Maaseudun huveja

00==00

Olen jo kauan ollut aikuinen, mielessä on usein vuosien takainen tapahtuma, joka oli kauhea järkytys, mutta samalla se kiihotti sukupuolisesti ihan älyttömästi.
Olin vanhempieni kanssa muutamana vuotena juhannuksen tietämissä maalla- enoni maatilalla aina noin viikon päivät, yksi painava syy siellä oleskeluun oli varmaan sahtitynnyri, sahti kun isälleni maittoi päivittäin.

Oli siellä serkkulikkakin, jota en oikeastaan kunnolla tuntenutkaan, pidin vähän kummallisenakin, minua huomattavasti vanhempi, ajeli jo autolla ja hänellä oli oma hevonenkin, tai ainakin luulin niin.
Pelkäsin tuota hevosta, näin sen välillä laitumella, yksi asia vaan herätti hirveästi mielenkiintoa, vatsan takaosasta työntyi ajoittain ulos jotain pitkää elintä, pidempi kuin käsivarteni, en oikein päässyt selvyyteen, mikä se oli.

Kun aikuiset lähtivät kaupunkireissulle, johon oli matkaa kuulemma 30 kilometriä, me "lapset" jäätiin talonvahdiksi, auto oli tuskin ehtinyt pihasta, kun serkkutyttö sanoi, että tules katsomaan, mitä hevoselle täytyy välillä tehdä.

Hevonen oli tallissa ja kävelimme sinne, jäin tietysti turvallisen välimatkan päähän, kun hevonen näki meidät, niin se elin alkoi työntymään ulos ihosta, sitä tuli ja tuli vaan, minullekkin tuli kumma olo.
Serkkutyttö, siis Piia oli ottanut jostain suuren kudinpuikon, sellaisen joilla oli nähnyt mummon kutovan paksua villapaitaa, siinä oli päässä iso pyöreä puupallo ja terävään päähän oli työnnetty pullonkorkki.

Piia kyykistyi melkein hevosen alle ja otti kädellään kiinni siitä valtavasta elimestä, siveli sitä edes takaisin, otti otteen siitä päästä, missä oli kumman näköinen pahkura, tule katselemaan Piia sanoi, annetaan sille pitkä hekuma- uusi sana, jota en ollut koskaan kullut.
Piia otti kiinni siitä kudinpuikon korkista ja alkoi työntämää toista päätä siihen elimeen, ihmettelin, miksi hän sanoi puikkoa hekumaksi, puikko liukui hitaasti sisään siihen elimeen ihan korkkia myöten, se tuntui minusta kamalan jännittävältä, pimpissäni alkoi myös tykyttämään kauheasti, tykkäsin siitä tunteesta, mutta koskaan ei ollut tykyttänyt näin voimakkaasti.

Sitten Piia veti sen puikon miltei ulos ja työnsi taas sisään, jatkoi sitä liikettä hitaasti ja tasaisesti- sisään- ulos-sisään ulos.
Hevonen tuli levottomaksi, piti inhottavaa hirnuvaa ääntä ja teppasi takajaloillaan, yhtäkkiä siitä elimestä alkoi valumaan jotain valkoista, sitä meni Piian kädellekkin, mutta Piia jatkoi vaan sitä työntelyä tasaiseen tahtiin.

Hevonen vaan piti sitä inhottavaa hirnumista ja vaihtoi jalkaa, niin että kopse kävi, kunnes sitä valkoista ryöpsähti oikein paljon lattialle, Piia veti puikon ulos ja nousi seisomaan, elin ruiski sitä valkoista valtavan määrän, katselin silmät selällään, en ymmärtänyt mikä tapahtuma on kyseessä.

No se siitä Piia sanoi, mentiin karjakeittiöön, missä Piia pesi kätensä ja sen puikon- pitää vielä harjata lattia, ettei porukat huomaa. Tämän tehtyään lähdettiin kävelemään sisälle päin, "tuletko mun kanssa runkkaamaan" pelästyin kauheesti, tiesin mitä runkkaaminen oli, kun olin sitä tehnyt, täälläkin, luulin, että Piia oli saanut sen jotenkin selville, mutta näki varmaan kauhistuneen ilmeeni ja sanoi, että taidat olla vielä niin pieni tyttö, ettet runkkaa, en niin sanoin hieman helpottuneena, no Piia meni sisälle omaan huoneeseensa ja minä jäin pihalle "odottelemaan" vanhempien saapumista.

119

78933

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • maiel

   Yleensä ns, aikuisviihde, videot, kertomukset ei minua hetkauta, pikemminkin päinvastoin, tympäisee, kaikki saman ikivanhan kaavan mukaan.
   Mutta kun jokin tavoittaa sieluni syvyyksissä olevan mustan laatikon, niin....
   Olen myös koittanut etsiä juttuja, missä miehille tehdään jotain vastaavaa.....

   • Monesti kirjoitettu tarina on parempi kuin video. Kirjoitetussa pääsee mielikuvitus valloilleen. Toisaalta videossa näkee mitä tapahtuu.


  • paharasti

   Minulle on joskus tehty muutama näytteen otto vastaavan tapaisesti.
   Etsittiin kipua aiheuttanutta turhaan, myöhemmin löytyi syyllinen, nailonlankapiikki joka tunkeutunut terskaan.

   Oudon sukupuolitaudin metsästys

   Housut pois ja pöydälle makaamaan:
   Totisena poikana katsoin, kun naislääkäri painelulla laittoi hiukan seisomaan, että sai ruiskun sisään virtsaputkeen ja ruiskutti jotain kirvelevää sisään. Seuraavaksi metallipuikolla kaavittiin syvältä näyte labraan.
   -Kirvely jatkui ja samalla alkoi sietämätön turvotus läpi koko ulkoisen tutkimuksen.
   Kun piti lähteä pois oli pakko mennä vastaanoton vessaan istumaan ja odottamaan seisakin laskemista. Oli niin arka, että autoon meno oli suurta tuskaa, ja siellä istuin varmaan tunnin vetskari auki takki näkösuojana ennenkuin uskalsi lähteä kotiinpäin.

  • sukkapuikko runkkari

   Kiihoittava tarina,mutta luonnoton ja menisi eläinrääkkäyksen puolelle, jos noin tekisi oikeasti. Mitään esineitä ei saa työnnellä eläinten sisään.
   Mutta lisää hevostarinoita please

  • Kiihoittunut Mies.

   Nuorena tajusin jutut kukista ja mehiläisistä jo ennen kouluikää. Leikin usein naapurin lasten kanssa, naapurissa oli ravihevosia. Siihen aikaan hevosten astutus hoitui perinteisellä tavalla, ravimiehet toivat naapuriin hevosiaan astuttavaksi. Tietysti meidät lapset hätisteltiin pois astutuksen aikana, mutta katselimme tuota kiinnostavaa ja kiellettyä touhua aina jostain piilosta. Nauroimme ja hihittelimme kun näimme orihevosen roikkuvan pitkän elimen, joka välillä taipui eteenpäin suoraksi. Myös astutus tapahtuma oli jännää seurattavaa, kun ori hyppäsi tamman selkään ja tuo valtava elin työntyi tamman sisään. Astumisen jälkeen ori vetäytyi pois tamman päältä, sen elin vetäytyi tamman sisältä ja siitä ruiskahteli ulos nestettä, jota luulimme virtsaksi koska emme vielä silloin tienneet sen olevan orin spermaa. Varmaan tuosta lapsuuden jännistä kokemuksista johtuu, että vielä nytkin minua kiihottaa kovasti jos näen orihevosen elimen roikkuvan ulkona. Monesti erilaisissa tapahtumissa jos paikalla on hevosia ja näen jollain hevosella roikkuvan elimen, kiihotun näkemästäni ja minun on pakko etsiä jokin paikka, jossa voin purkaa paineeni jäykistyneestä kullistani. Olen myös katsellut netistä kuvia, jossa näkyy hevosen mahtava elin ja runkkaillut samalla kulliani.

  • sukkapuikko runkkari

   You tubesta noita astutus ja roikutusvideoita löytyy pilvin pimein.
   Minua myös kiihottaa orit.
   Suomessa on paljon tamma ja varsa näyttelyitä, joissa on 1-3 vuotiaita orivarsoja ja niissä on usein mielenkiintoista nähtävää.

  • hevostyttö100
  • sukkapuikko runkkari
  • hevostyttö100
   • Anonyymi

    Eikö pimppiäkin kutita kivasti? :) mulla ainaki alkoi munaa kutittaa ja seisoo kun katoin ton videon ;)


  • hevostyttö100

   On nuo orit vaan niin seksyjä.

   • 00==00

    Juuu, tuolla oriilla oli kovat paineet pakottamassa, ori itsetyydyttää silleen, kun videossa näkyy, taisi vaan tulla häirityksi, tai sitten sitä valtaisaa ryöppyä ei näytetty


   • kiinnostunut:)=)

    Mites, oletko ikinä joutunut helpottamaan orin aiheuttamaa poltetta asioihin..?:)
    Tuleeko muuten naiselle yleensä kuinka helposti mielleyhtymiä ym ajatuksia oriin erektion näkemisestä jo tai muuten..?
    Kiinnostais hieman tietää...


