tiltti vertailu

pyörittäjät

Pannaas ny kertoen keltaisen ja punaisen hyvät puolet, ja huonot! Eli indexator ja engcon vertailu.

Molempia olen käyttänyt. Engconin pihdet ei mielestäni oikein pelitä. taipuvat herkästi.

12

3464

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kyllä

      engcon on kunkku, isä sano.

    • Romu alpo

      Indexator on paras.

      • engcon ehdottomasti

        Vitut, täysiä susia. Vuojen vanha vehe ja koko ajan vikaa! Oon purkanu lihoiks koko vehkeen jo 6 kertaa. Älkää missään nimessä ostako kyseisiä paskoja. Firmalla 3 intexsaattoria ja 2 engconia ja ne toimii ku junan vessa!


    • EnEnääHaluaEngconia!

      Jos nostat kannet pois indexatorista ja engconista niin on sama kuin avaat ja vertaat mersun ja ladan konehuoneita. Tässä järjestyksessä. Eli indexator on pyörittäjien mersu.

    • Mutta kun

      isä sano

    • Kuokkaman

      No nii! Itselläni ollut engconi (EC20) pyöräalustaisessa 7000h ja vain välyksiä joutunu korjailemaan. Toiminut hyvin. Pikku telakoneessa probo engon (EC15) 1500h ja hyvin pelaa. Tappeihin vaan välyksiä ilmestyy... Muutama Indexator ollu kavereilla ni siihen 5000h ne on ollu purettuna pajalla kolme kertaa. Ja eräs kauppias joka myi kaikkia pyörittäjiä ja huolti, kehoitti kallistumaan engoniin ihan kokemuksien pohjalta. Indexatorissa kuulemma sähkövikoja enemmän. Mutta eihä sitä tiedä ku engconistakin taitaa tula valurunkoinen... että ku siinä indexatorissa on ne lyhyet sylinterit plussaa.. jos vaikka minustakin tulee indexator mies :) Sama kai kunhan se kauha pyörii!!

    • 111

      Engconia suosittelen myös täältä. Ainoa mikä indexatoria puoltaa on ne lyhyet sylinterit, mutta jos niille ei todellista tarvetta töiden takia ole jättäisin ottamatta. Engconissa voimaa niin pyöritykselle kuin kallistukselle (vrt. lyhyet sylinterit, indexatorinhan saa myös isoilla sylintereillä) huomattavasti enemmän. Se on asia jonka kyllä huomaa kun niitä rinnakkain käyttää. Engconi pyörinyt viimeisimmässä koneessa kohta 6000 tuntia, vikaa ei sen kummemmin ole ollut. Huonoin puoli lienee integroidun kouran aiheuttama lisähydrauliikan letkutusten surkea sijainti. Eivät tahdo sopia käytön kannalta niin minnekään. Uusissa malleissa tämä jo korjattu (liittimien paikkaa muutettu). Indexatorissa muuten sähköjohdot laitettu huomattavasti vikaherkemmin kuin engconissa.

      Steelwrist on itselle todennäköinen seuraava valinta pyörittäjäksi, edistyksellinen ohjauksen käyttöjärjestelmä (tekijänä svab, joka tehnyt nytkin käytössä olevan järjestelmän) ja 45° kallistus vievät valintaa tähän suuntaan. Engconilta on kyllä tulossa 45° kallistuksella oleva tiltti jonkin ajan kuluessa...

      Vielä viimeiseksi. Probo-ohjattuna kannattaa se tiltti sitten ottaa, minkä merkkisenä sen nyt sitten valitseekaan. Vekottimesta saa huomattavasti enemmän irti, kun pystyy itse tarkasti ja jouhevasti hallitsemaan niin liikkeiden nopeutta kuin liikeen suuruutta. Kerran kun tottuu vaikea palata takaisin.

    • Kuokkaman

      Itsekin olin yhdessä vaiheessa Steelwristin kannalla mutta se kaatui siihen kun mitattiin että siinä oli kaikista pisimmät ne sylinterit. Muuten oli kyllä tosi fiksun oloinen laite!!

    • nappi ohjaus

      propo = jännetuppitulehdus!

    • Näion

      S kiinnike kallistajassa, niin saa kauhan takaperin kiinni. Tällä hoituu kaikki hommat ja on toimintavarma. Marttiinin kallistaja on idioottivahva, kestää repiä routaa ym. Toisin kuin mullan levitykseen tarkoitetut pyöriskelijät.
      Pyörittäjällä yritetään korvata lapiomiehen laiskuus, mutta jos apparille maksetaan palkkaa, niin voi sen eteen tehdä muutakin, kuin jutella tuttujen kanssa puhelimessa.

      • Köyhät itkee

        Köyhä korvaa tiltin s liittimellä ja irroittelee kauhaa. Eikä pääse töihin kun tiltti vaaditaan kaikkialla. Paitsi metsäojilla joihin köyhät menee kaivelemaan.


    • Näion

      Kallistajahan on nimenomaan tiltti...
      Ja eiköhän se ole niin, että kauhanpyörittäjä on enempi niille kuljettajille, jotka tarvitsee polkupyörässäkin apupyörät.
      Mutta jos on ylimääräistä rahaa, jolle ei ole parempaa käyttöä, niin mikä ettei...
      Tunteja tulee vuodessa n. 2000 enkä enempää kyllä viitsi koneessa istuskella.
      Metsäojilla olin viimeeksi -80 luvulla, mutta jos ehtisin ja kone olisi pienempi, voisin niitäkin kaivella.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe