Bussimatka osa 2

Miehet hapuilivat rintoja kuin kerjäläiset, hengitys muuttui pinnalliseksi, kun sormet nipistelivät kilpaa kovettuneita nännejä.
”Menkää sivulle, että kuski näkee!”, ensimmäinen mies komensi ja sai muut vetäytymään. Kuului jännittynyttä naurua. Susanna nousi ylös ja antoi näppärien käsien vetää hameensa alas. Pelkissä alushousuissa hän käveli bussin etuosaan tiedostaen himokkaat katseet takamuksessaan.
”Tahdotko koskea?”
Kuski ei vastannut mitään. Pehmeä käsi kurotti puristamaan rintaa. Susanna antoi puristelun jatkua hetken ja työsi sitten kättä alaspäin, ohjasi sormet alushousujensa alle, häpyhuulien väliin.
”Joko sen pillu on märkä?”, muut miehet nauroivat takaosasta.
”Kostealta tuntuu”, kuski mutisi takaisin. ”Minun pitää pysäyttää auto nyt.”
”Älä vielä. Vastahan tämä on alussa”, Susanna sanoi ja veti hitaasti alushousut pois. Karvoitus oli siistitty kapeaksi ohueksi viivaksi häpyhuulien yläpuolelle. Susanna pyörähti ympäri ja teki kädellään torjuvan eleen takapenkeillä istuville. Kuskin oli vaikea keskittyä ajamiseen ja tilanteessa piilevä vaara sai Susannan kostumaan. Hän johdatti kuskin sormen hävylleen ja antoi sen työntyä hitaasti vaginaansa. Asettuen haara-asentoon kuskin vierelle, hän taipui eteenpäin ja sulki silmänsä. Sormi liikkui edestakaisin ja kostui märäksi. Kuski yritti imeä rintaa, mutta käänsi rattia ja oli vähällä ajaa ojaan, joten Susanna pyöritteli nänniään tämän silmien edessä.

”Tuntuuko pillu hyvältä? Sitä tulet saamaan, kun maltat vähän.”Susanna sanoi hiljaa, kääntyi ympäri ja nojautui bussin etupaneeliin.
”Joko täältä voi tulla?”
”Ei! Te pysytte siellä!”, Susannan ääni oli terävä ja vihainen, mutta kuskin sormet hän ohjasi uudelleen märkään vaginaansa ja sieltä anaalin suulle. Kuski hämmentyi, mutta työnsi varoen sormensa sentin sisälle. Susanna sulki silmänsä ja yritti rentoutua. Kuski hieroi vaginaa ja työnsi sitten sormea uudelleen anaaliin, joka kerta vähän syvemmälle, kunnes Susanna tunsi koko sormen tunkeutuvan voimalla sisälleen. Huulilta pääsi tahaton voihkaisu, mutta hellä hierova liike rentoutti hänet uudelleen.
”On sinulla tyttö vaan tiukka reikä täällä. Et kai meinaa ottaa sinne mitään sormea isompaa?”
”Tiukka on?”, takaa kysyttiin tukahdetun kiihkon särkemällä äänellä.
”Kyllä tekin kohta saatte”, Susanna sanoi hiljaa, muttei voinut korottaa ääntään. Hän tunsi pakahtuvansa, polte sisällä teki yhtälailla hyvää kuin pahaa. Iho värisi ja jokainen auton töytäisy sai hänet haukkomaan happea. Hän tunsi sydämenlyönnit anaalin suulla, kun kuski alkoi liikuttaa sormea hitaasti edestakaisin. Se oli vielä liian nihkeä, ja Susanna veti sen hitaasti pois kääntyen kohti takapenkkiä. Poskille noussut puna paljasti kuinka kiihottunut hän oli. Rinnoilla karpaloi pieniä hikipisaroita ja reisille valui kosteutta. Hän ei saanut tulla liian nopeasti.

