Itkuhälyttimet

Mervi**

Hei, kaivataan vinkkejä ja kokemuksia itkuhälyttimistä. Perusmallia olen hakemassa, joka toimisi myös pienessä pakkasessa vaunuissa lapsen nukkuessa. Olen katsonut philips dect scd505 mallia, mutta en tiedä onko tarpeitani vastaava.

11

3209

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaihtoehto.

      Cobra radiopuhelin toimi hyvin, luotettavammin kuin tavalliset itkuhälyttimet (2 settiä philipsejä kokeiltu). Suosittelen!

    • Mervi**

      Ystävälläni oli juuri nämä. Hänen mukaan samalla taajuudella oli aina jokin muukin.. Eikö sinulla ollut tätä ongelmaa?

      • vaihtoehto.

        Ai Cobran kanssa? kanavia on ihan valtava määrä, on mistä valita. Sen sijaan niistä philipseistä kuului rekkamiesten ääniä välillä - ja naapurin vauva.


    • Phillips

      Meillä philips on toiminu todella hyvin, saahan siinäkin "kanavia" vaihdeltua. Ikinä mitään muiden ääniä kyllä kuulunut. Perusmalli, ei mitään digitaalisia härpäkkeitä.

    • juuuuuuuuuuuuuuuuuuu

      perus philips on toiminut hyvin. eipä oo rekkamiehet häirinny...

    • PADWICO

      Meillä on PADWICO 903 babycom itkuhälyttimet, olen ollut tosi tyytyväinen!!! Philipsin ostin, mut tulin toisiin ajatuksiin ja palautin kauppaan ja ostin lastentarvikkeesta tämän toisen! Maksoi kyllä enemmin mutta on ollut hintansa veroinen:))) Perus itkuhälytin mielestäni tämäkin, plussana värinähälytys ja valot vilkkuu kun ääntä kuuluu ( esim.imuroidessa valojen vilkkuminen hyvä asia, aina ei kuule itkua! )

    • tsiitziiin

      Jos käyttää itkuhälytintä vain satunnaisesti tai ns. "varalla" eli vaunut vaikka näköetäisyydellä, mutta jos sattuu katselemaan just muualle niin sitten kuulee edes että on heränny, niin silloin riittää tuollainen halvin philips malli tai vastaava merkistä riippumatta.

      Jos itkuhälytin tulee päivittäiseen käyttöön tai tarvitaan oikeasti luotettava itkuhälytin eli oot vaikka 500 neliöisen omakotitalon toisella puolella tms. niin kannattaa maksaa pikkusen enemmän että saa oikeasti hyvän ja laadukkaan ja vähän niitä lisäominaisuuksiakin.

      Halvimmat (koskee oikeastaan mitä tahansa tuotetta) itkuhälyttimet on tarkotettu lähinnä just satunnaiseen käyttöön ja laatu siis huonoa. Tietysti kalleinkaan ei aina ole paras, mutta jotain sieltä väliltä edes suosittelisin.

      Pakkasesta sen verran, että jos laitat itkuhälyttimen sinne vaunujen sisälle niin siellä harvemmin on paljoakaan pakkasta jos siinä on esim harsoa edessä tms.

    • Äippä 82

      Meillä on perus IKEAn malli. Maksoi alle kolmekymppiä ja toimii ihan hyvin meidän tarpeisiin. Kuuluu esim ulkoa sisälle, jos vauva on ulkona.

      Jos haluaa hifistellä, niin Philips AVENTillahan on mainio itkuhälytin kuulemma. Nyt sen saisi halvalla 37 eurolla tuolta vauvatarjoukset.fi -sivuilta:
      http://www.vauvatarjoukset.fi/category/tarvikkeet/itkuhalyttimet/

    • tällainen kokemus

      Tuo SCD505-malli on muuten ihan hyvä, mutta siinä vauvan yksikkö pitää olla aina kiinni pistorasiassa. Ei siis kovin kätevä jos viet lapsen ulos nukkumaan eikä pistorasiaa olekaan ihan vieressä.

      Meillä on SCD510 eli muuten aika sama malli mutta molemmat yksiköt toimivat ilman verkkovirtaa. Muutenkin tämä on ollut ihan hyvä, tosin enpä ole muita kokeillutkaan. Ei ole ollut häiriöitä ja jos äänenherkkyyden laittaa oikein teräväksi niin ulkoa kuuluu pienimmätkin kuiskaukset. Kerran ihmettelin mikä ulkona "kolisee" ja kun menin katsomaan, räystäältä tippui vesipisaroita ikkunalaudalle eikä niitä siellä ulkona ollessa huomannut ollenkaan, itkuhälytin vain voimisti ääntä niin paljon. Myös kantavuus on aika pitkä, useita satoja metrejä ja olen testannut tätä mökkireissulla ihan pienestä metsiköstä käsin - aika pitkälle sai kävellä ennen kuin laite ilmoitti että signaali on hävinnyt :) Se on muuten hyvä asia että signaalin häviämisestä tulee ilmoitus sillä kuulemma kaikissa itkuhälyttimissä ei sitä varoitusta ole.

      Mutta se täytyy sanoa että itkuhälyttimen yövalolla tai lapselle juttelu -toiminnolla (voit puhua aikuisen yksiköstä takaisin vauvan yksikkön) ei kyllä mitään tee, niiden takia tätä ei kannata ostaa. Tätä mallia ei muuten suositella käytettäväksi pakkasella mutta olen silti niin tehnyt...

    • DECT SCD505

      Meillä ollut vuoden verran Philips DECT SCD505.
      Arvio käyttökokemusten perusteella, plussat:
      Erittäin hyvä kuuluvuus.
      Helppokäyttöisyys.
      Ohjeen vastaisesti meillä tuo toimi myös ulkona -12C lämpötilassa
      Tuntuu kestävän kolhimistakin

      Miinukset:
      - Alkuperäiset akut aikuisen yksikössä olivat huonot. Todella lyhyt toiminta-aika. Jos haluaa käyttää akkuja verkkovirran sijaan, niin kannattaa hankkia laadukkaammat akut.
      -Verkkovirtamuuntajat eivät ole pitkäikäisiä. Johto murtuu aivan muuntajan tyvestä. Kestää kovassa käytössä vajaan vuoden. Varaosan hinta Clas Ohlsonilla noin 27e per muuntaja. Bilteman yleismuuntaja 38205 käy sisätiloihin, hinta noin 8e. Tällöin asetukset pitää osata laittaa itse oikein.

    • jeps jeps

      Monet tällä hetkellä myynnissä olevat philipsin hälyttimet eivät enää käytä taajuuksia, jiosta voisi kuulla naapurin vauva tai rekkamiehet. Nämä hälyttimet on toimivat vain ja ainoastaan sen oman parinsa, eikä mitään sivuääniä muualta kuulu. Itsellä on tuo scd510 ja kertaalleen olen takuusta saanut uuden laitteen, kun vanhempainyksikön latausjärjestelmä ei ole toiminut ja täysillä pattereilla ei aina mennytkään päälle. Mutta takuuvaihto toimi nopeasti ja helposti, eikä vanhaa hälytintä edes pyydetty takaisin. Nyt voin käyttää sitä, koska se kuitenkin toimii normaaleilla paristoilla, vaikka latausjärjestelmä ei toimikaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      424
      4655
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1660
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      91
      1401
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      52
      1309
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      17
      1204
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      50
      1141
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1055
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      950
    9. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      60
      829
    10. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      54
      827
    Aihe