Husqvarna sm 125 -06 ---- JARRUPALOJEN VAIHTO??

HusseMan

Moi,

eli , ongelma on hussen takajarru satulassa .. en tajua miten lähtee se tappi pois jarrusatulasta joka pitää jarrupaloja paikallaan.. tapin päihin ei ainakaan mene mikään työkalu , pitääkö se tappi vetää pois ja millä/miten vai mitä pitäisi tehdä :O ??? (ps : kertokaa niin tarkasti kuin pystytte :DD )

(Jarrusatula on BREMBO merkkinen)


Kiitos etukäteen kaikille bensalenkkareille =DDD

7

1615

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vitu idiootti

      jos sä et vittu osaa ottaa ees jarrupaloja pois nii voit ihan rauhassa unohtaa koko pyörällä ajamisen.

    • husseman

      Oon kyllä tähä menessä pärjänny kaikkie laitteitte kanssa iha hyvi ja saanu vaihettua palat myös kavereitteki muista ku husse merkkisisitä pyöristä mut hussest en tajuu sitä kikkaa.. ai oon vitun idiootti kun en saa jarru paloi vaihdettua just just .. sä oot sit varmaa nii vitu kova jätkä ja voit tulla varmaa sit mulle vaihtaa ne jarrupalat tai ko kerra oot nii hyvä ni mikset sit samatie vastaa mun kysymyksee?
      Kui nolo ihmine .. vitu säälittävä kaike lisäks.. vähä tuntuu et sun jarrupala vaihdon hoitaa sun isukkis tai huoltoliike..perkele tissiposki , tunge pää perseesees ja sukella somaliaa.

    • geez...
    • --------------------

      iha tiedoksaa et itellä on ollu 10 eri moottoripyöriää ja mopoa ja kaikki oon ite korjannu lapsesta asti. että mee sinä vaan saatanan kakara takas äitis helmoihin vonkumaan tissiä.

    • HusseManMan

      joojoo et iha ite.. et ei oo tarvinnu kysyy mitää ikinä ei.. kyl huomaa ettet oo mitää kysyny koskaa ko oot lapse tasol jääny , vaikkapa oletan kyllä et oot sen 10v..
      mut et tosiaa tunne itteäs säälittäväksi vai? mut sullako noit pyörii o löytyny ni varmaa osaat sit selvittää mulle et miten se jarrupalojen vaihto käy ? mun oleellisee kysymyksee meinaa et oo mitää viel vastannu , kaikkee muuta idioottimaista paskaa oot kyl hössöttäny.. kyl tääl netis ollaa nii kovaa poikaa mut oikeestaan suosittelen et tuut tänne sanoo samaa..

      • suCK mY DicK BIATcH

        niija iha et kymmenen eri sorttia moottoripyörää ja mopoo.. kyl sä vissii aika paljo oot joutunu ukkos munaa imee et oot ne saanu.. vähä epäilen et ton sorti mulkul ei oo kyl yhtää mopoo eikä motskarii ollukkaa koskaa , siks tulee tänne muil vittuilee.


    • Hussehusse13445321

      Ite lähti samatappi ku burnasin ja vääntys ku osus pinnoje välii :D. Ei kellää sattuis olee tietoo myydänkö niitä eriksee. Ja kyllä tuon tapin pitäis ihan vetämällä lähtee siellä on semmone sokka systeemi päässä mut vetää vaan kunnolla vanteen puolisesta päästä niin pitäis irota.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2651
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1148
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1104
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1064
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    7. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      896
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      832
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      799
    Aihe