  • hevostyttö100

   Olen tuossa vuosien varrella nähnyt satoja kertoja tuota orien itsetyydytystä eli masturbointia eli runkkaamista, mutta en ole koskaan nähnyt tästä aiheutuvaa siemensyöksyä, joten se on erittäin harvinaista!

   • Ihan mielenkiinnosta

    Haluaisin tietää, että huolehditaanko noista oriista jotenkin, jos ne eivät voi paineitaan purkaa sillä luonnonmenetelmällä, (uo lätkytys ei oikein näytä tehokkaalta) luulisi olon muuttuvan sietämättömäksi muuten, kuten nuorilla :) miehilläkin yleensä.


   • aabbccdd
    Ihan mielenkiinnosta kirjoitti:

    Haluaisin tietää, että huolehditaanko noista oriista jotenkin, jos ne eivät voi paineitaan purkaa sillä luonnonmenetelmällä, (uo lätkytys ei oikein näytä tehokkaalta) luulisi olon muuttuvan sietämättömäksi muuten, kuten nuorilla :) miehilläkin yleensä.

    Olen kuullut juttuja(Tosin varmaks en tiedä), että joillain talleilla oreja hyppyytetään sillon tällöin pukilla muulloinkin kuin siementä kerätessä.
    Lähinnä ajateltu kai niiden mielenrauhaa, kun saavat päästellä isommat paineet pois tekotammaa panemalla.
    Mut tiedä sit tosiaan, pitääkö paikkaansa.
    Olis kyllä kivä nähdä, kuinka ori tyydyttää itsensä ilman apuja. Siis viä siemensyöksyyn asti. kellään linkkejä?


  • hevosten testaaja

   Orit joilla ei astuteta tai on pitkä väli astutuksien välillä,kuten esim talviaika, niin kyllä luonto hoitaa tehtävänsä ei siinä ihmistä tarvita. Olen itse nähnyt muutaman kerran kun ori tyhjentää vanhan varastonsa. Ori on vaan virtsaamis asennossa letku roikkuen (ei erektiossa) ja siemenet purkautuvat ulos samoin kuin normaalissa siemensyöksyssäkin, tosin hieman hitaammin ja heikommalla paineella.
   Näkemissäni tapauksissa ensin purkautuivat siemenet ja sitten vasta orit aloittivat sen mahaansa vasen lätkyttelyn ja terskan paisutuksen, vaikka sen olisi luullut toimivan toisinpäin.

   • Miss Neiti

    Saako muuten orin laukaistua perinteisesti käsipelillä, vai tarviiko pukin tm. omaa kivaa?
    Olen joskus aikanaan mielenkiinnosta yrittänyt, mutta ei ole onnistunut. Silloinen ori oli muuten silmin nähden erittäin kiihottunut ja tuntui tykkäävän, muttei tosiaan roiskimiseen asti.
    Koitin perinteisellä edestakas vetelyllä ja terskan hyväilyllä.


   • hevosten testaaja
    Miss Neiti kirjoitti:

    Saako muuten orin laukaistua perinteisesti käsipelillä, vai tarviiko pukin tm. omaa kivaa?
    Olen joskus aikanaan mielenkiinnosta yrittänyt, mutta ei ole onnistunut. Silloinen ori oli muuten silmin nähden erittäin kiihottunut ja tuntui tykkäävän, muttei tosiaan roiskimiseen asti.
    Koitin perinteisellä edestakas vetelyllä ja terskan hyväilyllä.

    Kyllä useat orit pitävät kun niiden peniksiä ja tai kiveksiä hyväillään hellästi,( mutta ei kutittaen) eikä voimakkaasti vatkaamalla, joka ei kuitenkaan johda siemensyöksyyn.

    Olen aikoinaan testannut oreja kiihoittamalla niitä sukuelimistä, tarkoituksena saada selville muuttuuko orin käytös ja millaiseksi? Kyseisten orien käytös ei muutunut muuten kuin että ne leimautui ,eli niillä oli oma leikkikaveri jonka kanssa sai nauttia seksileikeistä.
    Niistä ei tullut mitään ihmisten selkään hyppiviä petoja, eikä niiden suhtautuminen muihin hevosiin muuttunut mitenkään.
    Yleisesti oreja pelätään liikaa, kyllä nekin nauttii-ihmisen hellyydestä!


   • Kesätyöläinen
    hevosten testaaja kirjoitti:

    Kyllä useat orit pitävät kun niiden peniksiä ja tai kiveksiä hyväillään hellästi,( mutta ei kutittaen) eikä voimakkaasti vatkaamalla, joka ei kuitenkaan johda siemensyöksyyn.

    Olen aikoinaan testannut oreja kiihoittamalla niitä sukuelimistä, tarkoituksena saada selville muuttuuko orin käytös ja millaiseksi? Kyseisten orien käytös ei muutunut muuten kuin että ne leimautui ,eli niillä oli oma leikkikaveri jonka kanssa sai nauttia seksileikeistä.
    Niistä ei tullut mitään ihmisten selkään hyppiviä petoja, eikä niiden suhtautuminen muihin hevosiin muuttunut mitenkään.
    Yleisesti oreja pelätään liikaa, kyllä nekin nauttii-ihmisen hellyydestä!

    Kyllä ne siitä pitävät.
    Itse joskus kauan sitten olin yhden orin kanssa väleissä.
    Eli just sama juttu kun sullakin, hyväilin sitä aina sukuelimistä, opetin sen siihen sillä, et aina kun se oli kalu pihalla, menin sen luo ja otin kalusta kiinni.
    Aluksi oli ihmeissään eikä edes kovettunut, mutta sit, aika piankin, ymmärsi jujun.
    Pian siinä kävikin niin, että aina,k un näki minun saapuvan, tää ori laski kalunsa alas jo valmiiksi ja siinä sit leikittiin sen aikaa kun leikittiin.
    Välillä juoksi vauhdilla mun luo ja oli niin JUMALATTOMAN kiihottunut valmiiksi, sen kullin olis survonut vaikka kiviseinästä läpi ja tää hörisi ja pyöri joka suuntaan. Laukeamaan en sitä saanut kertaakaan, mutta kyllä se nautti siitä muuten.
    Se kesä meni vähän liiankin nopeasti.


   • hevosten testaaja
    Kesätyöläinen kirjoitti:

    Kyllä ne siitä pitävät.
    Itse joskus kauan sitten olin yhden orin kanssa väleissä.
    Eli just sama juttu kun sullakin, hyväilin sitä aina sukuelimistä, opetin sen siihen sillä, et aina kun se oli kalu pihalla, menin sen luo ja otin kalusta kiinni.
    Aluksi oli ihmeissään eikä edes kovettunut, mutta sit, aika piankin, ymmärsi jujun.
    Pian siinä kävikin niin, että aina,k un näki minun saapuvan, tää ori laski kalunsa alas jo valmiiksi ja siinä sit leikittiin sen aikaa kun leikittiin.
    Välillä juoksi vauhdilla mun luo ja oli niin JUMALATTOMAN kiihottunut valmiiksi, sen kullin olis survonut vaikka kiviseinästä läpi ja tää hörisi ja pyöri joka suuntaan. Laukeamaan en sitä saanut kertaakaan, mutta kyllä se nautti siitä muuten.
    Se kesä meni vähän liiankin nopeasti.

    Minulla on samansuuntaisia kokemuksia, kun ori huomaa miten kivalta se kullin käsittely tuntuu niin se on aina valmiina nautintahetkiin ja tunnistaa kyllä leikkikaverinsa.


   • Kesätyöläinen
    hevosten testaaja kirjoitti:

    Minulla on samansuuntaisia kokemuksia, kun ori huomaa miten kivalta se kullin käsittely tuntuu niin se on aina valmiina nautintahetkiin ja tunnistaa kyllä leikkikaverinsa.

    Juu sen kyllä huomas.
    Useasti tosiaan hörisikin jo valmiiksi siihen malliin, että olin varma et kohta roiskuu.
    Harmi vaan ettei enää ole saumoja päästä edes satunnaisesti leikkimään.
    Kuulin kyl tästä orista että on nykyään siitoskäytössä, eli pääsi kloppi sit käyttämään aitoonkin tavaraan tuota namiansa.


   • zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
    hevosten testaaja kirjoitti:

    Kyllä useat orit pitävät kun niiden peniksiä ja tai kiveksiä hyväillään hellästi,( mutta ei kutittaen) eikä voimakkaasti vatkaamalla, joka ei kuitenkaan johda siemensyöksyyn.

    Olen aikoinaan testannut oreja kiihoittamalla niitä sukuelimistä, tarkoituksena saada selville muuttuuko orin käytös ja millaiseksi? Kyseisten orien käytös ei muutunut muuten kuin että ne leimautui ,eli niillä oli oma leikkikaveri jonka kanssa sai nauttia seksileikeistä.
    Niistä ei tullut mitään ihmisten selkään hyppiviä petoja, eikä niiden suhtautuminen muihin hevosiin muuttunut mitenkään.
    Yleisesti oreja pelätään liikaa, kyllä nekin nauttii-ihmisen hellyydestä!

    Ei ne muutu luonteeltaan miksikään kaikkien päälle hyppiviksi seksipedoiksi.
    Itse joskus kanssa aikanaan harrastin hyväilyleikkejä parin oriin kanssa lähes päivittäin ja hyvin meni asiat. Välillä kävivät tammalla/pukilla ja väliajat olivat sitten minun käsittelyssä. Juoksivat aina luokseni kalu kovana höristäen ja olivat tyytyväisiä, vielä kun sain muutaman kerran laukaistua spermat heiltä pois niin oli aina kuin piste iin päällä.


   • hevosten testaaja kirjoitti:

    Kyllä useat orit pitävät kun niiden peniksiä ja tai kiveksiä hyväillään hellästi,( mutta ei kutittaen) eikä voimakkaasti vatkaamalla, joka ei kuitenkaan johda siemensyöksyyn.

    Olen aikoinaan testannut oreja kiihoittamalla niitä sukuelimistä, tarkoituksena saada selville muuttuuko orin käytös ja millaiseksi? Kyseisten orien käytös ei muutunut muuten kuin että ne leimautui ,eli niillä oli oma leikkikaveri jonka kanssa sai nauttia seksileikeistä.
    Niistä ei tullut mitään ihmisten selkään hyppiviä petoja, eikä niiden suhtautuminen muihin hevosiin muuttunut mitenkään.
    Yleisesti oreja pelätään liikaa, kyllä nekin nauttii-ihmisen hellyydestä!

    Orit jotka leimaantuivat hyväileviin ihmisiin niin miten ne osoittivat kiinnostuksensa?


   • Kesätyöläinen kirjoitti:

    Kyllä ne siitä pitävät.
    Itse joskus kauan sitten olin yhden orin kanssa väleissä.
    Eli just sama juttu kun sullakin, hyväilin sitä aina sukuelimistä, opetin sen siihen sillä, et aina kun se oli kalu pihalla, menin sen luo ja otin kalusta kiinni.
    Aluksi oli ihmeissään eikä edes kovettunut, mutta sit, aika piankin, ymmärsi jujun.
    Pian siinä kävikin niin, että aina,k un näki minun saapuvan, tää ori laski kalunsa alas jo valmiiksi ja siinä sit leikittiin sen aikaa kun leikittiin.
    Välillä juoksi vauhdilla mun luo ja oli niin JUMALATTOMAN kiihottunut valmiiksi, sen kullin olis survonut vaikka kiviseinästä läpi ja tää hörisi ja pyöri joka suuntaan. Laukeamaan en sitä saanut kertaakaan, mutta kyllä se nautti siitä muuten.
    Se kesä meni vähän liiankin nopeasti.

    Hankasitko koskaan aisaa pilluasi vasten?
    Ihmettelivätkö muut ihmiset koskaan orin mielenkiintoa sinua kohtaan?


  • HimoOri

   Ihanaa huomata että on muitakin kaltaisiani:):)
   Orin jäykkä kulli on kyllä jotain todella upeeta ja astutus on todella upeata katsella.
   Toimii mulle huomattavasti paremmin kuin tavallinen porno.
   Aivan mahtava näky, kun orin jalkovälistä sojottaa puolimetrinen, kivikova parru mikä heiluu sinne tänne ja mitä se jäykistelee välillä vatsaansa vasten ja on ilmiselvästi erittäin kiihottunut.
   Ja hevosten akti itsessään, siinä vaiheessa kun ori hyppää selkään niin tamma päästää jotain ruiskeita just ennen kuin ori työntyy sen pimpsaan ja aloittaa sen mielettömän edestakas työntelemisen. Ja näyttäähän se muutenkin upeelta, kun tää valtava muna sojottaa syvällä siellä tammassa.
   Olis kiva löytää joku nainen, ketä kiihoittuu myöskin hevosten seksistä yhtä paljon kuin minä.
   Seksi sellaisen naisen kanssa olis MAHTAVAA, kenen kanssa voisi katsella astutuksia ynnä muuta aiheeseen liittyvää lämmitellessä ja seksin aikana.
   Itse ainakin kiihotun räjähtämisen partaalle näistä ja saan mielettömiä ja runsaita orkkuja erittäin helpolla.
   Ja olis kiva vetää pientä roolileikkiäkin ehkä.. Olis "oma tamma astutuksessa":)
   Ehkä joku samanhenkinen leidi vois ehdottaa jotain, jos ei kuullosta liian kinkyltä...?
   ja tarinatkin jo olis tervetulleita.

   • kiimainen tamma

    AH, KYLLÄ!!! Täällä ois yks tamma kiimassa, voit vaikka sitoa, nyt tai heti! ;)


   • HimoOri
    kiimainen tamma kirjoitti:

    AH, KYLLÄ!!! Täällä ois yks tamma kiimassa, voit vaikka sitoa, nyt tai heti! ;)

    Jaahas, mistäs päin olet?
    Jos oikeesti kiinnostaa, niin voitaishan me näkyilläkin ko asian tiimoilta.
    Eiköhän nuo asiat hoidu kuntoon sit jos siltä tuntuu;)


  • Paritus Himotus

   Olis kiva, jos hevostyttö100 vois vaikka kirjoittaa jotain kertomuksia noista asututuksista ym:)
   Ja joku muukin nainen ja jos on jotain omia kokemuksia, miltä on tuntunut olla astutuksessa mukana ym aiheeseen liittyvää.

  • Kateellinen(ko)

   On todella kiihottavaa katsella kun ori astuu tamman.
   Kuinka se kivikova elin heiluu puolelta toiselle ja kuinka se selkään hypätssään jäykistää sen melkein vatsaansa kiinni ja survoo sen tamman pilluun.
   ja se, kuinka ori runnoo voimalla sellaisia monen kymmenen sentin mittaisia työntöjä ja loppuvaiheessa menee juurta myöten sinne tammaan ja antaa häntä heiluen tulla tamman lavoja purren:)
   Aivan mahtavaa.
   Ja toinen on tuo siemenen kerääminen keinopukilla.
   Ne orin runnovat työnnöt ja sen kalun älyttömät nytkähdykset, kun se laukee. Ja sitä sperman määrää!! Näyttää ainakin, et sitä tulee lasillinen kerrallaan joka ryöpsähdyksellä ja ne hörähtelyt nautinnosta siinä samalla.

  • hevosten testaaja

   Miss Neidille. Kyllä orin saa laukeamaan käsinkin, mutta siihen tarvitaan oikeaa tekniikkaa (ja apuväline). Ensinnäkin ori vaatii melko luonnolliset olosuhteet,eli koska kiimasen tamman sisällä siis synnytyskanavassa on "kuuma", eli ori tarvii peniksesään sen lämmön tunteen ja siellä kalun juuressa kevyen puristuksen, siis sen jonka tamman häpyhuulet saa-aikaan,eli luonnollisen tuntemuksen!
   On olemassa sperman keruu tekniikka, joka suoritetaan käsin ilman mitään pukkia ja siinä käytetään apuvälineenä lämpimään veteen kastettuja ohuita pesusieniä (tai riepuja). Tästä menetelmästä on englanninkielisillä hevossivuilla juttuja.

  • Miss Neiti

   Kiitos infosta:)
   Olen välillä miettinytkin, josko noin onnistuisi.
   Tää on kyllä ihan omaksi(ja orin) huviksi, kiinnostaa kuitenkin sen verran kovin tuo "jättipatukka" ja haluttaisi kokea tuo siemensyöksykin livenä.
   Ja kyllähän se kiihottaakin ajatella edes noin isoa erektiotakin...

  • ?????

   Noi on kyl ihania videoita.
   Mut se, mikä mua ihmetyttää, et kuin noinkin suoria juttuja voi ladata youtubeen lähiotosten kanssa. Kuitenkin naisilta on jo rinnatkin peitossa.
   Naiminen on kuitenkin aina sitä itseään, on se sit miehen tai orin tuuppimista kun näytetään.

  • sukkapuikko runkkari
  • fbdakbbmkab

   Ihan uteliaisuudesta...
   Mahtaisko aikuisten liikeistä saada animal sex-matskua. Siis ei mitään eläimiin sekaantumista todellakaan, vaan just noita astutusvideoita ym aiheeseen liittyvää?
   On kuitenkin yks aika hyvä innon lisääjä ja tympii aina touhuta siinä pöytäkoneen äärellä kullan kanssa tai itsekseen näitä katsellen.
   Ja sit, kun mulla on kotiteatterisysteemi, niin olis kiva pistää seinän kokoisena pyörimään just joku heppojen tilanne.
   En juurikaan käy missään aikuisten liikkeestä ja tuskin löytyy kanttia kysyä kylmiltään, olis eri asia jos tietäis jo valmiiks, et tarjontaa olis.

