♥♥Labradorinnoutaja♥♥

♥ L A B B I S ♥

Maailman ihanin koirarotu: Labbis, ja niistä keskustellaan nyt.Oon 13-v tyttö ja täysin haltioissani uudesta tulokkaasta.Haemme koiran kennelistä Mallorn's, odotamme sopivaa hetkee ja sit haetaa koiruus =) ruskee pentu otettas, koska ne on parhaita, mä en usko niihin väriennusteisiin, esim. ruskee tekee eniten tuhoja (väärää tietoa), musta on parhain metsästyskoira (voi olla hyviiki, mut ruskee ja keltanenki soveltuu tehtävään oikeella linjalla) keltanen miellyttämishaluisin ja lempein (on totta et labbis on miellyttämishaluinen ja lempee, mut pätee kaikissa väreissä)

Nyt haluun lukee kokemuksia labbiksista, en haluu et tänne tullaa haukkuu ketää tai mua tai etenkään labbiksia!!!jos ei oo tärkeetä asiaa, ni ettikää joku keskustelupalsta teille sopivammaks.Ärsyttää ku lukee noita toisii palstoi, ja niitten kommentteja, ni ei siel muuta oo ku riitelyä!Miks ei vaan voi keskustella asiallisesti, ja jos ärsyttää ni ei pura vihaa muihin, mistä yleensä syntyy hirvee kinastelu ja nahistelu.

Nämä tiedot ainakin haluun:

1.) Luonne
2.) Sairaudet
3.) kokemukset koko rodusta
4.) soveltuuko perheeseen missä käy siskon lapsia 4-5v
5.) suositteletteko rotua meidän perheeseen? meiän perhe:
Äiti, isä, sisko (16-v) minä (13-v).Meitä lapsia on 5, mut 3 muuttanu pois kotoota ja kohta lähtee neljäs.Hyvällä mutta lempeellä koulutuksella (mihin myös mä oon osallisena) koira on mun.Se tulis mulle, osoittaisin rakkautta koiraa kohtaan, ja se pääsis juoksee tohon meijän valtavaan mettään, ja meillä on täällä sellasia pururatoja missä saa koiran kanssa juoksennella, koiraa on myös mahollisuus pitää vapaana.Tilaa on jne.

Onko kennel Mallorn's hyvä?

P.S Asiasta on keskusteltu mun vanhempien kanssa, pitkän neuvottelun jälkeen päädyttiin kyselemään tietoa ASIANTUNTEVILTA ihmisiltä, joilla todellakin ON kokemusta tästä sydämmenvaltaajasta labbiksesta.Oon täysin rakastunu rotuun♥toivottavasti te kommaajat ootte samaa mieltä =)

Kiitos kaikille asianmukaisille vastanneille =))

4

2572

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei niin helppo

      1. ylisosiaalinen nuorena villi n 3 v asti pitemällekkin
      3.Ehdottomasti pitäisi viedä koirakouluun ja ruveta harrastamaan aktiivisesti jotain koiran kanssa energia purkautuu myös harrastuksessa.Minun koiran opetus pentuna jäi puolitiehen tottelevaisuus koulutus on vanhempana hankalampaa.
      4.soveltuu
      5.Muista et oikeanlainen koirakuri on myös lempeyttä.Labradori on ihanteellinen koira pitää vapaana isomalla tontilla metsässä ja sivumalla liikuttaessa.Päivän lenkiksi ei sitten riitä pelkkä korttelin kierto rupeaa rasittavaksi labradori jos ei ole riittävästi aktiviteettia.
      Pentuna lapradori saattaa purra huonekaluja ym ei sopivaa jotain sopivaa purtavaa leluja labbikselle .

    • TM

      Kyllä Labbis on myös minun mielestä (kokemusta vasta 5kk) aivan ihana rotu. Meillä on 7kk rasavilli teini. Sen kanssa on vaan touhuttava kaikenlaista ja lenkkeiltävä todella paljon, mutta meillä ainakin rauhoittuu illalla ihanasti sohvalle viekkuun, kunhan on saanut tarpeeksi toimintaa päivän aikana. Alussa oli kova puremaan käsiä ja jalkoja, ennen kuin hampaat sitten vaihtuivat. Nyt vaan välillä saattaa näykätä enää vahingossa leikkiessä. Meillä harjoitellaan tällä hetkellä temppuja (oppii tosi helposti) ja muiden koirien ohittamista jossa on vielä tekemistä. Käytiin pentukoulussa, josta sai hyviä vinkkejä harjoituksiin.
      Minulla on kokemusta muista roduista: saksanpaimenkoira, collie ja leonberginkoira ja täytyy sanoa että tämä labbis on kaikista villein. Oli kyllä pentueen villeimpiä tapauksia. Sopii varmasti paremmin kun hyvin teille, Onnea=)

    • Gyjkoi

      Meillä on nyt 1,5 v musta labbisuros. Pentuhan se vielä on luonteeltaan vaikka on jo iso köriläs. Painoa noin 40kg:). Hän on hyvin ystävällinen, mutta innostuu välillä liikaa ja tuntemattomat voivat luulla sitä sen vuoksi "vihaiseksi". Labbikset ovatmiellyttämisen haluisia, mutta vaativat kovaa ja tiukkaa koulutusta. Eli isäntä ei saa antaa missään asiassa periksi. Pentuaikana meidän koira ei tehnyt juuri mitään tuhoja vaikka labbispennut yleensä tuhoa valitettavasti tekevät. Vinkiksi voin antaa, että kun pentu jää kotiin yksin niin se kannattaa jättää mahd. Pieneen tilaan, esim keittiöön jos keittiön saa jotenkin lukittua. Näin pentu hahmottaa paremmin tilan ja olo on turvallinen. Näin myös huonekalut jää turvaan kun pentu ei pääse tuhoamaan. Lisäksi kannattaa jättää paljon leluja ja vaikka radio hiljaselle soimaan. Meillä koira on pysynyt terveenä, olemme olleet aika tarkkoja mitä ruokaa koiralle annetaan. Labbis sopii hyvin lapsiperheesseen, koska on luontteltaan yleensä hyvin ystävällinen. Meillä on pieni vauva, jota koira vahtii kun vauva on lattialla. Lasten kanssa vaan tulee olla tarkka etteivät ne kiusaa koiraa, koska se saattaa tehdä koirasta vihaisen lapsia kohtaan.

    • <3

      Ihana rotu

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      246
      2359
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      166
      1494
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      57
      1360
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1085
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1069
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      970
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      218
      967
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      865
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      699
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      680
    Aihe