Humax-digiboksi

sormi suussa

Osaisiko joku kertoa, mikä nyt mättää digiboksin kanssa? Eilen illalla toimi hienosti. Tänään ajattelimme katsoa yhden elokuvan, joka on tallennettu digiboksille. Mutta, mutta, digiboksi ei anna näytölle tallennettu ohjelma-näyttöä, vaan siinä on video-näyttö. Lisäksi se ei tallenna nyt mitään, jos tv ei ole päällä. Jos laittaa tallennuksen päälle, niin se tallentaa. Kun yrittää katsoa ko. tallennuksen, niin ohjelma häviää tallennuksesta. Kiintolevyn tarkistuksen mukaan reilu puolet levytilasta on käyttämättä. Eli vaikuttaisi, että tallennukset ovat jossain, mutta se ei näytä niitä.
Onko jollain muulla tapahtunut samanlaista/vastaavaa? Miten saada näkyviin tallennettu ohjelma-listaus? Kiitos etukäteen asiallisista vastauksista:)

15

1576

  Vastaukset

  • Aloita vaikka kertomalla digiboksisi malli ja minkä ikäinen boksi on? Arvaus: Kolmen vuoden käytön jälkeen virtalähde alkaa oireilemaan ja osa tallenteiden toiminnoista alkaa temppuilla.

  • Sorry, totta kai näistä tiedoistakin on apua:) Malli PVR-9500T ja ikää laitteella on n. 4 vuotta. Tähän asti toiminut ongelmitta. Tuntuu oudolta, että yhdessä yössä laite sekoaisi. Käyttöohjeet luettu eikä sieltä löytynyt apua. Selvennystä tuohon tallennusongelmaan. Vaikka tv on päällä ja ohjelmistosta valittu tallennettava ohjelma, digiboksin etunäytölle ei tule näkyviin tietoa siitä, että tallennus on päällä eli ei näy "REC".
   Kaukosäätimestä virta katkaistu illalla normaalisti. Ensin tuli mieleen, että no niin, nyt se meidän kissa on yöllä tallustellut kaukosäätimen päällä.

  • Tarkennus vielä tuohon tallennetu ohjelma/video-listaan. Aikaisemmin, kun halusi katsoa tallennetut ohjelmat, niin näkyviin tuli "tallennettu ohjelma" listaus. Nyt samasta näppäimestä tulee näkyviin "video" listaus, joka on tyhjä.

   • Kokeile ensiksi palauttaa tehdasasetukset. Tuo, jos siellä lukee jotain muuta, mutta järkevää, tuntuu, että kyse on siitä, että boksi on mennyt johonkin outoon tilaan. Onko laitteessa mahdollisuus tallentaa videota kovalevylle? Toki toi voi johtua siitä, että kovalevy on sekaisin ja koska boksi ei löydä tallennettuja ohjelmia, se tekee jotain muuta sijaan.


  • 9200-mallissa on muutamalla sattunut samanlaista (malli on hyvin pitkälle sama).
   Virtalähde yms.vikaa ei ole löytynyt.Homma on korjaantunut kovalevyn alustuksella
   (löytyy Menu-valokosta).Huono puoli on se,että silloin tallennetut ohjelmat katoavat
   varmasti,mutta ei ne ilmeisesti näy enää muutenkaan.

  • 3 18; Kiitos neuvosta:) Ainakin eilen illalla laite taas pelasi normaalisti alustuksen jälkeen:) Tosin tallennetut ohjelmat hävisivät, mutta eipähän niitä olisi muutenkaan enää nähnyt. Jos alkaa taas temppuilemaan, niin "ensiapu" on nyt hallussa ja voi rauhassa vertailla digibokseja valmiiksi, kun tuo masiina sanoo yhteistyösopimuksen irti kokonaan.

   • Laite voi käsittääkseni toimia taas alustuksen jälkeen hyvinkin pitkään.
    Ainakaan minulla tiedossa olevissa tapauksissa vika ei ole uusinut.


  • okaro; eilen palautettiin tehdasasetukset ja ladattiin kanavat uudelleen, irrotettiin virtajohdot, ym., mutta mikään toimi ei auttanut. Pakko uskoa, että kovalevy oli sekaisin, koska alustuksen jälkeen pelittää taas.

  • En löydä alustusta valikosta omasta Humax-laitteestani. Mitenkähän se löytyisi?

  • Itsellä humax 9200c ja eilen sitten tilttasi ilmoittaa tv:n välityksellä ei yhteyttä ja pitää tv kuvan mustana kun boxin sammuttaa niin tv toimii moitteettomasti ja täysin normaalisti osaisiko joku kertoa heitänkö mäkeen vai kannattaako korjata?

   • Ota ensin tv ja boxi kokonaan irti sähköverkosta.

    Sulla on ilmeisesti scart-liitin. Kokeile irroittamalla se molemmista päistä ja kytke uudelleen.
    Onko HDMI-johtoa, jolla korvata Scart?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ota ensin tv ja boxi kokonaan irti sähköverkosta.

    Sulla on ilmeisesti scart-liitin. Kokeile irroittamalla se molemmista päistä ja kytke uudelleen.
    Onko HDMI-johtoa, jolla korvata Scart?

    Ei noin vanhassa boksissa ole mitään HDMI-liitäntää!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei noin vanhassa boksissa ole mitään HDMI-liitäntää!

    Jaaha. Ei ole tullut Humanderia koskaan käytettyä.

    Entä nuo muut asiat?

    - Edellinen -


   • SER-lajittelukamaa ovat olleet jo vuosia noh aloituskin oli vuosikymmenen alusta :)


   • Anonyymi kirjoitti:

    SER-lajittelukamaa ovat olleet jo vuosia noh aloituskin oli vuosikymmenen alusta :)

    Tuossa on usi aloitus

    Anonyymi

    16.7.2019 20:27


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maskisuositus tulee tällä viikolla

   Alatko käyttämään maskia kun liikut julkisilla paikoilla? Kyseessä on siis suositus, ei pakko.
   Maailman menoa
   164
   2324
  2. Sofia on 2 viikkoa Hangossa Stefun kanssa

   Kertoi ig. Mihis Isbe? Martina ei tytöstä huolehdi. Isbe ollut vain Hangossa Stefun suvulla. Vai hoitaako myös Sofia Isbeä Hangossa? Maralla ei ole
   Kotimaiset julkkisjuorut
   214
   2305
  3. Torppa sairaalaan

   Kas kas..oliko ullatus, että taas tapahtuu..
   50
   1061