VERISURE - Teoriassa hyvä

Verisuren myyjät pelottelevat omakotitalo-asukkaita tilastoilla. Kuitenkaan he eivät kerro että 70 % murroista tapahtuu kerrostaloissa.

Omakotitalot ovat todennäköisesti päämarkkinakohde, mutta silti palovaroittimia on Premium-paketissa vain yksi. Kuinka moni omakotitalo on vain 60 neliöinen? Ainahan palovaroittimia tarvitaan omakotitalossa vähintään kaksi, joten miksi jo toinen palovaroitin on lisävaruste?

Laitteiden toimivuudesta ei ole mitään takuuta. Verisure kyllä huoltaa, korjaa ja vaihtaa laitteita, mutta eivät takaa missä ajassa tämä tapahtuu. Eikä ole myöskään sopimusehtoa, jossa kerrottaisiin joutuuko asiakas maksamaan kuukausimaksua myös siitä ajanjaksosta kun laitteet eivät ole täydellisesti toimintakunnossa.

Vartiopalveluiden kyvystä ei ole mitään takuuta. Verisure vetoaa ettei poliisikaan anna takuita missä ajassa he saapuvat paikalle, mutta tietääkseni poliisi palvelee kaikkia kansalaisia verorahoilla, eikä niitä jotka maksavat kuukausimaksua. Vartiointipalvelun resursseista ei anneta tietoa, eikä sitä kukaan valvo. Tietenkin on olemassa tavoitteet ja sisäiset tilastot. Mutta riski on olemassa ettei homma suju, mutta laskutus kyllä sujuu.

Miksei Verisuren kaikki kilkkeet siirry asiakkaan omistukseen 395 tai 595 euron investoinnilla? Verisure perustelee että kun he omistavat esim. keskusyksikön, he hoitavat huollot ja näin laitteelle annetaan 10 vuoden takuu. Miten voidaan antaa asiakkaalle takuu laitteesta jota ei edes hänen omistukseen luovuteta? Alkaako huolto maksamaan 10 vuoden päästä? Ja sitten se että jos irtisanot sopimuksen 3 kk irtisanomisen jälkeen oleelliset kilkkeet hälytinjärjestelmästä tullaan hakemaan pois. Eli investoit ensin 400 tai 600 ( ostamasi muut) ja jos haluat irtisanoa sopparin, laitteet viedään pois. Vaikka kotiin jäisi jotain ovitunnistimia tms., niillä ei tee mitään ilman keskusyksikköä.

Mitä tapahtuu jos et ole tyytyväinen? Et suostu maksamaan palvelusta? Ei varmaan haittaa Verisurea, koska saivat jo 600 euroa ja saavat viedä kalleimmat laitteet pois.

Kun kutsut Verisure-myyjän kotiisi tekemään kartoitusta, he ovat kuin agressiivisa puhelinmyyjiä, jotka haluat tehdä kaupan sillä istumalla. Harkinta ei tule kysymykseen. Jos kysyt teknisiä asioita tai tiedustelet mitä laitteita tarvitset, he ilmoittavat että asentaja sitten kertoo jne., mutta kun asentaja on paikalla, olet jo kaupat tehnyt. Sitten ovelasti asentaja kertoo että tarvitset vielä tämän ja tämän. He tekevät näin lisäkauppaa. Asentajalle maksetaan provisioita lisälaitteiden myynnistä. En vain ymmärrä miksi mainostetaan että myyjä tulee tekemään kartoituksen. Muistakaa että suuri osa Verisuren myyjien ja asentajien palkoista tulee provisioista. Se ei ole mielestäni paras palkkamuoto kun kyse on turvallisuudesta.

Potentiaalia olisi. Tuotteet vaikuttavat ideaalitasolla loistavilta. (vielä kun saisi itse seurata kameroista netin kautta mitä talossa tapahtuu) Palvelun tasosta ei ole takuita. Myynti on töykeää. Ei hyvää tuotetta tarvitse tuputtaa. Sopimusehdot pitäisi ensinnäkin olla olemassa ja ne pitäisi olla vapaasti luettivissa nettisvuilla.

Tässä nopeasti googletettuja vaihtoehtoja.
www.wahti.fi
http://www.clasohlson.fi/Product/Product.aspx?id=166794859
http://www.nettikama.fi/ip-valvontakamera-wlan-ja-lan-verkkoihin.html
1
Ilmoita


241 Vastausta

Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.


"Verisuren myyjät pelottelevat omakotitalo-asukkaita tilastoilla. Kuitenkaan he eivät kerro että 70 % murroista tapahtuu kerrostaloissa."

Lähde?
2 VASTAUSTA:
käytä googlea

http://www.kiinteistolehti.fi/artikkelit/?id=511

sieltä löytyy muutakin jos millää jaksat kattoa

löytyykö myyjien "faktoille" aina lähteet?
eville hälyytysjärjestelmä vähän yli satasen ei muita kuluja
+Lisää kommentti
Laitteet ovat ainakin tähän asti toimineet moitteetta.

Mikäli laitteistoa ei käytetä pitkään aikaan (kuukausien matkat yms) tai laitteisto on rikki pidemmän aikaa, kannattaa olla yhteydessä asiakaspalveluun ja sopia palvelun purkamisesta toistaiseksi.

Securitas Direct käyttää alueen vahvinta vartiointipalvelua. Esimerkiksi Securitas. Securitas ei kerro vasteaikaa, resursseja yms koska ne ovat heidän omia tietojaan. Poliisilla ja vartialla on velvollisuus auttaa jokaista kansalaista.

Aloitushinta sisältää laitteet ja asennuksen. Jos alkuhinta ei miellytä, voi kääntyä toisiin, ei niin kattaviin palveluihin.

Laitteet viedään pois, kyllä. Ilman keskusyksikköä hälytys ei toimi Securitas Directin hälytyskeskukseen asti, mutta esimerkiksi palovaroittimet toimivat itsenäisesti.

Jos et ole tyytyväinen ja haluat irtisanoutua, Verisurea (eli Securitas Directiä) haittaa. Mitä pitempään asiakas meillä pysyy, sen parempi. Onko järkeä suojata koti vuodeksi? Ei. Kymmeneksi vuodeksi? Kyllä.
Verisure sai 600e. Veri nais.

Olen pahoillani jos olet kokenut myyjän olevan aggressiivinen. Tarkoitus on lähinnä potkia miettiviä ihmisiä persuuksille, että päätös tulee heti eikä vuoden päästä.

Teknisissä asioissa asentajat osaavat vastata oikein, ja heihin voi ottaa yhteyttä ENNEN asennusta.

Itse asentajana en ainakaan tarjoa yhtään ylimääräistä lisälaitetta, jollei ole pakko (esim 4. ovi suojaamatta).

Myyjä tekee kartoituksen kertomalla laitteistoista ja palveluista, ja sitten joukolla katsotaan miten TEIDÄN taloon voisi laitteet asentaa. Lopulliset paikat katsoo aina asentaja, koska myyjä ei välttämättä huomannut turvakartoituksessa jotain estettä esim. toisen kameraliiketunnistimen paikalle.

Kyllä, myyjien palkka tulee provisioista. Itse ainakin koen tekeväni hyvää työtä, vaikka en jokaisesta turvakartoituksesta saakkaan "kauppaa" aikaiseksi. Ihmisten luona on kiva käydä juttelemassa niitä näitä kartoituksen ohella. Itse koitan saada päätöksen heti vain sen vuoksi, että se ei jäisi roikkumaan. Tälläkin viikolla kävin jo kahdessa perheessä jossa oli mietitty suojausta mutta ei oltu saatu aikaiseksi ottaa yhteyttä kehenkään tai mihinkään. Tein siis mielestäni hyvän työn.

Potentiaalia on. Securitas Direct on Suomen ja Euroopan suuri KOTIEN turvaaja. Palvelut ovat hyvät, laitteisto luotettava ja toimiva.
Olen pahoillani jos myynti on mielestäsi ollut töykeää. Joskus riveihin sattuu ei niin kohteliaita jannuja.

Sitten nuihin googlaamiisi vaihtoehtoihin:
1. Pelkkä valvontakamera. Kuka hälyttää apua kun joku menee sisälle ja isäntä itse istuu mökillä pois ruudun äärestä?
2. Jälleen, ei hälytyskeskuspalvelua. Lisää pakettiin laitteet mitä Verisure Premiumissa on, ja laske hinta uudestaan.
3. Nyt vähän naurahdin.

Kyllä, olen Verisure-myyjä ja -asentaja. Halusin vastata viestiin, hyvä oli itsekkin kerrata taas mitä kaikkea me pystytään tekemään :)
Välillä käy sääliksi ihmisiä joilla selvästi on tarve turvata kotinsa, mutta sitten turvaudutaan internetin ihmeelliseen maailmaan ja imetään pahat näkemykset ja väärät faktat keskustelupalstoilta yms paikoista.
7 VASTAUSTA:
Ovitunnistimet eivät toimi kunnolla niin alhaisissa lämpötiloissa kuin mitä väitätte.

Jos olet kuukausien matkoilla, sinun pitää ottaa jostain muualta turvapalvelu?

Millä periaatteella te ylipäätään teette sopimuksia Securitaksen kanssa jos ette saa vasteaikaa tai resursseja tietoonne?!

Jos laitteet viedään pois: Jihuu! Minulle jäi ylihintaiset palovaroittimet! 125 € / kpl!

Kyse olikin siitä jos ei ole tyytyväinen Verisuren palveluun, ja haluat purkaa sopimuksen, maksoit laitteista, joita et edes itsellesi saanut. Kyse on siitä ettei Verisurella suuria paineita palvella hyvin, koska asiakas ei halua menettää maksamiaan laitteita, ja vaikka haluaakin irtisanoa sopimuksen, verisure ei palauta 600 euroa vaan kiikuttaa laitteet seuraavalla asiakkaalle.

Eihän Verisuren myyjät edes katso huoneistoa. ”myyjä ei välttämättä huomannut” Myyjiä ei edes kiinnosta jos yrität näyttää laitteiden sijoituspaikkoja. Myynti-strategianne menee niin että kun nimi on sopimuksessa, sitten vasta aletaan katsomaan mitä se asiakas oikeasti tarvitsee. Jos asiakas kysyy mitä hän mahdollisesti tarvitsee, alkaa urputus siitä että asentaja sitten tulee katsomaan. Mika ihmeen KARTOITUS tällainen on?

Menenkö ensin kauppaan maksamalla kassan kautta ja sitten katsotaan mitä kauppalistassa on ja maksan lisää? Eikö voi nimenomaan kartoittaa, mitä se kaikki mitä tarvitsen, tulee kaiken kaikkiaan maksamaan, ennen kuin tehdään kaupat?

Kyllä todellakin huomasin että teillä on tarkoitus potkia miettiviä ihmisiä, jotka oikeasti haluavat ottaa selvää siitä mitä heille ollaan myymässä ja mistä he mahdollisesti MAKSAVAT.

"maksa ensin, mieti sitten".

Ymmärrän että mielestäsi on hyvää työtä kun tienaat rahaa. Et ole mikään poikkeus.

Potentiaalia on, sitä en kiellä. Onko myyjän sana ainoa tae palvelun tasosta? Mitä mittareita käytätte? Ja mitä tapahtuu jos tavoitteenne tai lupauksenne eivät toteudu?

Googlauksista: Kyllä muutkin hälytysjärjestelmät osaavat tehdä hälytyksen, puhelimitse, tekstviestillä ja/tai sähköpostilla. Yllätys että naurahdit 3. linkille, koska tämä on juuri se mikä Verisuren tuotteista puuttuu. Valvontakamera, jota voi itse katsoa netistä vaikka kännykän avulla.

Halusin kirjoittaa tämän koska, täällä viuhuu Verisuren myyjiä puolustamassa tuotteitaan tyyliin: Meidän tuotteet on hyviä. Jos olet erimieltä, olet tyhmä ja paha ihminen. Välillä käy sääliksi ihmisiä jotka tuhlaavat rahansa tarpeettomiin asioihin ja katteettomiin lupauksiin. Voivathan Verisuren tuotteet olla hyviäkin, mutta heidän myyjiensä mielestä niistä ei löydy mitään huonoa tai kritisoitavaa, eikä heiltä löydy mitään takeita että kaikki menee niin kuin luvataan. Helppo myydä turvallisuuspalveluja iman takuita ja vastuita.
Paavo-Antero kirjoitti:
Ovitunnistimet eivät toimi kunnolla niin alhaisissa lämpötiloissa kuin mitä väitätte.

Jos olet kuukausien matkoilla, sinun pitää ottaa jostain muualta turvapalvelu?

Millä periaatteella te ylipäätään teette sopimuksia Securitaksen kanssa jos ette saa vasteaikaa tai resursseja tietoonne?!

Jos laitteet viedään pois: Jihuu! Minulle jäi ylihintaiset palovaroittimet! 125 € / kpl!

Kyse olikin siitä jos ei ole tyytyväinen Verisuren palveluun, ja haluat purkaa sopimuksen, maksoit laitteista, joita et edes itsellesi saanut. Kyse on siitä ettei Verisurella suuria paineita palvella hyvin, koska asiakas ei halua menettää maksamiaan laitteita, ja vaikka haluaakin irtisanoa sopimuksen, verisure ei palauta 600 euroa vaan kiikuttaa laitteet seuraavalla asiakkaalle.

Eihän Verisuren myyjät edes katso huoneistoa. ”myyjä ei välttämättä huomannut” Myyjiä ei edes kiinnosta jos yrität näyttää laitteiden sijoituspaikkoja. Myynti-strategianne menee niin että kun nimi on sopimuksessa, sitten vasta aletaan katsomaan mitä se asiakas oikeasti tarvitsee. Jos asiakas kysyy mitä hän mahdollisesti tarvitsee, alkaa urputus siitä että asentaja sitten tulee katsomaan. Mika ihmeen KARTOITUS tällainen on?

Menenkö ensin kauppaan maksamalla kassan kautta ja sitten katsotaan mitä kauppalistassa on ja maksan lisää? Eikö voi nimenomaan kartoittaa, mitä se kaikki mitä tarvitsen, tulee kaiken kaikkiaan maksamaan, ennen kuin tehdään kaupat?

Kyllä todellakin huomasin että teillä on tarkoitus potkia miettiviä ihmisiä, jotka oikeasti haluavat ottaa selvää siitä mitä heille ollaan myymässä ja mistä he mahdollisesti MAKSAVAT.

"maksa ensin, mieti sitten".

Ymmärrän että mielestäsi on hyvää työtä kun tienaat rahaa. Et ole mikään poikkeus.

Potentiaalia on, sitä en kiellä. Onko myyjän sana ainoa tae palvelun tasosta? Mitä mittareita käytätte? Ja mitä tapahtuu jos tavoitteenne tai lupauksenne eivät toteudu?

Googlauksista: Kyllä muutkin hälytysjärjestelmät osaavat tehdä hälytyksen, puhelimitse, tekstviestillä ja/tai sähköpostilla. Yllätys että naurahdit 3. linkille, koska tämä on juuri se mikä Verisuren tuotteista puuttuu. Valvontakamera, jota voi itse katsoa netistä vaikka kännykän avulla.

Halusin kirjoittaa tämän koska, täällä viuhuu Verisuren myyjiä puolustamassa tuotteitaan tyyliin: Meidän tuotteet on hyviä. Jos olet erimieltä, olet tyhmä ja paha ihminen. Välillä käy sääliksi ihmisiä jotka tuhlaavat rahansa tarpeettomiin asioihin ja katteettomiin lupauksiin. Voivathan Verisuren tuotteet olla hyviäkin, mutta heidän myyjiensä mielestä niistä ei löydy mitään huonoa tai kritisoitavaa, eikä heiltä löydy mitään takeita että kaikki menee niin kuin luvataan. Helppo myydä turvallisuuspalveluja iman takuita ja vastuita.
paavo-antero. ÄLÄ SUOJAA KOTIASI JA PERHETTÄSI (jos ees on) sinä kuulut niihin 40% jotka eivät ikinä tule kotiansa suojaamaan ja se on vain hyvä :) kiitos siittä! hanki se kamera mitä voit tarkkailla 24h vuorokaudessa ja vittu jos sun silmät menee kiinni niin sun valvonta on pettänyt! miten se toimii palotilanteissa tai jos perheen jäsenille sattuu jotain, kuinka se yksi kamera auttaa??? kerro paavo-antero? hintakin on kova jos on korviaan myöten veloissa ja tehdastyössä. ps. en ole hälytysjärjestelmä myyjä mutta samalla alalla! otat vaan lämpimän siemenen kämmenelle ja jatkat elämää ;)
smanu kirjoitti:
paavo-antero. ÄLÄ SUOJAA KOTIASI JA PERHETTÄSI (jos ees on) sinä kuulut niihin 40% jotka eivät ikinä tule kotiansa suojaamaan ja se on vain hyvä :) kiitos siittä! hanki se kamera mitä voit tarkkailla 24h vuorokaudessa ja vittu jos sun silmät menee kiinni niin sun valvonta on pettänyt! miten se toimii palotilanteissa tai jos perheen jäsenille sattuu jotain, kuinka se yksi kamera auttaa??? kerro paavo-antero? hintakin on kova jos on korviaan myöten veloissa ja tehdastyössä. ps. en ole hälytysjärjestelmä myyjä mutta samalla alalla! otat vaan lämpimän siemenen kämmenelle ja jatkat elämää ;)
Eikö mene jakeluun? Myös muut järjestelmät tekevät hälytyksiä puhelimella, tekstiviestillä ja sähköpostilla. Sitte voit katsoa kamerasta että mikä tilanne? Etkö osaa lukea?
Hinta kova? Eli jos hinta on kova se on yhtäkuin että olet köyhä? Taas tätä samaa urputusta: Jos olet erimieltä Verisuren myyjän kanssa, olet tyhmä, köyhä, veloissa jne.
Et ole myyjä, mutta muuten vaan mainostat? Eli teit ilmaseksi myyntityötä kun kirjotit tuon tekstisi? Uskottavaa. Miksi kukaan ihminen maailmassa mainostaisi tai puollustaisi tuotteita, joita ei myy tai omista (
smanu kirjoitti:
paavo-antero. ÄLÄ SUOJAA KOTIASI JA PERHETTÄSI (jos ees on) sinä kuulut niihin 40% jotka eivät ikinä tule kotiansa suojaamaan ja se on vain hyvä :) kiitos siittä! hanki se kamera mitä voit tarkkailla 24h vuorokaudessa ja vittu jos sun silmät menee kiinni niin sun valvonta on pettänyt! miten se toimii palotilanteissa tai jos perheen jäsenille sattuu jotain, kuinka se yksi kamera auttaa??? kerro paavo-antero? hintakin on kova jos on korviaan myöten veloissa ja tehdastyössä. ps. en ole hälytysjärjestelmä myyjä mutta samalla alalla! otat vaan lämpimän siemenen kämmenelle ja jatkat elämää ;)
Ilmeisesti et ole edes lukenut mitä olen kirjoittanut. Hätäpäissäs vaan uliset täällä. Taidat olla ylempi toimihenkilö Verisurella, joka nimettömänä epätoivoisesti pätee.

Mikähän tilasto kertoo ettei 40% kotiaan suojaa? Kuka sanoi että sitä kameraa tarvitsee kytätä taukoamatta? Kyttääkö Verisurella joku kameraa taukoamatta?!

Pitäisikö maksaa turhasta jos ei ole rahasta kiinni? Sovitaanko että maksat meikälle 30 euroa kuussa tai saat turpaas?! Jos et halua maksaa, ja ilmotat poliisille, ni sä oot vaan köyhä eli aidat olla veloissa ja jossain tehtaassa töissä.

Vi**uiletteko kaikille jotka kieltäytyvät ostamasta tuotteitanne?
Kai tässä pitää myös sääliä Verisure-myyjiä, jotka tunkeilevasti kiertävät ovelta ovelle tuputtamassa palveluitaan kuin jehovat. Tekee heti mieli mennä ostamaan vastaavat palvelut joltakulta muulta hintaa kysymättä, koska Verisuren toimintatapa on niin ärsyttävä ja kiusallinen.
Verisuren "asentajat" ovat pääosin kahden viikon kurssilla koulutettuja lukiolaisia.
Pro verify kirjoitti:
Verisuren "asentajat" ovat pääosin kahden viikon kurssilla koulutettuja lukiolaisia.
en oo käynny lukiota
+Lisää kommentti
Tunnen asentajanne henk. koht. Hän sanoi ettei esim. ovitunnistimenne toimi niin alhaisissa lämpötiloissa kuin mitä asiakkaille kerrotte. Mutta ei se tietty haittaa, Eihän talven pakkasia voi syyttää siitä, jos laite on suunniteltu globaalisti toimimaan ympäri maailmaa. Te vain myytte mitä globaali yrityksenne käskee.
2 VASTAUSTA:
Mikä helekutin läppä tuo "ovitunnistin ei toimi niin alhaisissa kun kerrotte"?

Sopimusehtojen kohta §3: "laitteisto voidaan asentaa vain kuiviin sisätiloihin 5C"
Tämän mukaan myös myyjät koulutetaan.

Käytäntö on lisäksi osoittanut ovikoskettimen heti tarran jälkeen luotettavimmaksi laitteeksi.
Verisure - jantteri kirjoitti:
Mikä helekutin läppä tuo "ovitunnistin ei toimi niin alhaisissa kun kerrotte"?

Sopimusehtojen kohta §3: "laitteisto voidaan asentaa vain kuiviin sisätiloihin 5C"
Tämän mukaan myös myyjät koulutetaan.

Käytäntö on lisäksi osoittanut ovikoskettimen heti tarran jälkeen luotettavimmaksi laitteeksi.
Tämä helkutin läppä on asentajan kertoma juttu. 5 on liian vähän, vaikka sopimuksessa lukisi mitä.

Öö... tarran jälkeen luotettavin? Tarrahan on erittäin tekninen laite. Siihen kun vertaa ovikosketinta niin... No ihan miten vain. Sinähän oletkin Verisuren aluemyynti-päällikkö-koordinaattori-vastaava
+Lisää kommentti
Myyjä oli joku irtisanottu vanha herra, joka oli kiskonut ihan hyyvin "verisuren-myyntikurssilla" vaikutteita. Niin tuli sujuvasti etunimeni liitettynä kysymyksiin perheen turvallisuudesta. Kun ilmoitin ettei akuuttia pelkoa ole, hän kertoi että kannattaisi pelätä. Vartia tulisi kuulemma nopeasti. Kun kysyin että kuinka nopeasti, hän sanoi että muutamassa minuutissa. Kun kysyin että mitä jos ei tule, vaan perheeni on pahoinpidelty muutamassa minuutissa, mitä istten tapahtuu? Sanoi että pitää laittaa turvalukko oveen ettei pääse sisään. No myykö Verisure turvalukkoja?
1 VASTAUS:
En ole Verisuren myyjä, mutta millähän ihmeellä kuvittelit että vartija tulee paikalle nopeammin kuin muutamassa minuutissa? ei se vartija sun ovellasi seiso 24/7.
+Lisää kommentti
Verisuren tuote on illuusio turvallisuudesta. Teoriassa laitteet ja vartiointi turvaa kaiken. Eniten murtoja ehkäisevä tuote on "Securitas"-kyltti. Käytäntö on vähän niinkuin Suomalainen urheilu. "Yritetään parhaamme ja katotaan mihin se riittää". Jos ei riitä, se on asiakkaan ongelma.
Ilmoita
sinulle tietoa... murtoja tapahtuu tällä hetkellä eniten rivitalo asuntoihin, verisuressa panostetaan eniten paloturvallisuuteen ja sos painikkeisiin, sen jälkeen vasta murtosuojaus. ja se miksi peruspaketissa on vain yksi palovaroitin koska on paljon kerros ja rivitalo asuntoja jossa on alle 60 neliötä... omakotitaloihin tehään ratkasut neliöitten mukaan, helpompi kasvattaa kuin poistaa laitteita. akut kestävät n4 vuotta jolloin paikallinen yrittäjä hoitaa huollon nopeasti. vartijan merkitys kokoajan pienenee koska ei amurtovarkaat tee murtoja suojattuihin koteihin ja eivät ne varkaatkaan tiedä kauanko vartijalla aikaa kuluu, hyöty suojattuun kotiin on olematon. muissa tapauksissa apua tulee muualta, esim. ambulanssi... tilanteen mukaan! paras on omistus ja vuokralaitteissa se että se on hinnan puolesta saatavilla kotiin kuin kotiin, ja miksi sanoa sopimusta irti kun suojauksessa on kyse monista vuosista ja joku tietty syy on laitteistossa/ palvelussa kun 90% suojaa kotinsa securitas directin laitteistolla (verisure / aroundio). Ja tuo asia ei mihinkään muutu vaikka kuinka jahkailisi! se koti jää suojaamatta jos sitä jäät miettiin ja sit ollaan että ei meille edelleenkään mitään satu. samaa mieltä oli 20.000 kotia viime vuonna ja sitten murto tai tulipalo tuli ja kysytään ekana MIKSI ME EI SUOJATTU KOTIA JA PERHETTÄ! sopimusehdot saa kyllä ja kotimyynnissä aikaa 14 pvää purkaa sopimus.... paras järjestelmä toimivuudeltaan koko suomessa.
7 VASTAUSTA:
Ai että rivitaloissa murtoja eniten? Lähde?!
tilastojen mukaan murtoja tapahtuu eniten kerrostaloissa, mutta tärkein myyntikohteenne on OMAKOTITALOT.
Kerrostalo pystyy järjestämään varioinnin tallentavalla videovalvonnalla halvemmalla kuin mitä Verisure pystyy tarjoamaan per asunto.

Verisure panostaa paloturvallisuuteen? Onko teillä oma VPK? Ja sitten ne SOS-painikkeet: No kukas sen tulee toteamaan sen tilanteen kun painetaan SOS-painiketta, jos ei vartija? Vai lähetättekö sen ambulanssin samantien? Ja tietty poliisin ja palokunnan, kun kukaan ei tiedä mitä on tapahtunut?!

Perustuuko vartiointinne siihen ETTEI KUKAAN TIEDÄ KAUANKO KESTÄÄ VARTIJAN SAAPUA PAIKALLE?! Eli kun sitä ei tiedä asiakas, niin ei se murtovaraskaan tule teille kun hän ei tiedä miten kauan kestää?! Varmaan narkkaria paljon kiinnostaa. Huom. Narkkareilla Verisuren myyjät pelottelevat.

"paras on omistus ja vuokralaitteissa se että se on hinnan puolesta saatavilla kotiin kuin kotiin" Otappa nyt happea ja päätä puhutko vuokra- vai omistuslaitteista?!

Kun olet taas Verisure-myyjä, joka ei halua ymmärtää mitä lukee, niin kyse on siitä että mitä jos ei ole tyytyväinen palveluun, ja sitten haluaa purkaa sopimuksen!!! Silloin joutuu luopumaan laitteista joista on maksanut 600 euroa. EIHÄN SIINÄ MITÄÄN JÄRKEÄ OLEKAAN! Mutta mitä jos Verisure sössii kaiken ja sen vuoski haluaa purka sopimuksen!!! Ei ole mitään sopimusehtoa! Ei ole mitään takuuta Verisuren puolesta. Ei tämä tarkoita että Verisure hoitaisi kaiken pitkin vi**ua, mutta jos näin tapahtuisi, Verisurella ei ole mitään vastuuta. Ja silloin jos asiakas ei halua maksaa huonosta palvelusta, laitteet viedään pois. MENEEKÖ JAKELUUN?!?!

Niin jää miettimättä moni muukin asia, jos sanot aina "kyllä" kun joku kysyy. Tilaatko esim. kaikki lehdet mitä lehti-myyjä puhelimessa sinulle tuputtaa?! (Verisuren myynti on pahimmillaan yhtä ala-arvoista)

Jos asiakas miettii mihin rahojaan on laittamassa ja mitä saamassa, ei Verisuren myyjää harmita se että koti jäi suojaamatta vaan se että kaupat jäi tekemättä.

...joopa joo. Sopimusehdot saa?! No eipä niitä annettu kun myynti-setä tuli "kartoittamaan". Se oli nimi paperiin vaan.