Kävellessään takaisin bussin takaosaan hän kuuli kuskin kysyvän saiko auton jo pysäyttää. Susanna kielsi. Hän antoi jokaisen takapenkkiläisen vuorotellen hyväillä häpyään ja työntää sormea vaginaansa. Tiukat pakarat hän antoi puristeltavaksi ja laskeutui lopulta kontalleen karhealle lattiamatolle, joka haisi tunkkaiselta, mutta siinä tilassa mikään ei enää haitannut, ei edes autossa leijuva tukahduttava kuumuus. Ilmastointi humisi lattiatasossa viileää ilmaa kuumille poskille, kun hän laski kasvot mattoon ja levitti reisiään. Rinnat roikkuivat hänen silmiensä edessä, välillä niitä kourittiin, välillä nännejä lypsettiin hellin sormin. Pakaroita taputeltiin kevyesti, leviteltiin, vaginaan työnnettiin sormia ja häpyhuulia hierottiin.
”Onko pillusi jo valmis?”, joku kysyi.
”pillu on valmis, mikään muu ei ole.”
”Tämä voi nyt tuntua kylmältä, älä pelästy.”
Susanna jännittyi automaattisesti, mutta tunsikin vain viileän kuulakärkikynän liikkuvan häpyhuuliensa välissä. Sieltä se liukui hitaasti anaalin suulle ja työntyi sentin pari sisään. Hän hengähti ja paransi asentoaan. Suuta kuivasi. Kohta kynä liuikui taas hävylle ja sieltä anaaliin. Nyt se teki liukasta edestakaista liikettä anaalin suulla, mutta tuntui niin terävältä, että hän pyysi lopettamaan.
”Käytä sormea.”
Samalla, kun sormet liukastivat anaalia, polvistui shortseihin pukeutunut atleetti matolle Susannan eteen ja paljasti etumuksensa. Penis oli kovettunut ja paksu, vaikka pituutta siitä ei mainittavasti löytynyt.
”Tahdotko maistaa?”
Susanna avasi suunsa ja maistoi ensimmäisenä sperman. Oliko mies tullut ennen aikojaan? Hän vilkaisi ylöspäin, mutta aavisteli, että tämä oli niitä miehiä, jotka tulivat sisään ensimmäisenä ja jättivät leikin viimeisenä. Mies otti häntä ponihännästä ja ohjaili oikeaan rytmiin. Takana olijat rupesivat riisuutumaan. Vaatteiden kahina sai Susannan imemään kiihkeämmin. Hän puristi huulet kyrvän ympärille ja tunsi sen kovettuvan entisestään.
”Imetkö sen kuiviin? Älä vielä, siitä pitää riittää myöhemmäksikin”, mies nauroi huohottaen ja vetäytyi.

jatkuu...

0

5994

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Milloin olet viimeksi nähnyt

        Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
        Ikävä
        145
        2465
      2. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

        😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
        Luterilaisuus
        412
        2129
      3. Pimahdan kohta ihan kunnolla

        Entä, jos otan sitten yhteyttä sinuun? 🫨🫥🥴
        Ikävä
        35
        1953
      4. Hauskaakin jopa...

        Että moni nainen olettaa, että kyse on vaan siitä kaanustinloukusta, kun mies jotain ehdottaa. 😄 Ja miettiikö monikaan
        Sinkut
        233
        1310
      5. Toivottavasti vielä kohdataan mies

        Ja aloitetaan juttelu. Nyt olisin valmis.
        Ikävä
        111
        1269
      6. Nainen, minkä kappaleen laittaisit nyt miehelle

        kuunneltavaksi tietäen, että hän ikävöi sinua ja kipuilee päästäkseen yhteyteen kanssasi. Jotain, joka kertoo...
        Ikävä
        119
        1159
      7. Vanhemmalle naiselle

        Aikataulu muutos. Ensi viikolla pistetään asia vireille. Ei juhannukseen asti aikaa. Kannatti valehdella!
        Ikävä
        56
        1103
      8. Jos et kaipaakaan minua täällä

        Niin miksi sinua ehkä häiritsee se, että minä kaipaan sinua? Miehelle.
        Ikävä
        11
        1087
      9. Koen, että minua tavallaan vainotaan

        Kyllä minä vain satun tietämään, että täälläkin on joitain serkun kaiman kummeja jotka kiusaavat minua. Lisäksi sairas n
        Ikävä
        124
        1054
      10. Morning has broken

        Simmut aukaistaan. Ja noustaan päivään valkeaan. Hyvää huomenta. 😊☀️🍳☕❤️
        Ikävä
        66
        978
      Aihe