Jos laitan asetuksista, Security "välilehdeltä" täpän see my shared files/directories kohtaan NOBODY. Niin tarkoittaako se, että kukaan muu käyttäjä ei voi nähdä mitä kaikkea minulla on ladattavana valituissa kansioissa. JA ennenkaikkea sulkeeko kyseinen valinta mahdollisuuden, että joku muu voisi löytää minulla olevan tiedoston HAUN kautta??
Eli lyhyesti, jos asetan omat filut/kansiot näkymättömiin, voiko joku kuitenkin ladata minulta jonkun tiedoston?
Eli lyhyesti, jos asetan omat filut/kansiot näkymättömiin, voiko joku kuitenkin ladata minulta jonkun tiedoston?
Vastaukset
Vanhimmat
Ei vielä vastauksia
Aloittaja odottaa vastauksia. Kerro oma näkemyksesi ensimmäisenä.