Masentaa kun minua syytetään sellaisesta, mitä en ole tehnyt!

Olen 12-vuotias tyttö ja minua vituttaa se kun isä ja äiti syyttää minua sellaisista asiasta mitä en ole tehnyt ihan aina kaikki on aina vain jaainoastaan minun syyni!!!
Ja äiti haistattelee mulle paskaa ja vittua ja sanoo piä turpas kiinnki!!!
Ilmianna
Jaa

22 Vastausta


mulla sama ongelma mun mutsin kans mut ei faijan ku se on juoppo. kerranki mutsi vaa syytti mua yhen kupin hävittämisestä vaikka ite oli jättäny sen töihin eikä pyytäny multa ees sitä anteeks.

kyllä sä opit elämään sen kanssa, niinku mäki;))

jalsamisia:)
Ilmianna
Jaa
mulla ihan sama ongelma. Mä vaan aina karjun takas et miks mua aina syytettään kaikesta ku se voi olla joku muukin mun perheestä (mulle neljä veljeä). Mutta mua syytetään aina kaikesta, ihan sama mitä mä teen mutta mä oon aina se syypää kaikessa, ihan kaikessa. Minua varmasti syytetään jonkun ruuvimeisselinkin katoamisesta, mutta mitä ihmettä mä olisin muka jollain ruuvimeisselillä tehny?!?!
Joo ja jaksamisia sulle! Onneks en ole ainut joka kärsii tästä samasta asiasta ♥
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Ajatteliko kukaan muu oitnb tä?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ah just sama ongelma
Ilmianna
Jaa
Ei tunnu kenestäkään kivalta jos ei luoteta ja vielä syytetään sellaisesta johon varmasti tietää, ettei ole syyllinen. Jos vanhemmilla on vaikeaa ja väsymistä, niin ie ainakaan tarvitsisi kaantaa turhautumistaan omien lastensa päälle. Toivottavasti, olette niin järkeviä, etttä ette anna tuollisen horjuttaa itsetuntoanne. Te ette ole ansainneet tuollaista kohtelua. Aikuiset ovat väärässä.
Ilmianna
Jaa
Mulla on sama juttu...
Ilmianna
Jaa
Jos vanhemmat ovat noin tyhmiä, niin älkää nuoret ottako vastaan noita syytöksiä. Ei aina aikuiset ole oikeassa ja se ei ole teidän vikanne, jos teitä noin nujerretaan. Jokin mättää nyt vanhempienne päässä.
Jos pystytte niin näyttäkää joskus että ette ole syyllisiä. Kyllä rehellisyys ja oikeus kannattaa. Älkää ottako itse mallia moisesta kun joksu itse oleete vanhempia.
Ilmianna
Jaa
joo mulla on kans ihan sama juttu. jatkuvia syytöksiä, ja en voi laittaa noille oikein pahemmin vastaan yhtään mitään kun niillä on muutama kiristyskeino. jos pistän vastaan niin noi rupee rajottaa mun vapautta ja kulkemista. ne estää mua näkemästä kavereita ja poikaystävää. tuntuu välillä et iskälle ei oo kaikki ihan kotona.. ei kukaa ulkopuoline voi tätä tilannetta tajuta , tai sellanen kuka ei tällästä oo kokenu.. masennuksen omistavana ei jaksa kuunnella ihan joka päivä kaikkee paskaa mitä vanhemmat keksii. mun masennuskin sai alkunsa ku porukat rupes syyttelee mua ja tuntuu et ne oikee haluaa et mulla olis mahdollisimman vaikeeta olla. en tiiä saako ne siitä jotain mielihyvää... ei tää oo normaalia.. lapsella pitäs olla hyvä kotona, mutta täällä ei oo niin. päivällä ku oon kavereitten kans nii on todella mukavaa ja pystyy hengittää mutta sittenku pitäs lähtee kotiin niin kotipihassa alkaa se ahdistus taas tulee ja ajatukset pyörii päässä että mitäköhän ne seuraavaks keksii. noi teki musta lastensuojelu ilmotuksen.. olin yhden yön poissa koska en halunnut olla kotona ku iskä löi.. noi oli laittamassa mua lastenkotii.. annettii kolmevaihtoehtoo. lastenkoti, sijotuskoti tai sitte olis pitäny mennä juttelee jollekki sossun tantoille.. iskä on todella väkivaltanen mua kohtaan. kahta pikkuveljee kohtaa se yrittää kaikkensa. ostaa niille mitä ikinä haluaa.. mää oon joutunu ostaa kaiken itse. osti se mulle mopoauton , mut se onki ainoo asia mitä se on mun etee tehny.. vakutuukset ja polttoaineet kyllä joudun hankkii itse....
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Mulla oli sama ongelma mun äitipuolen kans. Syytti kaikesta ja haukku kaikeks maholliseks. Isä lupas puuttua asiaan, mut eihän mitään tapahtunu. Kaks ja puol vuotta kestin, sit lopulta jäin äidin luokse kun olin siellä käymässä. Ahistus iski kesken paluumatkan. Välit meni tän asian takii isään. Eikä isä edes uskonu tota mun ahistusta...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Mä oon 11 vuotias ja muaki syytetään aina !OON AINA SYYPÄÄ KAIKKEEN! MURHAAN ITTENI NII MITÄS SITTE .........
Ilmianna
Jaa
Mun kusipää isäpuoli syyttää et oon hajottanu AKG:n 60e kuulokkeet...