Kova on uho kodin suojaamisesta. Mutta miettikääpä mitä sitten jos jotain tapahtuu. Mikä on Verisuren vastuu?! EI MIKÄÄN!!!

Jos et kerran ole verisure-myyjä, kertoisitko myös muut tuotteet ja saitit missä käyt pätemässä oman mielipiteesi puolesta? On sulle tämä Verisure TODELLA HENKILÖKOHTAINEN asia, jollet ole myyjä tms.
Paavo-Antero kirjoitti:
Ai että rivitaloissa murtoja eniten? Lähde?!
tilastojen mukaan murtoja tapahtuu eniten kerrostaloissa, mutta tärkein myyntikohteenne on OMAKOTITALOT.
Kerrostalo pystyy järjestämään varioinnin tallentavalla videovalvonnalla halvemmalla kuin mitä Verisure pystyy tarjoamaan per asunto.

Verisure panostaa paloturvallisuuteen? Onko teillä oma VPK? Ja sitten ne SOS-painikkeet: No kukas sen tulee toteamaan sen tilanteen kun painetaan SOS-painiketta, jos ei vartija? Vai lähetättekö sen ambulanssin samantien? Ja tietty poliisin ja palokunnan, kun kukaan ei tiedä mitä on tapahtunut?!

Perustuuko vartiointinne siihen ETTEI KUKAAN TIEDÄ KAUANKO KESTÄÄ VARTIJAN SAAPUA PAIKALLE?! Eli kun sitä ei tiedä asiakas, niin ei se murtovaraskaan tule teille kun hän ei tiedä miten kauan kestää?! Varmaan narkkaria paljon kiinnostaa. Huom. Narkkareilla Verisuren myyjät pelottelevat.

"paras on omistus ja vuokralaitteissa se että se on hinnan puolesta saatavilla kotiin kuin kotiin" Otappa nyt happea ja päätä puhutko vuokra- vai omistuslaitteista?!

Kun olet taas Verisure-myyjä, joka ei halua ymmärtää mitä lukee, niin kyse on siitä että mitä jos ei ole tyytyväinen palveluun, ja sitten haluaa purkaa sopimuksen!!! Silloin joutuu luopumaan laitteista joista on maksanut 600 euroa. EIHÄN SIINÄ MITÄÄN JÄRKEÄ OLEKAAN! Mutta mitä jos Verisure sössii kaiken ja sen vuoski haluaa purka sopimuksen!!! Ei ole mitään sopimusehtoa! Ei ole mitään takuuta Verisuren puolesta. Ei tämä tarkoita että Verisure hoitaisi kaiken pitkin vi**ua, mutta jos näin tapahtuisi, Verisurella ei ole mitään vastuuta. Ja silloin jos asiakas ei halua maksaa huonosta palvelusta, laitteet viedään pois. MENEEKÖ JAKELUUN?!?!

Niin jää miettimättä moni muukin asia, jos sanot aina "kyllä" kun joku kysyy. Tilaatko esim. kaikki lehdet mitä lehti-myyjä puhelimessa sinulle tuputtaa?! (Verisuren myynti on pahimmillaan yhtä ala-arvoista)

Jos asiakas miettii mihin rahojaan on laittamassa ja mitä saamassa, ei Verisuren myyjää harmita se että koti jäi suojaamatta vaan se että kaupat jäi tekemättä.

...joopa joo. Sopimusehdot saa?! No eipä niitä annettu kun myynti-setä tuli "kartoittamaan". Se oli nimi paperiin vaan.

Kova on uho kodin suojaamisesta. Mutta miettikääpä mitä sitten jos jotain tapahtuu. Mikä on Verisuren vastuu?! EI MIKÄÄN!!!

Jos et kerran ole verisure-myyjä, kertoisitko myös muut tuotteet ja saitit missä käyt pätemässä oman mielipiteesi puolesta? On sulle tämä Verisure TODELLA HENKILÖKOHTAINEN asia, jollet ole myyjä tms.
Paavo-Antero nyt nukkumaan. Verisure laitteet ovat edellä kilpailioitaan mikä tekee Securitas Directistä euroopan suurimman ja parhaan. Lähde: SalaisetPäiväkirjat
Paavo-Antero kirjoitti:
Ai että rivitaloissa murtoja eniten? Lähde?!
tilastojen mukaan murtoja tapahtuu eniten kerrostaloissa, mutta tärkein myyntikohteenne on OMAKOTITALOT.
Kerrostalo pystyy järjestämään varioinnin tallentavalla videovalvonnalla halvemmalla kuin mitä Verisure pystyy tarjoamaan per asunto.

Verisure panostaa paloturvallisuuteen? Onko teillä oma VPK? Ja sitten ne SOS-painikkeet: No kukas sen tulee toteamaan sen tilanteen kun painetaan SOS-painiketta, jos ei vartija? Vai lähetättekö sen ambulanssin samantien? Ja tietty poliisin ja palokunnan, kun kukaan ei tiedä mitä on tapahtunut?!

Perustuuko vartiointinne siihen ETTEI KUKAAN TIEDÄ KAUANKO KESTÄÄ VARTIJAN SAAPUA PAIKALLE?! Eli kun sitä ei tiedä asiakas, niin ei se murtovaraskaan tule teille kun hän ei tiedä miten kauan kestää?! Varmaan narkkaria paljon kiinnostaa. Huom. Narkkareilla Verisuren myyjät pelottelevat.

"paras on omistus ja vuokralaitteissa se että se on hinnan puolesta saatavilla kotiin kuin kotiin" Otappa nyt happea ja päätä puhutko vuokra- vai omistuslaitteista?!

Kun olet taas Verisure-myyjä, joka ei halua ymmärtää mitä lukee, niin kyse on siitä että mitä jos ei ole tyytyväinen palveluun, ja sitten haluaa purkaa sopimuksen!!! Silloin joutuu luopumaan laitteista joista on maksanut 600 euroa. EIHÄN SIINÄ MITÄÄN JÄRKEÄ OLEKAAN! Mutta mitä jos Verisure sössii kaiken ja sen vuoski haluaa purka sopimuksen!!! Ei ole mitään sopimusehtoa! Ei ole mitään takuuta Verisuren puolesta. Ei tämä tarkoita että Verisure hoitaisi kaiken pitkin vi**ua, mutta jos näin tapahtuisi, Verisurella ei ole mitään vastuuta. Ja silloin jos asiakas ei halua maksaa huonosta palvelusta, laitteet viedään pois. MENEEKÖ JAKELUUN?!?!

Niin jää miettimättä moni muukin asia, jos sanot aina "kyllä" kun joku kysyy. Tilaatko esim. kaikki lehdet mitä lehti-myyjä puhelimessa sinulle tuputtaa?! (Verisuren myynti on pahimmillaan yhtä ala-arvoista)

Jos asiakas miettii mihin rahojaan on laittamassa ja mitä saamassa, ei Verisuren myyjää harmita se että koti jäi suojaamatta vaan se että kaupat jäi tekemättä.

...joopa joo. Sopimusehdot saa?! No eipä niitä annettu kun myynti-setä tuli "kartoittamaan". Se oli nimi paperiin vaan.

Kova on uho kodin suojaamisesta. Mutta miettikääpä mitä sitten jos jotain tapahtuu. Mikä on Verisuren vastuu?! EI MIKÄÄN!!!

Jos et kerran ole verisure-myyjä, kertoisitko myös muut tuotteet ja saitit missä käyt pätemässä oman mielipiteesi puolesta? On sulle tämä Verisure TODELLA HENKILÖKOHTAINEN asia, jollet ole myyjä tms.
Kummia avatumisia on paavolla... Jotaki stressiä tai jotaki muuta vastaavaa? Ja tiedoksi, ei palvelun tarjoaja voi mennä sopimuksessa lupaamaan missä ajassa vartija on paikan päällä. Sitä ei voi tehdä myöskään poliisi, ensihoito eikä edes palokunta. Teoriassa esim palokunta voi laskea vasteajan, eli kuinka pitkään kestää porhaltaa palopaikalle minuutin lähtövalmius asemalla. MUTTA käytännössä kaikki palokunnan yksiköt voivat olla vaikka sammuttamassa suurpaloa jolloin teoreettisella vasteajan voipi unohtaa. Eli vasteaikaa ei voi mennä lupailemmaan. Ainoa lupaus on että vartija tulee paikanpäälle mahdollisimman nopeasti.
k.kuppila kirjoitti:
Kummia avatumisia on paavolla... Jotaki stressiä tai jotaki muuta vastaavaa? Ja tiedoksi, ei palvelun tarjoaja voi mennä sopimuksessa lupaamaan missä ajassa vartija on paikan päällä. Sitä ei voi tehdä myöskään poliisi, ensihoito eikä edes palokunta. Teoriassa esim palokunta voi laskea vasteajan, eli kuinka pitkään kestää porhaltaa palopaikalle minuutin lähtövalmius asemalla. MUTTA käytännössä kaikki palokunnan yksiköt voivat olla vaikka sammuttamassa suurpaloa jolloin teoreettisella vasteajan voipi unohtaa. Eli vasteaikaa ei voi mennä lupailemmaan. Ainoa lupaus on että vartija tulee paikanpäälle mahdollisimman nopeasti.
Taas tätä samaa vertaamista vero-rahoilla maksettuihin viranomaisiin. Heidän resurssit on sisäministeriössä määritelty. Se ei liity tähän. Heistä ei kenenkään tarvitse maksaa erikseen.

Pointti on se, ettei Verisure takaa minkäänlaista rajoja vasteaikoihin. Mitä jos vartija tuleekin viikon päästä? Saako asiakas korvausta tai edes rahansa takaisin?
Moi,
Meillä on kokemus, kun raivoisa ex puoliso pääsi sisään, ovikello soi normaalisti ja aukaisin oven, siitä alkoi paini, oli jo tunne, että kohta murtuu sormia yms. mutta sain häirikön pihalle. Poliisit eivät voi mitään näissä tilanteissa, se on nähty. Tästä jäi vaimolle tunne, että jokin hälytin järjestemä pitää olla, kun itse olen välillä matkatyössä. Kokemusta oli yksityisestä järjestelmästä omakotitalossa Kotkan seudulla ja toteen kävi, että ainakin yksi murto estyi. Sitten tässä Espoossa tämä Verisuren mainos vaikutti niin, että vaimo halusi tämän järjestelmän. Hinnoissa ei nyt mitään ihmeellisiä eroja ole, vartijapalvelu oli ennenkin. Verisuren järjestelmä kaikkiaan tuntuu olevan ok. sos takaa yöunet, ainakin tunnetasolla. Vartijakin tuli paikalle, kun asentaja erehtyi päivästä ja tuli yleisavaimella sisään, tosin asentaja oli jo vikkelästi poistunut paikalta. Palovaroitin on hyvä, koska sillä saa avun paljon nopeammin paikalle, kuin tavallisilla hälyttimillä. Vesivuotojuttua ei meinattu ottaa, mietimme asuntoa ja katsoimme, ettei tarvitse mutta yksi otettiin keittiöön. Sitten puoli vuotta vanha electrolux jääkaappi pimahti ja vettä vuoti älytön määrä yli haihtumiskaukalon ja kasteli kaapin alustan, vesi pysähtyi sokkeliin joka meni uusintaan mutta onneksi oli laattalattia. Jostain syystä vuotoallas ei tuonut vettä jääkaapin edustalta ulos, kesti hetken tutkia mistä vuoto oli tullut. Tässä vuotohälytin toimi heti mutta itse me pöljät ei löydetty vikaa. Vesi oli muuten valunut vuotvahdin ohi ja näytti, että tiskikone on rikki mutta vika tosin löytyikin sitten viereisestä jääkaapista.
Silloinen Verisuren myyjä oli asiallinen ja aina auttaa kun itsekin tietää mitä kysyy, se on tätä nykyaikaa. Me ei otettu järjestelmää heti vaan tietyn ajan päästä, myyjä luonnollisesti olisi myynyt heti, mutta uskoi sitten lopulta. Myyjä oli ihan ok.
Nämä järjestelmäthän ovat vapaaehtoisia, varmasti jokainen halukas löytää oman, itselle sopivan järjestelmän, ei ole pakko ottaa jos ei pidä, eikö niin. Toki täältä netistä mielellään lukee asiallisia kokemuksia, ne auttaa valintoja tehdessä.
Asentaja tuli yleisavaimella sisään??? OHO melkosta touhua..veri olis turvasta lentänyt jos olis tullu ku paikalla olen..herranjumala sentään.
Ja mainokses ei mennyt läpi vieläkään...ei saa höpöttää kun vastaavia tuotteita saa ihan eri rahalla ja paremmin toimivia..
Varsinkin tuo asentaja juttu kertoi että huonosti koetat myydä roskaa hyväuskoisille..lopeta.
kk-maksu-poliisi kirjoitti:
Taas tätä samaa vertaamista vero-rahoilla maksettuihin viranomaisiin. Heidän resurssit on sisäministeriössä määritelty. Se ei liity tähän. Heistä ei kenenkään tarvitse maksaa erikseen.

Pointti on se, ettei Verisure takaa minkäänlaista rajoja vasteaikoihin. Mitä jos vartija tuleekin viikon päästä? Saako asiakas korvausta tai edes rahansa takaisin?
Huono palvelus lupaisvat tarjos toinen asuntoni ja valehtelivat.
ei vastasivat noin 2 kk
.vartia tuli 23 min murtohälytys jälken.kuvaus alkaa vain 30 sec jälkeen kun varas pois : se on riita kun ryhmä tuli sisään ota kaikki mitä järkevä.
Kaikki Abloy lukot epäturvallinen ja auki ilman avaimetta ja ulko murtoa . Koko maailma tietä sitä vain Suomalainen poliisi ei.poliisilla ei ole resursi tarkista sisä murto.
sees kun vartia tuli se ei paljon apua.Ei oli ulkomurtoa, ei oli kuvia. hän ei tie mitä otettu . Vakuutus ei maksa korvaus ilman poliisi sopiva päätöksiä. Varas in naapuri mutta poliisi keiltä epäile häntä. Hän on kukistannut.Ja tuli jo toinen asuntoni.Varastit kaikki kesä kengät noin 200 € ja n-e-.Ja jatkuu jos minä teen rikos uudestaan ilmoitus hän voi tehdä sakko minulle noin 5t.€ häiritseminen.
Kule. pakko tehdä teille suomalaisille rikos ilmoitus Abloy lukot yritys vastan sitten me kiini tämä aferisti Veri suure yritys joka ei vasta mitään. Valehtelevat eläkeläisille joka vain halu turva asuminen.
+Lisää kommentti
smuna, et varmaan joo ole verisure-myyjä. vai käytätkö muuten vaan aikaas täällä muiden tuotteiden ylistämiseen? jos sanon vaikka että canal on huono, ni sulla varmaan on paljon hyvää kerrottavaa siitäkin? vai oisitko sittenkin verisure-myyjä? täytyy kysyä sherlockilta.
Ilmoita
Verisuren myyjä ei koskaan muista mainita paikkakuntamme asiakkaille että täällä ei ole Securitaksen piiriä, vaan ajot hoidetaan toisella vartiointiliikkeellä alihankintana. Se taas tarkoittaa sitä että pahimmillaan pelkkä hälytyksen välitys toiseen vartiointiliikkeeseen saattaa kestää useita minuutteja jos on hälytyskeskuksissa ruuhkaa.

Ylimääräistä aikaa menee joka tapauksessa aina hukkaan.

Normikuvio: Hälytys pompsahtaa Secun hälykeskukseen josta se välitetään heidän paikalliselle piirivartijalle.

Paikkakunta jossa piiriä ei ole: Hälytys pompsahtaa Secun häkeen, päivystäjä soittaa sitten toisen vartiointiliikkeen häkeen ja sieltä vastataan kun keritään. Tämän jälkeen sen toisen vartiointiliikkeen päivystäjä soittaa paikalliselle heidän piirivartijalle joka ajaa sitten keikan. 30 sekunnista aina 5 minuuttiin myöhässä.
1 VASTAUS:
Kyllä se Direct soittaa ihan suoraan pikkufirmojen hälytyskeskuksiin tai tarvittaessa kyseisen pikkufirman ainoalle vartijalle. Turhat väliportaat pois...
+Lisää kommentti
No koittakaa nyt Verisure-myyjät lyödä "viisaat" päät yhteen ja alkakaa päteä täällä keskustelupalstalla. Vsi onko niin että täällä ei teidän markkinointi-koulutuksessa opitut mantrat toimi?

Kova on rekrytointi työkkärin sivuilla. Teillä on varmasti alan asiantuntijat jne. töissä. Kaikenmaailman osa-aikaisia ja täyspäiväisiä tuputtajia. Ihme ettette puhlimitse yritä väkisin myydä. Kannattaisi alkaa tekemään asuntomurtoja Verisuren nimissä. Jättäisitte käyntikoritn jossa lukisi: "tätä ei ehkä olisi tapahtunut jos maksaisit Verisurelle 400 euroa vuodessa."
Ilmoita
En ota kantaa edellä olevaan, mutta ne palovaroittimet kyllä kiinnostaisi. Osaisiko joku antaa hinta viitettä niille?

Murtohälyttimenä ja varkaiden vastaanottajana toimii koira ;)
3 VASTAUSTA:
Kuuleppas nyt Jaana-muori, tämä ei ole oikea ketju kysellä palovaroittimista. Niitä löytyy jokaisesta tavaratalosta ja niihin on merkitty hinnat.
http://bit.ly/vcHOgo
25 euroa kpl
+Lisää kommentti
Ihan pakko ottaa osaa keskusteluun. Kävi tuossa tosiaan verisuren edustaja kauppaamassa palveluitaan. Hienosti on pojille ja tytöille tosiaankin kurssilla opetettu vuorosanat. Oikein sääliksi kävi.
Tuotteissahan ei tosiaankaan ole varmaan mitään vikaa, mutta tyyli
millä kauppaa yritetään tehdä on kyllä ala-arvoista.
Varttitunnin ulkoa opetellut tarinat ja kysymykset, sitten tilaus-lappu ja kynä eteen, että kirjoita alle. Sitten kun sanoo harkitsevansa niin hinta tippuukin yks kaks 200€. Sitten tivataan 2-3 kertaa, että mistä kiikastaa, mikset nyt kirjoita nimeä siihen lappuun. Kun asiakas ei vieläkään suostu niin sitten sanotaan että mieti pari tuntia, he soittavat sitten uudestaan.
Ihmetyttää tuo hirveä kiire saada sopimus aikaan.
Sitten soi puhelin, kysyn että olisi mukava myös nähdä sopimus-
ehtoja. Siihen vastataan että ei niissä ole mitään erikoista. Sopimusehdot saa nähtäväksi kun asentaja tulee paikalle kytkemään laitteita, Haloo!!!
Kysyin myös, että mitäs kun kilpaileva yritys tarjoaa pakettia ja siinä
on avausmaksu 0€ ja teillä on viitisensataa euroa kalliimpi.
Siihen noheva myyntitykki vastasi, että kannattaa lukea sopimusehdot tarkasti läpi!!!
Tarviiko kirjoittaa enempää.....
Eikö perkele rehellistä kaupankäyntiä ole enää olemassakaan,
joka nurkan takana joku yrittää kusettaa.
1 VASTAUS:
Meille ei myöskään myyjä muistanut mainita mitään, että vaikka maksat aloitusmaksun 600€, niin laitteiston omistus säilyy verisurella, saat vain käyttöoikeuden laitteistoon. Ja mainostavat tuotteitaan myös sillä, että on vain 3kk irtisanomisaika. Kuinka moni irtisanoo sopimuksen parin kk:n käytön jälkeen jos ei ole tyytyväinen, maksettuaan 600 laitteista?!
+Lisää kommentti
http://www.kotiturva.fi
http://www.kodinturvapalvelu.fi
http://www.alert-partner.fi

En tiedä millasia nämä ovat, mutta eipähän ole ainakaan röyhkeää ovelta ovelle tuputusta provikka-myyjien toimesta. Eikä ole sikamaisia avausmaksuja.

On muuten todella ihmi kun sanot Verisure-myyjälle: "Empä ny tiiä", niin heti tippuu pari sataa avausmaksu. Tosi reilua niitä kohtaan, jotka ostavat mitään empimättä. Tosin, tyhmiltä pitää ottaa rahat pois.

Ihme ettei Verisuren myyjät ole enempää tässä ketjussa vaahtoamassa maailman parhaista tuotteistaan ja miten säälivät ihmisiä jotka eivät ymmärrä ostaa heiltä niitä.
Ilmoita
Joo kyllä täällä on osa ollut ihan oikeassa epäillessään verisure:n toimintaa.
Olin aikanaan Securitas Direct:illä Aroundio Partner:ina, myymässä Aroundio kodinturvapalvelua.

Mutta käytännössä näyttää olevan sama homma, markkinointi nimi muutettu ja palohälyttimet lisätty.

Tietenkään kukaan ei saa niitä laitteita omaksi, koska ostavat Palvelun. Eivät tuotteita palvelua. Pelkästään Palvelun.

Mitä tuossa ylempänä nimimerkki: "Verisure jantteri" kamalasti puolustelee ja haukkuu muiden tuotteita. Niin voin kertoa teille näistä salaisista asioista, joita esim. "vesisure jantteri" väittää ettei tiedä.

Securitas vartioinnin vasteaika, elikkä kuinka nopeasti vartija on paikalla jos laukeaa "hälytys". Tämä on aivan paikkakuntakohtainen asia, sekä tottakai hieman kellostakin riippuen.
Tampere: keskustan liepeillä tms. vasteaika on n. ~12 minuuttia, kesäaikaan.
Mutta jos mennään Pirkanmaalla pienempiin kuntiin, joihin myös palvelua myydään. Niin esinm vartionti voi olla paikkakunnalla vain 06.00 - 00.00, elikkä yöllä puolestayöstä aamukuuteen paikalle tulon hoitaa piirivartiointi. Ja tälläisessä tapauksessa vasteaika voi olla vaikka 2.5 tuntia.

Myyjillä ei ole pohjapalkkaa, vaan oma vuokranmaksu on kiinni kaupoista. Joten luonnollisesti myyjät ovat päälle käyviä.

Ja tuo mitä joku muu sanoi, ettei hyvää tuotetta tarvitse tuputtaa. Niin Suomalaisille joutuu tuputtamaan kaikkea polkupyörästä, perseeseen. Vaikka olisi tarve ja halu, niin asiakkaat miettii vain "Eihän tuo edes koita myydä sitä meille, se vaan tuijottaa vaimon tissejä."

Toki monenlaisia löytyy verisureltakin.

-db
Ilmoita
No mitä veikkaat miltä tuntuu tuo tuputtaminen, kun kysyt niitä sopimusehtoja tai jotain muuta jää vielä epäselväksi, ja myyjä vaan lässyttää: "Kaikki kyllä selviä sitte myöhemmin, tehdään vaan nyt nämä kaupat! Nimeä alle vaan!" Tulee semmonen todella luotettava ja turvallinen olo. Ei kuule yhtää ala epäilyttämään.
Ilmoita
10 vuoden takuu laitteista, joita asiakas ei edes omista? Entäs 10 vuoden jälkeen? Miten "USKOT" asian olevan "Security ADVISORINA"? Ihminen todennäiköisesti asuu yli 10 vuotta elämästään jossain tönössä, joihin myös sopimuksenne seuraa asiakkaan halutessa myös muuttaa osoitteesta toiseen. ( näin ainakin mainostatte)

Onko 600 euroa siedettävä taso asennus- ja liittymismaksuissa? Kilpailijanne tarjoaa tätä kirjoittaessa avausmaksua 0 eurolla.

600 eurolla gsm-pohjainen laite tappiolla? Tämä laite on yhtä yksinkertainen kuin halpis-kännykkä. Tietenkin siinä on omat ominaisuutensa, ei tavallinen kännykkä voi toimia hälytyslaitteena, mutta tekniikka ei ole lähelläkään esim. halvinta älypuhelinta, jotka nekään eivät maksa 600 euroa. Teillä on varastot pullollaan isossa erässä ostettuja laitteita Kiinasta globaaliin levitykseen. Ja sinä väität että myydään tappiolla. Olisiko oikea sisäänostohinta 30 euroa? Se on aivan sama mitä emo-yhtiönne veloittaa Suomen-yhtiöltänne. Nämä laitteet eivät montaa euroa maksa.

Miten voidaan puhua laitteiden huollosta, jos asiakas ei niitä edes omista? Verisurehan vastaa siitä että heidän omistamat laitteet toimii. Ei niitä huolleta, muutakuin silloin kun ne menevät rikki. Ei niihin tehdä mitään määräaikaishuoltoja.

Viihdyttääkö oikeasti lukea kun teidän uhoaja-myyjät pätevät täällä? Varmaan todella hyvää mainosta Verisurelle.

Kilpailijanne kertovat kyllä sopimusehdot. Verisure ei niitä kerro edes kysyttäessä.

Myyjän pitäisi sitä ja tätä. Luulisi teidän tietävän tasan tarkkaan millaisia myyjänne ovat. Kai teilläkin on joku vastuu ja mielenkiinto mitä myyjänne suustaan päästävät ja mitä tekevät he tekevät 100% provikka-palkalla. Sitä saattaa lipsua aika ala-arvoisiin tekoihin, jos vuokra pitäisi maksaa, eikä meinaa kauppa käydä. Onko edes Suomen lain mukaan sallittua, että kaikki perustuu provikka-palkkaan? Onhan lehtimyyjilläkin lakisääteinen peruspalkka. Olkoon sitten 6 euroa / tunti, mutta työnantajan on maksettava minimi.

Miksi pilaatte hyvän konseptin yltiöpäisellä aggressiivisuudella ja epäilyttävällä markkinoillinna? Unohtakaa tämä Ameriikan-meininki. Olette kuin turvalaitteiden Suomi-Soffa.
Ilmoita
Verisuren myyjä kävi torstai-iltana sopimassa seuraavaksi tiistai-illaksi ajan turvakartoitukseen.

Laittelin myyjälle tekstiviestiä perjantaina aamulla koska halusin perua ajan. Operaattori kuittasi viestin perillemenon.

Koska en ollut saanut vastausta laittelin sunnuntaina illalla sähköpostia Verisuren asiakastukeen ja nimenomaan pyysin kuittausta ajan perumisesta.

Tiistaina aamulla laittelin viestiä uudelleen asiakastukeen ja pyysin jälleen kuittausta ajan perumisesta.

Toivottavasti ei myyjät turhaan olleet paikalla.
Ilmoita
Tuli tehtyä kaupat, mutta tulin katumapäälle kun lueskelin näitä kommentteja. Yritin perua kaupat asiakaspalvelun kautta, mutta sieltä käskettiin ottaa yhteyttä myyjään. No löytyihän se käyntikortti lopulta. Sitten tietenkin alkoi hirveä kysely että miksi haluan perua. Esitin muutamia kysymyksiä, joita ei "kartoituksessa" tullut mieleen. Siellä tuli nämä täälläkin mainitut: Ei poliisinkaan vasteaikaa voi tietää, laitteet ovat kuulemma toimineet moitteetta, sopimusehdot voidaan hommata jne. Hirveästi myyjä halusi tietää että mistä olen kuullut moista, mutta mitään hän ei pystynyt kiistämään tai takaamaan että homma toimii.

"Eli kaikki kyllä järjestyy, luota minuun, olen myyjä." Peruin kuitenkin.
Ilmoita
Eilen kävi tolainen verisuren tyyppi. Hyvin harhaanjohtavaa markkinointia. Antaa itsestään sellaisen kuvan että kyseessä olisi joku virkahenkilö. Keskustelu meni tähän malliin:

Myyjä -Päivää
Minä -Moi
Myyjä -Onko päättäjät paikalla?
Minä -Anteeksi?
Myyjä -Niin, että koska sopisi aika yleiseen turvallisuustarkastukseen?
Aikoja olisi torstaina ja keskiviikkona.
Minä (...mietin että mikä ihmeen turvallisuustarkastus)
-En nyt oikein tiedä koska aika sopisi mutta saisinko puhelinumeronne niin
soitan myöhemmin uudestaan.
(verisuren tyyppi antoi käynttikorttinsa ja vasta nyt tajusin että kyseessä
on hälytin kauppias)
-(hyimyilin takaisin ja sanoin) soitan tässä muutaman päivän sisällä.
Myyjä -Okei, hyvää illanjatkoa
Minä -Moro (pffff...taas näitä)
Ilmoita
Mitähän mahtavat kouluttaa siellä Verisure-akatemiassa? Meille tuli kartoitus-setä käymään. Kysyi luvan että saa käyttää etunimeäni puhuteltaessa. Tämän jälkeen kysyi: Mitä , turvallisuus merkitsee sinulle? Tehtiin sitten sinunkaupat. Etunimeäni toistettiin sitten koko rituaalin ajan. Kylläpä teki vaikutuksen. Tosin kauppoja ei tullut. Oli sen verran puuduttava teatteri-esitys. TV-shoppia livenä. Miettikää nyt oikeesti. Suomi ei ole mikään Amerikka.
1 VASTAUS:
Ensin luulin että on kyse jostain haastattelusta. Kun oli tyttö ja poika ovella (noin 30v olivat) No pianhan se selvis että poika olisi halunnut sisälle mökin tarkastamaan minun palohälyttimiäni ?

Sanoin että osaa ne itsekin tarkastaa.

Minusta aika röyhkeä tyyli kaupatta jotain, vähän kuin mustalaiset toimivat !
+Lisää kommentti
Hirveästi täällä verisuresta vaahdotaan, mutta osaako kukaan sanoa saako mistään parempaa turvallisuutta/palvelua? (enkä nyt tarkoita hintaa). Verisuressa kun hälytyksen sattuessa useimmiten saavat heti kuvayhteydellä selville mikä aiheutti hälyytyksen ja pystyvät lähettämään suoraan oikeaa apua paikalle esim poliisi tai palokunta (vartijan lisäksi).
Ja koska kuvat menevät hälytyskeskukseen jossa on jatkuva päivystys, apua siis saadaan paikalle päivästä tai kellonajasta riippumatta.
myös asennuksen ja huollot suorittaa niihin kouluttautunut ammattilainen.

ja myynti tavasta, harvapa sitä oikeasti miettii oman kotinsa suojaamista tai ainakaan tekee asialle mitään ennen kuin pahin on jo tapahtunut .
siinä mielessä on hyvä että ottavat asian esille. Ja jos asia ei jotakuta yhtään kiinnosta niin eihän sitä ovea ole pakko avata tai tapaamista sopia.
Ilmoita
Arvoisa nimimerkki "kysympähän vain",

Jos et Verisure-myyjänä ymmärrä tai halua ymmärtää mistä tässä ketjussa on kyse, kannattaa jättää kommentoimatta. Tässä esitetään Verisuren teknisiä ja myynnin epäkohtia. Aivan kuten mainitset, _useimmiten_ Verisure toimii. Mutta mitä sanot esim. siihen että vartijalla voi kestää 2,5 tuntia saapua paikalle? Nyt ei ole kyse siitä miten asiat ovat useimmiten, eli miten Verisurea myydään, vaan siitä että Verisurella ei ole mitään vastuuta, jos palvelu ei toimi. Laskutus kyllä toimii 100 %:sti.
3 VASTAUSTA:
Mitä sanot siihen, että Poliisilla jäi 100 000 keikkaa kokonaan hoitamatta viimevuonna?

100% laatuun ei ole kenelläkään varaa.
kohtuus kaikessa kirjoitti:
Mitä sanot siihen, että Poliisilla jäi 100 000 keikkaa kokonaan hoitamatta viimevuonna?

100% laatuun ei ole kenelläkään varaa.
Mitä sanot siihen ettet maksa poliisille kuukausimaksua?

Mitä sanot siihen että et saa mitään hyvitystä tai korvausta, vaikka verisure tai vartiointiliike sössisi asiat miten pahasti tahansa?
Joo.o..nuo myyntikikat ei mene läpi entiselle pölynimuri kauppiaalle :)) heh..
Sakko tulla esittelemään tätä tuotetta jne..
Ja ovelle ei parane yhdenkään eikä kahdenkaan myyjän tulla sepostamaan mitään sontaa...
parempi kiertää vaan ihan suosiolla ja kaukaa....
+Lisää kommentti
Huomaattehan että kun päästätte noita "kartoittajia" sisään niin samalla annatte ulkopuoliselle tiedon kotinne suojauksista ja mm. arvotavaroista. Ja kun ette uudestaan kartoittajia tapaa niin saattaapi olla tietonne jossain rekisterissä kuljeskelemassa.

Jos itse haluatte tutustua toisten kotien turvajärjestelmiin niin eiköhän sekin järjesty melko kivuttomasti: http://www.verisure.fi/securitasdirect/tyopaikat/teamverisure.4.464e47f5133a96d4b73800015356.html
1 VASTAUS:
Jopa on vainoharhaisia ihmisiä.

Taitaa loppua murtomiehen ura lyhyeen, jos ensin käy "kartoittamassa" omalla nimellään esiintyen. Olettaen toki nyt, että paikallispoliisi hyväksyy turvasuojaajaksi: http://www.poliisi.fi/poliisi/home.nsf/pages/4810EFC5954BD0E5C2256C44002FF946?opendocument

Eikai ne ihan ketä tahansa töihin ota?
+Lisää kommentti
Kokemusta huollosta. Ovitunnistin antoi "aiheettoman" hälytyksen yöllä. Hälytyskeskuksesta soitettiin välittömästi yöllä ja huolto oli paikalla jo seuraavana päivänä. Ovitunnistin vaihdettiin uuteen ilman kustannuksia ja vanha tunnistin toimitettiin tutkittavaksi miksi siitä tuli hälytys.

Palovaroittimet (puhuvat) asennettiin jo olemassa olevien palovaroittimien lisäksi. Ei siitä mitään haittaa ole jos niitä varoittimia on reilusti ja nämä Verisuren varoittimet puhuvat keskenään . Lämpövaroitin on lisävaruste ja se ilmoittaa jos esim lämpötila nousee nopeasti 60 asteeseen - esim levy on jäänyt päälle. Jos kotonasi syttyy esin tulipalo niin laitteisto tekee palohälytyksen ja Securitas lähettää paikalle palokunnan. Tottahan toki kaikki laitteet maksaa, mutta kokonaishinta ei tälle systeemille kuitenkaan ole tuhansissa vaan puhutaan keskimäärin 600 -700 € - ja sehän ei ole kuin muutama tankillinen bensaa.
Kaikki on niin suhteellista - itse olen tyytyväinen systeemiin - hälytykset päälle - ja menoksi.

Hälytyskeskuksesta on tullut aina välitön tarkastussoitto jos olen itse saanut hälytykset vahingossa päälle.

Kokemmukset Verisuresta ovat hyvät ja voin suositella lämpimästi.
14 VASTAUSTA:
"Tyytyväiseksi asiakkaaksi" olet kyllä tosi hyvin perillä laitteiston ominaisuuksista ja hinnoista....
12+5 kirjoitti:
"Tyytyväiseksi asiakkaaksi" olet kyllä tosi hyvin perillä laitteiston ominaisuuksista ja hinnoista....
ja miksipä hän ei olisi, onhan myös hän saanut laitteet, manuaalit. sekä laskun kotiinsa yms.
Edelleenkin olet yksi niistä joka ei ymmärrä mistä tässä on kyse. Mietippä mistä tuli maksettua 600 - 700 n. 360 € / vuodessa, silloin kun homma ei toimi.
MikaMikaMika kirjoitti:
Edelleenkin olet yksi niistä joka ei ymmärrä mistä tässä on kyse. Mietippä mistä tuli maksettua 600 - 700 n. 360 € / vuodessa, silloin kun homma ei toimi.
Mitenkäs Verisuren hälytin toimii silloin jos varkaalla on GSM-blockkeri? Niitä saa netistä parilla kympillä. Eipä ole laitteet yhteydessä Verisuren keskukseen.
ch1n kirjoitti:
Mitenkäs Verisuren hälytin toimii silloin jos varkaalla on GSM-blockkeri? Niitä saa netistä parilla kympillä. Eipä ole laitteet yhteydessä Verisuren keskukseen.
Internet-yhteyden kautta
MikaMikaMika kirjoitti:
Edelleenkin olet yksi niistä joka ei ymmärrä mistä tässä on kyse. Mietippä mistä tuli maksettua 600 - 700 n. 360 € / vuodessa, silloin kun homma ei toimi.
Maksuttomista huolloista? Ja homma taas toimii :)
B. Niskana kirjoitti:
Internet-yhteyden kautta
Hyvä B. Niskala. Oikein penaalin terväin kynä! Millähän luulet laitteiden olevan internet-yhteydessä, jos se GSM (3G)-blockkeri estää sen?!

Vaahtoat varmaan kettu-tyttö-forumilla ydinvoimaa vastaan perusteella: "Saahan sitä sähköä pistorasiastakin"
Keke2001 kirjoitti:
Hyvä B. Niskala. Oikein penaalin terväin kynä! Millähän luulet laitteiden olevan internet-yhteydessä, jos se GSM (3G)-blockkeri estää sen?!

Vaahtoat varmaan kettu-tyttö-forumilla ydinvoimaa vastaan perusteella: "Saahan sitä sähköä pistorasiastakin"
Oikeissa hälyttimissä on myös kunnon paikallishälytys joka toimii heti
vaikka kylän vartija olisi kahvilla.
Mitä mihin sitä vartijaa tarvitaan soitto omaan kännyyn.
Ei mene turhia maksuja ja vasteaika on oman asetuksesi mukainen.
Tekijää voi yrittää tunnistaa videokuvasta, mutta mitä
tai ketä vartija näkee enään 25-60min kuluttua tapahtumasta.
Keke2001 kirjoitti:
Hyvä B. Niskala. Oikein penaalin terväin kynä! Millähän luulet laitteiden olevan internet-yhteydessä, jos se GSM (3G)-blockkeri estää sen?!

Vaahtoat varmaan kettu-tyttö-forumilla ydinvoimaa vastaan perusteella: "Saahan sitä sähköä pistorasiastakin"
http://www.verisure.fi/verisure-technology/verisure-technology/alarms-with-iq/gateway.html

Se toimii GSM- tai internet yhteydellä tai molemmilla. Kaiken kommunikoinnin keskipisteenä toimiva Gateway-keskusyksikkö vastaa viestinnästä matkapuhelimeen ja hälytyskeskukseen.

Gateway kytketään laajakaistaan kaapelilla.
Siten varmistetaan mahdollisimman hyvä Internet-yhteys. Kaapeliyhteys on toiminnaltaan ylivoimaisesti tasaisempi ja varmempi kuin esimerkiksi langaton yhteys. Käytä tavallista Ethernet-kaapelia RJ45.

Kaksi viestintäyhteyttä lisää turvallisuutta.
Gatewaysta on saatavana kaksi eri versiota: Ethernet sekä Ethernet GSM. Keskusyksikön Ethernet ja GSM tarjoavat hälytykselle kaksi viestintäyhteyttä, joista toinen käyttää Internetiä (esim. ADSL) ja toinen GSM-verkkoa. Voit siten varmistua, että järjestelmä on jatkuvasti yhteydessä hälytyskeskukseen, vaikka Internet-yhteys ei toimisikaan tai joku olisi katkaissut verkkoyhteyden.

Järjestelmä testaa viestintäyhteyden toimivuuden joka seitsemäs minuutti vuorokauden ympäri.
Palokunta ei kyllä automaattisesti teikäläisen koti automaatille tule. Toi on niin huuhaata. Korjaan tämän myös muillekin jotka niin luulevat. Pelastuslaitos ajaa muutenkin turhia automaattikeikkoja aivan järkyttävästi. Nyt siihen on keksitty vielä lisärahoitusta pelastuslaitosten surkeaan taloustilanteeseen.

Eli on alettu laskuttamaan turhista automaattihälytyksistä, joihinka sinun laitteisto kuuluu. Eli alat joka kolmannen jälkeen saada 900€ laskun ja sen jälkeen jokainen laskutetaan erikseen a 900€. Palokunta ei juokse noilla keikoilla.
12+5 kirjoitti:
"Tyytyväiseksi asiakkaaksi" olet kyllä tosi hyvin perillä laitteiston ominaisuuksista ja hinnoista....
No kai nyt laitteiden käyttäjä eli asiakas on perilla ominaisuuksista ja hinnoista.

Minä ein oel vielä ko laitteita ostanut, mutta tunnen useammankin ja ovat kyllä olleet tyytyväisiä.
Vieläkö hyvät kokemukset...? Meillä murtohäly tulee ja vartia tulee käymää kohteessa taajama-alue, ni 25 min sillä menee hälystä kohteesee. V€&@):! Miettikää vähän mistä kannattaa maksaa! Toi on niin kusetusta koko pulju!
MikaMikaMika kirjoitti:
Edelleenkin olet yksi niistä joka ei ymmärrä mistä tässä on kyse. Mietippä mistä tuli maksettua 600 - 700 n. 360 € / vuodessa, silloin kun homma ei toimi.
Mitka ihmeen hinnat teilla on ,mulle tyrkytettiin ensin nuita romppeita tonnilla,sitten kun ilmoitin etta Ihan vitun kallis niin hinta putos 800egeen.sitten ehdoteltiin etta googleta ja kato,googletin Sen kaverin pihalle.
Keke2001 kirjoitti:
Hyvä B. Niskala. Oikein penaalin terväin kynä! Millähän luulet laitteiden olevan internet-yhteydessä, jos se GSM (3G)-blockkeri estää sen?!

Vaahtoat varmaan kettu-tyttö-forumilla ydinvoimaa vastaan perusteella: "Saahan sitä sähköä pistorasiastakin"
katkaseeko se blokkeri puhelinpiuhat
+Lisää kommentti
Meilläkin käytiin eilen "kartoittamassa", vaikka ennen kun laskin sisälle sanoin, että ei kiitos ja " nyt en osta mitään, eli jääpi kaupat tekemättä" , mutta väkisin haluttiin tunkea sisälle testaamaan sumulla palohälyttimet yms pitämään pitkää luentoa. ovella sanottiin ettei kartoitus sido mihinkään ja että, "ei tässä olla myymässä mitään" . kuitenkin varmaan kymmenen kertaa piti sanoa EI ennen kuin alkoi ukko uskoa , mutta samalla se täytteli saatan a sopimuspaperia vaikka en ole tilaamassa mitään. haluan ainakin aikaa harkintaan enkä tee päätöksiä siltä istumalta koskaan isoissa investoinneissa. tässä tapauksessa varsinkin kun laitteistosta saat 595€ hintaan omaksesi lähinnä ovikoskettimet. palvelu itsessään on varmasti hyvä ja monelle tarpeellinen, mutta myyntitapa on ärsyttävä ja epätoivoinen. laitteet voi varmasti tilata netistäkin jonka teenkin ennemmin ku maksan jollekin "yrittäjälle"

kovarekry pojilla päällä

http://www.mol.fi/paikat/Search.do?lang=fi&searchExecute=true&municipalities=&province=---&country=---&freshness=1&duration=11&type=21&rentalLabour=---&searchphrase=verisure#resultList
Ilmoita
simo silmula, luulitko että olit saamassa 595 eurolla jotain omaksi? Et todellakaan! Se on vain avausmaksu. Jos lopetat sopparin, laitteet viedään pois.

Ulkoa opetetut myyntipuheet ja 100 prosenttinen provikka-palkka. Ei ole mahiksia muutakuin ala-arvoiseen myyntitapoihin. Ei myöskään näytä olevan mitään rajoituksia kuinka monta myyjää palkkaavat millekin alueelle. Koita siinä sitten käyttäytyä asiallisesti ja samalla kilpailla kollegoidesi kanssa provikka-palkalla, kun työnantaja ei takaa minkäänlaista toimeentuloa.

Vinkki kaikille Verisure-myyjille: Lopettakaa ihmisten häirintä ja kiusaaminen, ette usko edes itse omiin myyntipuheisiinne. Menkää oikeisiin töihin.

Sen sijaan että ponnistelette joka kuukausi rahaa vuokran maksuun, käyttäkää sekin aika opiskeluun, omaan firmaan tai oikean työn etsimiseen. Verisure vetää todella isot rahat teidän selkänahasta.
Ilmoita
Tuossahan on murtovarkaille oiva keino murtokohteiden valintaa helpottamaan. Esittäydytään vaan turvapalvelun myyjänä ja tullaan tekemään "turvakartoitus". Samalla näkee mitä (ja missä) viemisen arvoista asunnossa on ja mistä kannatta kulkea ulos ja sisään yms.
Ilmoita
En vielä osaa sanoa palvelusta mitään, mutta sopimuksen olen kirjoittanut ja asennus sovittu. Kieltämättä verisuren myynti on todella kankeeta, alkuun en tajunnut mihin tullaan varaamaan aikaa ja esitys oli hyvinkin opittua ja kliseisiä toteamuksia. Yritin siinä tämän esitelmän läpi nähdä mitä tarjotaan. Toisaalta mitä tästä ketjusta luin niin meillä käynyt myyjä ei kyllä ollut pahimmasta päästä.
Hinta on kallis, ja kuten todettu on aika arsesta että sillä 600 ei saa kuin muutamat osat omaksi. Ja sen päälle maksat kk-maksua yhteensä noin 400e vuodessa.
Mutta alunperin kieltäydyin tarjouksesta, tutkin vaihtoehtoja, mietin suuntaan ja toiseen, kyselin mielipiteitä jne ja lopulta tulin siihen lopputulokseen että soitin myyjälle että otan sen järjestelmän. Ja ei, en todellakaan ole verisuren myyjä mainostamassa täällä järjestelmää niinku ihan varmasti joku alkaa väittämään. Voihan se olla että käännän mielipiteeni siihen että mitäköhän v**ua sitä tuli ostettua mutta toistaseksi olen ihan positiivisen mielin.
Paras osa järjestelmässä on kyllä palohälytys kameralla. Vanhassa omakotitalossa kun on käynyt mielessä että kun noi vanhat sähköjohdot päättää sitten yks päivä vetää ittesä oikkariin kun ei itse ole kotona niin ei varmana paljoa ole talosta jäljellä siinä vaiheessa kun seuraavan kerran paikalle saapuu.
Ja osittain mä oon valmis maksamaan tosta järjestelmästä sen takia että mulla ei ole koiraa vahtimassa, eikä miestä suojelemassa niin jos jollain saan turvallisemman olon niin eiköhän se kannata.
Ilmoita
Lisätäkseni eiliseen viestiini: laskin että jos tilaisin verisurelta erikseen nyt paketissa omaksi saamani tuotteet tulisi yhteishintaa 725e. Jos ottaisi tuon "tee se itse" paketin hintaan 399 ja lisäisi laitteet jotka premium pakettiin kuuluu niin yhteishinnaksi tulisi 709e.
Home box (tee itse paketti) sisältää tuon keskusyksikön, joka nyt ei omaksi tule ja on välttämätön toiminnan kannalta. Mutta näköjään tuo home box keskusyksikkö vaatii kiinteän internet yhteyden jota minulla ei ole. Eli ilmeisesti eri malleja löytyy noista keskusyksiköistä.
Premium paketti on siis 595 hintaan ja omaksi saatavilla tuotteilla hieman halvempi kuin jos rakentaisi paketin itse. Lisäksi tietty kk-maksu, mutta sen mukana tulee kaksi kameraa ja 24/7 vartiointipalvelu. Hälytyksestä lähtee kuvasarja keskukseen ja kuvien perusteella päätetään jatko toimenpiteet.

Kiinnostaisi kuulla muiden sopimuksen tehneiden mielipiteitä onko tuntunut kannattavalta ratkaisulta? Minulla kaiken järjen mukaan on edelleen oikeus purkaa sopimus koska olen juuri sen tehnyt. Tosin sopimusehdoista, joista tässä ketjussa aikaisemmin puhuttiinkin ei minulla ole havaintoa. Meinaan näitä pyytää, vaikka nimeni olen jo laittanut niin kyllä se olisi kiva lukea ihan faktaa että mihin olen sitoutunut.
2 VASTAUSTA:
EIIIIIIIIIIIII...huono myyntipuhe ei mene läpi allekirjoitin nimimerkillä kirjotteleva myyjä tai myyjätär..höpöhöpö.
Selitäpä vielä lisää hinnasta ja laitteistosta niin menee vielä heikommin läpi myyntipuhees..hahahahha
LOPETA nyt hyvissä ajoin osa voi jopa olla niin typeriä että uskovat vielä jauhantas
Vittu sä oot säälittävä
+Lisää kommentti
Verisuressa parasta on se, että osa laitteista on vuokralla vain ja kymmenen vuoden toimivuus on taattu. AIka paljon on tässä alussa nyt joutunut huoltomies käymään osia vaihtamassa ja korjaamassa. Katsoin sopimusehtoja ja nuo vaihdetut laitteet ovat omistuslaitteita ja kahden vuoden takuun piirissä. Onko kenellekään vaihdettu omistuslaitetta kahden vuoden takuuajan ummettua? Paljonko tuli maksamaan?
2 VASTAUSTA:
Kahden vuoden jälkeen omistuslaitteiden huoltamisen maksaa omistaja.
Kuulin muuan pientalollisen kiroavan, kun Soneralla oli 2000- luvun alussa Elisa Vahtia muistuttava palvelu, jossa laitteet piti vaan ostaa omaksi ja vuoden päästä sitten ilmoitettiin "palvelu lopetetaan kannattamattomana" eikä omista laitteista hyvitetä mitään, tietenkään.

Kymmenen vuoden toimivuus on pitkään luvattu elektroniikalle.
+Lisää kommentti
Onpa katkeraa tekstiä. Teoriassa. Eikä edes pidä paikkaansa:

- Kyllä, määrällisesti murtoja tehdään eniten kerrostaloihin (koska niitä on eniten!), mutta TODENNÄKÖISESTI alttein talotyyppi on pientalo (omakoti- ja varsinkin rivitalo). Sinne myydään, missä tarvii ja ostetaan.
- Laitteiden toimivuudestako ei takuita? Millaiset takuut sitten nuo linkittämäsi tee-se-itse rimpulat antavat?!
- Verisure takuu: asennus- ja palvelusopimuksen kohta §6: "Huoltotoimenpiteet aloitetaan viimeistään viidentenä arkipäivänä -- huollontarpeesta". Mielestäni tuo vastaa kyllä kohtuullisen selvää määritelmää, miten homma toimiii.
- Eikö vartioinnin resursseja ja laatua valvo kukaan? Tutustu turvallisuusalan valvontayksikköön: http://www.poliisi.fi/poliisi/hallitus/home.nsf/pages/46A052CC46062699C22576CB00314F70?opendocument

- Miksei kaikki kilkkeet siirry omistukseen? Hankintahinta vartiointiliikelaatuisilla kameroilla nousisi tonnilla. Nyt myyvät premiumia 595€ ASENNETTUNA. (Esim. SecuritasShopin pelkät 2 Colibri - kameraa maksaa 1139€ itsepalveluna.)
- Väite, ettei omistuslaitteilla ei tee mitään sopimuksen päätyttyä, on outo. Palovaroittimet toimivat sarjaankytkettyinä vaikka sopimuksen irtisanoisi, ja halutessasi itse valvoa omistuskilkkeitä Verisuren nettikaupasta saa tee-se-itse keskuslaitetteen sisältävän boksin, johon romppeet voi laittaa.
- On kyllä totta, että palvelulla ei tee paljoa, jos palvelun irtisanoo (Tä-Dää!) Verisuressa EI ole kysymys laitemyynnistä, vaan PALVELUSTA.
- Kuka hullu edes ostaa laitteet irtisanoakseen ne viikon päästä? Eikä se, että kaikki tulisivat omiksi (=isompi aloitusmaksu) ainakaan edesauttaisi tilanteessa, jossa palveluun on tyytymätön.
- Miksi ylipäätään ostaa laitteet ilman palvelua? http://www.hs.fi/paakirjoitus/artikkeli/Hälytin ei pelasta/1135251866402

Lopuksi todettakoon, että Suomessa on kuluttajansuoja. Tavaran kaupasta ei vaan parin vuoden päästä voi valittaa edes sinnekkään, mutta palvelusta saa aina tingattua etua jollei ole tyytyväinen. Taitaa olla joillekin vaan vieras ja pelottava ajatus ostaa palvelua...
...Tietenkin jos vaimonsa siveyttä haluaa vahtia, niin sitten ei ole oikea ratkaisu tuo Verisure vaan kannattaa ostaa jotain IHKAOMAA. Minä pidän siitä, että kameran kuvaan OIKEASTA hädästä reagoidaan silloinkin, kun en ole kännykän äärellä. Käytännössä.
2 VASTAUSTA:
Turvasuojaaja,

Olet Verisuren ihminen, ja tunnepalostasi ja palstan "scheisse" kommenteista huolimatta, annan pari kommenttia:

Merkittävä osa anti-Verisure (eli verisurea haukkuvista kommenteista) kommentoinnista on OIKEASTI "sh*t". Sinun argumenttisi tarkistin nopeasti, ja olet oikessa kaikessa mitä sanoit. Eli Verisure saa paljon myös turhaa moitetta.

Silti kannattaa vastata potentiaalisille asiakkaille oikein ja kunnolla, eikä sortua samaan loanheittoon.

Lue ketjussa oleva kommenttini, ja jos siihen on asiallista palautetta, niin voimme käsitellä sen joko täällä tai 1-to-1.

Myyntinne toimi hyvin, vaan aihe on vaativa. Luvallani saat soittaa/e-mailata henkilökohtaisesti, jos haluat oikeasti keskustella asiasta positiivisesti. Länsi-Uudenmaan myyntitiimistä varmaan aika helposti löytyy antamaani kuvaukseen sopiva "prospekti".

Pakko vaan kommentoida tuohon "kuluttajansuojaan". On siitä laki, mutta pelottavan moni yritys haistattelee sille, tietäen sen antamien sanktioiden rajallisuuden. (esim. tietoliikenneliittymästä maksettava maksimikorvaus haitasta jne.) Tosin on aina lakipykäliä, jotka ajavat jopa kuluttasuojan ohi, mutta niihin pitäisi palkata lakimies ajamaan asiaa, jos et itse jo ole sellainen.

Nyt kun asia alkoi kiinnostamaan, niin "kampasin" pikaisesti nettisivut läpi. enkä löytänyt "päättäjiä" tai muuta tietoa helposti. Oletan siis, että Verisure on osa Securitas Direct konsernia, toimitusjohtajana Maria Tevajärvi. Jos olen väärässä, saa oikaista.

Palvelun ostaminen, sekä myyminen on taitolaji! Siksi niin moni yritys epäonnistuu kun siirtyy perinteisestä tuoteliiketoiminnasta palveluliiketoimintaan! Anna minulle Excel ja myyntitavoitteenne, niin teen päivässä 10 eri mallia etuineen ja haittoineen. Nykyinen malli ei ole riittävä, anteeksi rehellinen mielipiteeni.
Jarzan kirjoitti:
Turvasuojaaja,

Olet Verisuren ihminen, ja tunnepalostasi ja palstan "scheisse" kommenteista huolimatta, annan pari kommenttia:

Merkittävä osa anti-Verisure (eli verisurea haukkuvista kommenteista) kommentoinnista on OIKEASTI "sh*t". Sinun argumenttisi tarkistin nopeasti, ja olet oikessa kaikessa mitä sanoit. Eli Verisure saa paljon myös turhaa moitetta.

Silti kannattaa vastata potentiaalisille asiakkaille oikein ja kunnolla, eikä sortua samaan loanheittoon.

Lue ketjussa oleva kommenttini, ja jos siihen on asiallista palautetta, niin voimme käsitellä sen joko täällä tai 1-to-1.

Myyntinne toimi hyvin, vaan aihe on vaativa. Luvallani saat soittaa/e-mailata henkilökohtaisesti, jos haluat oikeasti keskustella asiasta positiivisesti. Länsi-Uudenmaan myyntitiimistä varmaan aika helposti löytyy antamaani kuvaukseen sopiva "prospekti".

Pakko vaan kommentoida tuohon "kuluttajansuojaan". On siitä laki, mutta pelottavan moni yritys haistattelee sille, tietäen sen antamien sanktioiden rajallisuuden. (esim. tietoliikenneliittymästä maksettava maksimikorvaus haitasta jne.) Tosin on aina lakipykäliä, jotka ajavat jopa kuluttasuojan ohi, mutta niihin pitäisi palkata lakimies ajamaan asiaa, jos et itse jo ole sellainen.

Nyt kun asia alkoi kiinnostamaan, niin "kampasin" pikaisesti nettisivut läpi. enkä löytänyt "päättäjiä" tai muuta tietoa helposti. Oletan siis, että Verisure on osa Securitas Direct konsernia, toimitusjohtajana Maria Tevajärvi. Jos olen väärässä, saa oikaista.

Palvelun ostaminen, sekä myyminen on taitolaji! Siksi niin moni yritys epäonnistuu kun siirtyy perinteisestä tuoteliiketoiminnasta palveluliiketoimintaan! Anna minulle Excel ja myyntitavoitteenne, niin teen päivässä 10 eri mallia etuineen ja haittoineen. Nykyinen malli ei ole riittävä, anteeksi rehellinen mielipiteeni.
Hei Jarzan,

Kyllä, olen "Verisuren ihminen". Tai oikeastaan franchisepartner, joka on suojannut Suomalaisia koteja ja perheitä puoli vuosikymmentä :)

Kaksi taloa on palanut, ja toistakymmentä tiedossani johon on murtauduttu tms. minun tai kollegani käyntini jälkeen, kun turva-asiat on jääneet "ikuiseen mietintään". Tarttuu vissiin siitä sitten vähän tunteen paloa, kun kattoo miten täällä neuvotaan ihmisiä jättämään kotinsa suojaamatta, kun jokin sopimusehtojen kohta §.xx ei aukene tajuntaan tai suoramyyjän ammatti tuntuu halveksittavalta. Suuri osa täällä meuhkaamisesta kohdistuu epäolennaisuuksiin joita en ole työurallani vielä tavannut, myyntitapaan, tai Insinööreihin, jotka elää vielä 'Nokia - aikaa' ja ajattelee pelkän laitteen lukuisten teknisten ominaisuuksien tekevän siitä hyödyllisen.

Now connectivity is the issue, ja palvelu ratkaisee. Tosiasia on, että Verisure on tällä hetkellä Suomessa ainoa vartijakäynteihin yhdistetty pienrikosilmoitinkonsepti, joka verifioi murto- ja palohälytyksen syyn kuvasta. Ei ole 100%varma, eikä täydellinen, ainoastaan pisimmällä tällä hetkellä.

Eli alle neljän vuoden asiakkuudet tuottavat kaikki persnettoa (ja sitäkin pidemmät jos vääriä hälytyksiä tai takuuhuoltoja tulee yhdelle useita.) Vähän kuin vakuutusyhtiöissä. Tuolta voisi tutustua viralliseen tietoon: http://www.securitas-direct.com/business-model--market/financial-model.html

Edelläesitetyn perusteella uskon, että jokaisella perustellun reklamaation esittävällä asiakkaalla tai muutto tms. tilanteessa on erittäin hyvät lähtökohdat neuvotella heidän kanssaa ilman työläitä kuluttajansuojalakioikeudenkäyntejä. "This is why it is absolutely crucial for us to attract long-term customers."

Sopimusehtoja tarvitaan siksi, että asiakkaat fuulaa toisinkinpäin. Harva sanoo vakuutusyhtiölleen jättäneensä ovet lukitsematta ja hälyt pois päältä. Eikun "ei niistä jäänyt jälkiä ja tää teiän laite ei hälyttänyt". No eipä tietenkään, kun login mukaan ei ollut päälläkään. Näitä keikkoja oon ollut kahdesti todistamassa, ainakin toisessa asiakas kuvitteli ite koko varkaan: "joku käy sotkemassa kämppääni salaa..."

Niin niitä yhteystietoja löydät vaikka Inoasta tai Fonectasta:
http://www.finder.fi/Vartioimispalveluja/Securitas Direct Oy/HELSINKI/paattajat/193694
Harvapa soittaa mihkään hallitukseen, jos alueellasi toimii paikallisedustaja, jos ei junnumyyjän pärstä miellytä, soita suoraa sille: http://www.verisure.fi/verisure-technology/asiakas--yhteystiedot/etsi-paikallinen-halytinasiantuntija.html

Siinä tietenkin ois perusteellisemman keskustelun paikka, miksi tarvitaan murto- tai palosuojaa. Jos keksit konstin, jolla voidaan nauttia globalisaation hyödyistä ilman sen varjopuolia (=järjestäytynyttä rikollisuutta), alkoholista ilman sen haittoja (=häiriökäyttäytymistä) ja estää paloja syttymästä, soita kansanedustajallesi ja kerro!

Tätä odotellessa minä suojaan perheitä koti kerrallaan. Ja hassua kyllä, ostavat asiakkaani tuppaavat tervehtimään lähikaupassa - vielä laskun maksettuaankin :)
+Lisää kommentti
Tuolla tee-se-itse paketilla ei tee mitään ellei ole kiinteää internet yhteyttä kotona. GSM toimista keskusyksikköä käytetään vain palvelupaketeissa ja gsm home box paketin voi ostaa jos itsellään on jo vartiointipalvelu käytössä. Jos lopettaa vartiointi palvelun, muuttuu gsm yksikkö perusyksiköksi, joka toimii vain kiinteällä internet yhteydellä.
Eli käytännössä lopettaessaan palvelun jäljelle jää kaksi sarjaan kytkettyä palovaroitinta, jotka eivät kuitenkaan lähetä viestiä mihinkään.
Ottaessaan premium tai classic tason palvelun, ei sitä saa vaihtaa kahteen vuoteen. Tämä selvisi asennuksen jälkeen kun omien sivujen kautta sai sopimusehdot luettavaksi.
Oma valvontaiseen järjestelmään ei saa edes satunnaisesti liitettyä vartiointi palveluja (mikä on outoa koska on muiden valmistajien hälytysjärjestelmiä jotka ovat securitas yhteensopivia, valvonnan voi tilata tarpeen mukaan). Vartiointi palvelu järjestelmästä ei voi pitää vartioimattomia jaksoja. Aika pitkälti päätettävä suoraan minkä laisen järjestelmän tarvitsee parin vuoden tähtäimellä koska myöhemmin muuttaminen tarpeen mukaan ei onnistu.
Sopimuksesta sanottiin että voidaan irtisanoa koska vaan, mutta tarkempien faktojen ilmaantuessa tuli olo että tässä ollaan aika 100% kytketty yhteen tiettyyn palveluun eikä edes rahalla voi muuttaa järjestelmää oma valvontaiseksi. Kuluttajansuojan mukainen peruutuspyyntö postitettu.
Ilmoita
On todella epäilyttävää kaupankäyntiä yrittää saada tuote myydyksi heti, tässä ja nyt ilman minkäänlaista harkinta-aikaa.
Meillä se ei onnistunut ja tähän palstaan tutustuttuani ei tule onnistumaan jatkossakaan.
Kävi kuten jollekin muullekin, kun jäin "harkitsemaan" niin hinta putosi välittömästi pari sataa euroa. Tosin ei se mitään muuta muuttanut kuin sen, että kaupat jäävät mitä todennäköisimmin tekemättä jatkossakin.
1 VASTAUS:
Periaatteessa myyjä on tehnyt huonoa työtä, jos asiakas miettii kaupan tekoa, eikä kodin ja perheen suojaamista, niinkuin sinulle tässä kävi.
+Lisää kommentti
Huonoa työtä myyjän kannalta - voihan asiakas hoitaa "kodin ja perheen suojaamisen" muullakin tavoin
Ilmoita
oottekko ikinä miettiny paljoko elektroniikan arvo laskee parissa vuodessa oli laite melkein mikä tahansa?
Ilmoita
Hei,
onko kukaan Verisure-palvelun hankkineista kääntänyt sopimuspaperia?
Takapuolella on nimittäin SOPIMUSEHDOT.

Ja sopimuspaperit täytetään aina jokaisen kanssa, joka haluaa laitteet ja palvelut käyttöönsä.
2 VASTAUSTA:
Dear Asentaja,

No mitäs sanot siihen että kun sopimusehtoja kysytään, niin "kartoittaja", joka vesi kielellä odottaa että saisi nimen paperiin, ei kerkeä käymään sopimusehtoja läpi. Sanoo vain että ne saa sitten myöhemmin?!

Sopimuspaperit kyllä täytetään. Sehän on itsestään selvää. Niillä asiakas sitoutuu maksamaan. Mutta mistä? Se jääkin sitten epäselväksi "kartoituksessa".
"kartoitettu" kirjoitti:
Dear Asentaja,

No mitäs sanot siihen että kun sopimusehtoja kysytään, niin "kartoittaja", joka vesi kielellä odottaa että saisi nimen paperiin, ei kerkeä käymään sopimusehtoja läpi. Sanoo vain että ne saa sitten myöhemmin?!

Sopimuspaperit kyllä täytetään. Sehän on itsestään selvää. Niillä asiakas sitoutuu maksamaan. Mutta mistä? Se jääkin sitten epäselväksi "kartoituksessa".
Nimenomaan: Kun sanoin myyjälle että tätä pitää miettiä, hän laittoi uuden vaihteen silmään. Alkoi jankkaamaan ettei kannata odotella tai miettiä. Kyse on kuulemma perheen ja kodin turvallisuudesta.

Itseäni häiritsi päälle käyvä asenne. Oisko kuitenkin kyse meikän rahoista.
+Lisää kommentti
Varo "turvakartoitusta"
Ovelle tuli kaksi nuortamiestä jotka halusivat tehdä turvakartoituksen, tarkastaa palohälyttimen ja muutenkin kodin turvallisuuden. Päästin sisälle, luvattu turvatarakastus kesti kymmenen sekunttia (suihkautti spraypullosta savua palohälyttimeen) sen jälkeen todettiin ettei näy olevan murtohälytysjärjestelmää. Ensin kerrottiin kuinka paljon asuntomurtoja tapahtuu ja siiten alettiin myyntipuheet. Hälytysjärjestelmän esittely ja myynti kesti kaksi tuntia. Eli tarkoitus oli tulla myymään hälytysjärjestelmää turvakartoitus oli vaan valhe jolla päästiin sisälle. Tunkeutuivat kotiini muunneltua totuutta hyväksi käyttäen! Poikien käytöksessä ei ollut moitteen sijaa, mutta en ostanut. Minulle kotini turvallisuus on senverta herkkä asia että en osta turvajärjestelmää liikkeeltä joka valheella tunketuu kotiini. Onkohan tälläisellä firmalla muutenkaan puhtaita jauhoja pussissa, mulle ainakin tuli sellainen olo että seuraavaksi varmaan järjestetään murto jos en järjestelmää osta (näinhän kuulemma joissakin maissa toimitaan).
Kehottaisin miettimään haluatteko tukea tälläistä agressiivista myyntitapaa joka pian johtaa siiihen että pian Suomessakin mafia kiertää ovelta ovelle vaatimassa suojelurahaa asiaa mitenkään kaunistelematta.
2 VASTAUSTA:
Itsellä kävi sama juttu, koittivat väkisin tyrykttää securitas directiä. Ei allekirjoitettu, vaan katsottiin myöhemmin netistä että periaatteessa samat laitteet saa kotiin ilman kk-maksua ja halvemmalla, jos asentaa itse. Tästä kysyttiin suoraan myyjältäkin, mutta hän ei suostunut kertomaan mistään muusta vaihtoehdosta kuin siitä "lippulaivastaan", ja väitti lopuksi ettei heillä ole muita järjestelmiä! Jos oltais tarjottu tuota home box-järjestelmää niin oltais otettu se saman tien. Nyt tilattiin ntistä eikä tullu kellekkään mitän provikkaa. Hienosti hoidettu myyntikeikka.

Jossakin vaiheessa tulee muuten varmaan se vaihe, kun kaikilla joilla on jotain pöllittävää kotona, on jonkunlainen turvajärjestelmä. Sitten murtovarkaat todennäköisesti oppivat kiertämään ne, jolloin turvajärjestelmistä tulee turhia. Tähän ei välttämättä mene edes kymmentä vuotta...
Päästit sisään kuitenkin ?? Ihan taustoja tai henkilöllisyyttä tarkistamatta? Olisit edes kännykällä kuvan napannut herroista tai rouvista ja katsonut mitä sitten tapahtuu..:)
Sitten ehkä päästänyt sisälle.
Muutenkin kaikkien joille tunkee näitä kaupustelijoita ovelle kannattaa se kuva napata heti tyypistä....saa nähdä miten naaman ilme muuttuu.
+Lisää kommentti
Pelkkiä hyviä kokemuksia securitaksesta. Hälytyksestä 5-15 min ja vartija on kohteessa. En ihan ymmärtänyt logiikkaa, jonka mukaan pitkän matkan aikana ei vartiointia tarvitsisi!! Silloinhan sitä juuri tarvitsee...lisäksi tuo järjestelmä alentaa koti-ja palovakuutuksen hintaa huomattavasti, sen sijaan clas ohlsonin omaan kännykkään hälyyttävät eivät sitä tee.
2 VASTAUSTA:
Onko monestikin käyneet vartijat teillä kotona, kun tuollaista vaihteluväliä vasteajalle tarjoat? Ja paljonko on "huomattava" alennus kotivakuutuksesta? Itselläni olisi vaikuttanut luokkaa 10€/vuosi
ontako hälytystä vuodessa teillä on ollut? 5-15 min on hyvä arvo. Gaussin käyrälläkin. Jos hälytyksiä on ollut enemmäm kuin kolme (3), niin joko teillä on runsaasti virhehälytyksiä tai olette "kansallismuseon" tasoinen kohde rikollisille? Vai onko kyseessä ollut esim. keittiön savuaminen kun ruoka palaa pohjaan? Eh?
+Lisää kommentti
Ko. kaupparatsu pölähti myös oman oven taakse. Emäntä oli ovea avaamassa ja ennen kuin ehdin kunnolla itse paikalle, oli "turvakartoituksen" ajankohta jo sovittu... No, hieman googlettamalla sitten tiesin mitä tuleman pitää, joten olin hieman valmistautunut ko. "tarkastukseen". Homma meni saman kaavan mukaan, kuin mitä täälläkin on mainittu, eli suoraan koulutuksen oppikirjan mukaan. Ensin suihkittiin savua palovaroittimiin, sen jälkeen levitettiin koko tuoterepertuaari pöydälle ja alettiin myymään. Käytettiin etunimiä, sinuteltiin, peloteltiin tilastoilla murroista ja tulipaloista jonka jälkeen nenän eteen lyötiin esitäytetty sopimuspaperi ja kehotettiin "hoitamaan asiat kuntoon". Myyjä puhui ohi suunsa, kun useaan kertaan kysyin samaa asiaa. 600€ ja kaikki romppeet olisivat muka asiakkaan omia, vaikka irtisanoisikin sopimuksen. Sopimusehtoja pyytäessäni sainkin sellaisen luettavakseni, mutta kommentein "ne on ihan perusehdot. En ole niitä edes itse lukenut" ja taas sopimusta tuputettiin allekirjoitettavaksi. Aika omituista että myyjä kehtaa tunnustaa, että ei tiedä sopimusehtojen sisältöä, jossa muuten mainitaan, että keskusyksikkö ja SIM-kortti ei ole asiakkaan omaisuutta, vaan Securitas Direct luovuttaa niihin vain käyttöoikeuden ja sopimuksen irtisanottua nämä laitteet tullaan hakemaan pois. Sanoin että päätöstä emme tule tänään tekemään, jolloin hinta tippui 160€, jos otamme heti. Toistin, että mitään en allekirjoita ennen kuin olen perehtynyt sopimusehtoihin, jolloin myyjä sanoi, että "lue ihan rauhassa". Joopa joo, varmasti luen ihan rauhassa kun myyjä hengittää niskaan samalla. Sitten myyjä sanoi poistuvansa ulos hetkeksi "soittamaan pari puhelua" joten voisimme emännän kanssa tuumata asiaa kahdestaan. Sielä se sitten seisoi ulkona kännykkä korvalla, tuskin soitti minnekkään. Ilmoitin, että palaan asiaan myöhemmin, jolloin myyjä sanoi itse soittavansa seuraavana päivänä. Voisi kuulemma vielä tarjota sitä alennusta ennen kuin työpäivä alkaa, eli kirjata kaupat ns. edelliselle päivälle. Sanoin että tällaiseen menettelyyn en suostu, kun siinähän menee jo yksi päivä sitten hukkaan siitä 14vrk peruuttamisajasta. Pyysin myyjää poistumaan, kun aikaa oli jo mennyt 45min luvatun puolentunnin sijasta. Puhelua odotellessa.
4 VASTAUSTA:
Et apina tajunnu kotia ja perhettäs suojata. Aijai.
SoikkeliHöylä kirjoitti:
Et apina tajunnu kotia ja perhettäs suojata. Aijai.
Toisin kuin tämän palvelun myyjä voisi haluta, "kodin ja perheen suojaamiseksi" on olemassa paljon muitakin tapoja
Koti ja perhe kirjoitti:
Toisin kuin tämän palvelun myyjä voisi haluta, "kodin ja perheen suojaamiseksi" on olemassa paljon muitakin tapoja
On varmasti, mutta laadusta pitää tinkiä
Koti ja perhe kirjoitti:
Toisin kuin tämän palvelun myyjä voisi haluta, "kodin ja perheen suojaamiseksi" on olemassa paljon muitakin tapoja
Kerro toki lisää!
+Lisää kommentti
Kiitos noitteen kaupparatsujen itse hankin perheeni suojaksi tämän järjestelmän 2006 ja olen edelleen tyytyväinen investointiimme. :) Mitä tulee tuohon laitteiden omistamiseen, pidin aikaisemmin mallista, jossa Securitas Direct omisti kaikki laitteet. Etuna ainakin meillä oli se, että saimme vuosi sitten päivitettyä uuden Verisure laitteiston erittäin kohtuuhintaan, olikohan 360 euroa tai jotain. Uusi järjestelmä on ohjattavissa kännykällä eli kaukari kulkee koko ajan mukana... nam! :)
Ilmoita
verisure tapaaminen takana, seuraavaksi murtomiehet? onko murtomiehet oy:sta mitään faktaa, verisuresta tässä ketjussa on saanut paljon mielipidettä ...
1 VASTAUS:
Itsellä on jo 6 vuotta sitten asennettu DSC hälytin järjestelmä, jota täydensin muutamilla lisävarusteilla. Hälytys kännyyn. Laite on pomminvarma ja ainoa jonka olen uusinut on akku. Eipä tuo halpa ollut, päälle toista tonnia asennettuna, mutta tyytyväisyys on taattu. Ja murtomiehet tarjoaa huomattavasti halvempaa huoltopalvelua kuon verisure/Securitas... vaikka itselläni ei tuota huoltopalvelua olekaan, tulee vuosittain tarjous liittyä sen piiriin
+Lisää kommentti
No nyt on omakohtainen kokemus:

En ollut paikalla. kun lupa käyntiin pyydettiin, vaimo soitti ja kysyi sopiiko. ja asia toki sen verran tärkeä, että lupasin 30-60 min aikaa asialle.

Savusumutin oli selvästi valmisteltu. meillä onneksi jo etähälyttävät rinnakkainkytketyt CO2 ja leimahdusvaroittavat hälyttimet, ja "savusumua" ei käytetty, koska siitä olisi lähtenyt jo hälytys.

Myyjä oli erittäin asiallinen, ei puskenut päälle. Juttelin myös hänen esimiehensä kanssa puhelimitse kysymyksistä, joihin myyjä ei osannut vastata, tosin myös esimies oli rehellinen, eikä selitellyt vastausta asiaan, jota ei tiennyt (liittyy itärikollisuuden käyttämään murtotekniikkaan, ADSL -pimeäksi, lukon ulosvetäjät valmiiksi, GSM "jammer" päälle ja menoksi). Edellinen toki liittyy tapaan toimia, jota Suomessa ei vielä ole juuri nähty. Tähän on omat suojamekanisminsa, mutta niitä joko myynti ei tiedä, tai Verisure ei niitä käytä.

Kameratekniikka on ihan ok, mutta itse en tyytyisi tuolla hinnalla saatuun palvelutasoon, vaan vaatisin tuolla hinnalla vähintään hyvän fps:n IR micro-camin . Lisäksi kameratakeniikan suojaustaso esim. "salakatselua vastaan" jäi vain myynnillisesti vastattavaksi.

Myös järjestelmän Audit Trail jäi vastauksia vaille, eli jääkö siitä jälki, kun joku katselee tietojasi. Jos jopa Myllylän kuolemaan liittyviä tietoja on lain vastaisesti "katseltu" yli 200 viranhaltijan toimesta lain vastaisesti, niin se osoittaa tirkistelyhalun.

Viranomaisjärjestelmissä on "tirkistelyhälytin" (Audit Trail), Verisuren osalta en tiedä, koska kysymyksen ei ollut vastausta. Vanha vedätys tähän on se, että "ei sinun tarvitse pelätä valvontaa, jos et ole syyllinen mihinkään".... Bzzzz.. väärä vastaus. Suomi on sellainen "lintukoto", että näitä riskejä ei edes vielä ymmärretä.

Teimme sitten laskelman sen perusteella, mikä olisi realistinen hinta tarvittavalle palovarotinmäärälle ja muille "tilpehööreille", ja hupsis, kokonaishinta olikin 1700€ 35€/kk. Tunnustan toki, että suojattavia neliöitä on jonkin verran, mutta peruspaketin välineillä ei voisi suojata muuta kuin 50 - 100 m2 "sopivasti" suunnitellun kiinteistön.

Omat kommenttini ovat:

OK:
Myyjä oli erittäin asiallinen, ei toki tarkoita, että kaikki muut olisivat
Myyjän esimies oli asiallinen, kukaan ei tuputtanut, vaan keskustelu oli avoin
Tuotteet ovat ihan OK, olen itse alan suhteen "nipo", ja vaadin enemmän kuin markkina keskimäärin, mikä ei ole myyjän vika

Avoimia asioita:
? Tekninen toteutus tiettyjen osaavien "hyökkääjien" osalta?
? Epätarkkuudet palvelutasossa ("SLA"), palveluliiketominnassa on usein hyvitysvastuu jos/kun palvelutaso vaihtelee liikaa
? Black-box periaate, eli faktojen varmentaminen vaikeaa
? Millainen Audit Trail oikeasti on?

Ei kovin OK: (suom. huom. WTF):
- Sopimusehdot saa luettavaksi vasta asentajan mukana. HUOM: allekirjjoitus ensin, sitten ehdot.... Allekirjoitettavan paperin takana vain "lakisääteiset" pykälät ovelta-ovelle myymisestä. En jaksa penkoa asiaa, mutta tämä saattaa olla jopa... kyseenalaista. Tämä tuli esille vasta kun pyysin erikseen sopimusta luettavaksi, ja myyjä kertoi "asntaja tuo tullessaan". En IKINÄ allkirjota MITÄÄN, jonka kaikki ehdot eivät ole HETI käytössä!

Summa summarum:

Paljon "kuraa" heitetty täällä, osa selvästi "mielipiteisiin pohjauvaa kökköä". Osa haukuista on selvästi urbaanilegendaa, vaan tuo viimeinen oma kohtani on sellainen, että se on yrityksen itse valitsema polku, ja ilman muutoksia siihen, en voi suositella.

Toinen asia, johon puutun on "läpinäkyvyys", eli "transparency", eli vaikeat asiat kuten katkeamation kirjausketju ("Audit Trail") on joko olemassa tai ei. Palveluntarjoajilla on keinoja todentaa tämä esimekiksi riipputtomilla katselmoinneila ("Audit") jne. Olen skeptinen ihminen, ja jos näin perusluonteisiin asioihin ei ole selkeää vastinetta, en osta.

Lyhyesti: Hyvä liikeidea, tarvetta on. Onko tuotteistaminen ja paketointi mietitty loppuun asti? Ei ole. Onko tekninen osaaminen sopivalla tasolla? En osaa vastata, en tiedä tarpeeksi.
1 VASTAUS:
"Onko tuotteistaminen ja paketointi mietitty loppuun asti?"

Sun aivovoimilla ei kannattane lähteä myyntiä tai markkinointia ikinä koskaan tekemään, ellet hoksaa, miksi tuote on kyseisenlainen.
+Lisää kommentti
Luin koko ketjun vielä läpi, ja palautteesta tuli mieleen, että tuhoaako yksi myyntihenkilö liiketoiminnasta enemmän kun muut voivat korjata? Ehkä oheinen liite viestii ketjun tuntemuksia, silti KOROSTAN, että oma myyjä ei ollut tällainen:

http://www.youtube.com/watch?v=IAA3UaRsGKo

Laajemmmin samaa:

Google... http://www.youtube.com/watch?v=NIqR3H5DJSQ&feature=relmfu

Ikävä kyllä, parhaan tuloksen tekevät nämä "Sepot" ja "Stenut".... Kun 1000 asiakkalle laitetuista kyselystä noin 100 sanoo, että ostin vain kun myyntimies pakotti... Ja tämä tarina on tosi :-)
.
Ilmoita
Firman johtajat myyvät ajatusta helposta työstä jossa tienaa hyvin näyttämällä parhaiden myyjien suorituksia. Talossa on oikeasti todella hyviä myyjiä jotka tienaavat 3000-4000€/kk tekemällä 80h/kk työtä, sitä en voi kiistää, olen itsekkin tälläisen henkilön kanssa työskennellyt.

Mutta sitten on ne loput... Firmassa on monia myyjiä jotka myyvät 6-9 kauppaa / kk tehden sillä 540-1080€/kk ( riippuen asentavatko he kaupat itse) jolloin palkka jää naurettavan pieneksi. Kun valitat tienesteistä joko kannustetaan, treenataan, mollataan tai tarjotaan asennuskoulutusta vaihtoehdoksi.

Asennuksista saa 50e /kpl ja aikaa menee 3-5h. Asennukset tehdään aamuisin jonka jälkeen lähdetään kentälle myymään eli päivät venyvät klo. 10.00-20-21.00 mittaisiksi, ja näitä päiviä on 5 viikossa.

Itse olin myyjänä vähän aikaa. Annettin kuva helpoista kaupoista ja tuloista. Todellisuudessa sain ensimmäisen 1.5kk aikana 4 kauppaa, 4! Rahassa se tekee sen takuupalkan verran eli 500e, jaettuna 82h/kk se tekee tuntipalkaksi noin 6€... Ainiin, aloitin viellä maaliskuun alussa enkä voinut lopettaa töitä ennen huhtikuun loppua! Jos olisin lopettanut ennen 1. palkkapäivää en olisi saanut käteen penniäkään.

Pakettien myyminen ei todellakaan ole niin helppoa mitä väitetään, ainankaan aluksi.

Firman myyntityyli on muutenkin hieman hämärää. Esitetään että mennään tekemään turvakartoitusta ja kertomaan kodin, perheen ja lasten turvallisuuteen liittyviä asioita. Ok, kyllähän siellä tulee hieman tilasta paloturvallisuudesta, palon aiheuttajista sekä murroista, mutta tätä asiaa on oikeasti 3 sivun verran ja sitten alkaa se myyminen. Jotkut viellä esittävät viranomaisen myöntämän turvasuojaaja kortin ja sanovat että ollaan ihan virallisella asialla. Kysyin asiaa pomoltani ja vastaukseksi tuli että osoitetaan olevan oikealla asialla mutta mielestäni kyseessä on enemmän ihmisten uskotteleminen siihen että oltaisiin puolivirallinen taho ja järjestelmän ostaminen on oikea päätös.

Eli ei todellakaan mennä koteihin kertomaan mitään vaan turvakartoitus on vaan excuse päästä sisälle ja sitten alkaa se myyminen.

Myyjiä kannustetaan agressiiviseen myyntityyliin, tunteisiin vetoamiseen ja päätökseen painostamiseen. Suomalaisia saa nyt painostaa kaikkeen koska muuten kukaan ei tee mitään mutta mielestäni tyyli on liian agressiivinen eikä sovi itselleni ollenkaan.

Laitteistossa ei periaatteessa ole mitään vikaa vaan firman tyylissä myydä sekä myyjille tehdyissä lupauksissa helposta tienesteistä.

Elikkä koontina, jos luulet olevasi hyvä myyjä, osaat painostaa ihmisiä tekemään päätöksiä häpeilemättä, siedät pitkiä päiviä (mikäli asennat kaupat itse) ja epävarmaa tienestiä ( jossa tosin on oikeasti mahdollisuus tehdä isoa rahaa ) mene koittamaan. Jos joku näistä ylläolevista ei täyty, en suosittele, alkaa vain vituttamaan viikon jälkeen niin kuin itsellenikin kävi

- Ex Verisure
1 VASTAUS:
Kannattaa katsoa tämä dokumentti huolella ja jos vielä sen jälkeen tuntuu, että myyntityöt kiinnostavat, niin eikun hakemusta pesään: http://www.youtube.com/watch?v=SKFF82LxB_8
+Lisää kommentti
Meillä kävi viikko sitten Verisure myyjä ja teimme kaupat. :)

Itse toimin B to B avainasiakaspäällikkönä teollisuuden parissa ja kuvaamasi myynnin malli ei paljon poikkea omasta tavastani tehdä sopimuksia. Kaikkien hyvien myyjien tulee vedota tunteisiin ja auttaa ostajaa tekemään päätös. Ei siinä ole mitään uutta tai erikoista puhumattakaan painostamisesta, se on myyntiä. :)
4 VASTAUSTA:
Jos saat kaupaksi niitä hälytinropposia, niin voit olla varma, että pärjäät hommassa kuin hommassa.
Ipsa Tasomaha kirjoitti:
Jos saat kaupaksi niitä hälytinropposia, niin voit olla varma, että pärjäät hommassa kuin hommassa.
Älkää ostako niitä typeriä vartiointifirmoihin kytköksessä olevia laitteita. Paremmat laitteet saatte ja teidän taloon yksilöidyt kokoonpanot, kun otatte yhteyttä firmoihin jotka pelkästään asentavat noita. Eli eivät ole mitään huuhaa vartiointipalvelua tarjoamassa kauppaan.

Syitä on muutama.

1 ) Tuette kusetusorganisaatiota ja kannustatte heitä katteettomien lupauksien myynnissä

2 ) Ette tule saamaan luvattua vasteaikaa juuri koskaan. Tämä ei ole verrattavissa pelastustoimeen/amulansseihin/poliisiin koska on kuitenkin aina hälytettävissä jokin resurssi teidän talollenne. Jos ei tule lähimmältä asemalta palo/sakuyksikkö niin sitten seuraavalta. Näin ei ole todellakaan vartiointiliikkeissä. Sieltä tulee piirivartija kun hän joutaa, eli ei minuuttien sisällä. Eli resursseja ei sieltä tule "toiselta asemalta"

3 ) Saatte laitteet omaksenne jos tilaatte muilta kuin vartiointifirmoilta. Maksatte kerralla enemmän, mutta kuukausittaiset maksut ovat vain SIM kortin perässä olevan liittymän perässä. Eli puhutaan parista eurosta

4 ) Vartiointifirman vartija ei mene sisälle teidän taloonne, jos siellä on murtojälkiä, vaan odotetaan poliisia.

En ole töissä, enkä omista yritystä joka laitteita asentaa. Minua vain vitu*ttaa noiden kusetusfirmojen ilmanmyynti.
Itse toimin ostajana teollisuudessa ja minua lähinnä oksettaa, jos joku vetää tunteita mukaan faktoihin, joita mietitään tekniseltä ja / tai taloudelliselta pohjalta. Tervetuloa vaan koittamaan... Verisure-myyjät lensivät niska-pe**e otteella omakotitalostani.
asdsadsasdsa kirjoitti:
Älkää ostako niitä typeriä vartiointifirmoihin kytköksessä olevia laitteita. Paremmat laitteet saatte ja teidän taloon yksilöidyt kokoonpanot, kun otatte yhteyttä firmoihin jotka pelkästään asentavat noita. Eli eivät ole mitään huuhaa vartiointipalvelua tarjoamassa kauppaan.

Syitä on muutama.

1 ) Tuette kusetusorganisaatiota ja kannustatte heitä katteettomien lupauksien myynnissä

2 ) Ette tule saamaan luvattua vasteaikaa juuri koskaan. Tämä ei ole verrattavissa pelastustoimeen/amulansseihin/poliisiin koska on kuitenkin aina hälytettävissä jokin resurssi teidän talollenne. Jos ei tule lähimmältä asemalta palo/sakuyksikkö niin sitten seuraavalta. Näin ei ole todellakaan vartiointiliikkeissä. Sieltä tulee piirivartija kun hän joutaa, eli ei minuuttien sisällä. Eli resursseja ei sieltä tule "toiselta asemalta"

3 ) Saatte laitteet omaksenne jos tilaatte muilta kuin vartiointifirmoilta. Maksatte kerralla enemmän, mutta kuukausittaiset maksut ovat vain SIM kortin perässä olevan liittymän perässä. Eli puhutaan parista eurosta

4 ) Vartiointifirman vartija ei mene sisälle teidän taloonne, jos siellä on murtojälkiä, vaan odotetaan poliisia.

En ole töissä, enkä omista yritystä joka laitteita asentaa. Minua vain vitu*ttaa noiden kusetusfirmojen ilmanmyynti.
1) Jos kodin ja perheen suojaaminen on "kusetusta" tee rikosilmoitus, eläkä marise täällä.

2) En ole vielä työurallani luvannut vasteaikaa kellekkään. Jotkut oikein inttävät, niin kerron keskiarvoja. Mitä väliä vartijan vasteajalla sitäpaitsi Verisuressa on, jos kameraverifioinnin perusteella paikalla pyydetään palo/saku kun on oikea hätä?

3) Kokeiles ottaa kännykkä tai tabletti ikiomakses ilman liittymää, maksat vain sähkön... Aivankuin kännykkä ilman operaattoria, on palovaroitin joka huutaa yksin tyhjässä talossa ilman palvelua.

4) Totta. En menisi itsekkään.
+Lisää kommentti
Pari vastausta esitettyihin argumentteihin:

1. Palvelu on kallis

Kallis ja halpa ovat suhteellisiä käsitteitä. Se mikä sinulle on kallista, voi naapurille olla kohtuuhintaista tai jopa halpaa. Mikäli kokee Ferrarin olevan liian kallis auto, ei siitä kannata turhaa kitistä, vaan ostaa joku halvepi malli.

2. Laitteita ei saa omaksi

Ei saa ei. Mutta tämä liittyy samaan asiaan kuin esimmäinen väite: jos palvelu tuntuu liian kalliilta sillä ehdoilla millä se myydään, kannattaa se jättää toisille.

3. Vartijoiden vasteajasta ei voida antaa lupauksia

Ei voidakaan ja se on ihan järkeenkäypää. Se riippuu siitä missä vartija on menossa hälyn tullessa, kuinka paljon on liikennettä ja siitäkin mikä keli kulloinkin on. Vartijoiden määrä on rajallinen, koska henkilöstöresurssien lisääminen nostaisi varmasti aika reippaasti kk-hintaa.

4. Myyjät ovat tyrkyttäjiä

Se kuuluu myyjän toimenkuvaan. Samalla tavalla ne hakevat nopeaa ostopäätöstä autokaupoissa ja kodinkoneliikkeissä. Jos myyjä ei uskalla kysyä aktiivisesti ostopäätöstä asiakkaalta, hän ei saa kauppaa juuri koskaan ja lopulta tulee käteen lopputili.

5. Kuinka todennäköistä on joutua murron kohteeksi missäkin

Tästä varmasti on tilastoja ja niistä laskettuja todennäköisyyksiä. Jokainen tehkööt päätöksensä nojaten niihin tai sitten vain varmuuden tunteeseen. Aika moni kuolee esim. liikenteessä siksi ettei ole käyttänyt turvavyötä. Minä olen käyttänyt sitä aina, mutta turhaanko, koska minulle ei ole sattunut kolaria? Maksan myös palovakuutusta vaikkei taloni ole palanut... enkä tiedä millä todennäköisyydellä se voisikaan palaa, mutta en ota sitä riskiä. Kerta riittää.

Ja lopuksi mainittakoot, että olen Verisuren asiakas, en töissä heillä.
2 VASTAUSTA:
1. Suhteelista? Myydäänkö tässä Ferraria. Ei Verisure pysty edes takaamaan mitä myyvät. Onko palvelun taso Fiat vai Ferrari? Aika huono vertaus tuo Ferrari. Eli onko tämä joku luksus-tuote?

2. Tätä samaa mussutusta. Jos tuntuu liian kalliilta, olet köyhä. Ei ole edes kyse hinnasta. Jos tuntuu että maksat tyhjästä, kannattaa tuote jättää idiooteille. Itse en maksaisi penniäkään tyhjästä. Toiset maksavat mielikuvasta että kotia turvataan.

3. Vartioiden resurssit ovat mitä ovat. Tietenkin. Mutta ovatko nämä salaisia tietoja? Verisure ei kerro kuinka monta vartijaa on per asiakas jne. Tai se kuinka monta vartiaa alueella on ei vaikuta hintaan tai mihinkään muuhunkaan. Vaikka Verisure tietäisi alueen vasteajat, se ei niitä kerro. Sikaa säkissä asiakkaalle. Verisure ei kerro edes tavoitteellisia vasteaikoja, saati sitten mitattuja (jos edes mittaavat). Laskutus asiakkaalle on aina vakio, riippumatta palvelutason vaihteluista. Tai mietippä sitä että vartiointiliike vetää kaiken aivan vi**iksi?! Vartiointiliikkeellä ja Verisurella ole mitään vastuuta asiakkaan suuntaan.

4. Aina voidaan vedota tuohon myyntityön luonteeseen. Sehän pyhittää kaiken. Missä menee raja? Kaikki ihmiset (asiakkaat) eivät ole idiootteja.

5. Hyvä että nukut yösi hyvin. Niin teen minäkin ilman Verisurea.
Pasi-Jaakko kirjoitti:
1. Suhteelista? Myydäänkö tässä Ferraria. Ei Verisure pysty edes takaamaan mitä myyvät. Onko palvelun taso Fiat vai Ferrari? Aika huono vertaus tuo Ferrari. Eli onko tämä joku luksus-tuote?

2. Tätä samaa mussutusta. Jos tuntuu liian kalliilta, olet köyhä. Ei ole edes kyse hinnasta. Jos tuntuu että maksat tyhjästä, kannattaa tuote jättää idiooteille. Itse en maksaisi penniäkään tyhjästä. Toiset maksavat mielikuvasta että kotia turvataan.

3. Vartioiden resurssit ovat mitä ovat. Tietenkin. Mutta ovatko nämä salaisia tietoja? Verisure ei kerro kuinka monta vartijaa on per asiakas jne. Tai se kuinka monta vartiaa alueella on ei vaikuta hintaan tai mihinkään muuhunkaan. Vaikka Verisure tietäisi alueen vasteajat, se ei niitä kerro. Sikaa säkissä asiakkaalle. Verisure ei kerro edes tavoitteellisia vasteaikoja, saati sitten mitattuja (jos edes mittaavat). Laskutus asiakkaalle on aina vakio, riippumatta palvelutason vaihteluista. Tai mietippä sitä että vartiointiliike vetää kaiken aivan vi**iksi?! Vartiointiliikkeellä ja Verisurella ole mitään vastuuta asiakkaan suuntaan.

4. Aina voidaan vedota tuohon myyntityön luonteeseen. Sehän pyhittää kaiken. Missä menee raja? Kaikki ihmiset (asiakkaat) eivät ole idiootteja.

5. Hyvä että nukut yösi hyvin. Niin teen minäkin ilman Verisurea.
1. Ei todellakaan ole mikään luksustuote. Mitä se maksaakaan? 30e kuussa, eli euron päivässä. Minusta se ei ole kallis, mutta kuten sanoin, kallis ja halpa ovat suhteellista. Minä voin tuon maksaa menemättä konkurssiin. Ostanhan työmatkalla päivittäin 2e kahvin, sekin on kalliimpaa.

2. Joo ei tyhjästä kannata maksaa. Tyhjästä maksaminenkin on sinulla nyt kielikuva. Onhan sinulla turvajärjestelmä kotona ihan vaikka silmin havaittavissa. Se ei ole sama kuin tyhjä.

3. No tuossa on parantamisen varaa, olen samaa mieltä. Silti mitään lupausta ei voida antaa, tosin uusia myyntipuheita noilla mitatuilla vasteajoilla toki varmaan saataisiin.

4. Myyntityön raja on veteen piirretty viiva. Jos koet myyjän epämiellyttäväksi, niin älä osta. So simple.

5. Se on pääasia! Jos tuote on kallis, huono tai mitä tahansa, niin älä osta. Tee McGuverit ja rakenna joku oma pomminvarma järjestelmä kotiin tai palkkaa 24/7 vartija vaikka taloon.
+Lisää kommentti
Jänniä juttuja, nimeään on systeemi muuttanut. Olin töissä myyjänä Securitas Directillä 2008, silloinhan palvelu oli Aroundio -niminen ja ei ollut ollenkaan paloturvallisuutta mukana.

Palkka koostuu aluksi vain myynneistä tulevista proviisioista, myöhemmin asennus ja oman alueen ylläpitokorvauksesta. (Muistaakseni 2 € laitteisto. Esim. alueella on 10 000 taloa, joilla 100 on verisure/aroundio 2 € x 100 = 200 €/kk), myynnistä sai 50 € tms. asennuksesta taisi saada tuolloin 150 €. Eli jos kuukaudessa myit 5 Palvelua ja asensit 5 laitteistoa, tienasit 1000 € seuraavassa kuussa sait 200 € ylläpitokorvausta laitteistoista.

4 vuotta aikaa, niin voi joku virhe olla. Pahoittelen, jos näin on.

Itsellä ihan positiivinen kuva puljusta, suoramyynti on suoramyyntiä. Eikä todellakaan sovi kaikille. Monet kouluttajista ovat entisiä imuri myyjiä.... :)
Helppoa hommaa ovelta-ovelle myyminen ei ole, myit sitten imureita, turvallisuuspalvelua tai vaikka kondomeita.

Ikäväkseni täällä on moni kommentoinut:
"Ostan halpahallista puoleenhintaan verisuren hinnasta, laitteiston omaksi ja on PALJON PAREMPI."

Ei, hyvät ihmiset EI näin. Oma laitteisto ja Palvelu eivät ole vertailukelpoisia.

Olet itse Bahamalla ja sun OMA laitteistosi hälyttää, että taloosi on murtauduttu, niin soitat (aikaero jne.) vaikka vanhemmillesi, jotka asuvat 50km päässä. Niin kyllä on loma pilalle, elämä ainakin hetkellisesti pilalla JA pian talo myynnissä, koska se ei tunnu enään turvalliselta, kun siellä käynyt joku vieras.
Verisuressa nimenomaan tuo Vartiointi on iso osa sitä Palvelua. Ilman sitä se olisi hälytinlaitteisto, ei palvelu.

Itse olisin varmaan vielä tänäpäivänäkin töissä, mutta en siis ole. Kun teen asiat niinkuin tahdon, enkä niinkuin entiset pölynimuri kauppiaat halusivat. Ja myös toin sen heidän tietoonsa.
Mutta kaikki, jotka toimivat kaupankäynnissä tietävät ettei se vika ole Tuotteessa, jos ei kauppa käy.
Osaava myyjä myy vaikka banaaneita Apinoille, Helsingin junaasemalla.
1 VASTAUS:
Lisäyksenä edelliseen vielä, että vartijantulon vasteaikaa, ei tiedä kukaan.
Esim. palvelua saa pienemmille sivu paikkakunnille, joista myyjä ei tiedä ja vaikka tietäisi niin EI varmasti kerro, että paikkakunnalla on omavartija paikalla vain 06.00 - 00.00, tämän yöllisen 00.00 - 06.00 ajan hoitaa piirivartija, joka voi olla esim. 160 km tai 200 km päässä alueen toisella laidalla hälytyksen tullessa.

Mutta toki voi olla, vaikka 5 km päässä, tätä asiaa kun kukaan ei osaa ennustaa.
Kukaan oli se sitten Securitas, Turvatiimi, G4s tai mikä muu vain. Ei pysty sanomaan, eikä lupaamaan asiakkaalle "Vartija on aina paikalla 10 minuutissa."

Myyjä voi sanoa, että keskiarvollisesti vartialla menee 10 - 15 minuuttia.
Mutta sitäkään myyjä ei voi, eikä saa luvata ja vannoa.

Vielä tuohon ensimmäiseen viestiini, että vaikka en ole Securitas Direct:llä enään töissä, niin olen poisjäämiseni jälkeen myynyt ja asentanut yli 40 kiinteistöön hälyttimet. (Kännykkään- tai jonkun vartiointifirman keskukseen hälyttävän.)
+Lisää kommentti
Olkaa yhteydessä Securitas Oy myyntineuvottelijoihin, niin saatte asianmukaista
ja ammattitaitoita palvelua, sekä maan kattavimman vartija -ja hälytyskeskuspalvelun käyttöönne. Unohtakaa nyt ainakin noi Verisuren pilipali vehkeet ja palvelut.
Kiitos!
Ilmoita
Verisure (Securitas Direct Oy) käyttää Securitaksen ja Turvatiimin palveluja = huomattavasti kattavampi kuin Securitas. Hälytyskeskuksesta puhumattakaan. Unohtakaa Securitaksen pilipalipalvelut.
Ilmoita
Viitsisittekö myyjät kertoa pari asiaa:

1) Toimiiko laitteisto ilman toista palovaroitinta vai onko se pakko myydä siihen päälle?
2) Montako _oikeaa_ hälytystä tulee hälytyskeskukseen kuukausi tasolla?
4 VASTAUSTA:
Mitä tarkoittaa oikea hälytys?
gfdgdfgdfgdgfgd kirjoitti:
Mitä tarkoittaa oikea hälytys?
Väärä hälytys = aiheeton hälytys (käyttäjän virhe, laitevika, tms)

vs.

Oikea hälytys = joku murtautunut kohteeseen ja aiheuttanut hälytyksen

...näin nopeasti järkeiltynä?
Common sense kirjoitti:
Väärä hälytys = aiheeton hälytys (käyttäjän virhe, laitevika, tms)

vs.

Oikea hälytys = joku murtautunut kohteeseen ja aiheuttanut hälytyksen

...näin nopeasti järkeiltynä?
Eikös tuo käyttäjän virheetäkin tullut hälytys ole oikea - syy hälytykseen on olemassa ja järjestelmä reagoi siihen oikein. Näinhän se käytännössä on - asiakkaat vain syyttää laitteita " vääristä hälytyksistä" vaikka syyllinen on selvä.

Väärä hälytys luokkaan menisi enemmänkin laiteviat ja asennusvirheet.
gfdgdfgdfgfdgf kirjoitti:
Eikös tuo käyttäjän virheetäkin tullut hälytys ole oikea - syy hälytykseen on olemassa ja järjestelmä reagoi siihen oikein. Näinhän se käytännössä on - asiakkaat vain syyttää laitteita " vääristä hälytyksistä" vaikka syyllinen on selvä.

Väärä hälytys luokkaan menisi enemmänkin laiteviat ja asennusvirheet.
Tuo on nyt miten asian haluaa tulkita, mutta itse ajattelisin että _oikealla hälytyksellä_ tarkoitetaan nimen omaan sitä tilannetta, mitä varten laitteisto on hankittu, eli todellista murto- tai palotilannetta.
+Lisää kommentti
Mikä kokemus käyttäjillä on asennusten oikeellisuudesta? Onko kokemusta ovvitunnnistimen läpi tulosta - onnistuneesta rikollisesta manipuloinnista?

Miten palvelun toimittaja on suhtautunut turva-aukon esilletuomisseen? Onko yrityksellä kokemusta asennusten korjaamistarpeista ja korjaamisesta? MIkä kokemus on rikosten selvittämisestä?

Minulla on vastaavasta järjestelmästä 4 kk:n ajalta viime kesä-,syyskuulta honot kokemukset. Ei tullut korjausta järjestelmään, vaikka guru kävi tarkistamassa systeemin kotonani kahteen otteeseen ja maksoin tuosta kaikesta yhteensä neuvontoineen =vastauksia vaille jääneistä puheluista saman minkä nyt Verisuren järjestelmästä. Kyllä siinä 1000 euroa hivahti yrityksen taskuun, eikä apua tullut.

Palveluun ei sisälly ovikoskettimen testausta kummassakaan systeemissä. Se on hirveän iso puute. Kun ovitunnistin pettää, mikään muukaan ei toimi järjestelmässä - ei sireeni, ei palohälytys, ei kamerakuvaus. Näitten pitäisi olla rinnakkaisia toimintoja sen varalta, että rosvo pääsee ensimmäisestä portista magneetilla ja/tai teipillä sisään.

Mikä on palveluntoimittajan vastuu toldellisen uhan oloissa?
1 VASTAUS:
Eikö ovikosketin testata avaamalla ovi, kun laitteisto on päällä? Jolloin se laukaisee hälytyksen.

Sen lisäksi ovikosketin lähettelee välillä "olen elossa signaalia" laitteistolle.
+Lisää kommentti
En halua sen enempää kommentoida kenenkää mielipidettä Verisuresta, mutta onha tää aika hauskaa kun tietämättömät puhuu :D
1 VASTAUS:
Eli et pysty kumoamaan mitään sanottua, joten tyydyt huutelemaan tyhmyyksiä toisten tietämättömyydestä?
+Lisää kommentti
Täälläpä on mielenkiintoista tekstiä. Olisi mukava tietää, millainen se "turvakartoitus" on ollut? Selkeästi vaikuttaa siltä, että mitään turvakartoitusta ei ole tehty, vaan pelkkä silmämääräinen katselmus ja tällaisen pohjalle turvajärjestelmän rakentaminen on aikas ohutta.

Mitä tulee jo pelkkiin paloilmaisimiin, ne pitää olla huonekohtaiset, jotta hälytystapahtuma tulee mahdollisimman aikasin. Turvallisuussuojauksessa on kysymys ei toivotun tapahtuman ja sen aiheuttamien lisävahinkojen estämisen välisen aikajanan lyhentäminen. Se että hälytys tulisi asiakkaan omaan kännykkään ei ole paras mahdollinen ratkaisu, koska asiakkaasta tulee välityspalvelin ja näin kasvattaa tuota aikajanaa. Lisäksi asiakas voi olla estynyt reagoimaan hälytysviestiin. Asianmukainen vartiointipalvelinkeskus tarkastaa jokaisen saapuneen hälytystapahtuman.

Mitä tulee hintaan 500 - 600 euroa. Voi sanoa, että oikein tehtynä asiakkaalle räätälöity paketti saattaa maksaa paljon enemmän. Tuo 600 alkulaitemaksu ei ole siksi paha. Lisäksi jos olen oikein ymmärtänyt, tuohon sopimukseen kuuluu jonkinlainen määräiakaishuolto myös. Varsinkin jos laitteet ovat akkutoimisia niin ehdoton vaatimus. Ei asiakkaalta voi edellytää sellaista laitetuntemusta, että hänen pitäisi huoltaa laitteet itse.
Laitehuolto on siis nostaa palveluarvoa.

On ikävää kun ihmisten omasuuden turvaamisesta tehdään tällaista. Eihän sen näin pidä mennä.Toivottavasti kuitenkin näitä tekstejä lukevat myös he, jotka rakentavat ja suunnittelevat näitä palveluja. Sillä mikään ei opeta niin hyvin kuin asiakkaan palaute.

T. Tällä hetkellä työttömänä oleva ammattikoulutuksen omava turvallisuusammattimies.

Ps. Muistan kun haastattelussa Secun rekrytointihenkilö vaati minua myymään hänelle kynää. Hän ei ymmärtänyt sitä, että minä olen turvallisuusammattilainen, en kynämyyjä. Kynän perustekniikka jo poikkeaa turvalaiteista siinä, että turvalaitteissa käytetään elekrtonista energianlähdettä.

Turvalaitteita ei myydä "soittorasiatekniikalla" jos sillä pyritään luomaan hyvä ja pitkaikainen asiakasuhde.
2 VASTAUSTA:
Jos väität olevasi alan ammattilainen, älä sotke firmoja. Verisure ei ole osa Securitasta enää pitkään aikaan.

Securitas Direct perustettiin Ruotsissa vuonna 1988 osana Securitas -ryhmää. Vuonna 2006, Securitas Direct eriytettiin itsenäiseksi yritykseksi. Securitas Direct on aina keskittynyt kehittämään ja tarjoamaan turvapalveluita kodeille sekä jollain markkinoille myös pienyrityksille.
Vuonna 2012 Securitas Direct Oy vaihtoi yrityksen nimen Verisureksi. Uusi nimi ja brändi heijastavat paremmin erilaisiin älykkään kodin ratkaisuihin laajentunutta tuote ja palveluvalikoimaa.

www.verisure.fi
Verisuren myyjä kävi esittelemässä palvelua jokunen viikko sitten. Sanoi tekevänsä turvakartoitusta ??? mutta hän oli varmaan selvännäkijä koska teki tarvittavan laitteston listauksen ja "tarjouksen" käymättä talossa lainkaan. Keskustelua käytiin autotallissa (erillinen rakennus) jota ei kartoituksessa huomioitu lainkaan.

Ilmaisin epäilyni RF-taajuisista sensoreiden ja hälyytinjärjestelmien luotettavuudesta koska RF-Jamming taajuus-häiritä on todellisuutta laillisillakin laittella. Myyjä ei ollut kuullutkaan mistään uhasta. Heidän käyttämä ISM-taajuus (868MZ) on otollinen varasliigoile, sillä siihen on jammereita verkko pullollaan.

Hälyytyksen sattuessa he ovat he soittavat sinulle ja kysyvät saavatko luvan avata hälyyttimen lähetämät kuvat ja niiden perusteella vasta voivat hälyyttää esim. palokunnan. "Liikaa välikäsiä ja viivettä"

Kauppoja ei syntynyt.
+Lisää kommentti
Nyt kävi täälläkin myyjät ovella (vanhempi ja nuorempi herrasmies). Pyysin kohteliaasti odottamaan hetken ulkopuolella, että saan paikat kuntoon. Tosiasiassa otin ovikellon irti ja jatkoin television katselua . En tiedä kauanko siellä seisoksivat :D
3 VASTAUSTA:
Tuo käyttäytymisesi kertoo sinusta todella paljon. Ovesi takana oli kaksi herrasmiestä - miten sinua voisi luonnehtia?! Ja koit vieläpä olevasi hauska.
Työtäänhän nuo myyjät vain tekevät, kaikille ei riitä unelmatyöpaikasta töitä, vaan jostakin on aloitettava. Parempi myydä lehtiä, kalsareita tai vaikka hälytinjärjestelmiä, kuin oleskella ja eleskellä yhteiskunnan tuella. Kaverit tekee työtään 6€/t ja heidän pitää sietää vielä sinunlaistesi ylimielistä kohtelua. Katsopa peiliin, näet siellä todella oksettavan tyypin.
sinulle petkunterä kirjoitti:
Tuo käyttäytymisesi kertoo sinusta todella paljon. Ovesi takana oli kaksi herrasmiestä - miten sinua voisi luonnehtia?! Ja koit vieläpä olevasi hauska.
Työtäänhän nuo myyjät vain tekevät, kaikille ei riitä unelmatyöpaikasta töitä, vaan jostakin on aloitettava. Parempi myydä lehtiä, kalsareita tai vaikka hälytinjärjestelmiä, kuin oleskella ja eleskellä yhteiskunnan tuella. Kaverit tekee työtään 6€/t ja heidän pitää sietää vielä sinunlaistesi ylimielistä kohtelua. Katsopa peiliin, näet siellä todella oksettavan tyypin.
Yksityisyyden suojaa rikotaan kun tullaan ovelle soittaan ovikelloa oveltaovelle myyntinä tai puhelinmyynti. En ole markkinoiden sätkynukke ja osaan hakea kaupasta leipää jos minulla on nälkä.

Lisää vinkkejä mitä voisi tehdä näille ovelta ovelle tai puhelin häiritsijöille?
sinulle petkunterä kirjoitti:
Tuo käyttäytymisesi kertoo sinusta todella paljon. Ovesi takana oli kaksi herrasmiestä - miten sinua voisi luonnehtia?! Ja koit vieläpä olevasi hauska.
Työtäänhän nuo myyjät vain tekevät, kaikille ei riitä unelmatyöpaikasta töitä, vaan jostakin on aloitettava. Parempi myydä lehtiä, kalsareita tai vaikka hälytinjärjestelmiä, kuin oleskella ja eleskellä yhteiskunnan tuella. Kaverit tekee työtään 6€/t ja heidän pitää sietää vielä sinunlaistesi ylimielistä kohtelua. Katsopa peiliin, näet siellä todella oksettavan tyypin.
Aivan oikein, jos ei puhetta ymmärrä niskaperseestä ulos mokomatkin pakkomyyjät, muka turvallisuutta myyvät, paskapuheita kauppaavat kalliilla hinnalla.Kyseisen hälytinpaketin saa n 400 eurolla omakseen, ja valvonnan 22euroa/kk.
+Lisää kommentti
Muistakaa nyt lapset hyvät ainakin pari asiaa :

1.Verisure Oy (Direct) EI ole millään muotoa samaa yritystä Securitas Oy:n kanssa.
Verisure Oy maksaa isoa rahaa Securitas Oy:lle että ajavat heidän Verisure laitteiden aiheuttamat hälytykset. Ja kyllä, joskus kestää myös pitkään että vartija pääsee paikalle, koska Securitas Oy:llä on muitakin asiakkaita kuin Verisuren myymä mökki 30km päässä kaupungin keskustasta.

2. Keskimääräiset vasteajat ovat kyllä yritysten tiedossa, mutta jostain kumman syystä Verisure ei halua niitä käyttää.

3. Verisure Oy laitteet ovat hieman kyseenalaisia, koska ovat ns. itse kootut. Toki toimivat mutta eivät aina luotettavasti.

4. Ja se kuka väitti että Verisuren palvelut tai laiteet ovat parempia ja laajempi valikoima kuin esim. Securitas Oy, niin ei todellakaan tiedä mistä puhuu.
=)

Have nice life!!
Ilmoita
Lapset? Osaan ajatella omilla aivoillani

1. Verisure ostaa Securitas Oy:lta hälytysajopalveluita. Verisure ostaa myös muilta vartiointifirmoilta kuin Seculta. Eli Verisure Oy on Securitaksen asiakas niin kuin vähittäisruokakaupatkin. Vartiontiliikeet itse määrittävät ajopiirit ja vasteajat ei Verisure. Jos vartijan paikkalle tulo kestää pitkään siitä voi aina reklamoida. Ehkä Verisure vaihtaa silloin vartiointifirmaa sillä paikkakunnalla.

2. Vasteajat kuuluvat yrityssalaisuuden piirin. Securitas Oy ei varmaan olisi innossaan jos niistä kerrotaan julkisesti. Ja kuinkahan moneen piirin Suomi jakautuu?

3.Samasta Honeywellin tehtaasta ne muidenkin hälytysfirmojen laitteet tulevat.
Tarkoitatko itseasennettu? Jos asiakas haluaa asentaa ne itse ja luottaa omaan osaamiseen. Miksei? Uskon että laitteet saa ostettua myös asennettuna.

4. Perusteluja. Mainostatko täällä Securitasta? Ainakin silta kuulostaa.

Have a nice day!

Ps. Alan ammattilainen = vartija?
Ilmoita
Vuoan ostin juuri englannintuliaisena alta 100e maksaneen setin jossa oli periaatteessa samat roinat kuin verisuren yli-innokkaan verkostomyyjän setissä.Palvelut?Soittaa tarvittaessa hätänumeroon ja soittelee haluamani nauhoitetun viestin.0e /kk.Vartijan tulo on yhtä tyhjän kanssa,ammattirosvot on jo kaukana puolen tunnin sisään.Vaan palokunta saattaa ehtiä jälkilämmössä makkarat paistamaan.No sanoisin että omakohtaisen kokemuksen mukaan älä aukaise ovea noille verisure pakkomyyjille.Aivan pelleosastoa tuo myyntiliturgia,paperista opeteltu verkostomyyntipuhe ja kaupat pitää saada heti ettei ehdi ajatella ja katsoa oikeita hintoja muualta.Itse heitin tyypin niskasta kartanolle kun ei ymmärtänyt kysymyksiä eikä kohteliasta poistumiskäskyä.Helvetin pellet suoraan sanottuna,lailla pitäs kieltää tuollaiset pakkomyyjät.Joku vanhushan on aivan paniikissa kun tuollainen itseään virallisena turvamiehenä pitävä pelle tulee peloittelemaan ja lappaa paperia nokan eteen:ota heti ,200 pois,ota NYT,Sinun talo palaa ja vielä rosvotaan senjälestä muuten.Törkeää kaupankäyntiä,järkyttävän ylihintaisia laitteita,sumutus ja asiakkaan pimennossa pito kaupan periaate.
1 VASTAUS:
Hätäkeskus ei ota noita puherobottien ilmoitussoittoja edes käsittelyyn.
+Lisää kommentti
Itselläni kävi myös oven takana verisuren myyjä joka kohteliaasti esitteli itsensä, millä asialla ja olenko kiinnostunut.
Kyllä olin ja pyysin häntä tulemaan seuraavana päivänä, koska olen jo pidemmän aikaa miettinyt lähinnä kodin palovaroitin järjestelmää.
Kun myyjä tuli seuraavana päivänä sanoin hänelle että jättää ne "kurssi puheet" sikseen ja kertoo järjestelmästä ei tilastoista...Mutta hänen oli pakko, ymmärrän.
No 2h keskustelimme tästä järjestelmästä ja huomasin että myyjällä ei ole minkään laista kokemusta turvallisuusalasta hän vain MYY.

Otin järjestelmän koska minusta se on hyvä ja järkevä mitä markkinoilla on lähinnä tuon palovaoitus homman takia. Ei se hirveästi lohduta jos olen Esim.töissä ja tulee puhelimeen ilmoitus "palohälyytys" soittele siinä nyt sitten naapurille "menisitkö katsomaan mikä palaa" vaan keskus katsoo kuvat ja tarvittaessa ilmoittaa palokunnan paikalle...Murtohälyytin tuli siinä sivussa koska jos murto on tapahtunut hommahan on jo tapahtunut ja voro vie kyllä tarvitsemansa enne kuin vartia on paikalla, piripäät on sitten erikseen.

Minusta tuo 34€/kk ei ole kova hinta turvallisuudesta jos homma vaan toimii kun strömsössä, tuon rahan voi pistää turhempaankin ja en todellakaan ole mikään "porvari" ja tavallinen rukkasduunari joka kituuttaa palkalla vuodesta toiseen.

Ja kodin turvallisuus on sellainen asia jota ei pitäisi edes miettiä varsinkin jos on pieniä lapsia.

Ja kyllä minulle tämä myyjä selitti kaikki sopimus/porsaan reikä asiat.

Ja sitten tämä ulina ja kitinä "minulla on koira kodin turvana" no se ei varmaanakaan elä pyhällähengellä maksaa sekin.

Kiitos
1 VASTAUS:
"Ja kodin turvallisuus on sellainen asia jota ei pitäisi edes miettiä varsinkin jos on pieniä lapsia."

Vai niin...
+Lisää kommentti
Pakko kommentoida tähän Verisure juttuun tapaus Eurajoki. Nyt on kaksi kertaa käynyt oven takana melko agressiivista myyntityötä tekevä verisuren edustaja. Ensin neitokainen ja nyt mies joka ei kyllä herättänyt mitään luottamusta. Firman ( verisure) autolla olivat molemmat liikenteessä.
Yllättäen nyt molempien (!!) kampanjoiden jälkeen pienen ajan päästä kylässä tapahtuu useampi murto omakotitaloihin! Erikoinen sattuma mielestäni!! Vai onko sattumaa... Jotenkin epäilen.
Ilmoita
Kuulisin mieluusti joltain Verisuren edustajalta kuinka laitteet on suojattu radiohäirinnän osalta? Ikkunoissa ja postilaatikossa Verisure tarrat, viesti varkaille "täällä on mitä ottaa" ja hälyytin toimii langattomilla antureilla..
5 VASTAUSTA:
Opiskelujeni yhteensovittaminen töiden kanssa ei onnistunut, mutta se ei tarkoita, ettenkö voisi pitää entisen työnantajatahon puolta tässä asiassa:

Verisure -laitteisto on niinsanotusti "älykäs" laitteisto juurikin sen takia, että se lähettää virheilmoituksen välittömästi, kun yksikin laite jättää vastaamatta kaksisuuntaiseen viestiketjuun - laitteet siis ikäänkuin juttelevat keskenään jatkuvasti. Jos keskuslaite pimenee tai ei kykene välittämään tietoa valvontakeskukseen (jossa on henkilövalvonta 24 tuntia vuorokaudessa, siis ihan ihmisiä, ei robotteja!), esimerkiksi ehdottamasi radiohäirinnän takia, tästä seuraa välittömästi se, että vartioinnin tarjoajalle ilmoitetaan ja alueella lähin vartija lähetetään paikalle selvittämään tilannetta, sekä sopimuksenmukaisesti myös yhteydenotto asiakkaalle.
Ex-Verisureasentaja kirjoitti:
Opiskelujeni yhteensovittaminen töiden kanssa ei onnistunut, mutta se ei tarkoita, ettenkö voisi pitää entisen työnantajatahon puolta tässä asiassa:

Verisure -laitteisto on niinsanotusti "älykäs" laitteisto juurikin sen takia, että se lähettää virheilmoituksen välittömästi, kun yksikin laite jättää vastaamatta kaksisuuntaiseen viestiketjuun - laitteet siis ikäänkuin juttelevat keskenään jatkuvasti. Jos keskuslaite pimenee tai ei kykene välittämään tietoa valvontakeskukseen (jossa on henkilövalvonta 24 tuntia vuorokaudessa, siis ihan ihmisiä, ei robotteja!), esimerkiksi ehdottamasi radiohäirinnän takia, tästä seuraa välittömästi se, että vartioinnin tarjoajalle ilmoitetaan ja alueella lähin vartija lähetetään paikalle selvittämään tilannetta, sekä sopimuksenmukaisesti myös yhteydenotto asiakkaalle.
Lisäisin vielä, että allekirjoittaneella on turvallisuusalan kaksiVUOTINEN perustutkinto Helsingin Teknillisestä Ammattioppilaitoksesta, tunnetaan myös nimellä Heltech.
Ex-Verisureasentaja kirjoitti:
Lisäisin vielä, että allekirjoittaneella on turvallisuusalan kaksiVUOTINEN perustutkinto Helsingin Teknillisestä Ammattioppilaitoksesta, tunnetaan myös nimellä Heltech.
Ilmaisimet ja keskus eivät ole jatkuvassa yhteydessä, yleensä pollaavat yhteyttä 1-24h välein. Paristot hyytyy muuten samantien.

Radiohäirinnän tunnistus taas onnistuu rikkarikeskukselta hyvin, mutta koska 433MHz alueella on niin paljon muutakin roskaliikennettä, ei keskusten lähetttämiin häiriötietoihin välttämättä reagoida heti. Jokainen tilanne kuitenkin tulkitaan erilailla, ja laite joka antaa jatkuvasti vikatietoja ilmaisimista jne. aiheuttaa vikailmoituksen teon jonka jälkeen kyseistä höttöä ei enää valvota ennen asentajan käyntiä.

Laitteen ja keskuksen välistä yhteyttä ei yleensä pollata jatkuvasti, ja vaikka pollattaisiin ei niihin yleensä reagoida heti vaan vasti jonkin järkevän viiveen jälkeen - niin pahasti pätkii yhteydet suomessa kaikilla operaattoreilla.

Näin se homma vain toimii. Ja kokemusta itseltä löytyy laiteasennuksista, hälytyskeskustoiminnasta jne...
Ex-Verisureasentaja kirjoitti:
Opiskelujeni yhteensovittaminen töiden kanssa ei onnistunut, mutta se ei tarkoita, ettenkö voisi pitää entisen työnantajatahon puolta tässä asiassa:

Verisure -laitteisto on niinsanotusti "älykäs" laitteisto juurikin sen takia, että se lähettää virheilmoituksen välittömästi, kun yksikin laite jättää vastaamatta kaksisuuntaiseen viestiketjuun - laitteet siis ikäänkuin juttelevat keskenään jatkuvasti. Jos keskuslaite pimenee tai ei kykene välittämään tietoa valvontakeskukseen (jossa on henkilövalvonta 24 tuntia vuorokaudessa, siis ihan ihmisiä, ei robotteja!), esimerkiksi ehdottamasi radiohäirinnän takia, tästä seuraa välittömästi se, että vartioinnin tarjoajalle ilmoitetaan ja alueella lähin vartija lähetetään paikalle selvittämään tilannetta, sekä sopimuksenmukaisesti myös yhteydenotto asiakkaalle.
Lähin vartia jolla verisurelta = sekuritas mistä se lähtee.....
Varkaat ovat innoissaan kun ihmiset luulevat että nyt voi ummistaa silmänsä kun tarrat ovissa ja ikkunoissa. Olen itse asentanut laitteita ja tämän yrityksen toiminta mietityttää?
+Lisää kommentti
Verisuren kaupparatsun käynti yhdistettynä tähän keskusteluun...
... taivan hankkia ison koiran :)
Ilmoita
Ainakin eilisen jälkeen osaan olla tyytyväinen kun varkaat meni ohi meidän talon murtautui naapuriin, kai ne siinä valintaa tekivät. Voi olla, että mikä tahansa hälytysjärjestelmä olisi saanut saman tuloksen.

Itselläni on vain hyviä kokemuksia Verisuresta. En ymmärrä kritiikkiänne. Vai onko meillä ollut tuuri kun kaikki on toiminut niin hyvin. Meidän kokemukset ovat olleet niin erilaisia kuin tässä kirjeenvaihdossa.
1 VASTAUS:
Ihminen se on vain sellainen, että lähtee niin paljon helpommin nettiin puhumaan pahaa kuin hyvää, valitettavan usein vielä mutu-tiedon pohjalta.
+Lisää kommentti
Vuoden verran olleet ko firman laitteet ja tyytyväisiä ollaan. Onhan toki jo tarrakin kaikissa ovissa ja joissakin ikkunoissa pikku stoppi sisään haluaville.

Tosi mukavia ovat olleet ainakin täällä Etelä-Suomessa firman miehet, vähän vieläkin harmittaa, että mukava paikallinen myyjä ei liene saanut provikkaa, kun vuosi hänen käyntinsä jälkeen otettiin sitten pitkään mietittyämme samat tavarat toiselta myyjältä.

Asennukseen meni noin 5 h, oli monenmoista huomioitavaa ja signaalien tarkistamista, joten tuo asennuksen / laitteiden aloitusmaksu 600 € ei tuntunut mitenkään pahalta.

Meillä eri niinkään ole mitään suuren luokan varastettavaa, mutta sotku ja rikotut ikkunat / tavarat vanhemmassa talossa aina piilevä tulipalon mahdollisuus saivat ajattelemaan tätä vaihtoehtoa. Ja vielä kun asumme maalla, missä mahdollinen ilkivallan tekijä voi takapihallamme tehdä pahojaan vaikka tunteja kenenkään sitä huomaamatta ja kuulematta, halusimme tehdä tämän ratkaisun.

Mahtavaa olla huolettomana töissä ja reisuussa. Suosittelen.
Ilmoita
SIis. Omat kokemukset tässä:

Laite ollut käytössä nyt n. vuoden verran. Tein sopimuksen alunperin paloturvallisuus mielessä. Murtovarkaita en alueellani pelkää, mutta tulipalo on aina todellinen riski.

Mielestäni oli hyvä, että on 24/7 palovartiointi käynnissä, vaikka itse murtohälytin ei olisi kytkettynä. Ja siis nimenomaan palovartiointi, koska laitteistö hälyttää myös keskukseen - > kameroiden kanssa/vartijan avulla pystyy toteamaan tulipalon ja hälyttämään apua jos itse olen vaikka tuupertuneena makuuhuoneessa.

Murtohälytintä käytän melko harvoin, mutta kerran olen onnistunut sössimään hälyt päälle kun kännipäissäni olin laittanut ns. suoja-hälytyksen päälle kun piti päästä kokeilemaan uusia laitteita ja aamulla lähdin sitten ulos ovet paukkuen jolloin hälytin käynnistyi. Puhelin soi samantien ja kyselivät turvasanaa.

Laitteiden huollosta tai pattereista ei tarvitse huolehtia, koska keskuksesta soitetaan ja sovitaan huoltoaika. Esim juuri pari vk sitten kävi kaveri päivittämässä ohjelmiston ja kaikkien helyjen paristot kun oli vuoden ollut käytössä.

All in all. Paloturvallisuuden kannalta kannattaa ehdottomasti hommata jos haluaa parhaan mahdollisen suojauksen. Ja vaikka mitään takeita ei vartijan saapumisaikaan saa niin hälytyskeskus voi silti soittaa poliisin kameroiden kautta paikalle ja sitten saa myös kuvista toki tuntomerkit. Rohkenen kuitenkin väittää, että jos pitkäkynsi on tällä alueella liikkeellä niin kyllä se menee tuohon naapuriin kenellä ei ole ovitarroja yms esillä palvelusta missä on kamerat ja vartijakäynnit. Monesti nämä asiat ovat hoidettavissa ennaltaehkäisyllä.

Itse olen tyytyväinen ja saa mielenrauhaa, vaikka en mikään foliohattu olekkaan.
Ilmoita
Tarrat on varmaan se vorojen kannalta tärkein tekijä koko systeemissä, onneksi niitä saa parilla eurolla. Jos siis sen perusteella vorot valikoivat talon jonka keikkaavat. Tarroilla vorot wex!
Ilmoita
Kerronpa jotakin tästä Verisuren (tai Securitas) -systeemistä. Meillä se on ollut jo muutaman vuoden käytössä. Otettiin, kun huumehörhö kävi naapurissa yöllä, vaikka talossa oli väki ja koira kotona. Vei vähän kännykkää ja lompsaa ja häipyi. Koira oli niin kiltti, että haukkuu kaikki muut paitsi oman väen ja murtomiehet.

Alkuun oli itellä vaikeuksia muistaa, että on hälytys -systeemi ja niinpä tuli aiheettomia hälytyksiä silloin ja tällöin. Vuosien saatossa ovat vähentyneet. Kuitenkin hälytyksestä on mennyt vajaa minuutti, kun puhelin on soinut ja on ilmoitettu, että etuovenne hälyttää. Siis kysymys ei ollut väärästä hälytyksestä, vaan aiheettomasta hälytyksestä.

Joku vuosi sitten, eräs tuttu naureskeli meitin systeemeille, että me turhasta maksetaan. No kävi siinä sitten, että lähtivät reissuun ja rosmot putsas sillä aikaa talon... heti tilasivat Verisuren. Meni oppi perille kantapään kautta.

On se vaan kumma, että jotkut haluavat kaiken saada ilmaiseksi ja jos ei saa, niin vinkuvat kuin sikaa pistettäis, että tyhjästä pitää maksaa. Perkule, menisivätkö itte tekemään moiset hommat ilmaiseksi jollekin toiselle?
Voisivat vähän ajatella, että siellä on hommissa joukko ihmisiä, joiden pitää saada toimeentulonsa. Sitten jonkun pitää maksaa noitten työtekijöiden työpaikat, on se sitten toimisto, hälytyskeskus tai vartijan auto.
Itse pidän itsestään selvänä, että tehdystä työstä on maksettava. Maksetaanhan me poliisinkin palkat, työpaikat ja virka-autot. Joku pallopää kuvitteli, että joku meistä riippumaton yhteiskunta niitä palkkoja makselee poliiseille. Mehän se yhteiskunta ollaan. No tietenkin, jos kuvittelija onkin sosiaalipummi, joka ei veroja maksa, vaan syö ja haisee meidän piikkiin...

Poliiseista puhee nollen, näillä seuduin poliisin saa ripeästi paikalle jo samalla viikolla, jos on alkuviikosta hälyttänyt. Mutta se ei ole poliisin vika, vaan noiden luikureiden, joita päättäjiksi sanotaan ja jotka sallii kaikenlaisten pummien juhlia meidän verorahoilla ja mikä lie kytkös niilläkin on muihin rikollisiin, kun poliiseja vain vähennetään, jotta roistot saisivat hillua vapaasti.

On jollain ollut huono kokemus turvasysteemin myyjästä. Me saatiin ihan asiallista infoa messuilta ja sieltä vielä hiukan edullisempi messutarjous, jonka sitten kauppamies kävi vahvistamassa. Mitään tyrkytystä ei ollut missään vaiheessa, eikä lisätarpeitakaan kaupattu. Sen verran osattiin itsekin katsoa, että mitä tarvitaan. En tiä, mitä kauppamies tuumas, kun varmistettiin, että on oikealla asialla.

On noi hälyvehkeet ihan helppo saada toimimattomaksi (esim. ovikytkin), mutta se vaatii jo sen sortin vehkeet ja osaamisen, että helpommalla elannon saa muualta, ilman että on pelko kiinnijäämisestä. On meinaan kallis se väline, jolla selvitetään ovikytkimen tarkka paikka, jotta osataan ujuttaa... jaa en kerrokaan tuota konstia. Ainakin meillä on, ulkoa katsoen, ovikytkin kahden alumiinipellin (1mm/kpl) takana, eli mikä tahansa halpascanneri ei sitä näe. Ja sitten pitää porata tarkasti jne. Ei onnistu helposti.

Ihan eri asia on ne huushollit, jossa ainoa lukitus on luuta ovea vasten nojollaan kertomassa, että ei olla kotona. Sinnehän ne rosvot mielluummin menevät. Eli rosvot (huumehörjöjä lukuunottamatta) menevät sellaisiin huusholleihin, jonne nopeasti ja helposti pääsee ilman kiinnijäämisen riskiä. Siis ei meille! Meillekin voi tulla, mutta pois ei sitten enää lähdetäkään... riski se on sekin, jota rosmot ei tiedä heh heh.
Ilmoita
Mitä tuollaisia vga-tarkkuuden paskoja enää nykyaikana mainostelet, pitää olla full-hd----->3 tai 5Mpix.
Ilmoita
Hei haloo ketä täällä valittaa jostain 600e , onko se paljon kodin turvallisuudesta? Kuukausimaksulla ette saa edes päivän ruokakassia kaupasta. Nykymaailmassa ei saa mitään ilmaiseksi. Käsi pystyyn rehellisesti ketä teistäkin valittajista käy kaks kertaa vuodessa etelässä perheen kanssa , rahaa palaa about 10000e, mutta sehän ei ole sit kai paljon , sehän on niin suhteellista mihin sen rahan raskii pistää, koti on kuitenkin koko sen etelän reissun ajan vartioimatta siellä , ei naapurit todellakaan kyttää yöllä teille että onko siellä varkaita tai palaako teidän talo. Meille se asennettiin juuri olen todella tyytyväinen että nyt meillä on 24/7 vartiointi. Niin ja ne myyjät, työtään ne vaan tekee niin kuin kaikki muutkin, mutta meitähän on täällä joka junaan.
Ilmoita
Meidän koirat ajoi Verisure-kauppiaan pois. Liekö sitten turha investointi?
Ilmoita
Minullakin on Verisuren kyltit ja tarrat ovissa ja ikkunoissa vaan ei laitteita, myyjä teki omaa bisnestä ja myi kyltit ja tarrat halvalla.
Ilmoita
Tämä perhe päätti hankkia Verisuren järjestelmän koska niitä järjestelmiä on näkynyt monella. Tsekkasin myös kokemukset muilta mutta silti tähän päädyttiin ja kauan olen tätä hommaa miettinytkin.

Selasin Verisuren sivuja ja paketteja joita tarjosivat. Tottakai siellä pyydettiin että täytä tämä lomake ennenkuin pääset näkemään kotiisi sopivan paketin. No tottakai ymmärsin mistä oli kysymys mutta koska järjestelmää oltiin hankkimassa niin täytin lomakkeen.
Seuraavana päivänä asiallinen neiti/rouva Verisurelta soitti ja sanoi että olin käynyt tutkimassa hälyyttimiä tai siis paketteja. Vastasin tähän että kyllä. Kysyi saisiko hän lähettää Verisuren edustaja paikalle joka voisi antaa henkilökohtaisia neuvoja mitä taloomme tarvittaisiin ja millainen siis olisi hälytyspaketti. Tähänkin vastasin myöntävästi ja koska oli perjantai niin hän sanoi edustajan tulevan tiistaina. Sopi vallan mainiosti. Ja mainitsen tähän saumaan että olen itse sähkömies ammatiltani ja olen nähnyt ja kokeillut kaikenlaisia järjestelmiä mutta tämä oli se mihin päädyimme.

Tiistaina edustaja otti yhteyttä aamulla ja kyseli jos olisi mahdollista siirtää päivää kun oli kipeänä. Vastaus minulta kyllä koska ei minulla mikään kiire asian kannalta ollut. No torstaina edustaja sitten tuli ja asiallinen kaveri jopa todella huumorintajuinen mutta selitti asiat hyvin ja vastasi meitä askarruttaviin kysymyksiin. Esittely alkoi kannettavassa tietokoneessa olevalla videolla jossa esiteltiin laitteistot joita Verisure myy. Myös niiden toiminta ja käyttö. Erittäin paljon infoa antava eikä jäänyt mikään epäselväksi. Edustaja kyllä pysäytti videon aina välillä ja kertoi omakohtaisia kokemuksia ja muuta asiaan liittyvää.
Videon loputtua kysyi että vieläkö haluamme Verisure järstelmän asennuksen ja tähän vastasimme myöntävästi. Hintaa laittestolla tietysti oli mutta edustajan kanssa tehty maksusopimus voi olla ihan toisenlainen kuin mitä saat jos ostat suoraan Verisurelta. Kokonaisuuden hinta oli kaikkineen laitteistoineen yli 800€ arvoinen koska halusin mukaan vähän ylimääräistä. Mutta kuten jo kerroin niin maksusuunnitelma/sopimus voi olla ihan eri ja saimme jopa yli 250€ edestä tavaraa ilmaiseksi edustajan kanssa tehdyssä sopimuksessa. Eihän meilläkään ollut pistää yli 600€ tuosta vaan mutta edustajan kanssa saimme sopimuksen aikaiseksi ja laitettiin summa 3 erään. Tämä oli keskusteltavissa vielä pitemmäksi mutta halusin maksaa laitteiston mahd nopeasti pois.

Asennus meni silti seuraavan viikon maanantaille koska hänen piti hankkia nuo tavarat. Maanantaina sitten saimme hälytysjärjestelmän päälle ja lopuksi testasimme laitteet ja saimme hyvän käyttökoulutuksen.

Laitteisto ollut nyt käytössä n. 3kk ja tyytyväisiä olemme olleet. 3 turhaa hälyytystä olen saanut jo aikaan ja aina tullut puhelu alle minuutin hälyytyksestä. Kerran jopa alle 15sek =). Turhat hälyytykset eivät maksa mitään ja vaikka vartija tulisikin paikalle turhaan niin sekään ei maksa vaikka tulisi joka päivä =)

Miksi hankimme:

- 24/7 valvonta Securitas

- Voimme seurata lastemme kotiintuloja / lähtöjä. (2 kpl jo koulussa) ja toiset 2 liian pieniä kouluun.

- Voimme olla rauhassa kun olemme kaikki poissa kotoa sillä vartija lähtee paikalle heti jos hälyytys ei ole ollut turha. Soittavat joka tapauksessa ja varmistavat.

- Jos tulee tulipalo niin hälytys lähtee suoraan Securitas Directiltä paloasemalle jos hälyyttimien kameroista havaitaan savua tai liekkejä tottakai =) Kamerat tässä talossa sijoitettu periaatteessa hyviin paikkoihin joten savun aiheuttama häly varmasti näkyy kuvissa. Ja ilmaisimet puhuvat keskenään ja kertovat mikä hälytin on aiheuttanut hälyytyksen jos vaikka illalla syttyy tulipalo. Meillä varastossa yksi palohälytin joten paloa ei huomaa jos olisi tavallinen palohälyytin.

- Etäohjattava tietokoneella ja puhelimella.

- Ei tarvitse välttämättä näppäillä koodia vaan voi käyttää pelkästään starkey:tä joka aktivoi tai deaktivoi laitteiston. Tämä sopii huonomuistisille ja lapsille =)

Kerroin aika paljon mutta omasta mielestäni asiaa sanokoot muut mitä sanovat ;) Tyytyväisiä olemme olleet ja suosittelemme muillekkin.

Tässä hyvä vinkki omasta mielestäni koskien itse-asennettavia hälyyttimiä:

Jos olet ohjelmoinut hälyytykset sähköpostiisi tai viestillä puhelimeesi oli kyseessä murto tai palohäly niin sinä aikana kun itse rupeat ottamaan asiasta selvää ja soittelet numeroihin niin tässä on jo mennyt aika kauan aikaa ennenkuin kukaan tekee asialle mitään. Mietippä sitä =)
3 VASTAUSTA:
Verisure ja Securitas on kaksi ihan eri firmaa. Verisure tarjoaa laitteita ja valvontaa, vartijakäynnit he ostavat mistä halvimmalla saavat ja joillakin alueilla jopa kellonajan mukaan vaihtuu se mikä vartioimisliike hoitaa ajot.
Olis kyllä Secu muuttanut pahasti markkinointitaktiikkaa jos vieraalle liikkelle keikkansa buukkaavat. Ennen ei saanut olla edes töissä kahdessa vartioimisliikkeessä. Jos tuollaista "ostopalvelua" tekee nyky esimiehet se on paree antaa mononleima ahteriin.Kyllä ent. seculaisena pidän heti riskinä tuollaiset kilpailijan käytöt jos sellaista oikeasti nykyään tehdään. Vartioinnin myynnin pitää perustua siihen että rakennetaan organisoituja piirikokonaisuuksia, joita sitten valvotaan teknisesti ja strategisesti operoidaan omien vartioiden toimesta. Toimivan vartioimisverkoston a ja o on yhteen nivoutuva järjestelmä, minkä avulla saadaan ei toivotut vakuutuskorvaustapahtumat laskemaan. Oli tapahtuma sitten rikos- tulipalo- tai henkilöön kohdistuva uhka. Mitä vahvemman verkoston piireineen rakentaa, sitä paremmin tapahtuma ehkäistään, rajataan, tai torjutaan, sekä estetään lisävahinkojen syntymistä.
Verisure on ihan hienosti ajateltu konsepti.Kuitenkin kun lukee "palautetta" mitä ihmiset eri saiteilla kirjoittaa, on tässäkin vielä hiomisen varaa. Tulevaisuus näyttää kuitenkin sellaiselta, että ihmiset pitäisi saada ymmärtämään oman kodin ja työpaikankin turvallisuusratkaisujen tärkeyttä. Suomessa kun edelleen on vahvana Kekkosen ajan ajattelu siitä, että "kun laitain luudan oven eteen kukaan ei tule sisälle". Tai "onhan meillä koira".Tai "Firmassamme on kaikki huomioitu". Kansainvälisesti kun katsoo Suomessa ja suomalaisilla on paljon vielä sellaisia asioita jotka voivat yllättää ja murhettakin tuoda. Siksi kannattaa herätä ajoissa katsomaan ympärilleen. Uudet tuulet tuovat uudet pelot ja uhat. Mikään patenttiratkaisu kaikkeen Verisuren kaltaiset konseptit ei välttämättä ole. Mutta antaa varmasti suhteelisen kohtuullisella hinnalla mielenrauhaa ja säästää ikäviltäkin yllätyksiltä. Yli 20 vuotta olen kokenut ja nähnyt turvallisuutta eri sektoreilla ja pakko on sanoa, että maailman muuttuessa ihmisetkin muuttuvat.
Sen olen nähnyt, että varautuminen ei koskaan ole typerää.
Taidat olla Verisuren myyjiä ....
+Lisää kommentti
Hienosti on Verisuren myyntitykki kirjoittanut mainoksen.
4 VASTAUSTA:
En todellakaan ole mikään myyntitykki vaan maalämpöasentaja.
Voin kyllä mainostaa firmaa missä olen töissä..... Tom Allen Oy
No,tuohan selittääkin paljon.Radonin hengittämisellä voi olla monenlaisia vaikutuksia.....
LOL!
+Lisää kommentti
OK-taloihin murtaudutaan vartioinnista riippumatta. Vartija tulee noin 30min kuluttua. Meilläpäin varas viipyy 5min talossa , Liettua tai Romania mafia työntekijä. Naapurilla oli vartiointi palvelu, murtauduttiin kivi-sisään-etuovesta tyylillä. Raha korut kulta hävisi.
Ilmoita
Meillä on verisure, mutta nyt olen sen irtisanomassa.

Kävi tässä elokuussa niin, että oltiin lomareissulla ja etuoven hälytin antoi hälytyksen. Keskuksesta sanottiin, että vartija ilmoittaa, kun on paikalla. Odottelin sitten kuusi tuntia tuota ilmoitusta ja rupesin soittelemaan, että mikä tässä oikein kestää. No vartija oli kuulemma käynyt paikalla ja rikokseen viittaavaa ei kuulemma ollut, mutta missä se ilmoitus asiakkaalle? No se oli lappu oven välissä, kun tulimme seuraavalla viikolla kotiin.
Keskuksesta epäilivät muutenkin aluksi, että ovitunnistin temppuilee ja se pitää käydä huoltamassa, mutta ei ole huoltomiestä vielä tähänpäivään mennessä näkynyt.

35 euroa kuussa tästä on aivan liikaa.
Vartijan vasteaika oli lapussa olleen kellon ajan perusteella neljä ja puoli tuntia, ole siinä nyt sitten rauhallisin mielin lomalla.

Maksaa kuka haluaa paskaa turvallisuutta.
Itse vaihdan nyt järjestelmän omavalvontaiseksi ja toimivaksi.
2 VASTAUSTA:
Perkele verisure esittelijä kävi klo 20.00 jälkeen soittaa eilen ovikelloa kun olin jo nukkumassa.Teki mieli vetää äijää turpaan näin korsossa!
Tätä tarinaa nyt et varmasti usko itsekkään.
+Lisää kommentti
Verisure ei pysäytä varkaita poissaollessamme käy edelleen tupakoiva tyyppi jättäen merkin käynnistään.
Ilmoita
Meillä on kyseinen systeemi ollut kolmisen vuotta. Nostivat hintoja vuoden alusta MITÄÄN ilmoittamatta melkein 10%. Alkaa tuntua ihan itsepalvelulta koko homma. Tänään tuli ehkä mitta täyteen kun häläri laukesi vahingossa ja se kuitattiin. Saman tien tuli TEKSTARI että ei jatkotoimenpiteitä. En oikein usko, että joku olisi tsekannut liveaikaisesti mitään kuvia eli valmiiksi ohjelmoitu reaktio. Pahiten ehkä hiertää se, ettei kuittaamiskäytännön muuttumisestakaan ole mitään tiedotettu. 38,5e ei ehkä ole paljoa, mutta kun sen kertoo kahdellatoista alkaa vuosimaksu olla jo melkoinen.
Ilmoita
AviON securityltä tuli työsähköpostiin mainos kotijärjestelmästä 766€ asennettuna. Ton lisäks ainut mitä tarvii maksaa on puhelinliittymä et tulee tekstarit puhelimeen. Meil on työpaikalla tuolta ostetut ja hyvin toimii.

Www.avionsecurity.fi
Ilmoita
Tarra ovessa = keikkaa tämä.
Etenkin omaktitaloissa.

Vanha juttu.
Ilmoita
Suomessa Veririsure suojannut jo yli 60000 kotia ja Euroopassa yli 2 miljoonaa. Kertonee jotain. Nykyään työntekijät ovat vakituisia kuukausipalkalla työtä tekeviä ns. asentavia myyjiä eli sama kaveri, joka myy, niin myös asentaa. Toiminta on muuttunut tällaiseksi kuulemma viime vuonna ja se on lisännyt luottamusta yritykseen. Mekin hankimme Verisuren keväällä asialliselta keski-ikäiseltä kaverilta, joka ei tosiaan ollut mikään myyntitykki, vaan teki luotettavalla tyylillään meidät vakuuttuneeksi ja myös asensi ja antoi käyttökoulutuksen. Jo pelkässä asennuksessa meni aikaa yli 4 tuntia+matkat, joten pidin n. 800 euron alkumaksua laitteineen jopa halpana etenkin kun niistä ei koskaan joudu maksamaan toista kertaa,sillä niissä on ikuinen takuu.Joskus 4 vuotta sitten muuten joku tyrkyttävä koulupoika yritti väkisin myydä jo Verisurea, mutta kaupat jäi tekemättä kun ei kaverilla ollut muuta kuin provisiot mielessä. Itse tuotteesta ja palvelusta hän oli ihan pihalla.
Eli hieno uudistus on Verisurella ollut palkata asiallisia aikaihmisiä ihan kuukausipalkalla. Saavathan ne toki jotain bonuksia kun tavoitteet täyttyy, mutta se että heillä ei ole sitä jatkuvaa painetta saada joka kerta kauppa, näkyy paljon asiallisempana ja asiantuntevampana palveluna ja kun he itse nykyään myös asentaa, niin he myös tietää mitä myyvät eivätkä lupaile liikoja. Kertoi kaveri, että rauhallisellakin tyylillä tulee keskimäärin joka toinen kerta kauppa. Ihan hyvä prosentti mielestäni sekin.
1 VASTAUS:
Jos se on niin upeaa työtä ja oikeen kiinteä kuukausipalkka nykyään niin hieman ihmetyttää kuulla Verisuren työntekijöiltä ja entisiltä työntekijöiltä miten pitää myydä ja myydä ja tulosta tehdä ja tehdä! väki vaihtuu sen todistaa jo Mol.fi sivutkin. Haetaan samalle paikkakunnalla aina uusi myyjä 4-5 kertaa vuodessa! Hyvä jos on sinulla positiivinen kokemus asiasta. Jos tietäisit mitä mekin tiedämme vai miten se nyt menikään...
+Lisää kommentti
verisuren myyjä käy ovella ja kahden viikon päästä tulee varkaat, mahtaako olla sattumaa? samalla tavalla käynyt toisessakin paikassa. Varmaan parempi suostua kauppaan, kun ottaa varkaat.
Ilmoita
verisuren myyjä käy ovella ja kahden viikon päästä tulee varkaat, mahtaako olla sattumaa? samalla tavalla käynyt toisessakin paikassa. Varmaan parempi suostua kauppaan, kun ottaa varkaat.¨

Joo tätä miettinyt myös. Sen verran puupäätä porukkaa alalle hakeutuu.
Ilmoita
Meillä on perheessä ja kaveriporukassa ollut ja on näitä verisuren palveluita omakotitaloissaan ja itsekkin kilpailutin melko vasta palvelun. Pakko vain sanoa, että verisuren palvelu on täysin ylihintainen palvelu. Lähes vastaavan palvelun saa Pokolta sekä suoraan securitakselta. Voit myös hankkia järjestelmän jota hoidat itse ja hälytys tulee suoraan sinulle.

Verisure on osannut brändätä tuotteensa todella hyvin ja on ne tehnyt paljon asioita oikeinkin. Mutta pakko sanoa, että kun kilpailutin palvelut, niin securitaksella maksoi lähes vastaava palvelu kuukaudessa noin 20€ vähemmän ja hälytin / palohälytysjärjestelmä maksoi noin 1/3 verisuren hinnasta. Pokolla ero oli vielä suurempi. Ainoa parempi puoli minkä löysin verisurelta oli se, että heidän laitteitaa tuetaan melko laajasti ja heillä on toi palohälytysjärjestelmä 24h palvelu. Eli jos tulee tulipalo, niin keskus tekee arvioin tilanteesta. Muilla vuorostaan tehdään ilmeisesti suoraan palolaitokselle hälytys tai sitten vartija käy paikan päällä. Tässä mielestäni verisure on ylivoimainen. Kaikessa muussa ei ole eroa.

Veljeni ja kaverini irtisanoivat jokin aika sitten verisuren palvelun pois, kun tuumaisiavat, että täysin ylihintainen palvelu ja kilpailevalta saa huomattavasti edullisemmin. Muutenkin murtoja ajatellen tehokkain murtojen esto on tarra jossa lukee, että kiinteistössä on valvonta.

Hankkisin verisuren palvelun jos se maksaisi 20€/kk, mutta 50€/kk hinnalle ei voi muuta, kuin nauraa. :D Vuodessa 600€ ja 10-vuodessa 6000€. Haloo! tuon rahan, kun sijoittaa osakkeisiin tai ETF:iin, niin se on 20-vuodenä päästä 12000- 50000€ riippuen sijoittajasta. Jotain järkeä!
Ilmoita
Langattomat hälytys järjestelmät saa täydellisen "paskahalvauksen" kun vorolla on kiinasta ostettu "jammeri", ei kulje GSM eikä hälytysjärjestelmän omaliikenne.
Ilmoita
Laitoin alkuviikosta Verisuren laitteiston tilaukseen. Pikkuraha laittaa jokunen satanen aloitusmaksuun ja sen jälkeen jokunen kymppi /kk vaikka joku voikin laskea, että sijoittamalla saman rahan 100 vuoden aikana olis jo miljonääri... Tällä samalla sijoituslogiikalla varmasti jokainen yritys voisi jättää ulko-ovensa lukitsematta/suojaamatta ja tienata sillä miljoonia?

Ideana tässä kotinsa turvaamisessa on ainoastaan yrittää ehkäistä sitä pahinta eli tulipalon aiheuttamaa totaalista asunnon tuhotumista. En edes kuvittele, että vartija kerkeisi tänne perämetsään puolessa tunnissa mahdollisessa asuntomurtotapauksessa. Silti siitä murtovarkaasta jää jälki sekä kuvat talteen kotivakuutusta varten oli se tilanne mikä vaan. Ilmeisesti kotivakuutuken omavastuu ja/tai vuosihintakin laskee jotain euroja hälytysjärjestelmän käyttöönoton takia?

Onhan tuo nyt silti aina parempi kun on järjestelmä kun ei olisi, aukotonta valvontaa ja toimintaa ei ole olemassakaan, ei se poliisikaan välttämättä tule moneen tuntiin paikalle jos sitä siihen haluaa verrata.. palokunta sen sijaan saapuu "minuuteissa" kun on faktaa tulipalosta eikä tartte edes ite olla tavoitettavissa. Jos tulipalo on siinä vaiheessa, että naapuri huomaa liekit on kämppä kyllä aikalailla jo menetetty ja siellä sisällä kaikki tunnearvoltaan tärkeät tavarat. Kotivakuutus ei kumminkaan korvaa kaikkea mitä kämpässä on, kotivakuutuksenkin tehtävä on vaan tasata taloudellista tappiota mahdollisessa vahinkotilanteessa ja taloudellista arvoa ei vanhoille huonekaluille tai valokuville tms. lasketa euroakaan.

Aika näyttää miten tuo toimii tai ei toimi niin ainahan sen voi irtisanoa ja varmasti irtisanonkin jos on ihan torso. Ei oikein hermot kestä minkään palvelun/tuotteen kanssa mikä ei ole sitä mitä on mainoksissa luvattu ja mistä maksaa.
Ilmoita
Verisuren sivuilla ei ole hinnastoa lainkaan saatavilla. Ilmeisesti riippuu aina tapauksesta. Viime vuosien aikana pakettien hinnat ovat kohonneet paljon, etenkin peruspaketin. Jos sitä edes saa koska aina suositellaan jotain lisää. Sivut ovat muutenkin melko kömpelöt ja tietoa puuttuu. Jotenkin sitä aina päätyy pyyntöön että anna puhelinnumerosi. Sivusto siis seuraa samaa yliagressiivista myyntitapaa.
Itseäni huoletti eniten hälytyskeskuksen ihmiset jotka voivat kameroiden kautta katsella luppoaikanaan asuntoihin ja mitä puuhaillaan. Yrityksellä ei ole mitään takuita antaa koulutuksen ja luottamuksellisuuden tasosta. Jos he sanovat, että kyllä koulutusta on niin luottaako siihen kuin idiootti? Toiseksi suurin huolenaihe oli ongelmatapaukset. Verisure ei ota mitään vastuuta. Uusii kyllä rikkinäiset laitteet, mutta hälytysviiveet? Laite ei toimi vuodon/palon aikana? Ei mitään korvausvastuuta. Kolmanneksi kulut. Jos näistä laitteista maksaa 600€ ne pitäisi silloin olla omat. Kova kk-maksu kattaisi sitten laitevaihdot, vartijakäynnit ja 24h "valvonnan".
Suomessa on kuitenkin poliisi valvomassa yleistä turvallisuutta. Pelkkä varoitustarra riittää siihen että murtomies siirtyy naapuriin.
1 VASTAUS:
https://www.verisure.fi/ehdot

Lueppa eka tuolta.
+Lisää kommentti
Ainoa mikä ärsyttää ettei paketissa ole tee se itse pakettia. Ainoastaan hyber suber paketti eikä muuta tarjota 699€ hintaan. Tms. Kallis palvelun aloitusmaksu jos et saa laitteita omaksi. Mut joo ei tullut kauppoja myyjänn kanssa vaikka 549 lupas paketi. Liian kallis oli. 45€/kk seki vähä liikaa
Ilmoita
No mulla ollu verisure käytössä 2 vuotta ja mulle kyllä soittavat välittömästi kun hälytys tapahtuu, aina hälytys ollu oma syy, mutta ikinä ei ole kestäny 10 sekuntia kauempaa kun puhelin soi. lopuista en tiedä miten toimii (vartijat, palokunta...) mutta ainakin nopeasti reagoivat.
Ilmoita
Miksi maksaa palvelusta jonka voi periaatteessa itsekkin hoitaa suhteellisen vaivattomasti. Hommaa oma hälytysjärjestelmä ja asenna se tai pyydä apua tuttavilta joilta pysyy ruuvimeisseli kädessä. Nykyään monet laitteet pystyy yhdistää esimerkiksi play-kaupasta ladattaviin joko ilmaisiin tai maksullisiin ( alle 10e) sovelluksiin joissa on itsessään hälytys toiminnot(tallenteiden katselu ja livetila) jos esim. koti on valvonta tilassa ja tapahtuu liikettä niin sovellus automaattisesti hälyttää puhelimessa. Turvapainikkeen voi ratkaista hankkimalla 112suomi-sovelluksella ja voin sanoa että poliisin vasteaika paikalle tuloon on nopeampi kuin vartijalla. Eli itse maksamalla laitteen (jonka saat vielä pitää) ja valvomalla säästät rahaa, turhaan maksaa muille.
1 VASTAUS:
eipä taida paljoo poliisit ajella murtohälytyksiä ilman vartiointiliikkeen ilmoitusta paitsi pankit kun poliisiauto varikko helsingissäkin hälyytykset menee väijyille
+Lisää kommentti
Näillä laitteilla saa todella kattavan turvan. Itse muokattu. Ei sovellu välttämättä persaukisille. Oma kokemus 10+
Ilmoita
Olet täysin oikeassa, tuolla rahapanoksella saa itselle jo 3Kpl hyvää kameraa ja loistavan ohjelman ladattua netistä 100€ jota käyttävät puolustuslaitokset ja poliisi ja vartiointiliikkeet. Eikä lisämaksuja tipahtele postista. Kyllä tuo mainos on yliampuva rahastus kikka. Kuka tuohon palveluun uskoo niin tuohan se turvallisuuden tunteen.
Se on ainakin 100% varmaa että myyty järjestelmä ei varkauksia estä, vorot tekee niitä aivan yhtä lailla.
Ilmoita
Eikös tuon verisuren tarkoitus ole myydä lähinnä palvelua jossa joku muu pystyy hälyttämään apua paikalle, jos esim itse ei kerkeä/pysty, eikä mitään tallentavaakameravalvontaa?

Meillä kävi edustaja tarjoamassa paketti jossai oli murto, palo ja vuotovahti yms. 700e ja 45e kuussa. Paloturva oli se mikä minua kiinnosti, sanoivat ainakin olevansa ainut Suomessa joka tarjoaa kuvavarmenteisen paloturvan ympäri suomea. 45e itse laitan kuussa paljon turhempaankin joten ellei muutto olisi tulossa olisin oitis ottanut järjestelmän. Ja taas tämä 700e menee monta kertaa kun lapsille ostaa uusia puhelimia tabletteja tietokoneita yms. Ei kukaan yritys ilmaiseksi tarjoa yhtä kattavaa palvelua.

Ja kun tätä ketjua lueskelin niin lähinnä nauratti mitenkä itketään kun ei saa laitteita omaksi :D mitä teet verisuren laitteilla jos sinulla ei ole järjestelmää. Laitteilla ikuinen takuu/huolto niin kauan kun olet asiakas mikä on täysin järkevää.

Hieno palvelu ja mielestäni hintakin ihan fiksu. Ei yksinäisellä eläkeläiselläkään välttämättä jää kuukausimaksusta kiinni.

Olen puhunut. Liikaa väärää ja negatiivistä asiaa tässä ketjussa hyvää asiaa tekevän yrityksen puolesta, oli pakko kommentoida oma mielipide.
Ilmoita
Vanhaa tietoa
Ilmoita
http://keskustelu.suomi24.fi/t/14782198/langattomat-ilmaisimet-hairittavissa-alyavaimella (älkää ihmetelkö, jos lukee "Pahus, sivua ei löydy", koska ovat jo kahdesti vastaavan artikkelin poistaneet)

Kokeilkaahan häiritä noita laitteita (jos langattomia ja about 433 MHz taajuudella) esim. auton älyavaimella tai muilla langattomilla, suunnilleen samalla taajuudella toimivia laitteita. Olen itse sen toistuvasti pystynyt toistamaan DSC Alexor langattomilla ilmaisimilla ja ovikoskettimella. Pääsen firman tiloihin ilman, että hälytys laukeaa. Langattomiin en tämän tapauksen jälkeen luota.
1 VASTAUS:
Luuletko, että turva-alan yritys käyttäisi yleisiä radiotaajuuksia, joita voi millä vain laitteilla häiritä? Terv: Tietoliikenteen diplomi-insinööri
+Lisää kommentti
Verisure, aavistuksen hantaakista.
Erehdyttiin tähän Verisuren huijaukseen 2015 lokakuussa. Asennus maksoi kilkkeineen hiukan alle 1000euroa. No, hinta aloitettiin noin 40euron tietämiltä. Hintaa tarkistettiin heti 2016 tammikuun alusta ja nyt uudelleen 2017 tammikuussa. Hintaa saatiin hilattua siten että hinnoittelu oli reippaasti karvan yli 57 euroa. Meni hermo, todella kovan alkuinvestoinnin jälkeen, melkolailla perusteettomasti korotettiin hintaa vuodesta toiseen. Sanoin irti tuon "palvelun" tammikuun alussa - ja kohta tuo aika on lusittu ja Verisuren edustaja tulee keräämään releensä pois. Mitä meille jää - muutama täysin tarpeeton ovitunnistin ja muutama palovaroitin, joilla ei käytännössä tee oikein mitään. Vartijoidenkin vasteaika sen kerran kun olisin tarvinnut, oli yli 40 minuuttia. Vartijapalvelut on ulkoistettu Avarn securitylle ja tätäkään palvelua ei siis enää tuoteta itse.

Vaihdoin Verisuren järjestelmään, tuolla ei ole mitään aloituskustannuksia Koti24+ järjestelmässä, ellet halua lisähälyttimiä järjestelmään. Lisäksi kuukausiveloitus on Verisureen verrattuna naurettava 47Euroa, 3kk irtisanomisajalla. Home24 37Eur ja aloituskustannus 250Euroa. ja 23 euroa jos käytössä on oma järjestelmä. Suosittelen teitä muitakin pohtimaan vahvasti muita vaihtoehtoja Verisuren sijaan. Järjestelmä on älykäs, kyllä. Mutta kokonaisuus on aika hantaakista.
1 VASTAUS:
Tuota 24koti paketteja olen itsekin tutkinut, mutta kalliimmaksi tulee kun kokoaisin samankokoisen paketin securitakselta, kuin minkä hankin verisurelta. Securitaksella on huomattavasti kalliimmat lisälaitteet ja aloituspaketeissa on mm. 1 ovitunnistin, 1 liiketunnistin vain, kun verisuren paketissani oli niitä kumpaakin 3kpl valmiiksi.. kuukausihinta maksaa rahaa myös, mutta niin se tekee jokaisessa yrityksessä
+Lisää kommentti
Verisure 2016-2017 luvulla on muuttunut vakoilumenetelmäksi. Näin maksat vielä siitä, että ammattirikolliset tulevat kun tietävät että kotisi on tyhjillään. Ammattirikollinen vakoilee jonkun laskuun elämääsi, miten elät, syöt, juot ja kenen kanssa vietät aikaa. Itselleni kävi vielä niin, että kopioi puhelimen kameralla pankkitunnukseni ja tiesi taloudellisen tilanteenikin. Tuli ikkunasta sisään ja antoi sisällä oleville kameroille kunnon tällin jammering laitteillaan. Sisällä ollessaan valokuvasi kaikki avaimeni ja varasti työpaikkanikin avaimen. Poliisi on hlön kanssa neuvoton koska osaa toimia niin, ettei jätä murtojälkiä. Kaiken kukkuraksi alkoi harjoittaa maailman vanhinta ammattia kotonani kun huijariystävänsä houkutteli minut kotoani luokseen tai matkalle. Verisure tuli minulle erittäin kalliiksi. Huomasin rikollisen yhteyden verisuren kun siirsi mobiilidatareiittimen nettipiuhan aina verisuren piuhan kanssa vierekkäin kun pääsi sisään. Näin teki useasti. Kun sanoin sopimuksen irti eivät halunneet lähteä selvittämään asiaa, tärkeää oli vain se, että tiedänhän että joudun maksamaan kolmelta kuukaudelta vielä maksun.
2 VASTAUSTA:
No nyt on mielikuvitusta :D
Mulla oli kans yks asiakas, jolta varas "kävi siirteleen kirjoja kirjahyllyssä eri järjestykseen". Yllättävästi hälytin ei mielikuvitusvarkaisiin reagoinut --> purkuun.

Toiseksi paras oli tyyppi, jolta varas vei printteristä mustan mustepatruunan. Ei MITÄÄN muuta koko kodista. Eder värillinen patruuna ei ollut kelvannut. Tilasi hälyttimet ja lopuksi jätti laskuja maksamatta --> purkuun.

Olethan varmasti tarkistanut oman antennisi...?
+Lisää kommentti
VERIsure rahastaa.
On valvontamaksua, huoltoVALMIUS maksua, huoltomaksua.
Ärsyttää maksaa joka vuosi mielivaltaisesti korotettuja laskuja.

Paska firma.
Ilmoita
Verisure antaa ymmärtää, että vartija on lähellä kotiasi. Todellisuudessa vartijakäynnit ulkoistettu Securitakselle. Securitas ajaa omat ajonsa ensin ja sitten vasta Verisuren ajot. Verisure pyrkii ajattamaan hälyjä mahdollisimman vähän, koska se maksaa heille. Ensin Hälytyskeskus soittelee asiakkaan yhteyshenkilöt läpi ja yrittää saada selvää kameraliiketunnistemen kuvista. Kas kummaa taas vältyttiin vartijakäynniltä. Pelkkää turvallisuuden tunnetta kaupataan. Ottakaa valvonta Oikealta vartiointiliikeeltä esim. Securitas tai Avarn. Ei Verisure tai Sector.
Nykytekniikan avulla moni pärjää ilman vartiointiliikeen palveluitakin. Jos hälytyksestä tulee kuva puhelimeesi varkaasta ja soitat 112: een. Poliisiakin alkaa homma kiinnostamaan, kun kyseessä oikea keikka. Verisurella 5vuotta maksaa 3000 € + asennusmaksu 790€. No saahan verisurelta hyvän asiakaspalvelun soittojen kera ja paljon turvallisuuden tunnetta 😅
2 VASTAUSTA:
ja siitä poliisista on paljon hyötyä kun tulee esim tunnin kuluttua ja kattoo että reikä on muttaketään ei enään paikalla talvella 30 astetta pakkasta ja iso ikkuna rikki niin kukas sinne lasin paikon tilaa ei ainakaan poliisi
Pah. Kyllä poliisin tehtäviin kuuluu myös lisävahinkojen estäminen. Kyllä poliisikin osaa soittaa
+Lisää kommentti
Nyt riitti tämä minulle. Alussa halpa, mutta nyt maksaa mansikoita
Ilmoita
Todella törkeetä rahastusta.lopettakaa.
Ilmoita
Verisure menetti merkityksensä oli sitten halpa tai kallis kun kävi ilmi että sen voi lamauttaa ihan taviskin jammerilla tai laserilla kuten naapurini joka hiippailee Espoon lähiössä laite kädessään 24-04 välillä öiseen aikaan ja on jäänyt kuvaankin muttei poliisit välitä mitään.
3 VASTAUSTA:
Haluatko perustella, että millähän tekniikalla lamautat järjestelmän?
1. Yhteydet on suojattuja
2. Useimmissa kodeissa yhteys on netillä sekä GSM:llä
3. Jos suojattuun yhteyteen tulee minkäänlaista häiriösignaalia, se todetaan automaattisesti murtohälytykseksi.
4. Laitteista lähtee testisignaalia, ja jos jonkun kodin laitteistoon ei saada yhteyttä, hälytyskeskukseen tulee ilmoitus ja myös se todetaan automaattisesti murtohälytykseksi.

Ja kyllä olen verisuren myyjä, joka vaan on perehtynyt järjestelmän todelliseen toimintaan :)
Verisuren markkinointia on ajettu jo vuosia erilaisilla porkkanoilla, milloin on lämpösensoria keittiöön, milloin vesivahingontunnistajaa tai jopa kaukosäädintä kahvinkeittimelle.

Asiakkaiden perimmäiseen kysymykseen, eli kohteen turvallisuuden tason nostoon ei kuitenkaan ole vastausta. Tasan muista paikallista toimijoista kiinni, osa myyjistä tietää ja osa ei. Jos halutaan myydä etäohjattavia leikkikaluja, siitä löytyy tälle lafkalle uskottavin markkina

Ps, Myös sen "team leaderin" palkka on vahvasti sidoksissa "alaistensa" tuloksiin.
https://keskustelu.suomi24.fi/t/14489396/langattomuus-kodeissa-on-tata-paivaa!
http://yle.fi/uutiset/3-9185771
Rikoksissa käytettävä häirintälaite voi olla tupakka-askin kokoinen, joka kytketään auton tupakansytyttimeen. Laitteen kantama on kymmeniä metrejä.
+Lisää kommentti
Olemme olleet tosi tyytyväisiä, että otimme n, 5 vuotta sitten Verisuren järjestelmän, matkustelemme suht paljon. On turvallinen olo. Meillä on tällä omakotialue kadulla melkein kaikilla, suosittelemme ottamaan tänä päivänä.
1 VASTAUS:
Verisure on varsin hintava ratkaisu - ja vartijakattavuuskaan ei ole mikään maan huippu.
Kannattaa ottaa vertailua ennenkuin laittaa nimen lappuun.
Ja ottakaa selvää, miten viranomainen suhtautuu Verisuren hälytyksiin - ei mitenkään.
+Lisää kommentti
Pelkästään jo mainos etoo, jo lähteet ns. Tilastoihin puuttuu, vale, emävale, tilasto. Itse riipaisin oven pieleen verisuren tarran kaverin rappukäytävästä ja kiinasta 30€ tilattu häly/ kamera hälyttää puhelimeen ja lähettää 2k laajakulmakuvan infrapunalla yöllä joka hälyttää myös ympäristöstä poikkeavista äänipiikeistä, myös lämpötilan muutoksen. Kaikkien em toimintojen liipaisurajat on säädettävissä turhien hälyjen poistamiseksi. Jos osaa asentaa 4g modeemin, osaa myös tämän. Vilkaiskaa aliexpressistä, 600€ 6€ vehkeistä verisurella..
Ilmoita
Mitä sillä on väliä missä murtoja on enemmän, kunhan minulla on =0.
Olen yksin asuva vanha mies. Täällä omakotitaloalueella ei tietääkseni kellään muulla ole hälytysjärjestelmää, vaikka murtoja on tapahtunut.
Kaikissa ovissa on anturit(4), palohälyttimiä viisi. Verisurella teetän testin kerran vuodessa. Ja itse tulee laukaistua hälytys (vahingossa) ehkä kerran kuussa. Jos en vastaa puhelimeen on mies pihassa viidessä minuutissa.
Nukun nykyään rauhallisesti.
1 VASTAUS:
haistakaa paska!verisuren myyjä tuli tähän aikaan käymässä.pitää lähtee yövuoroon töihin!sano ensimmäisenä,että on kodin turvajoukoista!sanoin heti,että niin minäkin.parempi poistua tontilta.on nimittäin musta vyö karatessa!tämmöset helevetin paskan myyjät saunan taakse ja kirvestä!!!!
+Lisää kommentti
Jos varjellut rosvoilta,niin verisure rosvoaa sinut.Viranomaisten pitäisi puuttua moiseen
"liiketoimintaan".
Ilmoita
muuten pikku lisätieto, kyllähän on niin että vartiointivirmat ajelee vikahälytyksiä ja jos jotain oikeata alkaa tapahtua niin taas joudutaan soittamaan ihan oikeita miehiä ( poliisimies ) paikalle, siinä mopo autolla paikalla oleva aloitteleva mies ottelee tunnusmerkkejä, vai luuleeko joku että kun kohteessa on 2 järkälettä tämä variksenpelätin soittaa apuun avustavan 0 tuntilaisen joka ajelee jopolla paikalle hernepyssy kädessä, ja entäs jos nämä arskat puristaa ensimmäistä vartija alkua nenästä ja nostaa korvasta ilmaan........eli tässä käytetään surutta poliisia omaan bisnekseen hyväksi.....tuliskohan palokunta mökille kun pitäis kesämökin hirsiä nostella? eli mitä jos vartijatoveri yhdyskunta pitäisi ihan oikeita ammattilaisia varoina , oikeissa tilanteissa, kun eikös niitä murtoja ollut joka toinen minuutti.......mites muuten eilisessä kelissä kun kukaan ei päässy mihinkään klo 8-17..........oiskohan 5 minuutissa roteva korsto vartija mustalla autolla pelastamassa...................
Ilmoita
Pieni prosentti mitä Verisurelle tulee aiheellisia hälytyksiä ja silloin kun tulee niin tässä totuus

https://www.lapinkansa.fi/lounaislappi/ensimmainen-viikko-kului-kuin-sumussa-kun-tulipalo-tuhosi-omaisuuden-ystavat-organisoivat-kerayksen-200697494/
Ilmoita
EVP myyntimiehenä meinasi itku päästä, kun kuuntelin surkean ala-arvoista myyntipuhetta. Samanlaisia monotonisen myyntipuheen selostajia nämä on kuin monet lehtien puhelinmyyjätkin. Ihme, että saavat näitä vehkeitä myytyä jollekin. Pelotellaan ikkonoihin koputtelijoilla ja tulipalolla. No, eläähän jotkut kaupustelijat pölynimurien kotimyynnilläkin. Yritti esittää poliisin veroista virkamiestä, mutta ei ollut uskottava.
Ilmoita
Itse päätin sopimukseni Verisuren kanssa. No kavereilla oli kiire ottaa nuo laitteet pois omilta sivuilta, etten vaan voi mitään enään tehdä. No aamulla piti ottaa hälytykset pois niin ei järjestelmä reagoi mihinkään ei koodiin ei avaimenperään. Ei muuta kun eläimet ulos pakkaseen ja soittamaan valvonta keskukseen. Ei meinannut itsekään saada sitä pois päältä. Pillit huutaa ja itse pihalla tyhmänä seisoskelen kun ei sisällekään voi mennä. No sen asian sain pois päiväjärjestyksestä niin toinen ongelma tuli. Itsellä kun on oma laitteisto Verisurelta hommattu niin oli sitten viisaina ihmisenä ottanut nekin pois. Otin yhteyttä Verisureen niin siellä joku innokas kaveri antoi vastauksen, että sopimus on Verisuren kanssa päättynyt ja asentaja tulee hakemaan laitteiston pois. Otin taas yhteyttä, että ei varmana ota kyllä sitä laitteistoa, koska se on minun oma.Nyt kun olen Päässyt Verisuresta eroon niin en enään ikinä niiden palveluita ota. Nyt tyytyväinen kun pääsin siitä puljusta eroon ja en sitä kenellekään suosittele.
Ilmoita
Meilläkin oli verisure, mutta verisure nosti jatkuvasti kuukausimaksua ja siihen loppui meidän asiakkuus! Loppujen lopuksi kuukausimaksuista kertyi joka vuosi n.600euroa. Hankittiin toinen järjestelmä, joka ostettiin omaksi 500 eurolla ja enää ei tarvi maksaa kuukausimaksuja. Nykyisen järjestelmänkin saa securitakseen liitettyä jos halutaankin joskus vielä vartijapalvelu, hinta oli jotain 25euron luokkaa kuukaudessa.
Ilmoita
No mutta, tulipahan taas googleteltua. Ainakaan omalla kohdallani en omaa samanlaista käsitystä agressiivisesta myynnistä. Voi olla toki, että useilla meillä suomalaisilla on jollain tapaa puutteelliset sosiaaliset taidot ja näin ollen kommunikointi koituu hankalaksi vieraan ihmisen kanssa. Asiallisesti itse ainakin halusin miettiä palvelua ja palata asiaan myöhemmin, joka oli ihan fine. Tarkemmin mietittynä, niin mielestäni moinen palvelu ei keskiluokkaiselle työasäkäyvälle mikään paha rasti ole. Ja uskokaa tai älkää, niin en ole moisen puljun myyjä vaan pikemminkin ärsyttää moinen suomi24- palstojen negailu. Hyvän asian ympärillä tässä mielestäni kuitenkin operoidaan, vaikkakin hintaa tulisi hiukan kohtuullistaa.
Ilmoita
Hintavertailuja ja tarvitaanko kamera vai ei.

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2017/01/25/vertailimme-kodin-murtohalytysjarjestelmia-hinnoissa-ja-palveluissa-tuntuviaSecuritas perustelee liiketunnistimien käyttöä teknisillä syillä ja tietoturvalla.

- Kameravalvonnalla ei nähdä joka paikkaan, eikä sen kuvan perusteella poliisikaan välttämättä riennä apuun, Kameralla voidaan katsoa, että siellä on joku, mutta ei se hälytyskeskuksen päivystäjä tiedä kuka, Pekka Topp perustelee.
Kameravalvontaa ei koteihin tuputeta.
- Olemme hyvin varovaisia kodin sisäpuolella tapahtuvan kameravalvonnan ja yksityisyydensuojan suhteen. Ei ole loppuasiakkaan valvonnassa kuka sitä katsoo. Me kyllä myymme kameravalvontaa, mutta emme kovin mielellämme kotien sisätiloihin. Yksityisyydestä ei voi olla 100% varma, kun kuvayhteys muodostetaan aina verkon yli, Topp toteaa.
2 VASTAUSTA:
Vaihtoehtoja löytyy-

Wifi tunnistaa liikkeen kotona
Turvajärjestelmät ovat nyt nostaneet kovasti suosiotaan.
Yleensä ne perustuvat älykkäisiin kameroihin, mutta amerikkalaisen Cognitive Systemsin ratkaisussa tiloissa liikkuvat tunnistetaan wifi-verkon RF-säteilyn avulla. Yritys myy tekniikkaansa nimellä Aura.
Aura ei ole erillinen langaton verkko, joten datansiirtoon järjestelmä ei sovi.
Aurassa on kodin wifi-verkkoon liitettävä keskusyksikkö ja kodin toiseen päähän asennettava pieni toistin.
Näiden välillä tapahtumaa RF-liikennettä Aura seuraa ja hälyttää havaitsevansa liikettä.
Raportit saa mobiilisovellukseen, joka näyttää liikkeen graafeina.
--- Mutta se hinta? Samalla rahalla saa jo erittäin käyttökelpoisia valvontakameroita, jotka tunnistavat kohteensa ja tallentavat videota ja kuvaa pilvipalveluihin.
http://etn.fi/index.php/13-news/8028-wifi-tunnistaa-liikkeen-kotona
Verisure luottaa palvelussaan kameravalvontaan, Securitas liiketunnistimiin. Sector Alarmin aloitusmaksuton paketti perustuu vain liiketunnistimiin, kalliimmassa vaihtoehdossa on kamera. Yritys kuitenkin kertoo, että lähes kaikki sen asiakkaat valitsevat kamerallisen pavelun, jota he lähtökohtaisesti kaikkiin kohteisiin myös suosittelevat.
Aloituspaketti kameralla maksaa 149 e ja sen kuukausihinta on alk. 39,90 e.

http://kuningaskuluttaja1.rssing.com/browser.php?indx=7570331&item=602
https://yle.fi/aihe/artikkeli/2017/01/25/vertailimme-kodin-murtohalytysjarjestelmia-hinnoissa-ja-palveluissa-tuntuvia
+Lisää kommentti
Tässä teknisessä hifistelyssä unohdetaan se tärkein pointti. Itse arvostan Verisuren palvelua, koska kotona pyörii kouluikäisiä tenavia keskenään. Se että mahdollisessa vaaratilanteessa saadaan napinpainalluksella yhteys aikuseen, jolla on videokuvaa paikan päältä, tiedot kohteesta ja perheenjäsenistä auttaa sekä kuvitelluissa että todellisissa hätätilanteissa. Lasten on vaikeata päättää milloin soittaa poliisi ja/tai ambulanssi, mutta kuka tahansa aikuinen siihen pystyy valvontakeskuksessa.

Vasteaikoja on tullut kerran testattua - kesken lomamatkan tuli soitto että autotallin ovi on avattu. Kerroin että kukaan ei ole paikalla ja 4-5 minuutin kuluttua tuli vartijalta soitto että on kiertänyt talon eikä ole havainnut muuta kuin että autotallin pariovi on raollaan. En tule ikinä tietämään oliko se huonosti lukittuna auennut tuulenpuuskassa vai oliko se väännetty auki. Hyvin tuntui toimivan.

Palvelunahan se on arvokas, eli 4 vuoden aikana jo vajaa kaksi tonnia. En luovu siitä ainakin niin kauan kuin lapsia on kotona keskenään. Pelkästä murtovarkauden estosta en sitä olisi maksanut, mutta muista syistä johtuen kyllä.
Ilmoita
Meillä kävi verisuren "turva-alan ammattilainen". Luuli markkinajohtajan kameroita valekameroiksi ja ihan vakavalla naamalla selitti että varkaat tunnistavat valekamerat. Kerroin hänelle että antaa typerän kuvan edustamastaan yrityksestä esittämällä asiantuntijaa. Seuraavaksi kerroin että voi palata autolleen samoja jälkiä kuin tulikin.

Oikein puistattaa ajatus yrityksen "asentajista" tai muista ammattilaisista touhuamassa kiinteistössämme...
1 VASTAUS:
Meillä kävi myös verisuren turvakaveri ja tämä oli kyllä todella asiantuntijan oloinen... Vaikkakin palvelu oli melko arvokas... liki 60 euroa kuukaudessa, mielestäni siinä oli kyllä vastinetta rahalle. Sen verran paljon tulee vietettyä mökillä aikaa, ettemme halua kaupunkikotiin kutsumattomia vieraita poissaollessamme. Seuraavaksi suojataan mökki. ;-)
+Lisää kommentti
60€/kk siitä et sul on tyylii puheyksikkö ja hätäpainikkeet jne et apu tulee aikasemmin, se vaikuta mitää mihinkää, kuka haluaa maksaa tai on sanotusti vainoharhanen et pelkää tarvitsevansa apua nopeammin kun maksaa turvallisuudesta kk hintaa tuhannen euron alotusmaksuista puhumattakaa. On parempiakin vaihtoehtoi kun vuokrata järkyttävil hinnoil kodin turvalaitteit, ostat omat ilman kk maksui, ps. Jos joku tahtoo sin hengen viedä, verisure ei siinä auta, kukaan välttämättä ei kerkee auttaa
Ilmoita
Minä tiedän ja on todistettu että kaikki Abloy lukot voi auki ilman avaimet ja ulko murtoa.
Poliisi ja Veri sure ei tarkastivat sisä murto.
Sees kun murto hälytys toimi se on todista siitä.Koska pakko ovi auki.
Mutta kamerat toimi vain 30 sec. kuluttua kun hälytys toimi.. Se riitä pääse sisään ja otaa mukana elefantti ja ovi kiini .
Ja jos ryhmä tule kaikki otivät mukana lisää elefantti. Ja jos se on tuttuva voi tehdä parempi. Ja tehnyt jo koska ammattillinen.
Tietenkin kun vartija tulossa se on voi olla jo 20 min. kulutta ja hän ei tie mitä oli ja mitä otettu.
Se on noin turha jos ei oi vandalismi tai vesivuoto tai pala …
Veri suure ei mitään kirjotettu mitä vartijä oli tehnyt 10 min sisällä kotossani!
Historiassa ja vain puhelimessa viestima oli ilmoitus että oli murto hälytys ja milloin.
En tie onko hälytys toimi 20 min ja kaikki kule soitto k.4 aamu jälkeen..

Minä soitin ja valitin että haluan tässä tapauksessa että asia meni polisille koska jos ei ole ulko murtoa poliisi vain tarjosivat minulle uudestaan ambulanssi tarkistus koska Abloy on turva standartti mukana.
. Ei ole raha resursi tarkista sisä murto mutta ei saa pääse minun asunto ja ei saa epäile tämä henkilö joka käy minun vaateet j.n.e.

Sitten kun haluan saada toinen asunnon turva järjestelmä mutta valitaan siitä mitä kirjotin ylhalla ja pyysin tehdä järjestelmässä muutos; pakko kun ovi auki kamera alkaa toimi joka tapauksessa ja lopeta kun kodin samutus toimi.. Noin viikko oli keskustelleminen ja en saanut kartaus uuden asunnossa. Ja nyt kuin vankalassa en voi poiss kotoa.
Ja pakko itse tehdä rikos ilmoitus. Se on arsyttävä ja oli itkenyt.
Kamera noin 1 -1,5m ei mitään näyttä alhalla sees varas voi pääse ja limata silmat. Kuvat asennus jälkeen eivat saannut

Varas pääse ikkunasta ja parvikellosta koska teidän uuden turva ikkunat ja ovat epä turvallinen.
Kallis laita hälytys joka ikkuna ja jos kesä haluan ilma jos asuu 2 kerros 3 kerros talossa.
Minä laitin kuvia ei kiinosta kukaan.Jos aferisti hän oti tavarat ja sitten häiriö sakko tuhansiä..Kyllä Suomessa se alkaa tälläinen asioita.
Epäilevä ,kallis palvelus mutta en tie mitä voin tehdä koska yli 3 v oli varkauksia tiedän kuka ja miksi mutta poliisi ei auta ja nyt veri sure ei auta. Henkilö voi olla minulle henkivarallinen .
Uusi asuntoni on toisella kaupungissa hän pääse koska muutto palvelus kerro hänelle uusi paikka ja hän heidän kanssa tehnyt iso varkaus muutto laatikosta ja sitten tule tähän ja lisät varkaus koska Abloy epä turvallinen.

Vakuutus ei maksaa mitään epäilen.
Hirviö. Jos joku auta minulle joku hyvä juristi tai mitä.. kirjottakaa.
Kiitos.
Kamerat joka ostettu inetrnetista jos joku vaikeuksia ei kukan auttaa asennus tai kallis ilman takua.. Ostin turha jo.
Ilmoita
Verisuren Aloitusmaksu(laitteet+asennus) omakotitlossa 800-1500euroa riippuen laitteista ja kun lopetat sopimuksen et saa rahoja takaisin. Kannattaa huomioida tuo.
1 VASTAUS:
On sitten 200m2 omakotitalo tai 80m2 asunto... sama hinta/kuukausi.
Ehkä hieman naiivia, mutta tiesin jo kätellessä verisuren ihmisiä kotiovellani, että heiltä en ota mitään. Vaikka ensin oltiin kovin positiivisiä.
Kovin ahdistava käynti, jossa maalattiin faktat näkyville mutta ei yhtään asiakaslähtöisesti tai edes ripausta inhimillisyyttä.
+Lisää kommentti
Älkää menkö hyvät ihmiset halpaan ja maksako ilmaa, eikun verisurea. Pitäkää kotivakuutus kunnossa, joka korvaa myös verisuren töppäilyt.
Ilmoita
Muutaman kuukauden ajan ovat Verisuren "edustajat" koputelleet oveen ja pyytäneet lupaa purkaa vanha laitteisto pois, sillä emme juuri nyt sellaista käytä. Olen pyytänyt meilitse kirjallista selvitystä mihin purkutoiminta perustuu (käsittääkseni olemme maksaneet aikoinaan laitteet) sekä kuka korjaa irottamisen jäljet jne. Ei mitään vastauksia. Koko myyntitoiminta on kivikaudelta ja asiakaspalvelu olematonta.
Ilmoita
Hyvä arvio Verisuresta, KIITOS !
Ilmoita
Kunnollinen lukitus joka ovessa ja hyvä kotivakuutus, ei muuta tarvita. Jos rosvo tulee niin jää murron jäljet, vakuutus korvaa. Ja voihan hälytustarran itse tulostaa, laittaa joka oveen ja postilaatikkoon jos sellaisen välttämättä tahtoo. Humpuukia tuollaiset verisuret ja vastaavat.
1 VASTAUS:
Juuri näin, lukitus ja vakuutukset kuntoon niin ei mitään helvetin kalliita hälyttimiä tarvitse.
+Lisää kommentti
Törkee kusettaja
Ilmoita
Pysykää hyvät ihmiset kaukana noista Verisuren patterikäyttöisistä leluista! Huono laatuisia ja vanhaa tekniikkaa.
Ilmoita
Voi morjens teitä ihmiset! Itse en ole ostanut laitetta enkä aio koska ei ole varaa. Kun joskus rikastun ja minulla on jotain varastettavaa tai arvokasta jonka en halua palavan niin ehkä silloin harkitsen verisurea. Verisuren myyjistä sen verran että kyllä kahvit voin keittää ja jutella mukavia mutta niin kuin jo sanoin että en osta ja tämä ei tarkoita että myyjä olisi tyly tai laite huono ei vaan yksinkertaisesti ole rahaa tuollaiseen juuri tällä hetkellä.
Miksi pitää mollata ja haukkua jotain jota ei halua?
Yhden asian voin kertoa kokemuksesta (ei myyntiä mutta eräänlaista työtä) ennemmin murtaudun kotiin jossa ei ole tarraa ovessa kuin otan riskin ja menen tarralliseen taloon...
Vartijoiden ja poliisin vaste ajasta sen verran että oli se sitten 5 min. Tai 45 min. Niin hälyttimet huomatessa en ainakaan minä jää ottamaan siitä selvää paljonko se on.
Murtoja voidaan tehdä paljon kerrostaloihin mutta kyllä se vaan on fakta että useammin omakotitaloon murtautuessa saa paremman saaliin. Kerrostalosta otetaan se mikä pystytään autoon kantamaan ja lähdetään mutta omakotitalossa voi olla niin suojaisa piha että auton saa täyteen. Teille jotka ette missään nimessä halua ottaa minkään valtakunnan hälytinjärjestelmää niin toivotan onnea ja teille jotka harkitsette ottavanne jonkin niin todellla hyvä päätös jos otatte ja teille joilla jo on en voi muuta sanoa kuin olette olleet hyvin viisaita.
Oli järjestelmä mikä tahansa....
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

VERISURE - Teoriassa hyvä

Verisuren myyjät pelottelevat omakotitalo-asukkaita tilastoilla. Kuitenkaan he eivät kerro että 70 % murroista tapahtuu kerrostaloissa.

Omakotitalot ovat todennäköisesti päämarkkinakohde, mutta silti palovaroittimia on Premium-paketissa vain yksi. Kuinka moni omakotitalo on vain 60 neliöinen? Ainahan palovaroittimia tarvitaan omakotitalossa vähintään kaksi, joten miksi jo toinen palovaroitin on lisävaruste?

Laitteiden toimivuudesta ei ole mitään takuuta. Verisure kyllä huoltaa, korjaa ja vaihtaa laitteita, mutta eivät takaa missä ajassa tämä tapahtuu. Eikä ole myöskään sopimusehtoa, jossa kerrottaisiin joutuuko asiakas maksamaan kuukausimaksua myös siitä ajanjaksosta kun laitteet eivät ole täydellisesti toimintakunnossa.

Vartiopalveluiden kyvystä ei ole mitään takuuta. Verisure vetoaa ettei poliisikaan anna takuita missä ajassa he saapuvat paikalle, mutta tietääkseni poliisi palvelee kaikkia kansalaisia verorahoilla, eikä niitä jotka maksavat kuukausimaksua. Vartiointipalvelun resursseista ei anneta tietoa, eikä sitä kukaan valvo. Tietenkin on olemassa tavoitteet ja sisäiset tilastot. Mutta riski on olemassa ettei homma suju, mutta laskutus kyllä sujuu.

Miksei Verisuren kaikki kilkkeet siirry asiakkaan omistukseen 395 tai 595 euron investoinnilla? Verisure perustelee että kun he omistavat esim. keskusyksikön, he hoitavat huollot ja näin laitteelle annetaan 10 vuoden takuu. Miten voidaan antaa asiakkaalle takuu laitteesta jota ei edes hänen omistukseen luovuteta? Alkaako huolto maksamaan 10 vuoden päästä? Ja sitten se että jos irtisanot sopimuksen 3 kk irtisanomisen jälkeen oleelliset kilkkeet hälytinjärjestelmästä tullaan hakemaan pois. Eli investoit ensin 400 tai 600 ( ostamasi muut) ja jos haluat irtisanoa sopparin, laitteet viedään pois. Vaikka kotiin jäisi jotain ovitunnistimia tms., niillä ei tee mitään ilman keskusyksikköä.

Mitä tapahtuu jos et ole tyytyväinen? Et suostu maksamaan palvelusta? Ei varmaan haittaa Verisurea, koska saivat jo 600 euroa ja saavat viedä kalleimmat laitteet pois.

Kun kutsut Verisure-myyjän kotiisi tekemään kartoitusta, he ovat kuin agressiivisa puhelinmyyjiä, jotka haluat tehdä kaupan sillä istumalla. Harkinta ei tule kysymykseen. Jos kysyt teknisiä asioita tai tiedustelet mitä laitteita tarvitset, he ilmoittavat että asentaja sitten kertoo jne., mutta kun asentaja on paikalla, olet jo kaupat tehnyt. Sitten ovelasti asentaja kertoo että tarvitset vielä tämän ja tämän. He tekevät näin lisäkauppaa. Asentajalle maksetaan provisioita lisälaitteiden myynnistä. En vain ymmärrä miksi mainostetaan että myyjä tulee tekemään kartoituksen. Muistakaa että suuri osa Verisuren myyjien ja asentajien palkoista tulee provisioista. Se ei ole mielestäni paras palkkamuoto kun kyse on turvallisuudesta.

Potentiaalia olisi. Tuotteet vaikuttavat ideaalitasolla loistavilta. (vielä kun saisi itse seurata kameroista netin kautta mitä talossa tapahtuu) Palvelun tasosta ei ole takuita. Myynti on töykeää. Ei hyvää tuotetta tarvitse tuputtaa. Sopimusehdot pitäisi ensinnäkin olla olemassa ja ne pitäisi olla vapaasti luettivissa nettisvuilla.

Tässä nopeasti googletettuja vaihtoehtoja.
www.wahti.fi
http://www.clasohlson.fi/Product/Product.aspx?id=166794859
http://www.nettikama.fi/ip-valvontakamera-wlan-ja-lan-verkkoihin.html

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta