K2-vitamiinin sivuvaikutukset!

hex5hfuhepoijv8r4fpf

En ole aikaisemmin kärsinyt mistään allergiasta/yliherkkyydestä paitsi nyt otettuani K2 vitamiinia. K2 vitamiini on nattosta eristettyä Menaquinone-7, joka pitäisi olla ns. parasta K2 vitamiinia. Olen nyt testannut kahta eri valmistetta ja molemmat ovat aiheuttaneet selkeitä sivuvaikutuksia. Oireet alkavat noin tunnin pillerien ottamisen jälkeen.

http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-MK-7-Vitamin-K2-as-MK-7-90-mcg-60-Softgels/256?at=0

http://www.iherb.com/Life-Extension-Super-K-with-Advanced-K2-Complex-90-Softgels/14619?at=0

Ensiksi tulee kasvoille/käsiin kihelmöivä/kutittava tunne. Sydämen syke voimistuu (alkaa aistimaan) ja syketaajuus laskee noin 10-15/min. Oireena on myös huono yöuni ja tunnen kuinka kaulavaltimo naputtaa - uskomatonta - luulin aluksi että jostain tiputtaa vettä kunnes huomasin että se on kaula mikä mikä pitää ääntä. Huomaan myös usein ns huokailevani - eli kehkot täyteen ja ilmat ulos. Mittauksen mukaan myös verenpaine laskee hieman. Olo ei ole kovin paha mutta sen verran kuitenkin, että siihen kiinittää alati huomiota. Näitä oireita kestää noin 2vrk ja sitten olo palautuu normaaliksi.

Etsinnän perusteella kyseisellä vitamiinilla on 72h puoliintumisaika, joka selittää hidasta oireiden katoamista. Oloa vuorokauden pillerin ottamisen jälkeen voisi kuvata että olisi juuri käynyt rankalla juoksulenkillä.

Haettuani eri lähteistä tietoa K2 vitamiinin sivuvaikutuksista, tuntui niitä löytyvän varsin runsaasti. Eli kyseinen vitamiini tuntuu aiheuttavat erinäisiä sivuoireita enemmän kuin muut vitamiinit yhteensä. Rytmihäiriöistä jotkut ovat valittaneet ja ovat joutuneet lopettamaan K2 vitamiinin käytön. Pitäisi kokeilla 45µg versioita jos eivät aiheuttaisi niin pahoja oireita. Kalsifikaation ja verisuoniston kunnon vuoksi nämä olisivat muuten jatkuvassa käytössä D-vitamiinin ohella. Nattoa ei täällä suomessa taida saada, ainakaan kehäkolmosen ulkopuolella.

----------------------------------------------
Ei kiitos iherb alunnuskoodeille!

11

11253

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • haista_ny_viddu
      • oijoijd

      • mjhvmjhgluygjh

        Tämä on vanha keskustelu, mutta tekee mieli kommentoida. Jotkut ottavat huimia annoksia K2-vitamiinia, kymmeniä milligrammoja päivässä. Milligramma on tuhatkertainen mikrogrammaan verrattuna. ( 1mg= 1000µg ) Japanissa K2-vitamiinia käytetään osteoporoosin ehkäisyyn.

        ( http://osteoporosis-studies.com/glakay-vitamin-k2-mk-4-capsules-15mg/ )

        Esimerkiksi linkin keskustelussa joku sanoo ottaneensa 45mg päiväannoksia:


        http://forums.phoenixrising.me/index.php?threads/has-vitamin-k-2-mk-4-or-mk7-helped-you.15605/



        After two years (6 months on 15 mg/day MK4 followed by 18 months 45 mg/day MK4) symptoms left (were there more or less from the beginning) ...


      • Anonyymi

        Jaa, kun kukaan ei täällä roskapalstalla kerro jotain, niin se ei ole todellista ja kertoo, että maailmassa on vain yksi ihminen, joka kokee ko. oireita. Pieni on pääsi ja tyhjää täysi.
        K2 vitamiineilla on todettu paljon sivuvaikutuksia, myös itselläni oli.


    • vakitilaaja
    • Anonyymi

      Täällä menee 3 x 15mg (milligramma) K2 MK-4:ää, mennyt jo semmoiset 1.5 vuotta. Lisänä kalsium silikaattimuodossa ja D3 100 mikrogrammaa päivittäin (kesällä jos on paljon ulkona auringossa niin silloin en ota).

      Ikää 50 ja aamuerektiot ovat tulleet takaisin, se on merkki siitä että kalsiumit ohjautuu luustoon minne ne kuuluu, eikä verisuoniin.

      • Anonyymi

        Mistä olet löytänyt noin vahvaa K4 MK-4:ää?


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Vitamiineista ja lisäravinteista noin yleisesti:
      https://t.me/c/1878216607/2301
      K2 nattoa mennyt jo pari vuotta ja yleiskunto on muuttunut merkittävästi parempaan. Samoin D-vitamiinia 100 mikroa päivittäin ja orgaanista seleeniä.
      Lääketehtaiden tarkoitus ei ole parantaa, vaan saada potilas asiakkaaksi koko loppuelämäksi. Aloitetun lääkinnän haittavaikutukset korjataan saman tehtaan jollain muulla pillerillä. Koronassa tulosta ei tehty rokotteilla, vaan rokotehaittojen lääkinnällä, joka kestää usemmilla loppuun asti.

      • Anonyymi

        Höpö höpöä ja mututietoa/mielipiteitä. Oikeasti et ymmärrä yhtään mitään koronasta.
        Mitä vähemmän ihminen tietää sitä vahvemmat mielipiteet.


    • Anonyymi

      Tuskin se on K2 vitamiini itsessään koska se on ihmiskehon tarvitsema vitamiini joka täytyy saada ruuasta tai sitten purkista. Todennäköisesti kyse on jostain lisäaineesta.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      117
      2595
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1138
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1094
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1044
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1001
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      913
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      28
      881
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      822
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      33
      782
    Aihe