Maanantaina ku isäpuoli oli vitun ragena ni ryntäs mun huoneeseen, otti multa ne kuulokkeet ja paiskas ne sellaseen metallikoriin mis oli aku ankka lehtii ynnä muuta sälää... se toinen puoli niistä kuulokkeista osu sen korin reunaan. Kun isäpuoli lähti, niin menin ja otin ne kuulokkeet siitä korista. Kokeilin niitä kuulokkeita ja eikös vaan vitussa se toinen puoli oli mykkänä ! Menin valittamaan äidille ja se kokeili niit ja sano: mä en voi ny sanoo mitää ku en oo nähny mitä tapahtu.

Perjantai: Isäpuoli tulee huutamaan että miksi vitussa kuulokkeet ovat rikki. Huudan että iteppä heitit ne sillon tohon koriin ! Isäpuoli sanoo että ei hän niitä mihinkään heitellyt ole... Vaan on minun syyni että ne ovat rikki kun en pidä huolta tavaroista. ANTEEKSI MUTTA MITÄS VITTUA ?! huudan sille koko illan siitä. Lopputulos: viikonloppu kotiarestissa.
Ilmianna
Jaa
vanhemmat ovat oikeita lapsia ja me lapset oikeita sankareita eihän ne vanhemmat tajua ketä itsekkään ovat
Ilmianna
Jaa
Eka syytetään kaikesta ja sit kuukauden päästä raivotaan kun en ota tosissani vanhempia
Ilmianna
Jaa
Mä kirjotin äskön nettiin "Äiti syyttää kaikesta" ja näin tän sielä ja luin siitä sitä tekstiä mikä siin näky ("Olen 12-vuotias tyttö ja minua..."). Heti aattelin "EI VITSI IHANAA TÄN ON VARMAA KIRJOTTANU JOKU MUN KADONNU KAKSOISSISKO!!". Mäki oon nimittäi 12.v tyttö ja mun äiti on sellanen et heti ku jokin menee päi per5että se alkaa kerjää huomioo huutamalla paniikissa. Ja se aina syyttää mua kaikesta (iskäkin joskus) mut se et vaikutan ehkä joskus kotona vähän itsepäiseltä johtuu ihan vaan tästä iästä...

Elikkä siis mä kirjotin sen Googleen sen takii et just vähän aika sitte oli just alkamassa Idols ja se oli vääräl kanaval ja kaukosäätimestä irtos huomaamatta toinen patteri nii ihmettelin miks se ei vaihtanu kanavaa. Sit äiti näki viereisestä huoneesta tilanteen ja tuli heti paniikissa paikalle. Se vaa huus koko aja ja hoki "miksetsä ny vaiha kanavaa?!". Ja ainahan se menee nii et se ämmä ei usko mitä sille kertoo (tai ei älyy :P). Yritin sanoo sille etten voinu mitää eikä se tietenkää kuunnellu. Lopputuloshan oli se että kaikki oli MUN syytä. Sit mä vaan menin huoneeseeni ku ei jaksa kuunnella sen huutoa ja kirjotin sen Googleen ku halusin purkaa tunteita.

Samankaltaisia tilanteita on siis ollu paljon muitaki. Useimmissa niistä iskä on aina jossain pihalla tai muualla ja sit ku se tulee sisään äiti tietenki ehtii mua enne kertoo sille mitä oon tehny. Silloin iskä alkaa tietty myös syyttää mua vaikka kertosinki omalla puheenvuorollani totuuden.
Sillon taas jos iskä ois mukana tilanteessa ja se ymmärtäis et mä oon oikeessa nii se ei välitä...

Mutta koita pärjätä, mäki yritän ja uskon et tää menee ohi samalla ku tää vaihe elämästäki menee. :]
Ilmianna
Jaa
Sama juttu.. Mutsi syyttää kaikesta aina vain minua ja kaiken lisäksi haukkuu ja juoruu minusta kaikille sen kavereilleen minun omista yksityisasioista, jotka minun on pakko kertoa hänelle.

Äitini on siis juoppo ja hänen äitinsäkkin sanoi minulle, ettei hän näe itsessään mittää vikaa. Eli siis yksinkertaisesti sanoen, äitini pitää itseäänsä Preection-mammana, joka ei koskaan mokaa ja jossa ei ole ikinä mitään vikaa.

Muutenkin perheessäni on rahat tiukilla ja mutsi ryyppää rahat ihan niin kuin olisimme jotain saatanan miljonäärejä.... Hyvä että saadaan edes ruokaa..

Tänä aamuna hän vielä vahingossa lipsautti suustaan, että hän on "palkannut" jonkun kaverinsa seuraamaan minua..

Kiitos vaan vitusti luottamuksesta, mutsi.. -.-
Ilmianna
Jaa
Täällä kans sama tilanne... Äiti ei kuuntele yhtään, jos kerron totuuden. Se on ihan sama mitä sanon, kun kuitenkin saan huudot. Tiedän, että vastaan väittäessäni äiti tajuaa, että se en ollut mä. Se vaan jatkaa huutoa, kun olis ehkä noloa sen mielstä pyytää kesken huutojen anteeksi. Ikinä ei pyydetä anteeksi. Kaipa siksi itsellekkin se on vaikeaa.
Äitini ja pikkuveljeni sitten ilkkuvat, kun oon aika herkkä ja usein nimittelevät heikkohermoiseksi ja sitten alkaakin sataa paskaa niskaan.
Mulle annaetaan paljon kotitöitä, ja veli saa vain pelata.
Ja kaiken kukkuraksi ihmetellään, kun mulla ei ole kavereita, kun olen niin erilainen kuin muut. Koulussa yritän olla kaikkien kaveri, enkä kiusaa ketään. Vaikka oma porukka löytyy, niin olen ylimääräinen.
Kavereita en kehtaa kutsua meille, kun kaikilla muilla asiat onkin sitten hyvin. On rahaa, kavereita ja kiva perhe.

Kiitos. Oli pakko päästä purkamaan pahaa oloa jonnekkin, kun kotona sen avoimensti näyttämisestä saat vaan ilkkumista.
Ilmianna
Jaa
Ikävää lukea näitä kirjoituksia.
Ja kun tuntuu ainakin meidän sakissa, että haukkumiset ym mutsin sairas terrori jatkuu aina vain, vaikka me kakarat ollaan muutettu jo vuosikausia sitten jokainen omilleen.
Mutsi aikanaan hakkasi mun kahta siskoa aika raakastikin, minkä takia he nosti molemmat kytkintä alaikäisinä ja mäkään en kyllä kovin kauaa hapantunut kotinurkissa sen jälkeen, kun sain lukion armeijan lusittua pois jaloista. Mä nyt en sentäs saanut kotiväeltäni turpiin, mutta sitä henkistä väkivaltaa oli kyllä senkin edestä.
Nyt meillä on mutsi ollut vuosia toisen systerin kanssa pahoissa riidoissa, mikä meni käräjille asti(systerillä vain tuli mitta täyteen, tietysti kun tekee 3-vuorotyötä ja on perheellinen vielä, 3 pientä mukulaa).Nyt kun mutsilla ei ole mitään asiaa systerin nurkkiin sekoilemaan enää, niin kiertelee puhumassa todella sairaita ja perättömiä asioita systerin ja hänen perheensä päälle.
Mä sitten nyt itse kyllästyin tähän mutsin sekoiluun sen verran, että mä ilmoitin vetäväni kohta nämä asiat rosikseen, jos ei nyt edes sitä vähää viitsi, että antais asioiden olla ja pitäis muutenkin turpansa kiinni, niin hän on nyt mun kurkussa kiinni sitten. Pommittaa ihme viestejä yöaikaankin, vääntää mun sanomiset joksikin mielisairauden oireiksi, mulla on joku helvetin paha pelisairaus, minkä vuoksi mulla on kuulemma laskutkin maksamatta jne. Eli ihan perätöntä paskaa.
Ja muutenkin hän saattaa samankin asian selittää lyhyellä aikaa 3-4 ihan eri tavalla, lähinnä niin, miten se hyödyttää milläkin hetkellä häntä itseään parhaiten.
Sitten hän mm. haukkuu faijaa vieläkin joistain 40v vanhoista asioita, joilla nyt ei silloinkaan ollut oikeastaan mitään merkitystä ja vielä, kun he ovat olleet erossa jo liki 26 vuottakin. Eli on sairaalloisen katkera jo siitä, että faija jätti hänet. Ja siitäkin, kun mä ärähdin, että mulle on turha haukkua faijaa, kun mulla itselläkään ei ole syytä vihata häntä, niin hän väitti, että faija ahdistelee ja uhkailee häntä vielä tänäkin päivänä kaikesta mahdollisesta säännöllisesti. Vaikka mä nyt satun tietämään, että faija ei kyllä ole kussutkaan hänen suuntaan edes vuosikausiin.
Että tällaista. Olisihan tästä enempikin asiaa, mutta taitaa loppua palsta kesken, jos alan tarkemmin puhumaan tuosta, kuinka helvetin sairas voi oma vanhempikin olla. Joillekin se on faija ja meillä se on oma mutsi.
Vituttaa vaan, kun mulla(kin) on se oma elämä, mihin tuollainen sairas käyttäytyminen ei todellakaan kuulu edes omien sukulaisten tahoilta. Vielä kun aikanaan omilleni muuttaessa sen päätin, että nyt joutaa mun puolesta vaikka kuukahtaa tohon sairaaseen vihaansa muita kohtaan, kunhan vain tekisi sen yksinään.
Vaikka eipä tässä kait mitään, täytyy varmaan ruveta tosiaan selvittelemään, että mitä kautta tuota lähtisi käräjöimään. Et hakeeko myöskin lähestymiskieltoa suoraan vai koittaisiko häirännän kautta vähän isommilla seurauksilla saada asian menemään perille..
Ilmianna
Jaa
Sama juttu mulla, aina mua syytetään kaikesta mitä en ole tehnyt...esim tänään potkasin vahingossa mun kaverin jalkapyyhkeen koulun suihkunlattialle ja se suuttu. Osaa olla oikee idiootti. Pärjäile;)!
Ilmianna
Jaa
Mun kaverin äiti syyttää mua kaikesta, mitä mun kaveri tekee!
Ilmianna
Jaa
Siis mäkin oon 12-vuotias ja siis mulla on teiän ongelmat tänäänkin syytettiin kaikesta ja että oon kiittämätön lapsi ja minä oon täällä vaan hiljaa ja itken kun äiti huutaa.Heti kaikki on mun syytä kun mun veli synty...Koulu menee todella hyvin mutta miksi😢
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Voimia jaksaa,tosi surullista lukea,kumpa vanhemmat tajuaisivat mitä lapsuudessa sanotut sanat vaikuttaa mieleen vielä vuosienkin päästä.Aika monella meistä on jokin ikävä muisto mitä vanhemmat on voinu suutuksissaan sanoa, mutta syy ei ole teidän.Vanhempien pitäis aikusten oikeesti purkaa paha olonsa muulla tavalla kuin omiin lapsiin, kaikkein tärkeimpiin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
tapa se
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Masentaa kun minua syytetään sellaisesta, mitä en ole tehnyt!

Olen 12-vuotias tyttö ja minua vituttaa se kun isä ja äiti syyttää minua sellaisista asiasta mitä en ole tehnyt ihan aina kaikki on aina vain jaainoastaan minun syyni!!!
Ja äiti haistattelee mulle paskaa ja vittua ja sanoo piä turpas kiinnki!!!

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta