Mille alueelle Dubaihin?

keff

Ollaan miesystävän kanssa lähdössä helmikuussa Dubaihin ja nyt on tullut valinnan tuska alueen ja hotellin kanssa.
Olisi todella hauska kuulla vinkkejä ja kokemuksia eri alueista ja hotelleista.

Se mitä nyt olen lukenut niin monessa paikassa hehkutetaan tuota Marinan aluetta mutta niiden hotellit tuntuvat meidän budjettiin turhan kalliilta.
Vielä eilen olin sitä mieltä että Bur Dubai voisi olla hyvä paikka, mutta nyt keskustelupalstoja koluttuani se on ruvennut tuntumaan kehnolta paikalta.

Eli me haemme ihan sellaista "perus lomaa", aurinkoa kaivataan katkaisemaan suomen talvea. Sitten käytäisiin myös ihmettelemässä myös paikkoja, ostareita ja muuta mitä Dubaissa voi käydä katsomassa.

Niin ja kertoisitteko vielä mielipiteenne ravintola - ja kahvilamahdollisuuksista, jossain luki että vain Marinassa pääsee ulkosalle istuskelemaan ravintolaan ja/tai kahvilaan.

Suuri kiitos kaikille vastaajille!

15

1463

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lähdössä myös

      Marinan alue on tosiaan kalliimpi.

      Itse varattiin myös 4,5 tähden hotelli Bur Dubaista, josta on pelkkää kehua traveladvisorin ja booking.com'in sivuilla. Paikka on sinänsä hyvin keskeinen, siitä on kilometri Dubai Malliin, 10 minuutin matka Jumeirah Beachille, 5 min basaareille ym. Kaiken kaikkiaan kartalta katsoen melkein kaikki ostoskeskukset ym. aktiviteetti on siinä lähempänä Bur Dubaita.

      Toki aiomme myös piipahtaa Marinassa, mutta vain päiväseltään.

    • keff

      Saanko kysyä minkä nimisen hotellin varasitte? Katselin itse Bur Dubaista Golden Sandsin hotellia mikä oli 4tähden hotelli, tosin arvosteluja kun luki niin joku oli kirjoittanut että paremminkin 3 kuin 4tähden.
      Tähdillä ei sinänsä ole merkitystä, hotellissa tärkeintä on siisteys.

      Eihän tuonne Dubaihin kuitenkaan lennetä vain hotelliin olemaan, joten juuri siksi tuntuu sijainti niin tärkeältä tässä hotellia valittaessa. :)

    • lähdössä myös

      Juu samat kriteerit meilläkin oli, ja lisäksi tuossa hotellin sijainnissa ja positiivisissa arvosteluissa kaikki oli kohdillaan. Lähdemme itse tammikuussa joten voin kertoilla tarkemmin sitten reissun jälkeen vielä millainen se oli.

      Hotellivalintamme oli http://www.airfinlandholidays.fi/Gold-Swiss-Bel-hotel

    • pakkasia pakoon

      Valitse näistä, osa huoneistohotelleja, osa hotelleja. Sijainti keskeisellä paikalla Bur Dubaissa.
      Bavaria Executive Suites, Wincester Deluxe, Tulip hotel apartment, Royal Ascot apartment, Wincester Deluxe, Bur Juman Arjaan, Ramada hotel Dubai, Park Regis Kris
      Arvosteluja löytyy mm booking.com sivulta, hintoihin 20% veroja, hotels.comin hinnoissa verot mukana.

      Gold Swiss Bel hotel on sivussa kaikesta, mutta taxillahan pääsee.

    • abcdefghij

      Kahviloita ja ulkoravintoloita löytyy kyllä muualtakin päin kuin Marinasta. Esimerkiksi Creekin alue on niitä täynnä. Dubai Creek erottaa Deiran ja Bur Dubain.

      Bur Dubai on omasta mielestäni paljon keskeisempi sijainti kuin Dubai Marina. Itse kun käytiin Marinassa niin eipä siellä nyt kauheasti tekemistä ollut. On totta, että hotellit on siellä hienoja, mutta toisaalta myös hinnakkaita. Marinasta on pitkä matka Dubai mall -ostoskeskukseen, joka on huomattavasti lähempänä Bur Dubaita kuin Marinaa. Marinasta löytyy Marina Mall, jossa ainakin meille riitti ihan yksi lyhyt vierailu. Sinänsä ihan hieno, mutta hiukan kolkko ja pienehkö.

    • Lentelijä

      Hotelliarvosteluja löytyy enemmän Tripadvisorista!

    • internet city

      Ehdottomasti Marinaan. Joitakin kertoja tullut yovyttya Bur Dubaissa,fiilis on kuin Tel Avivissa.
      Dubai on rakennettu autolla liikkuvien ehdoilla,suosittelen lampimasti auton vuokrausta. Kannattaa pysya pois ruuhkista,ajaminen on muuten helppoa kun jaarapaisia suomalaisia on niin vahan liikenteessa!

      • Dubai ristiin rastii

        Kaikki joilla on varaa, menee melkein Marinaan, Atlantikseen tai purjehotelliin. Marinassa on näistä eniten nähtävää, paljon palveluita ja hyvää ruokaa. Atlantisessa ja purjehotellissa on taas hyvät vesihuvipuistot, joihin voi tietenkin mennä päiväksi muualtakin.


      • Kappas vain
        Dubai ristiin rastii kirjoitti:

        Kaikki joilla on varaa, menee melkein Marinaan, Atlantikseen tai purjehotelliin. Marinassa on näistä eniten nähtävää, paljon palveluita ja hyvää ruokaa. Atlantisessa ja purjehotellissa on taas hyvät vesihuvipuistot, joihin voi tietenkin mennä päiväksi muualtakin.

        Taitaa talvimatkailu pian alkaa, kun on kampanja taas näköjään polkaistu käyntiin.


      • ekonomistimatkalija
        Dubai ristiin rastii kirjoitti:

        Kaikki joilla on varaa, menee melkein Marinaan, Atlantikseen tai purjehotelliin. Marinassa on näistä eniten nähtävää, paljon palveluita ja hyvää ruokaa. Atlantisessa ja purjehotellissa on taas hyvät vesihuvipuistot, joihin voi tietenkin mennä päiväksi muualtakin.

        Varaa olisi mennä Atlantikseen tai jopa purjehotelliin, mutta ei halua! Olisi vain tolkutonta rahantuhlausta. Siis joku Marinan lähellä oleva hotelli tai SZR:n ja metroradan varressa oleva kohtuuhyvä hotla.


    • uubaduuba

      Autonvuokraus Dubaissa on suositeltavaa vain kokeneelle ulkomailla autolla ajaneelle, liikenne on paikoitellen hurjaa, kaoottista ja ruuhkaista. Taxilla pääsee paikasta toiseen kätevästi (ellei juutu ruuhkaan) ja kohtuuhinnalla. Tai metrolla, joka kulkee ruuhkien yläpuolella.

    • internet city

      Hei haloo,Dubaissa on helpompaa ajella kun Helsingin kehäteillä,saa tilaa kun tulee liittymistä,kiilarit ja jonon tiivistelijät puuttuvat!.myös ruuhkat voi välttää samalla periaattella kuin muuallakin(siis ei työmatkaliikenteeseen).
      Toki vanhassa keskustassa on ahdasta,kuten muidenkin kaupunkien keskustoissa ja osoitteiden löytäminen on hankalaa kun taloja ei ole numeroitu.
      Autolla pääsee myös tutustumaan vaikka Abu Dhabiin tai vuorten yli eteläisiin emiraatteihin.

    • uubaduuba

      ehkä tuli käytettyä vääriä termejä ja yleistettyä. Liikenne ei joka tapauksessa sovi aloittelijalle: Sheikh Zayed Road ympäröivine teineen ja katuineen on haasteellinen. Isot nopeuserot (Ferrarit ja Lamborghinit painavat joskus lähes nasta laudassa, kannattaa siis pysyä pois sisäkaistoilta), hirveä määrä kiemurtelevia eritasoliittymiä. Kannattaa tsekata esimakua google.maps'eista. Toisaalta esmes Marina on sen verran pieni alue, ettei siellä voi eksyä. Aikaa voi kyllä kulua. Ja SZR:ltä voi pysyä pois ja ajella pienempiä laitakatuja pitkin. Vanhat kaupunginosat ovat helppoja autoilla, vaikkakin ahtaita.

    • Marina

      Kyllä nuo uudet tiet/kadut ovat hyviä ajella ja opastus aivan kohtuullista.
      Myös SZR on hyvä ja laadukas tie. Sanoisin että vanhat kaupunginosat ovat painajaista,osoitteita ja kadunnimiä kun ei näy juurikaan.
      Liittymät ym.muut jutut kuin muissakin suurkaupungeissa,vain Helsingin kiilarit puuttuvat.

    • metromatkustaja

      Dubaissa niitä kiilareita vasta onkin! Äkkinäisiä kaistanvaihtoja ja kääntymisiä ilman vilkkua. Hyvin pärjää kunhan pitää silmät auki. Ja Deiran pikkukujilta kannattaa pysyä kaukana.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4255
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1661
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1477
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1294
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      49
      1185
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1116
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      63
      1071
    Aihe