Miltä alueelta majoitus Roomassa?

*** *** ***

Olemme lähdössä keväällä Roomaan, ja aiomme vuokrata huoneiston majapaikaksemme (perhe: vanhemmat ja teini-ikäiset pojat).
Mitä aluetta suosittelette? Tarjolla on niin Centro Storicoa kuin Piazza di Spagnaakin, ja monta muutakin aluetta. Arvostamme hyviä kulkuyhteyksiä ja kohtuullista turvallisuutta, nähtävyyksien ei välttämättä tarvitse olla ihan vieressä.

14

961

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Roomaan...

      Itse menisin Trastevereen ilman muuta (josta juuri eilen palasin).

      Helppo tulla lentokentältä paikallisjunalla, raitiovaunu 8 vie suoraan Largo Argentinalle ja bussilinjoja riittää myös. Lisäksi itse alue on kuin kylä suurkaupungissa vaikka onkin ihan keskustan kupeessa. Trasteveren alue on myös huomattavasti rauhallisempi kuin aivan keskusta.

      Parin viikon päästä Rooma kutsuu lopullisesti... :-)

    • <3 Rooma

      Hotellin valkkaaminen Roomasta käy ihan työstä:)Mä itse koin että kulkuyhteydet toimi kauempaakin.Meillä oli hotskuna Mancini park hotel jossa käsittääkseni on myös isompia perhehuoneita,keittiöstä en mene takuuseen. Onnea etsintään ja ennen kaikkea ihanaa reissua!:)Trasteverea suosittelen ed. kirjoittajan tapaan myös.

      Onnea Roomaan muutosta!:)Perässä tullaan keväällä...Muutamme Rooman pohjoispuolelle alkuun ainakin vuodeksi.Mites suhun saisi yhteyksiä??:)

    • satunnainen matkaili

      Suosittelen lämpimästi Corso 22 -nimistä bed & breakfast -paikkaa. Sijaitsee muuten samaisessa osoitteessa: Via del Corso 22, Poppolo-aukion lähituntumassa, vilkkaalla ostoskadulla, jonka äänet eivät sisälle kuuluneet. Meidän viisihenkinen ( 1 vauva) majoittui siinä, nyt syyskuussa, juuri uusitussa kolmen huoneen 'asunnossa', jossa oli lisäksi keittiö ja ruokailitila, ynnä kaikissa kolmessa mh:ssa oma kylppärinsä. Aamiaisaineet tuotiin joka päivä sinne ja kahvinsa sai keittää milloin lysti ja niin monta kertaa kuin halusi. Pullat ja joghurtit, ym eivät koskaan loppuneet kesken.

      Lisäksi se on siis kävelymatkan etäisyydellä useimmista turistikohteista, jopa Colosseumista, joka kartoissa näkyy olevan toisella puolen keskustaa. Mutta esim Venetsialaiset portaat ja se suihkulähde ...Fontana di Trevi on melkeesti nurkalla.

    • *** *** ***

      Mitä kautta varasitte tuon Corso22:n? Heidän sivuillaan on linkkejä vain huoneisiin, jos oikein ymmärrän?

      • Bella Roma

        Meidän perheemme ( 5 h) majaili pari vuotta sitten Pietarinkirkon lähistöllä olevassa Bed and Breakfastissa, jonka nimi oli A casa di Ada. Siellä oli hyvää erityisesti suomalainen emäntä ja hyvät liikenneyhteydet eri suuntiin, metroasema oli parinsadan metrin päässä. Upeata oli myös istuskella aamupalalla kattoterassilla!
        Varmistin juuri allakasta sähköpostiosoitteen, se on : [email protected]. Heille voi kirjoittaa suomeksi. "Googlaamalla" : a casa di ada saa varmaankin lisätietoja.


      • satunnainen matkaili

        piti oikein varmistaa, mutt booking.com se oli. Varasimme majoituksen jo maaliskuun lopulla ja myöhemmin ottivat Corso 22:sta yhteyttä parikin kertaa ja kyselivät toiveitamme, koska meitä oli vanhempien lisäksi kaksi aikuista lastamme ja miniä vauva eli halusimme kolme makuuhuonetta ja vauvankin piti mahtua mukaan. Huoneet olivat muuten mukavan isoja kaikki.

        Ja vaikka varaus tehtiin puoli vuotta etukäteen, niin maksut suoritettiin vasta perillä ja peruutuskin olisi onnistunut vielä varsin myöhään maksutta. Booking.com maksuehtojen mukaisesti.

        email heille info (at) bbcorso22.eu

        He toimittivat myös uusittujen tilojensa kuvia meille etukäteen nähtäväksemme
        ja mukavilta näyttivät

        kunnollista webbisivua en minäkään tähän hätään löytänyt muuta kuin tän:
        http://www.bbcorso22.hostel.com/index.php


    • *** *** ***

      Kiitos kaikista vinkeistä, ja lisää saa tulla. Olisikohan tuosta A casa di Adasta joskus ollut juttua jossain matkalehdessäkin?

      • satunnainen matkaili

        Ada on jonkun matkaa Vatikaanista poispäin, ei kaupungin suuntaan, mutt siellä puhuvat suomea ja sinne voi mailata siis myös suomen kielellä

        Ei käyty kurkkaamassa, kun sieltä olis ollu lähdettävä aina jollain kulkuneuvolla turistikohteisiin.


      • satunnainen matkaili
        satunnainen matkaili kirjoitti:

        Ada on jonkun matkaa Vatikaanista poispäin, ei kaupungin suuntaan, mutt siellä puhuvat suomea ja sinne voi mailata siis myös suomen kielellä

        Ei käyty kurkkaamassa, kun sieltä olis ollu lähdettävä aina jollain kulkuneuvolla turistikohteisiin.

        15 sek lisää googlausta, niin löytyihän se Corso 22:n webbisivustokin:
        http://www.bbcorso22.eu/en/home.htm

        ...ja näkyy siinä olevan välilehtiä muuallekin kuin huoneisiin...


      • Adan vieras
        satunnainen matkaili kirjoitti:

        Ada on jonkun matkaa Vatikaanista poispäin, ei kaupungin suuntaan, mutt siellä puhuvat suomea ja sinne voi mailata siis myös suomen kielellä

        Ei käyty kurkkaamassa, kun sieltä olis ollu lähdettävä aina jollain kulkuneuvolla turistikohteisiin.

        Jos poispäin tarkoittaa kohti Vatikaanin metroasemaa eli Ottavianoa, niin siellä suunnallahan se Ada on. Jos pari-kolme kilometriä on liian pitkä matka kävellä niin silloin voi ottaa metron tai bussin. Kävelyssäkin on toki oma viehätyksensä, kun Roomasta puhutaan. On jossain lehdessä ollut pieni juttu paikasta, mutta kun on jo vakiintunut vierasjoukko syntynyt (monet ovat jo olleet useita kertoja) niin mainonta on lähinnä viidakkorummun tyyppistä. Isommallakin seurueella sinne on oikein mukava mennä, meitä on parhaimmillaan ollut 6 aikuista ja 2 lasta ja koko huoneisto oli meidän käytössämme. Palvelu on tunnetusti ystävällistä. Antoisaa matkaa joka tapauksessa keväiseen Roomaan.


    • Trastis on pop

      Trastevere, jos vaan majoituksen löytää sieltä. Autollekin (jos on) löytää parkkipaikan ja on silti aivan keskustassa. Viehättävä alue, jossa on mukava iltaisin katsella paikallisten toimia ja vierestä löytyy Campon alueen raflat ja kaupat.

    • irmeli

      Hei,

      meillä oli huoneisto Campo de Fiorissa, melkein torin vieressä. Mukava paikka. Grotte Red muistaakseni nimeltään Sleep in italyn kautta. Toisella kerralla olimme sillan toisella puolella lähellä Castel Sant´Angeloa, sieltäkin oli hyvä suunnata kävellen eteenpäin ja joskus metrolla, bussilla.

      • piazzalla

        Olemme olleet tänä vuonna 2 kertaa Roomassa. Ekalla kerralla asuimme via del corsolla lähellä piazza popoloa, sijainti aivan loistava. Toisella kerralla via venettonilla jonka sijainti myös loistava lähellä metroa ja joka oli myös kävelyn päässä kaikesta. Hintakaan ei näin helmikuussa ollut paha. Venettonilta taksi vatikaaniin ruuhka-aikana vain 8 euroa, ihan kannattavaa jos 4 henkeä kyydissä.


    • mrs matkaaja

      Meillä oli asunto Colosseumin ja Cavourin metroasemien välimaastossa pienellä rauhallisella kujalla. Oli kyllä loistava sijainti mielestämme.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1827
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1524
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1213
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1192
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1146
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1129
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe