miehellä vauvakuume

kokö?

Olen seurustellut vuoden erään miehen kanssa ja ongelma on seuraava; hänellä tuntuu olevan jonkin asteen vauvakuume tai ainakin hän suhtautuu liian innokkaasti kaikkiin vauvajuttuihin. Ja ongelma on paljon esillä suhteessamme. Hän tuntuu antavan enemmän huomiota sukulaislapsilleen kuin minulle ja nämä lapset menevät kaikessa aina etusijalle. Hän on mielestäni kohtuuttoman paljon innoissaan kaikista muiden naisten (?!) raskausjutuista ja esim facebookista saan lukea jatkuvasti kuinka hän kommentoi aivan innoissaan muiden naisten vauvakuvia ja raskaustarinoita. Kerran katselin hänen sukulaislapsen kuvia, hänen ylitsevuotavia kommentejaan niissä ja oksensin.

Hänen ihastumisensa muiden naisten vauvoihin ja raskausjuttuihin on mielestäni todella loukkaavaa minua kohtaan, koska en ole hankkimassa lapsia lähivuosina. Koen huonommuutta verrattuna raskaana oleviin naisiin ja ylipäätänsä perheellisiin. Ja olemme siis molemmat parikymppisiä. Onko tällainen käytös normaalia? Kyllä itsekin pidän lapsista mutta olen alkanut vihaamaan niitä kun joudun jatkuvasti kilpailemaan niiden kanssa mieheni huomiosta. Ja jollain tasolla tuntuu, että mieheni pitää arvossaan vain raskaana olevia naisia tms. Kirjoitukseni kuulostaa aika naurettavalta, mutta asiasta on tullut suuri ongelma suhteessamme...Ennen jopa itse halusin lapsia, mutta tällaisessa tilanteessa on jotenkin se oma vauvakuume kadonnut jonnekkin...

12

1945

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eikyllä

      Kaippa miehilläkin jonkinsortin vauvakuumetta saattaa olla, mutta tuo miehesi käytös kuulostaa kyllä aika oudolta...oletko kertonut hänelle miten asiasta tunnet? Ihan turhaan tunnet syyllisyyttä siitä, että tilanne loukkaa sinua, ei tuollaista kenenkään tulisi sietää!! Muilla ihmisillä on omat perheet ja hänellä omansa, keskittyisi siihen!!

    • miehesi homo?

      Onko

      • ................

        No ei nyt homo tarvi olla jos on vauvakuumetta. Meillä se oli mies joka oli enemmän innoistaan lapsen hankkimisesta kuin minä. Itse olin enemmänkin niin että no kaihan sitä vois...


    • Wanna baby

      Miehelläkin voi olla kova vauvakuume. En halua enää tässä iässä muuttaa kenenkään kanssa yhteen asumaan, mutta ystävänä haluaisin löytää sut kunnollinen 30-40 v. vauvakuumeinen nainen. Haluan enemmän seksisuhteen tapaisen jutun, jossa sinä haluat samalla yrittää vauvaa. Sulla voi myös olla jo ennestään lapsi. Oletko täällä, haluat lapsen, seksiä ja ystävyyttä? Haluaisin kirjoittaa sinulle!

    • Aika himmeli on kyll

      Siis olet vain vuoden seurustellut sen miehen kanssa ja se jo haluaa lapsia? Kuule se on jotenkin henkisesti sairas ihminen, eli olehan varovainen, tai joku kainis päivä olet sen lapsen kanssa ja otat turpiin siltä ukolta tai saat sen kiinni itseteosta harrastamassa lapsiinne kohdistuvaa haureutta, -jos siis alat sille niitä lapsia tekemään. Pelottava tyyppi!
      Ei todellakaan tarvitse tehdä lapsia suunnileen toisilla treffeillä, vaan kannattaa todellakin oppia tuntemaan toinen ja se ottaa ainakin 5 vuotta, ja se ei riitäkkään.

    • gfggggggg

      "se on jotenkin henkisesti sairas ihminen"

      Jep nykyään kaikki on henkisesti sairaita, jos niitten odotukset elämältä poikkeaa omasta :D Suomi24:ssä kaikki on sairaita ja mielenvikasia.

      Miks miehellä ei saa olla vauvakuumetta?
      Aloittaja tuntuu kuitenkin ottavan tuon miehen vauvakuumeen tai lapsista pitämisen hirveänä paineena. Tuntuuko sinusta, että sinulta odotetaan jotain?
      Keskustele miehesi kanssa. Kerro hänelle sinun tuntemuksistasi, ethän muuten voi tietää haluaako hän lapsia vai onko hän oppinut arvostamaan naisia, jotka ovat raskaana tai joilla on lapsia. Tai pitääköhän yksinkertaisesti vain lapsista. Minun veljeni, eli sisartenlasteni enot ovat todella ylpeitä sisarten mukuloista, eikä mielestäni ole yhtään väärin tai ollenkaan sinulta pois, että hän rakastaa niitä lapsia. Se on ihan normaalia, mutta jos haluat vääntää sen päässäsi sairaaksi...en voi ehdottaa, ku ammattiavun hakemista.

      • Vanhan neuvo

        Se haluaa sulle pallon jalkaan. Onko se monesti jätetty puenen munansa takia ta muusta syystä? Jos se haluaa sitoa sut itseensä lapsella ja sitten Paljastaaa kyntensä?
        Onko sillä kavereita? Jos on, onko niillä reppanoiöla lapsia?

        Olen nähnyt vastaavia oman edun tavoittelijoita jotka haluaa epäonnisten suhteiden jälkeen sitoa naisen!

        Älä ala siihen leikkiin!


    • tuleva isä

      Mikä teitä ihmisiä vaivaa?? Miksi mies ei voi haluta lasta olematta pedofiili, hullu, homo tai Omanetunsa jahtaaja?!? Luokitelkaa sitten minutkin mihin tahansa kategoriaan mutta kyllä minä ilman häpeätä myönnän että haluan lapsen tyttöystäväni kanssa vaikka olemmekin vasta vähän reilu vuoden seurustelleet ja tämä sopi tyttöystävällekkin varsin hyvin.

      • haluaisi lapsen

        Olen mies ja samaa mieltä ylläolevan kirjoittajan kanssa. Tottakai myös mies voi haluta lapsen. Nyt on ikää päässyt tulemaan jo yli 40-vuotta ja oikeastaan on kiire tämän asian kanssa. Jos nyt kuitenkin alan heti näin sinkkuna ehdottamaan lapsen yrittämistä jollekin tuntemattomalle naiselle, niin todennäköisesti nainen pelästyisi ja lähtisi pois. Tässä iässä en kuitenkaan enää pitkään haluaisi olla parisuhteessa ja miettiä, että yritetään vauvaa sitten joskus vuosien päästä kun olemme tarpeeksi kauan olleet yhdessä. Nyt olen sinkku, ja olisi mukava löytää parisuhde jossa voisi melko pian laittaa vauvakortin pöytään. Eihän se välttämättä edes heti tärppäisi. Tottakai miehellä voi olla vauvakuume, niin kuin minulla on. Ei se niin helppoa ole löytää parisuhdetta jossa mies voisi ottaa tämän asian melko pian esille. Mistähän sellaisen naisen löytäisin?


      • Jööööööööhhhh

        Kyllä mies voi haluta lapsia, kunhan 12/32 on täynnä. Muuten kyseenalaistaisin hänen tarkoituksensa. Jos 12/32 ei täyty, on jossakin koira haudattuna.


      • fehwoiq

        Totta kai miehellä voi olla vauvakuume, aivan niin kuin naisellakin. Monilla on vahva halu saada ja kasvattaa lapsia. Mutta en kyllä nyt yhdellekään naiselle tai miehellä sanoisi, että siitä vaan kun seurustelua on takana vasta vuosi. Kuumeilla voi rauhassakin, samalla tutustuen kumppaniin ja luoden hyvää parisuhdepohjaa alle tulevaisuutta varten. En nyt tarkoita, että kymmenen vuotta pitäisi jahkailla, mutta esimerkiksi 3 vuotta olisi ihan sopiva aika seurustelua alle; kerkeää asua yhdessä, ja arkikin tulee luonnollisesti mukaan, eikä sitä liitä suoraan lapsen tuloon, vaan ymmärtää että tietyt tunteet ja asiat tapahtuvat suhteessa luonnostaankin. Kun on pieni lapsi ja suhde alkaa arjistua niin sanotusti, niin se on kova paikka monille. Minun mielestä on aikuisuuden ja kypsyyden merkki, että malttaa edes pari vuotta katsella kumppania ja yhteiseloa ennen vauvassuunnitelmia.

        Kaikkea hyvää teille kuitenkin, ja mielestäni on mukavaa, että mies kehtaa myöntää pitävänsä lapsista ja haluavansa niitä. Ehkä ymmärrät jonain päivänä kirjoitukseni paremmin, ehkä et (kuka tietää), mutta haluaisin sanoa kyllä kaikille vauvakuumeisille, että lastensuunnittelussa maltti on valttia, jos biologisesti ikä ei tule vielä vastaan. Sen ihan toden totta ymmärtää vasta sitten, kun suhdetta on kertynyt useampi vuosi. Toki aina välillä jotkut kertovat parinkymmenen vuoden jälkeen, kuinka menivät kihloihin 6kk tapaamisesta, ja jo puolentoista vuoden päästä syntyi ensimmäinen lapsi, mutta ei niihin tarinoihin kovin silmät ummessä kannata luottaa. Harva tuollaisia asioita mainostaessa kertoo sen hinnan mikä nopeasti etenemisellä on saattanut olla. Joillakin nämä tarinat onnistuvat tietenkin -mutta suurimmalla osalla ei. Kyllähän siitä kertoo jo kovasti erotilastommekin, että kumppanin valintaan kannattaa käyttää aikaa. Aikuisuutta se on, että katsoo ennen kuin katuu, ja malttaa odottaa jotta voi luoda parhaan mahdollisen tilanteen lapsen syntymälle.


    • Varo sitä hullua

      Mikä lie hylkäämispelkoinen ripustautija ja roikkuja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      434
      4724
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1682
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      91
      1411
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      52
      1333
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      20
      1256
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      50
      1151
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1065
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      970
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      54
      847
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      60
      839
    Aihe