Matka varattu, kysymyksia

kiitos!!

Heippa kaikki Dubain ystävät! Varasimme matkan juuri Dubaihin maaliskuun puolen välin tienoille. Osaatteko heittää arviota lämpötiloista tuolloin? Mieleni päällä on ollut se, että täytyykö ehkäisypillereiden resepti kääntää englanniksi Dubaihin matkustaessa? Miten tarkkaan katsovat jos matkalaukussa on buranaa tms?

12

759

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ystävä

      Moi!! Onhan siellä maaliskuussa yli 30 lämmintä.
      Meillä oli särkylääkkeitä matkalaukussa ja käsimatkatavaroissa parissakin paikassa eikä kukaan kysellyt mitään, vaikka siinä montakin heppua kaavut päällä katsoi ruudulta laukkujen läpivalaisua. Kiva paikka se Dubai. Ollaan menossa uudestaankin.

    • valitettavaa :(

      Ei oo välttämättä noin lämmin vielä maaliskuussa. Maaliskuu 2011 kun oltiin ni oli se 22-27 astetta

      • ystävä

        Moi!! Olimme Dubaissa joulukuussa ja silloin oli reilut 30, joten oletan että lämpiää kesää kohti. Että maaliskuussakin 30 pintaan. Ja vähän näyttää siltä ettei nuo netissä olevat lämpötilat näytä ihan todellista.Mutta lämmintä siellä joka tapauksessa on!!


    • minä000

      Eilen tultiin juuri viikon dubain lomalta ja vielä ainakin lämpöä piisasi todella hyvin. Itse jätin kaikki lääkkeet kotiin ja ostin dubaista sitten uutta tilalle. En viittinyt ottaa riskiä että lentokentällä alkavat kysellä. Kuitenkaan kukaan ei katsonut tavaroita tarkemmin,joten ihan hyvin olisin voinut sinne omiakin viedä. E-pillereitä sai ilman reseptiä apteekista,suurimmissa olivat ihan hyllyssä ja pienimmissä apteekeissa piti pyytää tiskiltä. Itse käytän Yasmin merkkisiä ja 3 kk annos maksoi noin 22 euroa,joten säästöäkin tuli hiukan suomen hintoihin. Suomalainen resepti oli matkassa mukana jottei tullut sitten ongelmia täällä päässä. Kaikki buranat yms löytyivät jokaisesta pikku ruokakaupastakin ja olivat todella halpoja. Jos tulee jotain muita kysymyksiä,voin yrittää vastailla..

    • äkkilähtöläinen

      Mitä kaikkea teitte siellä? Missä kannattaa käydä?

    • airingonpalvojelija

      Kerrohan rannoista, jos niissä kävitte?

    • minä000

      Käytiin vain pari kertaa rannalla ,joka oli hotellin lähellä nimeltään Open beach. Aivan ihana pitkä hiekkaranta josta löytyi helposti rauhallinen paikka kun käveli pidemmälle alueesta jossa oli palvelut. Merivesi oli ihanan lämpöistä ja keräilin simpukankuoria sieltä. Tarkoitus olisi ollut käydä Jumeirah beach parkissa myöskin mutta aika loppui kesken. Se oli aidattu ja hyvin hoidettu puistotyylinen uimaranta kaikkineen palveluineen .. Sisäänpääsy 5 dirhamia ja maanantaisin vain lapset ja naiset. Tämän kaltaisia rantoja siellä taitaa olla 2 ,muut ihan normeja

      Muut päivät shoppailtiin ja ajeltiin paljon taxilla joka oli tosi halpaa. Kannatta käydä ainakin Dubai mall:sissa jossa yli 1200 liikettä,sinne kyllä helposti saa yhden päivän kulutettua :) . Käytiin myös joka päivä eri ravintoloissa syömässä joissa ruoka oli hyvää ja edullista. Mainittakoon pizza hutt jossa sai alle 10 eurolla salaattipöydän kahdelle,cokiset,valkosipulileipää ja pannupizzan puoliksi

    • äkkilähtöläinen

      Kiitos vastauksesta! Oliko aurinko tähän aikaan polttavaa, kun siellä on melko talvista?

      Kävittekö basaarialuueella? Jos kävitte, oliko tinkiminen vaikeaa? Entäs kauppakeskusten hintataso? Onko vaatteet edullisempia kuin meillä? Teitkö löytöjä?

    • minä000

      Kyllä se aurinko porotti välillä aika kuumasti,ensimmäisenä päivänä rannalla paloi heti naama ja nahka vieläkin irtoilee..aurinkorasvaa emme käyttäneet muualla kuin rannalla kuitenkaan..

      Basaarialueella kävimme ainoastaan matkatoimistoltamme erikseen ostetulla kaupunkikierroksella jossa oli oppaat mukana. Kävimme mauste ja kulta soukeilla,meno oli kyllä aika hurjaa..varmaan kymmenen myyjää yritti kerralla repiä liikkeisiinsä..alkoi kyllä ahdistaa vähäsen..en sitten edes ostanut sieltä mitään kun aikaakaan ei ollut riittävästi..muutenkin kultakorut mitä sitten muualta katseltiin tuntui olevan lähes suomen tasoa vaikka kuinka tingittiin..kätevästi näille soukeille pääsee abravenetaksilla joka maksaa 1 dirhamin..näiden lähtöasemallakin oli paljon näitä basaarityylisiä kauppoja.

      Kauppakeskuksissa hinnat vaihtelivat aika paljon,kaikki ökymerkit taisivat maksaa ihan samaa kuin täälläkin. Itse shoppailin lähinnä halvemmissa nuorison suosimissa ketjuliikkeissä esim forever 21,new yorker yms..sokoksen tyylisissä tavarataloissa huomasin hintojen olevan kyllä edullisempaa kuin suomessa..ainakin vaatteiden,kenkien ja laukkujen osalta. Myös monissa urheiluliikkeissä oli paljon aletuotteita joita olisin voinut myös ostaa jos matkalaukku olisi antanut periksi..itse ostin uuden laukun,vaatteita,hajuveden,koruja ja matkamuistoja.

    • äkkilähtöläinen

      Kiitos ystävällisyydestäsi, oli tosi mukava lukea kokemuksiasi. Maustebasaari kiinnostaisi, mutta inhoan tyrkyttämistä ja tinkaamista, siihen rituaaliin menee tolkuttomasti aikaakin...

      Mukava kuulla, että urheiluliikkeissä oli aleja, ne kiinnostovat aina, kuten nuo luettelemasi kaupatkin :)

      • mymother

        Outletmall:ssa kannattaa käydä. Siellä on paljon urheiluliikkeitäkin. Tinkiminen ei ole vaikeaa. Eikä Dubaissa silleen tyrkytetä kuin jossain muualla. Rohkeasti vaan shoppaileen soukeille. Al Fahidi metroaseman lähellä on Outlet urheiluliike. Kävelet Al Fahidi metroasemalta Khalid bin al Waleed metroasemalle päin, oikealla puolen katua. Ei ole kaukana Al Fahidi metroasemalta. Tämä siis BurDubaissa.


    • maaliskuussa?

      paljonko matka maksoi,viikko?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      3
      1403
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      18
      1063
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      999
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      18
      996
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      4
      974
    6. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      2
      881
    7. 3
      880
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      4
      879
    9. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      49
      870
    10. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      1
      868
    Aihe