alkaa siihen tutustuminen vain pienellä, märällä nuolaisulla, joka kuitenkin räjäyttää tajuntani.

Levitän jalkojani enemmän ja katson, kun vaaleanpunaisessa korsetissaan oleva nainen nuolaisee uudelleen ja uudelleen. Kieli seikkailee klitoriksen ympärillä ja välillä hän ottaa sen suuhun kokonaan ja imee hartaasti. Voihkimiseni ei ole enää hiljaista, vaan kiihotuksen määrä pakottaa olemaan äänekkäämpi. Tuntuu, että tulen kohta. Nainen huomaa sen ja nopeuttaa tahtiaan. En tahtoisi tämän koskaan päättyvän, mutta hetken kuluttua en voi enää pidätellä ja saan voimakkaan orgasmin. Nainen hymyilee, iskee silmää ja nuolaisee vielä kerran.

7

7035

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MMMiss

      JATKO


      Euforisen olon lomassa tiedän heti, että aion antaa samanlaisen olon myös hänelle. Hän tulee jälleen päälleni ja suutelee minua. Nostan naista ylöspäin ja nuolen toista rintaa. Hän inahtaa ja siirtyy istumaan vatsani päälle. Näky on upea. Kuljetan käsiäni ympäri korsettia ja hyväilen naisen rintoja. Vien sormeni stringien päälle ja hieron kevyesti. Pyydän naista ottamaan sängynpäädystä kiinni ja nousemaan kasvojeni korkeudelle polvilleen. Otan satiinisista sukkanauhoista kiinni ja vedän häntä alemmas niin, että kieleni koskettaa ohutta kangasta. Tunnustelen ja kiusaan hetken, ennen kuin vedän stringit pois tieltä. Laitan käteni naisen reisille ja vedän häntä vielä muutaman sentin alemmas.

      Kuuluu syvä huokaus, kun nuolaisen ensimmäisen kerran. Aloitan ahnaan imemisen ja nuolemisen. Kiihotun itsekin jälleen. Nainen pitää sängynpäädystä kiinni ja alkaa liikkumaan hiljaa, vaatien suutani tekemään kovempaa työtä. Näen, kuinka isot rinnat liikkuvat yläpuolellani ja otan toisen niistä käteeni. Imaisen klitorista muutaman kerran kovemmin ja nainen laukeaa samantien.

      Hän siirtyy takaisin päälleni ja hieroo itseään minua vasten. Klitoriksemme ovat jälleen kosketuksissa toisiin, mutta nyt ilman kangasta niiden välissä. Naisen katse on himoa täynnä ja suutelemme pitkään kiihkon noustessa jälleen hurjiin lukemiin. Klitoris omaani vasten tuntuu taivaalliselta ja emme pidä mitään kiirettä. Siirrän naisen päältäni ja menen vuorostani hänen päälleen niin, että jalkamme menevät ristiin. Olen lähes istuma-asennossa ja näin klitoriksemme sulautuvat vielä paremmin yhteen. Aloita hitaan keinumisen ja nainen ottaa nännini sormiensa väliin. Voihkimme molemmat ja kevyt klitoristen hieronta alkaa muuttua kovempitahtiseksi. Nainen pitää tiukasti rintojani otteessaan, kun ratsastan hänen päällään. Huippu alkaa tulla ja laukeamme molemmat samalla hetkellä.

      Kun molemmat tokenevat, katsomme toisiamme. Tiedämme ettei tämä jäänyt viimeiseksi kerraksi.

    • anu.si

      Kiihottavaa! ;)

      • Komppaan edellistä. ;))


      • sweet&sexy
        iidapusu kirjoitti:

        Komppaan edellistä. ;))

        Oih, kuulostaa aivan omalta unelmaltani.


    • naisennautinto

      Niin kiihottava tarina... se on juuri sitä mistä itse haaveilen.... vaikka itse olen tosiaan jo nelikymppinen.... Olisi ihana päästä kokemaan tuo livenä...

    • Nti1234

      Ah, ihanaa!

    • Halukaskielimies75

      Voi kumpa pääsisi noiden kahden naisen seuraksi!
      Olen siis 40-v. mies ja jo pidemmän aikaa haaveillut kahden naisen seurasta... Voisi olla nuorempi ja vanhempi, vanhempi ja vanhempi tai kaksi nuorempaa mutta tuollaisessa olisi jotain niin kiihoittavaa... Ja jos saisi itsekin osallistua niin voi että mitä nautintoa...
      Tampereen suunnalla vaikutan jos joku/jotkut vaikka kiinnostuisivat miehestä joka haluaisi kolmanneksi kahdelle naiselle...
      Varattu kylläkin mutta rauhallinen, mukava ja turvallinen! Hyvin halukas nuolemaan myös...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      4995
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3277
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1255
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      728
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe