Toinen näkökulma adoptioon

Kaukainen_vaeltaja

Tällä palstalla on paljon puhuttu ja kritisoitukin adoptiota. Sen sijaan ei olla kysytty kysymystä MIKSI kehitysmaat VAPAAEHTOISESTI antavat lapsiaan adoptioon?


Ongelmana on ihmiskäsitys.


Länsimaissa ihminen on yksilö, tärkeä ja melkein pyhä, jonka oikeuksia kunnioitetaan. Nämä eivät kuitenkaan missään nimessä ole universaaleja arvoja!



Afrikassa lapsia on yksinkertaisesti LIIKAA, ja niitä syntyy kokoajan LISÄÄ! Abortti on vaikea ja kallis prosessi, ja terveydenhoito on priorisoitu ensisijaisesti pitämään lapsia hengissä, ei tappamaan heitä.



Afrikkalaisesta näkökulmasta on hyvä, että lapset pääsevät sieltä pois. Afrikassa ei ole samanlaista ihmiskäsitystä kuin meillä Suomessa. Siellä ei kohdella ihmistä yksilönä. Musta lapsi on ensisijaisesti ESINE, joka on jonkun OMAISUUTTA! Niitä on siellä niin paljon, ettei tämä asianlaita tule juuri miksikään muuttumaan edes ajan kanssa! Siellä ei yksilöllä kertakaikkiaan ole mitään arvoa!

5

179

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kaukainen_vaeltaja

      On jälkeenpäin hieman tekojeesustelua alkaa asettamaan länsimaisia arvoja hyvinvoinnista ja ihmisoikeuksista semmoiseen kehoon, johon niitä ei alunperinkään oltu tarkoitettu. Afrikassa ei siis lapsella ole mitään varsinaista ihmisarvoa. Lapselle voidaan tehdä periaatteessa IHAN MITÄ VAIN! Minkäs sille voit? Jos ne siellä eivät kerran pidä mustaa lasta minkäänlaisessa arvossa, niin miksi valkoiset vanhemmatkaan sitten täällä Suomessa pitäisivät? Asioita täytyy aina ajatella suhteellisesti. Haluaisitko sinä ehkä adoption sijaan tulla rituaaliteurastetuksi?

      http://www.bbc.co.uk/news/world-africa-15255357

      http://www.bbc.co.uk/news/world-africa-13622679



      Tässä on vastaavasti pari mielenkiintoista artikkelia Eteläisestä-Afrikasta. Kun siellä lapset on vaan raiskattavia ja kaupattavia LELUJA niin tottakai NIIDEN NÄKÖKULMASTA lapsi pääsee parempaan seuraan turvaan valkoiseen maahan, kuten esim Suomi!

      http://www.guardian.co.uk/world/2009/nov/09/child-sexual-assault-epidemic-zimbabwe

      http://www.iol.co.za/news/politics/easy-adoption-makes-sa-a-baby-supermarket-1.62804

    • Kaukainen_vaeltaja

      Koskien viimeaikaisia raiskaus epidemioita mm Etelä-Afrikassa ja Euroopassakin...Afrikassa pikkulapsia, tyttöjä ja jopa poikia raiskataan ja tapetaan kokoajan! Se on niiden mielestä ihan"normaalia" Kukaan ei ole koskaan kertonut niille, että ihmisellä on joku luontainen itseisarvo. Että me kaikki olisimme "Jumalan lapsia" Osa "korkeampaa todellisuutta" Se on niille täysin vierasta! Ne ovat nyt alkaneet tehdä valkoisille sitä, mitä ne ovat tehneet toisilleen ihan aatamatin ajoista lähtien, koska ne eivät tiedä mistään muusta, eivätkä osaa mitään muuta, kun kukaan ei ole niille ikinä kertonut tai opettanut! Ja jos on opettanut, niin ne eivät vaan yksinkertaisesti kertakaikkiaan ole kuunnelleet!

      http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/africaandindianocean/southafrica/8845818/Teenage-girl-in-coma-after-shes-burned-alive-by-friends-in-satanic-ritual.html

      http://www.dailymail.co.uk/news/article-2064639/France-left-reeling-freed-teenage-rapist-allowed-school-raped-killed-burned-13-year-old-girl.html

      http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/10-r-gammel-jente-voldtatt-i-Danmark-6702118.html



      Oikeastihan nuo ovat suoraan sanoen aika säälittäviä otuksia!

      http://www.liveleak.com/view?i=de5_1304108415

      http://www.liveleak.com/view?i=bbc_1321051414



      Esim Ethiopian väkiluku on suurempi kuin kaikkien pohjoismaiden yhteensä! Oikeastaan KAKSI KERTAA yhtä suuri! Tuossa vaan yksi havaintoesimerkki. Tuossa on vielä mielenkiintoinen artikkeli Pakistanista!

      http://sg.news.yahoo.com/children-sexually-abused-pakistans-streets-072740840.html

    • Kaukainen_vaeltaja

      Eli on helppoa sanoa että ihmiskauppa on väärin ja moraalitonta. Mutta kun ne eivät abortoi siellä Afrikassa lapsia kumminkaan, vaan pitävät ne ja käyttävät niitä kaikin tavoin hyväksi. Siellä on kyllä lakeja abortista, mutta mitä hyötyä niistä on, kun esim puolet Ethiopian väestöstä on luku ja kirjoitustaidottomia(ei siis osaa lukea ja kirjoittaa Amharaa, jota käytetään vain Ethiopiassa) eikä kyseisiä lakeja noudateta! Esim tässä BBC jutusssa Ethiopian hallitus ITSE myöntää, ettei heillä ole aikomuskaan käyttää Poliisia valvomaan maan omia lakeja, jotka siis kieltävät lapsiavioliiton!

      http://www.bbc.co.uk/news/world-africa-13681053


      "We will try to stop abduction, not by using the police, but by increasing the awareness of the people."


      Eli eivät käytä Poliisia selvittämään tilannetta jossa tyttölapsi on kaapattu raiskattavaksi ja myöhemmin pakkonaitavaksi. Tällaista siis nykypäivän Ethiopiassa. Vielä 10-vuotta sitten tuo toiminta oli täysin laillista. Nyt se vaan on kielletty lailla, jota kukaan ei valvo. Tuossa olisi videoclippi perinteisistä Ethiopialaisista häistä. Virallisesti laitonta kyllä, mutta kun kukaan ei valvo, eikä sanktioita tule!

      http://www.youtube.com/watch?v=4oWotBxzUoc



      Kuten näkyy kolonialismi loppui aivan liian varhain mm Ethiopiassa(jo vuonna 1941)Lisäaikaa oltaisiin epäilemättä tarvittu! Nämä ihmiset vaan kertakaikkiaan ovat niin alhaisella kehityksen tasolla. Jos kansainvälinen lapsikauppa suljetaan, niin jäljelle yhä jää maan sisäinen ihmiskauppa ja siirtolaisuus. Adoption kieltäminen lailla esim Suomessa ei varsinaisesti ratkaisi ongelmaa. Se vaan siirtäisi sitä jonnekin hieman kauemmas. Mielestäni ratkaisu olisi kauppaboikotti sellaisten maiden kanssa, joissa ei harjoiteta tehokasta ehkäisyä ja abortointia. Esim Ethiopia ei tuota mitään mitä Suomi erityisesti tarvitsisi. Mielestäni kauppaboikotti on mielekäs ratkaisu. Kontrolli ei näissä maissa toimi, ja on ihan turha sanoa että se ei koske meitä! Me ollaan nyt EU:ssa vapaan liikkuvuuden ja kaupan alueella. Ajan kanssa ne ongelmat alkavat valua myös meille päin!

      http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-13326719



      Yksi tuon adoption idea varmaan olisi että opittuaan valkoisen miehet tavat tai edes osan niistä niin nee..siis musta lapsi palaisi Afrikkaan ja opettaisi niitä siellä paikallisille. Siis tämä on se primitiivinen idea adoptiossa. Että musta lapsi sitten ajanmyötä palaisi takaisin juurilleen Afrikkaan. Käytännössähän tuo ei onnistu, mutta tuo on se primitiivinen idea. Täytyy ymmärtää että idea ei alunperin ollut lähtöisin valkoisesta miehestä, ja koska näiden olentojen keskimääräinen älykkyysosamäärä on noin 70 tai alhaisempi, niin lopputulos ei juuri ole mikään yllätys. Ne lähettävät lapsiaan mm siirtolaisina ulos Afrikasta siinä villissä toivossa, että osa esim Jemeniin tai Italiaan päätyneistä löytäisi töitä ja lähettäisi rahaa perheelle. Sehän on ihan HULLUA, mutta juuri tuo on se idea. Me puhumme nyt kivikautisista ihmistä, joiden ajatuksenkulku kulkee;raha, ruoka, seksi! Ja sitten näistä VIATTOMISTA lapsista tulee tämän mielettömyyden välikappaleita! Tosin eipä mene kovin hyvin aikuisilla siirtolaisillakaan!

      http://news.bbc.co.uk/2/hi/8447990.stm



      Tosin kun katsoo missä tilassa esim Ethiopia on niin onko mikään ihme, että haluavat sieltä pois? Myyvät viljelymaat ja kalastusoikeudet ulkomaalaisille, eivätkä suostu tekemään liikaväestölle kertakaikkiaan yhtään mitään! Suurin osa Afrikkaa uhkaa tätä menoa muodostua epäonnistuneeksi vyöhykkeeksi, josta miljoonat ovat valmiita pakenemaan henkensä uhalla. Ja jos se saavuttaa kriitisen pisteen, niin sitä ei enää pysätetä edes ydinaseilla!

      http://www.guardian.co.uk/world/2011/mar/21/ethiopia-centre-global-farmland-rush

      http://english.peopledaily.com.cn/90777/7651419.html



      Meitä on tällä planeetalla jo 7-miljardia. Kovin kauaa tämä pelleily ei suoraan sanoen voi jatkua!

      http://www.trust.org/trustlaw/news/feature-child-marriage-a-scourge-for-millions-of-girls2

      http://www.guardian.co.uk/environment/series/crowded-planet-population

    • Kaukainen_vaeltaja

      Tuossa vielä mielenkiintoinen artikkeli Ethiopiasta. Nämä uutiset eivät siis ole Afrikan sarvesta, vaan pääkaupunki Addis Ababasta! Leivän hinta on noussut vuodessa noin 50% Näin paljon on siis noussut ruuan hinta keskimäärin. Lihan hinta on vastaavasti noussut 80%

      http://ethiopiantimes.wordpress.com/2011/06/26/ethiopia-ethiopia-food-prices-unaffordable-for-many/


      Tämä siis noin 20-vuotta sisällis-sodan päätyttyä. Ollaan pitkälle samassa tilanteessa kuin 25-vuotta sitten. Eli nee..siis nämä Afrikkalaiset köyhät ja primitiviiset olennot eivät vieläkään kykene ruokkimaan itseään! Jotain pitäisi tehdä tottakai, mutta mitä? Keskushallitus on liian korruptoitunut ja saamaton käynnistämään laajoja sterilisointi ja abortti kamppanijoita maaseudulla. Ne ovat nyt pääosin kiinnostuneita härnäämään naapurimaa Somaliaa.

      http://www.nytimes.com/2011/11/21/world/africa/ethiopian-troops-enter-somalia-witnesses-say.html


      Ethiopian nykyinen presidentti Meles Zenavi on myös saatu kiinni valehtelemasta maan talouskasvusta kansainväliselle valuuttarahasto IMF:lle. Ei ollut mikään kovin iso yllätys suoraan sanoen!

      http://nazret.com/blog/index.php/2011/06/16/ethiopia-voodoo-economics-unraveled-by-the-world-bank



      Eli maa on selvitystilassa. Tosiasiassa ihan yhtä pahassa selvitystilassa kuin 30-vuotta sitten keskellä sisällis-sotaa ja suuria puhdistuksia, vaikkakaan siitä ei samalla tavalla enää uutusoida mediassa.



