RAMIn SALATEHTÄVÄN TULOKSENA BEN:

Rambo.Rami.Finaaliin

Ramin salatehtävän tuloksena Ben intoutui päiväkirjahuoneessa kehumaan Ramia:

Siis voi vitsiit. Pikkasen Rami on hyvä tyyppi. Ihan kuin mun faijan ja broidin sekoitus, vaikka mulla kumpaakaan olekkaan. Siis vitsiit, taikka tältä niiltä ainakin tuntuu.

Levittävät solkkurasvat selkään, kehuvat sun rusketusta ja haubereita. Voi vitsit siis pikkasen siistiä. Sitten solkun jälkeen pestiin Ramin kanssa valkopyykkiä yhdessä. Ja se lajitteli mun kuivat pyykitkin ja kehui mun alkkarimakua, kun Ramilla oli samoi merkkei kun mullakin. Sit kun Rami siinä FISLAS Mixul, et onx pyykkii, ni tajusin et munki pitää oppia tolleen fislaan. Tossa me Ramin kans ollaan puhuttu bemareista, blodeista ja solkun tärkeydest. Vitsit, siinä samalla Rami luki kuin avointa kirjaa, ja kysyi haluuks mun ruotsalainen broidi oppii FISLAAN? Meikä, et voi vitsit ja olin heti messis! Oon tos harjoitellut fislaamista ainakin kaks tuntia, mikronkellon muukaan. Rami sanoi, et viimeistään huomenna mult lähtee jo kunnolla toi FISLAUS. Ja jotain se tuumas mun bodista ja Roomasta, ettei niitäkään kuulemma päiväs olla duunattu. Vitsit, silloin nakkasin Ramin kans taas YLÄFEMMAT.

Sanoinki Ramille, et on aina tervetullut mun kämpille kun tulee stadiin. Sillä on Seduunki yhteyksiä. Vaikka asuu Tampereella! Vitsit, Rami vois olla mun kämppis. Tampereellakin aikoi hoitaa meidät suoraan poies baarijonosta. Ja suoraan vaikka Very Important Person tiloihin. Vitsit soitan sielt Petrille, et oon jo täällä Vip-Tiloissa ja kerron, et voin hoitaa Petrinki sinne Rambo-Ramin avustuksella. Ramikaan mikään tyhjätasku ole kun on paprutehtaassa duunis! Se kertoi, et voi käydä esitteleen mut sen parhaille bodari työkamuille ja käydään paiskaan tehtaan henkilökunnankahvios ainakin kättä. Ja voi vitsit, niillä on taukotiloissa puntitkin, niin voidaan kuulemma siinä ottaa niiden kans lämpöä niiden safkiksella ja me Ramin kans lähettäs sit siitä kulkeen Ramin takavetoisella uudella Bemulla. Voi vitsit tiäks, näyttävästi sladissa ja asfalttiin piirtyis Ramin Bemun leveiden takanakkien jäljet ja sen työkaverit tsiigais siin pihalla. Voi vitsiit. Me Ramin kans nakattas autos vaan yläfemmat kuulemma ja lähdettäs ottaan skaboi liikennevaloihin muiden sporttiautojen kans.

Ramilla on kuulemma aina siinä auton peruutuspeilis kahdet Diorin aurinkolasit ja mä saisin kuulemma pitää niitä toisia. Voi vitsiit. Vähän me ollaan melkein jo nyt semmoset COOL BROSS tyypit, joita sakit tziigaa kun liikutaan ytimes. Ja ne supattas saleen: BB-BENKKU ja BB-RAMI taas vähän liikenteessä. Ja voitas jakaa nimmareita huoltiskal, kun RAMI tankkais sen sporttia ja mä siin kiilottaisin aluvanteita jne.

Voi vitsiit, vähän me Ramin kans kerättäs katseita. Rami sanoikin, et sen frendi voi hoitaa meidän molempien autoihin tekstit, silleen kuin rallikuskeilla, mutta meille tulis niinku kaunolla: BB-BEN ja sille BB-RAMI. Voi vitsit. Niist sakit tunnistas meidän kiesit. Ja vois kuulemma jäädä venaileen meidän nimmareita, vaikkei oltas heti siin autolla. Voi vitsiit, miten tollasen tyypin voi edes bongaa BB:st? - Ehkä tänne on valittu tänä vuonna finaaliin vain tämmöisiä uroksia, kuin mä ja Rami. Voi vitsiit. Toivottavasti me ollaan Ramin kaa top kolmes. Voitas kimpoissa harrastella ja duunailla kaikkee. Saleilla kulkee, solkus, shoppailee kledjui, osallistuu kaikille julkkisristeilyille ja antaa yhteisiä haastiksii lehtiin jne. Voi vitsiit.

2

73

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe