bokserin paastoaminen

**bokseri**

heippa,

meillä on sellainen "ongelma" koiran kanssa, että se on melko hoikka jo valmiiksikin ja heti kun saamme painon nousemaan, neiti pitää itse paastoa ja oksentelee tyhjää mahaansa ja paino tippuu taas... Eli huolehtii linjoistaan??

Koiralla kyllä on aina näkynyt kylkiluut, että aina on ollut hoikka. Tällä hetkellä olemme saaneet painon pysymään siinä samassa, jonkun aikaa. Tällä hetkellä siis neidin mitat ovat 62cm/29 kg.

Meidän eläinkauppias aina jaksaa muistuttaa, että on hoikka. Mutta eipä voida asialle mitään jos itse päättää olla syömättä.

onko muilla kokemusta tästä?

8

127

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • piu box

      Mitä syötät bokserillesi?

    • boksupoika

      Meillä ihan sama "ongelma" meidän boksupojan kanssa. Se on jopa leikattukin, et luulis, että ruokahalu olisi lisääntynyt, mutta pitää kanssa tollaisia paastopäiviä. Meidän edellinen narttubokseri teki kanssa niin. Ruokalajin vaihtaminen saattaisi auttaa, mutta jos vaan yhdestä paastopäivästä kyse, niin ei kannata huolestua. Kuinka vanha teidän koira on? Iän myötä saattaa painoakin tulla lisää.

      • aloittaja--

        moikka!
        meidän koira on kolme vuotias. Ja siis hän saattaa paastota kolmekin päivää, mutta on ollut ihan pennusta asti sellainen että ajoittain ei ruoka maistu... Erittäin energinen on ja iloinen, ettei se nyt itseään nälkään tapa, mutta olisi kiva että näyttäisi bokserilta eikä vinttkoiralta :D

        meillä on tällä hetellä kokeilussa acanan lamb & apple kuivamuona ja lisukkeena lihaa öljyä, joskus kananmunaa tai kermaviiliä

        ja myös meillä on leikattu,mutta ei meillä auttanu kyl yhtään ruokahaluun!!

        minkä ikäinen sun boksupoika on? ja onko hän kovin laiha tai pieni?


        kiitos vastauksista!


    • piu box

      Tuota ruoka-asiaa sen takia kyselin, koska meillä parani ruokaa vaihtamalla ruokahalu huomattavasti. Meidän bokseriuros vasta 9kk, mutta on jo myös pienestä pitäen ollu nirso ruuan suhteen. Nappulat tuntu pyörivän koskemattomina kupissa harvase päivä, eikä ollut väliä, oliko kyseessä jahti&vahtia vai rc:n bokseriruokaa. Piti myös paastopäiviä. Nyt sitten mennään raaka-/kotiruokinnalla oikeastaan myös allergiaoireiden ja erinäisten ruoansulatusongelmien takia. Mutta voi sitä iloa kun tuo pääsee ruokakupille, ihan eri tavalla suhtautuu ruokaa kuin ennen!

      Syökö muuten paremmin, kun siinä on esim. lihaa tai öljyä joukossa? Ja onko ruuansulatus ihan kunnossa?

      Monet väittää että nirsoilu ois omistajan opettama tapa koiralle, mut en itse ihan täysin usko kyseiseen väitteeseen. Varsinkin kun sitä on tapahtunut ihan pennusta lähtien. Tosin itse myönnän koiran ollessa pienempi kokeilleeni jos jonkinmoisia keinoja että sen sai syömään, kun oli niin kauhee huoli sen syömättömyydestä, eli voihan nirsoilun alkuperä olla minussakin. Mut aika kehnoja keinoja ne kaikki oli, vasta ihan toisenlaiseen ruokaan vaihtamalla sai sen nirsoilun loppumaan. ovela koira :D

    • aloittaja--

      no siis, niinä päivinä ku hän on päättänyt olla syömättä, niin ei se auta vaikka sinne kippoon laittaisi hanhenmaksapalleroita :D se ei syö silloin yhtään mitään!!

      Ruuansulatuksen kanssa on kyllä ollut ongelmia, paitsi acanan kanssa. Otettiin nyt kokeiluun probiootit lisänä ja aloe vera. Ravintoterapeutti suositteli, kun on ollut hiiva ongelmaa silloin tällöin. Ravintoterapeutin koiralla oli myös aikoinaan pahat hiiva ongelmat ja eläinlääkärit tyrkyttivät ties mitä allergia ruokia kun koira kuulemma oli lähes kaikelle allerginen. Probioottien jälkeen koira on voinut syödä kaikkea, ilman oireita.

    • boksupoika

      Meillä tosiaan nyt reilu 2 vuotias uros ja painoa on nyt jonkin verran tullut lisää, mutta ei kyllä lihonnut helpolla. Nuorempana näytti kanssa enemmän vinttikoiralta sen kroppa, ja saatiin kyl paljon kommentteja lääkäreiltä että on liian laihassa kunnossa ( ihan kun tahalteni sinä näännytäisin =D ). Ollaan nyt syötetty active dog pro formance nappuloita ja lihaa lisukkeena, ja nyt alkaa vähitellen näyttää bokserilta, mutta silti kun vertaa muihin uroksiin, niin aika honkkeli se meidän poika on.

      Miten muuten annat ruokaa koirallesi? Onko kupissa koko ajan ruokaa, vai kuinka?
      Meillä on todettu toimivaksi että ruokaa tulee kaks kertaa päivässä kuppiin, ja jos ei heti syö niin kuppi otetaan joksikin aikaa pois ja annetaan myöhemmin. Eli ruokaa ei ole koko ajan saatavilla, ja kyllä se poika nyt syökin melkein aina kun ruokaa annetaan, paitsi tietenkin niillä paastopäivillä, jolloin kans ei mikään kelpaa koko päivänä. Myöskin yrittää nirsoilla välillä, jos pelkkiä nappuloita annetaan eikä lihaa, niin ei enää kelpaakaan herralle, mut yleensä pitkän lenkin jälkeen syö tyytyväisenä ne nappulatkin kun huomaa ettei sitä lihaa heru =).

      • aloittaja--

        meilläkin annetaan kuppi nenän alle pari kertaa päivässä ja otetaan pois jos ei syö. Nyt on taas ollu syöminen niiiiiiiiin vaikeeta.. hermo menee!!!


    • lamppispamppis

      vähentäkää ruuan määrästä vaikka puolet pois per kerta. Voi ruveta maistumaan muutaman päivän kuluttua. Näin saimme oman nirsomme syömään kupin tyhjäksi. Ja syötämme siis pelkkiä nappuloita veden kanssa. Nykyään sillä on jopa nälkä... Ja kyllä sitä massaakin on kertynyt. Toisilla vaan ei ole niin suuri ruuan tarve, kun toisilla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8296
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2529
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2253
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1919
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1654
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe