Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

cx

ay

olen 4 vuotena perakkain lentany hki-manila valin cathay pacificilla,taytyy sanoa etta matkustamo henkilo kunta on kylla totisia tya muurahaisia,ei aikaa matkustalle sekuntiakaan ylimaaraista. kaiken palvelun jalkeen totinen naama lahtee kiireesti pois. lensin tanne filippiineille 12.11.11 milano-hongkong lennolla, alku matkalla nautin 3 gin tonicia, loppu matkalla pyysin konjakin, jolloin mies stuertti sanoi taman olevan viimeinen ja alkoi penkoa edessani olevaa istuin taskua ja kysyi montako olet ottanut !!!!! 21v tata valia lentaneena olin todella hammastynyt kaytoksesta. onneksi on muita vaihto ehtoja, en varmasti ikina osta cx lentoa enaa.

17

204

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hölkynkölkyn....

      Hik hiiik hik....hik* Taisit olla vielä tuota kirjoittaessakin muutaman gin tonicin ottanut, kun en oikein saanut selvää kaikesta. Itse ainakin kävin hakeen drinksuja sieltä väliköstä ihan itsekseni, kun olivat sielä koko yön tarjolla, sitävastoin Hong Kong - Filippiinit väli on sen verran lyhyt pieraisu lentää, et ei siihen lentoon kuulukkaan drinksut, kuten ei Helsinki - Amsterda tai Frankfurt finskilläkään.

    • cx

      arvasin etta joku holkynkolkyn tallinnan risteilija alkaa phuu kokemattomuuttaan mista ei tieda eika ymmarra. lentokoneessa kuuluu myos normaalisti saada palvelua,sita ei cx lennolla saa !!

    • ay

      voi voi, jo vuodesta 2006 matkustanut puhuu kokemuksesta,tulitko sillon tays ikaseks vai ootko vielakaan,kaikkea neuvoa sita kakaroilta kuulee..... kehtaakin puhuu kokemuksesta!!! olen kylla vuosien aikana kuullu opiskelija urpoista jotka kuittaavat lainan ja lahtevat ekalle ulkomaan matkalle ja luulevat nahneensa ja kokeneensa kaikki.joten pysyttele omassa luokassas !!

      • Pullot piiloon vaan

        Ai sä lähdit tuolle linjalle, no täällä anonyyminä voi leikkiä olevansa Roope Ankka ja muut voi kuvitella alamaisikseen, jos tarpeeksi uskoo asiaansa, ja tärkeintähän on et uskot. Vuodesta 2006 olen matkustanut Filippiineille, tokihan sitä elämään muitakin reissuja riittää. Koskaa ei ole tarvinnut menettää kasvojaan lentokoneessa, voin vain kuvitella minkälainen heinäkenkä sielä on taas oikein istunut koneessa nenä puaisena, vakosamettihousut jalassa, yksi nappi irroneena vatsan pakottavan paineen johdosta hyvässä nousuhumalassa, perkleee lisääh sitäh viinaah... Kyllähän se niin on, et noilla kansainvälisillä reiteillä, henkilökunnalla on aika korkealla rima alkaa epäileen matkustajan kuntoa, joten siittäkin voi jo päätellä mikä on ollut herran laita sielä koneessa. Kotoisassa finskissä olisitkin saanut perille päästessä jo ihkaoman kyydin paikalliseen putkaan.

        Sen verran jutussasi on perää, että olisikohan ollut vuonna 1988, kun lähdin kesätienestien ja opintolainan turvin kierteleen Eurooppaa, mut siittähän on aikaa jo lähemmäs 24 vuotta, josta voinet laskea varovaisesti myös ikäni.

        Filippiineille matkamme muodostuu vuosittain perheen voimin laske 4 kertaa se sun lippus hinta, niin tiedät missä budjeteissa täällä pers aukiset matkustelee.

        poiiikaa poiiikaa lol....Tsiisus mikä spede.


    • ay

      ja viela sulle koulu poika,jatkan taalta ens viikolla australiaan,jos oot ikina paikasta kuullut, pida omat risteily kokemukses itsellas.

      • Kossuselväkö?

        No jatkahn sie, oliskohan mahdollista et ostaisit ihan menolipun :D Ja muista hik* Australian maahantuloviranomaiset ovat tarkkoja, joten syö sillit ja juo piimät jo lentokoneessa, ettei rapsahda sakkoja elintarvikkeista.


      • pullot piiloon.

        ps. Oliko niin kova paikka pikku herralle, et ihan poistattamaan kiirehdit viestini? Taisi sitten osua ja upota kerta laakilla?


    • Tjaaahhhhh

      The World's Best International Airlines

      http://www.cnbc.com/id/43665747/The_World_s_Best_International_Airlines?slide=8

      4. Cathay Pacific Airways
      Fleet Size: 125
      Hub: Hong Kong, China

      Cathay Pacific is the world's third most profitable airline in terms of net profit. It is also the world's largest international cargo airline.

      The airline made aviation history in 1998, when it operated the world's first ever non-stop commercial flight over the North Pole from New York to Hong Kong.

      Founded in 1946 by American Roy C Farrell and Australian Sydney H. de Kantzow, the Hong Kong-based carrier grew rapidly in the 1960s—expanding at an average rate of 20 percent between 1962 and 1967.

      Cathay Pacific was voted airline of the year in 2009. In an effort to compete with other top airlines, it announced that it would install new seats in its economy-class cabins. The move came just six months after it announced a $128 million plan to completely overhaul its business-class cabins on long-haul flight

      http://www.cnngo.com/explorations/life/and-worlds-best-airline-889768

      The top 10 places in the 2010 Airline of the Year :

      1. Asiana Airlines
      2. Singapore Airlines
      3. Qatar Airways
      4. Cathay Pacific
      5. Air New Zealand
      6. Etihad Airways
      7. Qantas Airways
      8. Emirates
      9. Thai Airways
      10. Malaysia Airlines
      http://www.worldairlineawards.com/main/2010Awards.htm

      http://www.businessinsider.com/chandni-rathod-10-best-international-airlines-2010-11#4-cathay-pacific-airways-7

      Overall: 20.37
      Food: 19.71
      Service: 22.65
      Comfort: 18.74
      Cathay Pacific Air
      Note: Zagat describes a 0-9 rating as "poor-to-fair"; 10-15 as "fair-to-good"; 16-19 as "good-to-very good"; 20-25 as "very good-to-excellent"; and 26-30 as "excellent to perfect".


      Read more: http://www.businessinsider.com/chandni-rathod-10-best-international-airlines-2010-11#4-cathay-pacific-airways-7#ixzz1ejUxWmu9

    • ay

      no en ole roope ankka,vain tavallinen reijo.k oulusta,asunut vuosia ulkomailla,ja varsinkin lentanyt paljon. matkusta sinakin paljon niin koet enemman.

      • asiakas ei aina oike

        "matkusta sinakin paljon niin koet enemman"

        Emme matkusta matkustamisen vuoksi, vaan siksi, että sattumoisin joudumme käymään sielä Filippiineillä usein. Kokemuksia tuohon suuntaan lennoista löytyy: Dragon Airlinesilt, KLM:ltä, Cathay Pacificilta ja Finnairilt, siis tuohon Helsinki - Hong Kong väliltä välietappeina useinmiten Amsterdam taikka Frankfurt. Surkein noista on ylivoimaisesti ollut Finski, tosin en ole tällä uusimmalla konetyypillä vielä lentänyt, joten ilmeisesti ainakin penkkien koko on toivon mukaan kasvanut ja matkaajilla on omat screenit käytössä. Tämä nyt on vähintä pitkillä lennoilla. Cathaylla voi hakea kaljaa ja viiniä sekä joitain väkeviä pitkillä lennoilla ihan vapaasti sieltä koneen keskiosassa olevasta lentoemojen työskentelypisteestä.

        Mukavasti noi myös kävivät kysymässä meiltä säännöllisesti et onko kaikki hyvin ja haluatteko jotain. En voi näillä kokemuksilla muuta, kuin suositella Cathayta.

        KLM on myös hyvä, mutta pirun kallis. Mut kaikkien mielipiteegt on arvokkaita myös sinun ja kannattaakin laittaa palautetta Cathaylle. Kannattaa myös miettiä ulosantia, sillä pojuttelu aasian suuntaan mennessä asettaa pojuttelijan menettämään kasvonsa.


    • Balicasag

      Ei tuota pelkastaan Cathayn koneissa tapahdu, vaan esimerkiksi Finski ja kaikki muutkin "sivityneen" maailman yhtiot ovat suhteellisen tarkkoja siita miten paljon matkustajille tarjoillaan. Amerikkalaisilla yhtioilla ei enaa nykyaan edes tarjoilla alkoholia

      Tassahan on kysymys siita, etta koneen henkilokunnan pitaa tulla toimeen kaikkien matkustajien kanssa ja he kontroloivat mm. matkustajien kayttaman alkoholin maaraa. Tuon hoitaminen voidaan tehda monella tavalla ja kuvailemasi tapa ei kylla minustakaan ole oikea. Se ei sitten taas ole suoranaisesti Cathay Pacificin, vaan asiaa hoitaneen yrityksen tyontekijan ongelma. Lisaksi henkilokunta arvioi alkoholin vaikutusta usein perustuen omaan kokemukseen ja heille saattaa tuottaa vaikeuksia tuottaa luotettavaa arviota. Suosittelen tekemaan kirjallisen valituksen henkilokunnan epaystavallisyydesta. Tuon kirjelman voit helposti tehda heidan internet-sivuston kautta.

      Minulle on itse asissa kaynyt hieman samalla tavalla Dragon Airin hieman yli 4 tuntia kestaneella lennolla. Lueskelin tyopapereita ja olin tilannut juurikin tuon samaisen maaran, eli kolme Gin Tonicia ja neljatta tilatessa nuorempi lentoemanta aloitti kova aanisen paivittelyn juomani alkoholin maarasta, jonka hymyssa suin kuuntelin loppuun ja totesin, etta jos lopetit saaran niin nyt voisit sitten kayda hakemassa sen juoman sielta koneen takaosasta. Niinhan se sen haki ilman enempia mutinoita.

      Itse lennan melko paljon ja kaytan kylla Cathayn tai Dragonin palveluita mielallani.

    • Dipolog City

      Lensin finskillä ja cathaylla viimeksi viikko sitten, enkä huomannut palveluntasossa mitään eroja. Olen käyttänyt monen lentoyhtön palveluja, eikä finski ole sen huonompi kun muutkaan, aina olen hyvää palvelua saanut. Nyt on 57. maa menossa tääl filsuilla. Kattokaa urpot peiliin, ja vääntäkää se nenä pois poskelta, niin saatte hyvää palvelua.

    • ay

      Kiitti myos asiallisista kommenteista, yritin kertoa vain kokemuksistani lennolla,korostan etta en varmasti ole lennoilla humalassa,tiedan varmasti miten matkustataan,kuitenkin 12t lennolla tarvitsee ja kuuluu saada palvelua. Kuitenkin on ikava jos ei voi puhua ilman etta joku selvanakija luulee tietavansa paremmin.No matka jatkuu pian ja meinaan edelleenkin pyytaa toisen konjakin.

      • Ei pahalla, mut ei h

        Älä ole turhan vaatimaton, ainut joka heittäytyi pojutteleen ja arvioimaan toisten sosioekonmista asemaa, matkailumääriä tms. Taisit olla sinä, joka sinänsä antoi erittäin hyvän vinkin miksi sitäkuntoasi oltiin kyseenalaistettu siellä lennolla. Taisit vähän siellä kin esiintyä isompanakin herrana ja pojuttelit varmaan myös? Minä olisin pistänyt ko. virkailijana sinut majottumaan Manilassa paikalliseen valtion hotelliin yöksi, löydettyäsi feminiinisen puolesi sinä yönä lusiesssasi, oppisit varmasti erään asian, asiakas ei suinkaan ole aina oikeassa.

        HV.

        T. Lopetan tähän


    • CX251

      Minusta se se on jokaisen oma asia paljonko lennoilla ottaa, kunhan käyttäytyy asiallisesti, eikä aiheuta vaaraa kanssamatkustajille. CP:llä matkustaneena huomioin, että matkustajat eivät paljonkaan alkoholia tilaa, korkeintaan aterioiden yhteydessä olutta ja viiniä menee. Itse tyydyn yhteen- kahteen olueen HongKong-Lontoo välillä, kun tulee vain huono olo koneessa enemmästä/väkevemmästä, mutta kuten sanoin:"Jokainen on oman onnensa seppä".

    • ay

      Kuten olen jo todennut,matkustamisessani ei ole ollut moitittavaa. puheestasi paatellen et todella ole kovin aikuinen joten pojuttelu on aika kohdallaan,tuskin olen ainoa joka nain tekee sulle,kuuntele vaan ymparistoas. itsetunto on myos kateissa kun toisella menee hyvin. seuraavaks voit purkaa pahaa oloa jonkun toisen kirjoituksen johdosta.

    • Pullot piiloon vaan

      ",tuskin olen ainoa joka nain tekee sulle,kuuntele vaan ymparistoas"

      No onko tämänkin tarkoitus vakuuttaa sinua itseäsi heikolla hetkellä jolloin epäilet puheitasi, että joku jakaa kuitenkin ajatuksesi ja mielipiteesi?

      " puheestasi paatellen et todella ole kovin aikuinen joten pojuttelu"

      Teksteistäsi päätellen, voinen todeta vuorostani ettei sinua ainakaan ole liiemmin verbaalisilla kyvyillä siunattu, mutta arvostan myös simply mind ihmisiä, sinun kohdallasi se toteutuu varsin selkeästi.

      " itsetunto on myos kateissa kun toisella menee hyvin."

      Olen iloinen, että sinulla menee hyvin, ja toivottavasti jatkossakin. Valitettavasti en pysty oikein samaistuun hyvin menemiseesi näin nettipalstojen välityksellä, joten arvioni menestymisestäsi työelämässä, yksityiselämässäsi taikka varallisuutesi kartoittamisessa on kovin vaikeaa, mutta täytynee tämä nyt uskoa, koska näin kerrot meille täällä. Koitan myös sovittaa tätä kateuden ja huonon itsetunnon viittaa päälleni mieliksesi, jotta hyvä mielesi jatkuisi, ehkäpä se auttaa sinua jatkossa gin tonicia tilatessasi kolmatta kertaa kestämään kieltävän vastauksen lento emolta hitusen paremmin, etkä näin ollen joudu koko matkasi ajan päivittäin purkamaan tuntojasi tänne palstalle.

      "Kuten olen jo todennut,matkustamisessani ei ole ollut moitittavaa. "

      Aloituksesta sai toki eri käsityksen hik hik* ;) :D

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2288
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1984
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1848
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      88
      1812
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1628
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1542
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      25
      1422
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1382
    9. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      40
      1375
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1341
    Aihe