  • g

   Olin joskus hetken aikaa tekemisissä erään naisen kanssa, ketä kiihotti nuo astumiset ym.
   Oli todella hienoa seksiä meillä, kun katseltiin siinä seksiä harrastaessa youtube-matskua.
   Otin hänet aina vielä takaa, joten hän sai siitä ihan älyttömät kiksit, kun kuvitteli jotain pätkää katsellessa et hän on siinä orin alla...
   Ja kyllähän siitä itsellekin tuli aikamoiset olotilat=)

  • hevosten testaaja

   Onko "miss neiti" tehnyt mitään kivaa orien kanssa viime aikoina?

  • Miss Neiti

   Vähän juu.
   Onnistuin muuten just tän palstan neuvoilla laukaisemaan orin tässä yks kerta:)
   Mahtavaa!!=)=)

  • hevosvaari

   Miss Neidillä näyttää olevan tilaisuus leikkiä oriiden kanssa. On mukava tietää se-että on naisiakin jotka ovat hevosten sukuelimistä kiinnostuneita ja uskaltaa ns. tulla kaapista ulos ja kertoa mieltymyksestään.

   • Miss Neiti

    Silloin tällöin kyllä.
    Kyllä orin kalu puoleensa vetää, vielä kun sen saa käsipelillä "toimimaan":)
    Mahtavia patukoita:)


  • varaori

   Onneksi eräs naispuolinen ystäväni kiihottuu myöskin astutuksista ja siementen otosta.
   Häntä kiihottaa juuri oriin työnnöt, liikkeet ym. Sen laukeamisesta puhumattakaan.
   Jotenkin oli sit luonnollinen jatkumo, että aloimme harrastaa seksiä yhdessä kun kerta sama(jos ei harvinainen niin yleisesti ottaen salattu) fetissi. Välillä harrastamme ihan perusseksiä, mut kyllä nuo astutukset ym on iso osa seksielämäämme.
   Hänestä huomaa, ja hän on huomannut minussa eron perusseksin ja astutuskiihoituksen aiheuttamassa innossa.
   Joskus vain hyväilemme toisemme loppuun käsipelillä astumisia katsellen, mutta välillä astun hänet samalla himolla, kuin mitä ori ottaa tamman/pukin.
   Seksimme on mahtavaa:)

  • Hevonensaakunnolla
  • hakusanaksi

   brutal5

   • sukkapuikko runkkari

    Miss Neiti; onko tullut lisää hienoja kokemuksia oriheppojen kanssa? Entä siemenet lentääkö puruille,vai otatko talteen ja maistelet myöhemmin tms.


  • Miss Neiti

   Muutama..:)
   En kyl maistele sentään, annan rauhassa ruiskia pitkin lattioita.
   Käsille kyl on tullut, se on tuntunut hyvältä:)
   Otan usein terskasta kiinni, kun tunnen et orilta tulee. Paisuu ihanasti just ennen siemensyöksyä ja ne nytkähtelyt..:)

  • hevosten testaaja

   Miss Neiti, vieläkö orin kanssa täytyy käyttää sitä lämpökäsittelyä, vai riittääkö pelkästään naisen hellä käsi?
   Keinovaginalla tapahtuva spermankeruussa,sen vaginan lämpötila on n.42-44 celsiusastetta, ja se ei saa olla kuumempi, ettei tule (palohaavoja) tai epämiellyttäviä kokemuksia orille.

  • Miss Neiti

   Annan lämpöä, mut onnistuu kyl ilmankin. On kait jotenkin yhdistänyt minun kädet siihen siemensyöksyyn, niin sen fiilikset on usein jo sen mukaiset. Välillä roiskinut jo suurin piirtein saman tien, kun olen ottanut terskan käteen ja hieman hieronut.
   Olen vain ajatellut, että ori nauttii siitä vielä enempi, kun on lämmintä kalun ympärillä. Tiedä sitten, olenko oikeassa..
   On tosiaan muutenkin niin älyttömän kiihottunut, en ole ikinä kyllä nähnytkään niin kovaa erektiota.

   • hevosten testaaja

    Moi Miss Neiti! Luulisin,että ori nauttisi siitä lämpökäsittelystä enemmän,koska se vastaa sitä tamman sisäistä lämpöä, mutta eiköhän se muukin kiihoitus tunnu siitä mukavalta, jos se varsinkin johtaa siemensyöksyyn.


   • Miss Neiti
    hevosten testaaja kirjoitti:

    Moi Miss Neiti! Luulisin,että ori nauttisi siitä lämpökäsittelystä enemmän,koska se vastaa sitä tamman sisäistä lämpöä, mutta eiköhän se muukin kiihoitus tunnu siitä mukavalta, jos se varsinkin johtaa siemensyöksyyn.

    Kyllä uskoisin näin myöskin. Mut on kyl muutenkin tosiaan hyvällä mielikuvituksella varustettu polle:)
    Kokeilin muuten eräänä päivänä jotain uutta ja aika herkkua...:):)
    Olen aina välillä masturboinut siinä samalla kun hoitelen tuon hepan.. Täs erään kerran sitten kokeilin sen verran, että pujotin sen kalun jalkoväliini pimpsaani vasten. En koitttanutkaan sitä sisääni tietenkään, mut tosiaan halusin tuntea sen itseäni vasten. Samalla tyydytin sitä niin kuin ennenkin(nyt oli lämpökäsittely mukana). No kävin tietenkin itsekin niin älyttömillä kierroksilla, että tämä ori ehti laueta kalu jalkovälissäni.
    Sotki kyllä KUNNOLLA vaatteni pikkupöksyjä myöden, spermaa oli varmaan se litra ja niitä roiskeita valui nilkkoihin asti.
    Mut tuntui kyllä hyvältä itsestänikin, kun tunsin tän kaiken. Et sitä sai mitä tilas..:/;)
    Ei muuta kuin pyykille sen jälkeen. Onneks asustelen yksin, niin ei tarvinnut selitellä tuollaista taharamäärää kenellekään.


   • Miss Neiti
    Miss Neiti kirjoitti:

    Kyllä uskoisin näin myöskin. Mut on kyl muutenkin tosiaan hyvällä mielikuvituksella varustettu polle:)
    Kokeilin muuten eräänä päivänä jotain uutta ja aika herkkua...:):)
    Olen aina välillä masturboinut siinä samalla kun hoitelen tuon hepan.. Täs erään kerran sitten kokeilin sen verran, että pujotin sen kalun jalkoväliini pimpsaani vasten. En koitttanutkaan sitä sisääni tietenkään, mut tosiaan halusin tuntea sen itseäni vasten. Samalla tyydytin sitä niin kuin ennenkin(nyt oli lämpökäsittely mukana). No kävin tietenkin itsekin niin älyttömillä kierroksilla, että tämä ori ehti laueta kalu jalkovälissäni.
    Sotki kyllä KUNNOLLA vaatteni pikkupöksyjä myöden, spermaa oli varmaan se litra ja niitä roiskeita valui nilkkoihin asti.
    Mut tuntui kyllä hyvältä itsestänikin, kun tunsin tän kaiken. Et sitä sai mitä tilas..:/;)
    Ei muuta kuin pyykille sen jälkeen. Onneks asustelen yksin, niin ei tarvinnut selitellä tuollaista taharamäärää kenellekään.

    Niin sen orin kalu oli siis paljasta tavaraani vasten, että pudotin pöksyjä sen verran alas et sain tän patukan huulille.


   • hevosten testaaja
    hevosten testaaja kirjoitti:

    Moi Miss Neiti! Luulisin,että ori nauttisi siitä lämpökäsittelystä enemmän,koska se vastaa sitä tamman sisäistä lämpöä, mutta eiköhän se muukin kiihoitus tunnu siitä mukavalta, jos se varsinkin johtaa siemensyöksyyn.

    http://www.fifine.org/hengst.gif
    Tuossa on kuva tuosta käsipelistä.
    Kun laittaa googleen haun. stallion crumping, niin siitä löytyy artikkeleita tuosta käsin tapahtuvasta sperman keruusta.


   • kiimainen tamma
    Miss Neiti kirjoitti:

    Kyllä uskoisin näin myöskin. Mut on kyl muutenkin tosiaan hyvällä mielikuvituksella varustettu polle:)
    Kokeilin muuten eräänä päivänä jotain uutta ja aika herkkua...:):)
    Olen aina välillä masturboinut siinä samalla kun hoitelen tuon hepan.. Täs erään kerran sitten kokeilin sen verran, että pujotin sen kalun jalkoväliini pimpsaani vasten. En koitttanutkaan sitä sisääni tietenkään, mut tosiaan halusin tuntea sen itseäni vasten. Samalla tyydytin sitä niin kuin ennenkin(nyt oli lämpökäsittely mukana). No kävin tietenkin itsekin niin älyttömillä kierroksilla, että tämä ori ehti laueta kalu jalkovälissäni.
    Sotki kyllä KUNNOLLA vaatteni pikkupöksyjä myöden, spermaa oli varmaan se litra ja niitä roiskeita valui nilkkoihin asti.
    Mut tuntui kyllä hyvältä itsestänikin, kun tunsin tän kaiken. Et sitä sai mitä tilas..:/;)
    Ei muuta kuin pyykille sen jälkeen. Onneks asustelen yksin, niin ei tarvinnut selitellä tuollaista taharamäärää kenellekään.

    Mahtavaa, kiitos tästä!! Kerro vielä miltä tuntui kun laukesi? Enemmän yksityiskohtia?


   • hevosten testaaja
    Miss Neiti kirjoitti:

    Niin sen orin kalu oli siis paljasta tavaraani vasten, että pudotin pöksyjä sen verran alas et sain tän patukan huulille.

    Moi. Miss Neiti!
    Ihan vain mielenkiinnosta, koska pidän oreista yli kaiken,millainen se sinun orisi on
    onko se suomenhevonen vai joku lämmin(puoli)verinen? Onko sillä kookas kalu vai pieni jne. Kun leikit orisi kanssa hyväiletkö koskaan sen kiveksiä?
    Minun kokemukseni mukaan moni ori pitää kivesten hyväilystä ja pidän siitä itsekkin, koska tunne on samanlainen, kuin hyväilisi naisen rintoja.


   • Anonyymi
    Miss Neiti kirjoitti:

    Kyllä uskoisin näin myöskin. Mut on kyl muutenkin tosiaan hyvällä mielikuvituksella varustettu polle:)
    Kokeilin muuten eräänä päivänä jotain uutta ja aika herkkua...:):)
    Olen aina välillä masturboinut siinä samalla kun hoitelen tuon hepan.. Täs erään kerran sitten kokeilin sen verran, että pujotin sen kalun jalkoväliini pimpsaani vasten. En koitttanutkaan sitä sisääni tietenkään, mut tosiaan halusin tuntea sen itseäni vasten. Samalla tyydytin sitä niin kuin ennenkin(nyt oli lämpökäsittely mukana). No kävin tietenkin itsekin niin älyttömillä kierroksilla, että tämä ori ehti laueta kalu jalkovälissäni.
    Sotki kyllä KUNNOLLA vaatteni pikkupöksyjä myöden, spermaa oli varmaan se litra ja niitä roiskeita valui nilkkoihin asti.
    Mut tuntui kyllä hyvältä itsestänikin, kun tunsin tän kaiken. Et sitä sai mitä tilas..:/;)
    Ei muuta kuin pyykille sen jälkeen. Onneks asustelen yksin, niin ei tarvinnut selitellä tuollaista taharamäärää kenellekään.

    Haluis olla mukana.


  • Astuilija

   Katseltiin muijan kanssa noita astumisia youtubesta aiemmin tänään. Ei helkkari, ei voi muuta sanoa:)
   Meillä oli omat astutukset siinä samalla, joutu ottamaan hänet kolme kertaa ja luulen et kerta vielä kiellon päälle tänään;)
   Ei sillä että hän valittaisi, päinvastoin, tykkää kun pimpsaa survotaan oikein kunnolla roiskeiden kanssa. Käytiin kyllä kierroksilla molemmat.
   Kyllä naiminen tuntuu mahtavalta noiden videoiden lämmittämänä.

  • Rva x

   Taisin olla jotain 16 v kun televisiosta tuli joku leffa, joka alkoi siten, että hevoset suoritti aktin.
   Se oli taitavasti kuvattu, ensin näytettiin tamman pillua, joka teki pumppausliikettä, ori tuotiin esiin ja sen valtavan pitkästä elimestä valahteli jo etukäteen "sitä."
   Kun ori hyppäsi selkään, niin näytettiin miten pitkä elin upposi ihan juurta myöten sisään, muutamat edes-takaisin liikkeet ja ori veti elimensä ulos.
   Lähikuvassa näytettiin, miten tamman pillusta alkoi valumaan spermaa ja ori aloitti pillun nuolemisen, sitä jatkui kauan, en sitten tiedä, saako tamma siinä orgasmin, mutta erit. kiihottava tapahtuna, ihan vieläkin housut kastuu, kun muistelee..

  • Siitoksia kiitos

   Muistan myöskin nähneeni telkusta leffoja, missä näytettiin astumisia.
   Eräs ranskalainen hevostilalle sijoittunut elokuva on jäänyt erityisesti mieleeni.
   Tämä oli joskus 80-luvulla, olin aika nuori sälli silloin. Näissä kanssa näytettiin aika läheltä, kun ori sai hetken pakaroille lätkimisen jälkeen työnnettyä munansa tammaan ja alkoi pumppaamisen. Ja kuinka se puri lauetessaan tamman lapoja häntäänsä huiskutellen yms..
   Kiihottaa vieläkin kanssa.
   Harmi, kun ei näytetä näitä ko leffoja enää.

   • hevosten testaaja

    En tiedä onko filmi sama, koska rva x.än ja sinun kuvailusi poikkeaa hieman toisistaan, mutta eräs ranskalainen elokuva alkaa parin minuutin astutuskohtauksella. Elokuvan suomenkielinen nimi oli "Pedon vallassa" oikealta nimeltään, jos muistan oikein La bette, tai ainakin sinnepäin.
    Minulla on tuo elokuva nauhalla ja tarkoitus on kopioida se DVD.lle, kunhan ensin löydän sen nauhan,


   • Siitoksia kiitos
    hevosten testaaja kirjoitti:

    En tiedä onko filmi sama, koska rva x.än ja sinun kuvailusi poikkeaa hieman toisistaan, mutta eräs ranskalainen elokuva alkaa parin minuutin astutuskohtauksella. Elokuvan suomenkielinen nimi oli "Pedon vallassa" oikealta nimeltään, jos muistan oikein La bette, tai ainakin sinnepäin.
    Minulla on tuo elokuva nauhalla ja tarkoitus on kopioida se DVD.lle, kunhan ensin löydän sen nauhan,

    Voi muuten olla juuri tuo sinun mainitsemasi elokuva, En muista siitä hirveästi muuta paitsi juuri tyuon hyvin näytetyn astumisen. Ja siitä on tosiaan yli 20v kun olen sen nähnyt viimeksi.
    Mut hyvä tietää tuokin leffa, jos vaikka löytyisi jostain divarista edes.
    Kaikki extramatsku, mitä on tarjolla, kelpaa kyl mulle. Oli se astuminen tia pelkkä orin seisokki. Ei tarvitse olla pelkän youtuben varassa.


  • Siitoksia kiitos

   Levykauppa äxällä on varastossa ainakin muutama ko leffa. Nimellä Peto-La bète-The Beast.
   Pistin tilaukseen tänään, pitäis olla noudettavissa ehkä jo pe. Hinta 6,95e.
   On vissiin muutenkin aika roisi leffa vieläkin, vaikka on tehty 70-luvulla.
   Mielenkiinnolla odottelen.

  • hevosten testaaja

   Joo se on se sama, josta mainitsin. TV.ssä se näytettiin suomennoksella: Pedon vallassa.Siinä on naispääosassa Suomalainen nainen nimeltä Sirpa Laine, ranskankieliseltä nimeltä LANE. Ainakin TV versiosta oli sensuri poistanut sen seksiaktin pedon kanssa ,joka tapahtui suolla. Kerro oliko se mukana tuossa sinun versiossasi, sitten kun olet katsonut sen leffan.

  • Rva x

   Sehän se, Pedon vallassa.
   Olisi ihan kiva saada jostain tuo alkupätkä siitä filmistä. Oli melkoinen sokki (myönteisessä mielessä) nuorelle tytölle nähdä niin realistinen ja ammattimaisesti kuvattu tapahtuma.
   Erikoisesti se kalun työntyminen tamman sisään ja lopuksi pillun nuoleminen- täysi kiihottuminen oli kyllä valmis parissa sekunnissa :D
   Noin muuten, hevosen "se" on yksi niistä salaisista fantasioista, mitä päässä liikkuu.

  • Siitoksia kiitos

   Levykauppa äx, sieltä löytyy.
   Vkl katsoin ja siinä oli tää loppukohtauskin mukana, mis tän naisen peruukki jopa sai kunnon kyytiä;) ja on aika hottis tää miss lane..
   En tiedä onko youtubessa tätä alun astutusta, mut tosiaan levykauppa äxällä on vielä muutama kappale ko leffaa hintaan 6,95e:) Et kannattaa ostaa ihan tuon astumisen takia jo.
   Mulla oli kyl kans keppi sekunnissa löysästä halkeamispisteessä tän alun astutuskohtauksen jäljiltä..Yks mahtavimpia pätkiä tätä puuhaa mitä olen nähnyt:)

  • hevosten testaaja

   No hankkiko Rva x sen kyseisen elokuvan,kun se kerran oli saatavana.
   Ja onko Miss Neiti antanut hepalleen nautinnon hetkiä?

   • Rva x

    No eipä tullut kuitenkaan hankittua, on varmaan kasetilla, eikä ole enää nauhuria.
    toisaalta miehenikään ei tiedä tästä jutusta mitään ja omat fantasiani (eivät kestä päivänvaloa) saattaisivat tuhoutua, nyt juttu on ajan kultaama ja toimii hyvin, etenkin yksinäisten nautintohetkieni käynnistäjänä.


  • Miss Neiti

   Olen kyllä, elämä etenee kuten tähänkin asti:)

  • kiinnostunutkin

   Osaisiko kukaan sanoa pitäisikö ruuna peniksen hyväilystä?

   • Munatin

    Kyllä varmaankin..
    Eihän se mielihyvän tunne varmaan ole hävinnyt mihinkään, jos vaikka halut on hävinneetkin palleroiden matkaan.
    Ja olen ainakin itse nähnyt ruunien joskus roikottavan ja jäykistelevän kalujaan samalla tavalla kuin oritkin.


  • orien ystävä

   Tämä on sekä orien,että ruunien kohdalla yksilöllistä. Kyllä ainakin oma ruuna ja moni muukin ruunakaveri piti kyseisestä hyväilystä.

  • hevosten testaaja

   Kerro nyt hyvä Miss Neiti hieman millainen ori sinulla on.
   Itselläni oli aikoinaan montakin ori kaveria,ei tosin omia, mutta kuitenkin oli tilaisuuksia leikkiä niiden kanssa ja testata niiden käytöstä. Kun ori huomaa miten mukavalta se peniksen ja kivesten käsittely tuntuu niin ne on aina valmiita yhteistyöhön ja nauttivat käsittelystä.

  • Miss Neiti

   Suomenhevonen, aika nuori vielä.
   Kyllä tämäkin aika pian "oppi tavoille", eikä tosiaan ole mikään hullu seksipeto silti.

  • hevosten testaaja

   Minä pidän kaikista hevosista,mutta Suomenhevonen on kuitenkin kaikkein rakkain, se on vaan jotenkin läheisempi kuin muut.
   Varsinkin suomi orien vehkeet ovat useimmin näyttävämmät ja kookkaammat kuin lämmin ja puoliveristen. Toki noilla muillakin on eri kokoisia ja näköisiä elimiä, mutta suokeilla on usein värikkäämmät, kun taaas ruunikoilla on usein mustat tai hyvin tummat vehkeet.
   Esim. lämminveri ravurit ovat pääasiallisesti väritykseltään ruunikoita, hyvin harvat on
   vaaleita.

   • Miss Neiti

    Munkin mielestä Suomenhevosella on yleisesti ottaen isommat varustukset..
    En tosin ole lämminveristen kanssa kovin paljoa ollut tekemisissä, mutta niihin "tuttuihin" verrattuna kokoero on selvä. Että suokeilla on paksumpi kalu useimmiten.
    Tällä mun leikkikaverilla on aika älyttömän paksu(ainakin tuntuu siltä), et mieluummin kyl käsittelen sitä.. Saa sit käden täyteen:)
    Ja tuo väritys on kyl toinen mieluisa. Mun mielestä tuollainen laikukas kalu on todella kaunis.


  • Miss Neiti

   Ostin muuten tuon Pedon vallassa myöskin, on ollut kyllä iloa täs ilta-aikaan ja välipäivinä:) Sais vaan jostain vaikk tunninkin mittaisen pätkän noita tilanteita hyvin kuvattuna.

  • hevosten testaaja

   Miss Neiti ja muutkin Naiset.

   Minulla ei noita-astutuksia ole kovin montaa videoituna. mutta muita ORI videoita taitaa olla n.30 tuntia videoituna: On näyttelyvid. joissa orit kiertää näyttelykehää tai areenaa kalut esillä,- tarhoissa tuulettelua ja paljon muita orien esityksiä.

   Jos Miss Neitiä tai muita naispuolisia kiinnostaa niin minulle voi toiveistaan kertoa.

   twittyjeans@kolumbus.fi

   • Miss Neiti

    No..Mulla kyllä on tota erektiomatskua paljon tarjolla jo livenäkin ja kuvattuakin matskua löytyy reilusti. Mutta katsotaan nyt, jos haluan lisää niin kyselen:)
    Olikin aika raisua viikonloppuna, heppa kävi ylikuumana tauon jälkeen.
    Tuli luokse kalu pitkällä juoksujalkaa ja nippanappa ehdin aloittaa käsittelyn, kun tuli jo aikamoisella ryöpyllä:)
    Eilen ja tänä aamunakin sitten otin takaisin tätä isännän "selibaattia" ja tänään nyt kävi sekin vielä, että kalu mekon helman alle, niin sai emäntäkin osansa;)
    Mutta eipä voi valittaa:)


   • hevosten testaaja
    Miss Neiti kirjoitti:

    No..Mulla kyllä on tota erektiomatskua paljon tarjolla jo livenäkin ja kuvattuakin matskua löytyy reilusti. Mutta katsotaan nyt, jos haluan lisää niin kyselen:)
    Olikin aika raisua viikonloppuna, heppa kävi ylikuumana tauon jälkeen.
    Tuli luokse kalu pitkällä juoksujalkaa ja nippanappa ehdin aloittaa käsittelyn, kun tuli jo aikamoisella ryöpyllä:)
    Eilen ja tänä aamunakin sitten otin takaisin tätä isännän "selibaattia" ja tänään nyt kävi sekin vielä, että kalu mekon helman alle, niin sai emäntäkin osansa;)
    Mutta eipä voi valittaa:)

    Tuolta maailmalta kuuluu tietoja, että zoofiliaa, eli eläinten kanssa seksuaalista touhuamista ollaan kieltämässä,joissain maissa ,ja varmaan jossain vaiheesa myös suomessa!
    On olemassa tälläinen eläimistä pitävien foorumi, joka vaatii rekisteröinnin ja sinne-ei oteta ihan ketä tahansa, vaan aitoja eläinseksistä kiinnostuneita.
    Siellä on muutama nainenkin rekisteröitynä,mutta pääosa on miehiä ja ajattelin jos sinuakin kiinnostaisi keskustella näistä asioista turvallisesti. Vielä kun se on mahdollista!
    Niin ja lisää naisia kaivattaisiin.


   • Miss Neiti
    hevosten testaaja kirjoitti:

    Tuolta maailmalta kuuluu tietoja, että zoofiliaa, eli eläinten kanssa seksuaalista touhuamista ollaan kieltämässä,joissain maissa ,ja varmaan jossain vaiheesa myös suomessa!
    On olemassa tälläinen eläimistä pitävien foorumi, joka vaatii rekisteröinnin ja sinne-ei oteta ihan ketä tahansa, vaan aitoja eläinseksistä kiinnostuneita.
    Siellä on muutama nainenkin rekisteröitynä,mutta pääosa on miehiä ja ajattelin jos sinuakin kiinnostaisi keskustella näistä asioista turvallisesti. Vielä kun se on mahdollista!
    Niin ja lisää naisia kaivattaisiin.

    Ok.
    Eli taitaa loppua sitten koko touhu..:/


   • hevosten testaaja
    Miss Neiti kirjoitti:

    Ok.
    Eli taitaa loppua sitten koko touhu..:/

    Eli taitaa loppua sitten koko touhu..:/

    Ei välttämättä,ei varmaan kukaan tule esim. kotiin nuuskimaan mita kukin tekee koiriensa kanssa tai mitä kukin puuhaa tallissaan, mutta kaikki yhteydenpidot ym.vaikeutuu jne. Täytyy vaan sitten jatkossa olla varovaisempi. Jos jotain lakimuutoksia tulee, niin siihen menee vielä aikaa, eihän ne lait heti muutu, kun niitä suunnitellaan. Siis ei ne omaa toiminaa vaikeuta,kun on varovainen, mutta videoitten lataaminen ja hallussapito voidaan kieltää jne.


   • Mites on asiat??
    hevosten testaaja kirjoitti:

    Tuolta maailmalta kuuluu tietoja, että zoofiliaa, eli eläinten kanssa seksuaalista touhuamista ollaan kieltämässä,joissain maissa ,ja varmaan jossain vaiheesa myös suomessa!
    On olemassa tälläinen eläimistä pitävien foorumi, joka vaatii rekisteröinnin ja sinne-ei oteta ihan ketä tahansa, vaan aitoja eläinseksistä kiinnostuneita.
    Siellä on muutama nainenkin rekisteröitynä,mutta pääosa on miehiä ja ajattelin jos sinuakin kiinnostaisi keskustella näistä asioista turvallisesti. Vielä kun se on mahdollista!
    Niin ja lisää naisia kaivattaisiin.

    Joku onpi mustis..jos ei oikeesti niin leikisti;)
    zoofilia poistettiin Suomen rikoslaista vuonna -71, eli samoihin aikoihin kuin homoseksuaalisuus.
    Mutta toisin kuin homoseksuaalisuus, mitä pidetään nykyään normaalina ja jopa terveenä taipumuksena, zoofiliaa pidetään vieläkin parhaimmassakin tapauksessa seksuaalisen käyttäytymisen häiriönä ja muutenkin suoranaisena sairautena, mikä vaatisi joka tapauksessa hoitoa.
    Tiedä sit, missä se hoidontarpeen raja yleisesti ottaen tulkitaan olevaksi. Eli voi olla jo fantasioinnissa/parittelusta kiihottumisessa tai vasta itse aktissa.
    Mutta joka tapauksessa, zoofilia voidaan luokitella eläinsuojelurikokseksi tai jopa eläinrääkkäykseksi. Vaikka tuskinpa tuo orin imutus vielä rääkkäystä on, tai edes tuo jos joku nainen hieroo jalkoväliään orilla, mut kuitenkin..
    Joten kannattaa varmaan KAIKKIEN teidän miettiä, mitä juttelee aiheesta ja missä juttelee. Sitä tiedä, millainen kontrolli tälläkin palstalla jo on, vaikka tätä ei näköjään sensuroida eikä ole kielletty.


   • hevosten testaaja kirjoitti:

    Tuolta maailmalta kuuluu tietoja, että zoofiliaa, eli eläinten kanssa seksuaalista touhuamista ollaan kieltämässä,joissain maissa ,ja varmaan jossain vaiheesa myös suomessa!
    On olemassa tälläinen eläimistä pitävien foorumi, joka vaatii rekisteröinnin ja sinne-ei oteta ihan ketä tahansa, vaan aitoja eläinseksistä kiinnostuneita.
    Siellä on muutama nainenkin rekisteröitynä,mutta pääosa on miehiä ja ajattelin jos sinuakin kiinnostaisi keskustella näistä asioista turvallisesti. Vielä kun se on mahdollista!
    Niin ja lisää naisia kaivattaisiin.

    Muuttuiko laki vuoden vaihteessa?
    Mikä tilanne on nyt?
    Onko orien leikki ihmisten kanssa kielletty?


   • Anonyymi
    Godivan kirjoitti:

    Muuttuiko laki vuoden vaihteessa?
    Mikä tilanne on nyt?
    Onko orien leikki ihmisten kanssa kielletty?

    Ok


  • Kaikkea sitä näkee

   Tuolla brutal5 piste com sivustolla oli uskomattomia videopätkiä.

   • Kaikkea sitä näkee

    http://brutal5.#com/3341/horse/ (poista # merkki).


  • hevosten testaaja
  • Ihaa the donkey

   No onpa tässä istelläkin vähän kokemusta.
   Pari kertaa katsellut noita astumisia ja myöhemmin kultaani kuksiessa on kyl ajatus laukannut...

  • orien ystävä

   Onko Miss Neiti: keksinyt mitään uutta heponsa kanssa?

  • MinäQ

   Lukisin mielelläni tarinoita asiasta. Hyvät novellit ovat aina iloinen löytö. Ja käy ne kankeammatkin kokemukset.

   • 00==00

    Niin, että lukisit tarinoita juuri aloituksen kaltaisista asioista?
    On niitä kyllä "tiskin alla" ja ovat koelukijoiden mielestä hyvin kiihottavia ja siksi ne on kyllä tarkoitettukin.


  • Videoklippi
  • Sukkapuikko runk.

   Miss Neiti. oletko vielä hengissä?

  • !!!!

   Giihottavaaaa....

  • hevosten testaaja.

   Miss Neiti. Onko heposi vielä pysynyt kilttinä? Kuten uskon.

  • kysyjä

   Miss Neiti mikä on meno nykyään?

  • kysyjä

   Miss Neiti on varmaan myynyt heponsa.

  • oriaasi
  • lähiöhoitajatar

   Vieläkö Miss Neiti on neiti vai rouvako nykyään

   • OutoLintu1

    Samat sällit kyselevät naisena Miss Neidin perään.
    Onko se nyt noin kova hinku yhden perään?


   • Anonyymi

    Neiti edelleen ja sama hepokin vielä.
    Ja ollaan vieläkin kiihkeässä seksisuhteessa. Tai no suhteessa muutenkin ja seksi toimii:)
    Olen pitkään myös antanut sille suuseksiä ja joskus, eli usein, antanut tulla sen päällenikin. Siis laueta.
    Todella sotkuista, mutta saan itsekin ihan älyttömän orgasmin siitä, kun se roiskii spermansa päälleni. Kasvoille, rinnoille ja pitkin. Ja otan kyllä sen usein jalkoväliinkin. Silloin aluksi oli aika jyytävää, millaisen sotkun aiheutti, mutta tykkään siitäkin, kun saa siemensyöksyn jalkojeni välissä..


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Neiti edelleen ja sama hepokin vielä.
    Ja ollaan vieläkin kiihkeässä seksisuhteessa. Tai no suhteessa muutenkin ja seksi toimii:)
    Olen pitkään myös antanut sille suuseksiä ja joskus, eli usein, antanut tulla sen päällenikin. Siis laueta.
    Todella sotkuista, mutta saan itsekin ihan älyttömän orgasmin siitä, kun se roiskii spermansa päälleni. Kasvoille, rinnoille ja pitkin. Ja otan kyllä sen usein jalkoväliinkin. Silloin aluksi oli aika jyytävää, millaisen sotkun aiheutti, mutta tykkään siitäkin, kun saa siemensyöksyn jalkojeni välissä..

    Olen siis tuo Miss Neiti, tämä "orikullin imijä";)
    Muuttunut tämäkin systeemi, ettei nimimerkkiä saa kait muuten kuin kirjautumalla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olen siis tuo Miss Neiti, tämä "orikullin imijä";)
    Muuttunut tämäkin systeemi, ettei nimimerkkiä saa kait muuten kuin kirjautumalla.

    Olisi todella mahtavaa oäästä näkemään miten omet orisi kullia ja otat sen jalkijesi väliin.


  • kennetsii

   Tuota alkuperäistä aihetta sivuten, minulla on laite, jonka pitkä metallipuikko työnnetään virtsaputkeen (aika syvälle) toinen n. sormen paksuinen peräaukkoon, niistä menee johdot itse laitteeseen, joka antaa säädettäviä sähköpulsseja, nautinnon tunteet ovat käsittämättömän ihania ja niistä voi nauttia 1-2 tuntiakin, joten se alkuperäinen juttu ei niin kaukaa ole haettu.

  • Tiedoton

   Haluan hyväillä ponia tai hevosta. Auttakaa mitä teen? :)

   • Anonyymi

    Anna viettiesi viedä.
    Jos sulla on mahdollisuus, niin ehkä joku hevospaikka... Tosin omin luvin ei auta mennä sellaisiin, olet sen jälkeen käräjillä pahimmassa tapauksessa.


   • Anonyymi

    Toteuta halusi ja nauti


  • Anonyymi

   Miksi muuten youtube on vetänyt koko astutusmatskun kiinni. Tai siis että on aika pelleilyä koko touhu?
   Ei pääse katsomaan niitä videoita, ellei näytä jotain credit-korttia tai lähetä kuvaa henkkareista sinne"
   Mälsää..
   Miss Neiti.

   • Anonyymi

    Netistä löytyy nykyään paljon hyviä filmejä ilmaiseksi missä naiset ja miehet touhuavat heppojen kanssa. Ja ihan niitä missä hepat keskenäänkin. Minä tosin nähdä miten miss neiti touhuaa oman prinsa kanssa!!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Netistä löytyy nykyään paljon hyviä filmejä ilmaiseksi missä naiset ja miehet touhuavat heppojen kanssa. Ja ihan niitä missä hepat keskenäänkin. Minä tosin nähdä miten miss neiti touhuaa oman prinsa kanssa!!

    No, en kyllä kaipaa yleisöä siihen touhuun, me kaksi orini kanssa riitämme siihen.
    Hetki sitten harrastettiin taas juurikin... Tai no kävin nyt suihkussa, mutta kuitenkin, aika hetki sitten.
    On jotenkin niin superihanaa imeä hänen kullia ja runkata sitä samalla. Siinä vaiheessa varsinkin, kun alkaa laukeamaan, kun sen terska paisuu suussani älyttömäksi ja koko kulli kovettuu entisestään, ennen kuin alkaa roiskimaan spermaansa mun suuhun ja ympäriinsä. Kun eihän se kaikki mahdu sisäänkään. Ja ne kullin nytkähtelyt ja orin huohottava hörähtely...
    Ja käsipelillä pelkästään häntä hoitaessa kun työntelee oikeastaan itse siinä tietyn pisteen ylitettyämme.. Ai ai. Ne lantion liikkeet ja rajuus joka työnnössä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No, en kyllä kaipaa yleisöä siihen touhuun, me kaksi orini kanssa riitämme siihen.
    Hetki sitten harrastettiin taas juurikin... Tai no kävin nyt suihkussa, mutta kuitenkin, aika hetki sitten.
    On jotenkin niin superihanaa imeä hänen kullia ja runkata sitä samalla. Siinä vaiheessa varsinkin, kun alkaa laukeamaan, kun sen terska paisuu suussani älyttömäksi ja koko kulli kovettuu entisestään, ennen kuin alkaa roiskimaan spermaansa mun suuhun ja ympäriinsä. Kun eihän se kaikki mahdu sisäänkään. Ja ne kullin nytkähtelyt ja orin huohottava hörähtely...
    Ja käsipelillä pelkästään häntä hoitaessa kun työntelee oikeastaan itse siinä tietyn pisteen ylitettyämme.. Ai ai. Ne lantion liikkeet ja rajuus joka työnnössä.

    Miss Neiti mitä kuuluu nykyään?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No, en kyllä kaipaa yleisöä siihen touhuun, me kaksi orini kanssa riitämme siihen.
    Hetki sitten harrastettiin taas juurikin... Tai no kävin nyt suihkussa, mutta kuitenkin, aika hetki sitten.
    On jotenkin niin superihanaa imeä hänen kullia ja runkata sitä samalla. Siinä vaiheessa varsinkin, kun alkaa laukeamaan, kun sen terska paisuu suussani älyttömäksi ja koko kulli kovettuu entisestään, ennen kuin alkaa roiskimaan spermaansa mun suuhun ja ympäriinsä. Kun eihän se kaikki mahdu sisäänkään. Ja ne kullin nytkähtelyt ja orin huohottava hörähtely...
    Ja käsipelillä pelkästään häntä hoitaessa kun työntelee oikeastaan itse siinä tietyn pisteen ylitettyämme.. Ai ai. Ne lantion liikkeet ja rajuus joka työnnössä.

    Tuota olisi kyllä mahtavaa katsella vierestä. Siitä voisi jo jotain maksaakkin😊


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Miss Neiti mitä kuuluu nykyään?

    Mitäs tässä, seksisuhteessa vieläkin orini kanssa.
    Itseasiassa olen menossa kohta orini luo ja ajattelin käyttää häntä mun "hieromasauvanani.."
    Eli sitten, kun olen leikitellyt sen kanssa tarpeeksi ja on riittävän kiihottunut itsekin, niin mekonhelmaa ylös, pikkarit alas ja orini kulli haarojenväliin ja hieron sitä tussuani vasten. Otan varmaan siemenetkin tuonne alakertaan taas. En nyt sisään tietenkään, kun se ei mahdu, mutta annan sen laueta muna mun haarovälissä. Ja siinä vaiheessa varmaan taas laukean itsekin, kun muna alkaa takomaan mun pimpsaa vasten niiden nytkähtelyjen tahdissa ja spermat valuu reisille.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mitäs tässä, seksisuhteessa vieläkin orini kanssa.
    Itseasiassa olen menossa kohta orini luo ja ajattelin käyttää häntä mun "hieromasauvanani.."
    Eli sitten, kun olen leikitellyt sen kanssa tarpeeksi ja on riittävän kiihottunut itsekin, niin mekonhelmaa ylös, pikkarit alas ja orini kulli haarojenväliin ja hieron sitä tussuani vasten. Otan varmaan siemenetkin tuonne alakertaan taas. En nyt sisään tietenkään, kun se ei mahdu, mutta annan sen laueta muna mun haarovälissä. Ja siinä vaiheessa varmaan taas laukean itsekin, kun muna alkaa takomaan mun pimpsaa vasten niiden nytkähtelyjen tahdissa ja spermat valuu reisille.

    Nautinnollisia hetkiä teille.
    Mitä se tuntuu kun aisa on pillua vasten ja ori töytäisee voimalla saadakseen terskan ja pätkän aisaa sille pilluusi?


   • Anonyymi
    Godivan kirjoitti:

    Nautinnollisia hetkiä teille.
    Mitä se tuntuu kun aisa on pillua vasten ja ori töytäisee voimalla saadakseen terskan ja pätkän aisaa sille pilluusi?

    Kiitos, nauttia tässä on saanutkin ja isosti. Kirjaimellisestikin:)
    Aika vaan on mennyt kuin siivillä...
    Se tuntuu taivaalliselta, varsinkin jos olen orkun partaalla siinä vaiheessa. Ja jos en ihan olekaan, niin siinä tilanteessa tulen itsekin.
    Suomenhevosorillani on vielä todella paksu aisa, joten pillu on kyllä tukevasti piilossa sen vartta vasten, nivustaipeita myöden.
    Se on kyllä aika rajuakin, ne pari kolme töytäisyä, mitkä survaisee saadakseen siemensyöksyn alkamaan. En oikein osaa sitä kuvaillakaan kunnolla, mutta se on hyvällä tavalla rajua ja tuntuu todella taivaalliselta. Antaa kunnon sävärit, mitkä valtaa koko kropan.
    Ja sitten, kun paisuu entisestään alkaen nytkähtelemään ryöppyjen tahtiin, niin se "hieroo" mullekin orkun. Kyllä sen spermaa varmasti menee mun pilluunkin, mutta ihanaa, kun lämmin ja märkä neste sotkee mun haarat täysin ja valuvat hiljalleen siitä reisiä pitkin alaspäin.
    Mahtava tunne.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kiitos, nauttia tässä on saanutkin ja isosti. Kirjaimellisestikin:)
    Aika vaan on mennyt kuin siivillä...
    Se tuntuu taivaalliselta, varsinkin jos olen orkun partaalla siinä vaiheessa. Ja jos en ihan olekaan, niin siinä tilanteessa tulen itsekin.
    Suomenhevosorillani on vielä todella paksu aisa, joten pillu on kyllä tukevasti piilossa sen vartta vasten, nivustaipeita myöden.
    Se on kyllä aika rajuakin, ne pari kolme töytäisyä, mitkä survaisee saadakseen siemensyöksyn alkamaan. En oikein osaa sitä kuvaillakaan kunnolla, mutta se on hyvällä tavalla rajua ja tuntuu todella taivaalliselta. Antaa kunnon sävärit, mitkä valtaa koko kropan.
    Ja sitten, kun paisuu entisestään alkaen nytkähtelemään ryöppyjen tahtiin, niin se "hieroo" mullekin orkun. Kyllä sen spermaa varmasti menee mun pilluunkin, mutta ihanaa, kun lämmin ja märkä neste sotkee mun haarat täysin ja valuvat hiljalleen siitä reisiä pitkin alaspäin.
    Mahtava tunne.

    Älyttömän kiihottavaa.
    Itselläni ei mitään kokemusta, mutta ihana lukea kun nautit elämästäsi orisi kanssa.
    Ja se sperman määrä on varmaan kyllä aikamoinen..


  • Anonyymi

   Ihana kertomus

  Ketjusta on poistettu 33 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Pajari gerontofiili?

   Poliitikko Harry ”Hjallis” Harkimo, 70, kertoi itsenäisyyspäivänä seurustelevansa Jasmine Pajarin, 35, kanssa. Fuengiro
   Maailman menoa
   53
   6305
  2. Uskomatonta, Sanna Marinille ei haluttu antaa näkyvyyttä Linnan juhlissa

   Kymmenen Uutiset juuri ennen Marinin saapumista ja Areenakin kyykkäsi. Kyllä SDP:läinen politiikan supertähti on paha on
   Maailman menoa
   337
   3516
  3. Sofia & Stefan

   Kas kummaa, yhtäaikaa Dubaissa? Pääsikö Sofia pitkästä aikaa Dubain kotiin? 😂 Instaan muistettu laittaa kuva "vesi ton
   Kotimaiset julkkisjuorut
   152
   1957
  4. Ei sydäntään voi pettää loputtomiin

   Vielä me toisemme löydetään.
   Ikävä
   133
   1792
  5. Kiitos että olet

   Tiedän, että sinä olet ja ajattelet minua välillä. Se tuo minulle voimaa, et tiedäkään miten paljon. Vaikka meistä ei tu
   Ikävä
   73
   1713
  6. Muistan kuinka isovanhemmat kertoivat teinipoikia VIEDYN VÄKISIN kodeistaan SOTAAN

   Suomen sotien aikaan erittäin nuoria teinipoikia vietiin väkisin kodeistaan ja lähetetiin sotimaan. Meinaatteko ettei t
   Maailman menoa
   286
   1230
  7. Hjalliksen uusi pano on 35 v nainen.

   Hjallis itse on 70 vuotias vanha papparainen. Kyllä siinä on taas saanut hjallis lompakkoa pitää paksuna kun on naisen i
   Sinkut
   128
   1221
  8. Voi kun uskaltasin

   Sulta suoraa kysyä onko kaikki hyvin? 🫤 Poistit kaikki kuvatkin ja muuta... Tietäsipä et pahan olon susta pois halata
   Ikävä
   81
   886
  9. Mitähän tässä kävikään

   Jotain kummaa on tapahtunut.. Miksen tunne kaipausta? Mihin katosi roihu sydämestä jonka vielä hetki sitten tunsin?
   Ikävä
   111
   853
  10. Nainen, mitä tahdot ja odotat tulevaisuudelta

   Itse olen jo kaiken sanottavan sanonut ja haudannut ne unelmat. Ei ole oikeastaan juurikaan mitään enää mitä tavoittelis
   Ikävä
   95
   842
  Aihe