Vahingossa

Olin teini-iän kynnyksellä kun löysin kotoa varastosta vaippapaketin. Olin hämmentynyt, en ymmärtänyt miksi sellainen paketti kotoa löytyi. En keksinyt sille mitään syytä. Asia tuntui nololle mutta kiinnostavalle. Mieleni teki tutkia vaippoja mutta siihen piti olla ehdoton rauha.

Varastosta löytynyt vaippapakkaus herätti ajatuksissa mielenkiintoa ja odottelin tilaisuutta päästä tutustumaan löytööni paremmin. Aikansa odotettuani tilaisuus koitti. Olin yksin kotona ja pääsin rauhassa varastoon. Todellakin varastossa oli hieman piilotettuna tavaroiden taakse vaippapaketti ja vaipat oli aikuisille. Otin paketista yhden vaipan ja hämmentyneenä tutkin sitä. Siinä oli erikoinen haju, vaippa oli pehmeä ja miellyttävän tuntuinen. Tunsin nolostuvani. Olisin halunnut pidellä vaippaa pitempään käsissäni mutta se oli jotenkin sopimatonta ja pistin vaipan takaisin ja pakkaukseen, niin hyvin takaisin kuin suinkin osasin. Toivoin ettei kukaan saisi tietää löydöstäni.

Löytöni herätti minussa kiinnostusta ja en saanut sitä mielestäni. Jälleen kun olin kotona yksin, niin menin katsomaan onko vaippapaketti samalla paikalla. Näin tapahtui muutamia kertoja kunnes halusin kokeilla vaippaa päälle. Otin paketista yhden vaipan mukaani, menin vessaan ja lukitsin oven. Laskin housuni alas ja epäröiden sovitin vaippaa jalkojen väliin. Vaipan kosketus tuntui sanoinkuvaamattoman hyvälle mutta sopimattomalle. En uskaltanut jatkaa kokeiluani ja otin vaipan hetkenkuluttua jalkojen välistä pois. En muista palautinko vielä vaipan takaisin pakkaukseen, taisin muutaman ensimmäisen kokeilun jälkeen palauttaa. Pian kuitenkin pelkäsin vaipan näyttävän käytetylle ja totesin että oli pienempi mahdollisuus jäädä kiinni vaippoihin koskemisesta piilottamalla paketista otettu vaippa omaan piiloon.

Olin kotona satunnaisesti yksin. Aina tilaisuuden tullen halusin kokeilla hetken vaippaa päälleni. Jokainen kerta tuntui yhtä jännittävälle. Tunsin jotain mitä en ollut koskaan tuntenut ja se tunne piti kokea aina vain uudelleen. Ensin pidin vain käsin vaippaa jalkojen välissä mutta myöhemmin liimasin vaipan teipit kiinni ja nostin pikkuhousut vaipan päälle. Vähän myöhemmin nostin vielä farkutkin ylös. Farkut puristivat vaippaa vielä entistä tiukemmin ihoa vasten ja hyvän olon tunne vain lisääntyi.

En ymmärtänyt mikä vaipassa herätti kiinnostusta mutta jotain ennen kokematonta kiinnostusta se herätti. Oliko se kiinnijäämisen pelkoa vai tieto ettei vaippa kuulunut minulle? Se vaippa vain piti saada tilaisuuden koittaessa päälle. Näitä tilaisuuksia jouduin joskus odottamaan muutamia viikkoja, mutta aina se oli yhtä jännittävää. En silti halunnut tässä vaiheessa edes ajatella vaippaan pissaamista, minulle riitti se tunne mikä tuli vaipan kosketuksesta jalkojen väliin.

Uskalsin myöhemmin pitää vaippaa pitempään päällä ja nauttia sen aiheuttamasta tunteesta. Kun tiesin, ettei minua yllätetä kotoa niin saatoin olla suhteellisen turvallisin mielin. Silti tunne että teen jotain sopimatonta oli koko ajan mielessä. Mutta kun sitä vaipan aiheuttamaa tunnetta ei voinut vastustaa ja sen tunteen halusin tuntea aina vain uudelleen. Lisäksi vaippaa tuli pidettyä aina pitempiä aikoja kuin aikaisemmin. Tunne oli jotain sanoinkuvaamattoman jännittävää. Luulin että se olisi jotain kiinnijäämisen pelkoa, sitähän se varmasti olikin, mutta siinä oli lisänä seksuaalinen kiihottuminen jota en vielä silloin osannut tunnistaa.

Kun vaipan puki päälle, niin täytyi valmistautua aina nopeaan riisumiseen. Eihän sitä voinut tietää vaikka joku kaveri sattui soittamaan ovikelloa. Vaipalle piti olla myös nopea piilopaikka mietittynä jossa se saisi olla turvassa ilman että joutui pelätä sen löytymistä. Oma koulupöydän lukkolaatikko oli tähän piiloksi sopivin vaihtoehto. Avain oli vain minulla ja en olisi uskonut että sinne kukaan haluaa murtautua. Kertaakaan en joutunut todelliseen hätään vaippaan pukeutuneena.

Eräs kokeilukerta löysin poikkeuksellisen hyvän asennon, missä vaippa painoi sopivasti jalkojen väliin ja vaipan aiheuttama tunne tuntui vielä edellisiä kertojakin paremmalle. Laitoin tyynyjä lattialle ja istuin niiden päälle hajareisin. En ole enää varma hieroinko itseäni tyynyjä vasten, saattoi olla että sitä tuli tahdottomasti hierottua. Kihelmöivä tunne voimistui ennekokemattomaksi ja sain elämäni ensimmäisen orgasmin. Tietystikään en sitä silloin käsittänyt. Tunsin vartalossani tahattomia kouristuksia joille en pystynyt mitään. Ensin tuli muutama pienempi ja perään vielä voimakkaampia kouristuksia. Tunsin pelkoa ja hämmennystä. Oloni oli voimaton ja halusin tilanteesta nopeasti eroon. Minuun iski paniikki mitä oli tapahtunut. Olihan orgasmista jotain kuullutkin, mutta en osannut yhdistää tapahtunutta heti siihen. Yleensäkään en ymmärtänyt vaipasta aiheutunutta tunnetta yhdistää seksuaaliseen hyvään oloon. Näin jälkikäteen se tuntuu aika hassulle.

Tämä kokemus pelästytti ja kesti pitkään ennen kuin ymmärsin tapahtuneen. Jätin vaippakokeilut pitkäksi aikaa unohduksiin.

2

4908

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pillowboy

      Mielenkiintoinen tarina, olisiko tähän mahdollista saada jatkoa? Itselläni kiinnostus vaippoihin heräsi vasta myöhemmällä iällä, mutta on aina mielenkiintoista lukea fetissin syntyhistoriasta.

      Onko muuten www.vaipat.net tuttu, tai www.abkingdom.com?

    • Oli ainakin tarkoitus kirjoittaa jotain jatkoa tarinaan. En nyt ole vain saanut aikaiseksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin olet viimeksi nähnyt

      Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
      Ikävä
      146
      2511
    2. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

      😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
      Luterilaisuus
      412
      2164
    3. Pimahdan kohta ihan kunnolla

      Entä, jos otan sitten yhteyttä sinuun? 🫨🫥🥴
      Ikävä
      41
      2018
    4. Toivottavasti vielä kohdataan mies

      Ja aloitetaan juttelu. Nyt olisin valmis.
      Ikävä
      118
      1324
    5. Hauskaakin jopa...

      Että moni nainen olettaa, että kyse on vaan siitä kaanustinloukusta, kun mies jotain ehdottaa. 😄 Ja miettiikö monikaan
      Sinkut
      233
      1310
    6. Nainen, minkä kappaleen laittaisit nyt miehelle

      kuunneltavaksi tietäen, että hän ikävöi sinua ja kipuilee päästäkseen yhteyteen kanssasi. Jotain, joka kertoo...
      Ikävä
      119
      1169
    7. Vanhemmalle naiselle

      Aikataulu muutos. Ensi viikolla pistetään asia vireille. Ei juhannukseen asti aikaa. Kannatti valehdella!
      Ikävä
      56
      1113
    8. Jos et kaipaakaan minua täällä

      Niin miksi sinua ehkä häiritsee se, että minä kaipaan sinua? Miehelle.
      Ikävä
      11
      1087
    9. Koen, että minua tavallaan vainotaan

      Kyllä minä vain satun tietämään, että täälläkin on joitain serkun kaiman kummeja jotka kiusaavat minua. Lisäksi sairas n
      Ikävä
      124
      1064
    10. Morning has broken

      Simmut aukaistaan. Ja noustaan päivään valkeaan. Hyvää huomenta. 😊☀️🍳☕❤️
      Ikävä
      66
      988
    Aihe