      Ethiopian saamaan mediajulkisuuteen saattoi tuolloin vaikuttaa maan sisällis-sota, jossa tosiasiassa suuri osa ruokakuljetuksista oli CIA:n aseita pohjoisen kapinallisille, jotka vastustivat Neuvostoliiton tukemaa Mengistu Haile Mariam keskushallitusta. Nykyään vastaavan kansainvälisen huomion on saanut Somalia, jossa USA:n tukema Ethiopian keskushallitus taistelee maan islamistikapinallisia vastaan.



      Ethiopiassa tunnetusti ensimmäiset kansainväliset "adoptiot" alkoivat jo 1960-luvulla, kauan kauan ennen esim Vollo provinssin suurta nälänhätää, sekä siihen liityvää kapinaa pääkaupungissa ja myöhemmin sisällis-sotaa. On ilmeistä, että koko hommassa oli aina kysymys ihmiskaupasta, ja on aina ollutkin! Ethiopia ei millään muotoa ollut valmis itsenäisyyteen vuonna 1941



      Nyt on kuitenkin aivan liian myöhäistä katua! Ongelma on että järjestelmä on totaalisen korruptoutunut ja ROMAHTAMASSA! Vain 3% Ethiopian sademetsistä, jotka vielä 1970-luvulla peittivät noin 40% koko maasta on enää jäljellä. 80-90 miljoonaa ihmistä tarvitsee yhä polttopuuta jokoikinen päivä! Jokainen voi itse laskeskella, kuinka tuossa tulee käymään!



      Kansainvälinen ihmiskauppa on hirvittävän epäeettistä toimintaa, josta Suomi on myös omalta osaltaan vastuussa!

      http://yle.fi/uutiset/kulttuuri/2010/10/suomeen_sopeutuminen_on_adoptoiduille_tyolasta_2031684.html

      http://yle.fi/alueet/pohjanmaa/2011/07/adoptiolapselle_oma_kulttuuri_on_tarkea_2738314.html



      Silti, ongelman perimmäinen syy on "globaalin etelän" kaatuminen omaan mahdottomuuteensa! Siellä ei enää mikään kertakaikkiaan TOIMI! Aborttiin olisi pitänyt alkaa sijoittamaan jo 1960-luvulla. Esim kommunistimaa Romania sääti lain 1966 joka salli abortin raiskatuille teiniäideille, ja Romanian lait abortin suhteen olivat tiukimmat koko Euroopassa. Ethiopialla meni tasan 40-vuotta päästä Romanian tasolla, eikä lakeja tosiasiassa VIELÄKÄÄN noudateta!



      Rajat pitäisi sulkea! Ei ole esim Suomen vika jos Somaliaa pommitetaan. Somaleilla ei ole tänne mitään asiaa syrjäytymään! USA Ethiopia pommittaa Somaleja, joten ovat siten niistä vastuussa. Rajat täytyy SULKEA! Tämä lapsikauppa lopettaa, ja lapsille mahdollisesti tarjottava taloudellisia korvauksia ja sitten palauttaa takaisin synnyinmaahansa. Tämä monikulturismi humanismi on aivan päätöntä! Se on pohjaton kaivo jolle ei tosiasiassa ole sen enempää alkua kuin loppuakaan!

    • Jokujostain

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2773
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2350
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2130
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1894
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1747
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1746
    7. 121
      1712
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1706
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe