Eilatista terveiset

mummeli63

Olimme Lomamatkojen matkalla Eilatissa ja tulimme viikko sitten kotiin. Ilmat olivat sopivan lämpimiä päivisin, mutta illat ja aamut olivat aika viileitä. Lämmintä vaatetta oli mukana niin jopa tarkeni hyvin. Päivällä oli 22-25 plussaa, illalla ja aamulla siinä 14 paikkeilla.
Merivesi oli 24 ja Kuolleessa meressä 25 astetta, hotellin uima-altaalla ei näkynyt kuin rohkeimpia uimareita, vesi oli siinä 16 astetta.
Siisti, turvallinen ja rauhallinen paikka. Ei ollut basaareissa kauppiaita tyrkyttämässä tavaroitaan eikä ravintoloihin sisäänheittäjiä.
Meitä ei häirinnyt yhtään se jatkuva laukkujen tarkastus kauppojen ja hotellien ovilla vaan tuntui ,että nyt ollaankin maailman turvallisemmassa maassa.
Lentokentälläkin mennen tullen oli niitä kaikenlaisia kyselyjä ja läpivalaisuja, mutta kaikki meni hyvin ei mitään pelkoa.
Jerusalemin matka oli upea, mutta liian kiireinen ja yhdellä oppaalla ei kyllä pärjää, koska meitä oli linja-autolastillinen porukkaa. Kaksi ryhmää olisi pitänyt olla ja kummallekin ryhmälle omat oppaat. Toinen oli se ,kun opas vaan jäi ulos odottelemaan ,kun menimme katsomaan niitä pyhimpiä paikkoja Pyhässä kaupungissa. Muilla turistiryhmillä oli omat oppaat kertomassa mitä milläkin paikalla oli ollut.
Oppaitten vikahan tämä ei ole ,vaan matkan järjestäjän. Lisää oppaita sinne Jerusalemin reissulle ja se vielä, että opas todellakin kulkisi sisätiloissa ja ulkona mukana.
Yhteenveto viikosta: Hieno reissu kaikin puolin, sai levätä, ottaa aurinkoa, kävellä ja käydä paikoissa katselemassa linja-autoilla ja taksilla. Oli helppo liikkua joka paikkaan!!'
Suosittelen Eilattia ja Hotelli Novaa jos ei halua asua ihan siellä rannalla olevissa hotelleissa.Musiikki ja rantaelämä teki niistä hotelleista paljon rauhattomimpia ja itse tykkään olla hieman sivussa kaikesta melusta. Onhan meillä jalat millä tepastelee paikasta toiseen.
Todennäköisesti mennään vielä ainakin kerran sinne, oli se vaan niin ihana paikka!!!
Raanavettä join koko viikon ja kaikkea söin, ja ei ole mahassa mitään vikaa!!!

1

169

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • #reissulainen#

      Mukavaa luettavaa....

      Itselleni myös tärkeää tuo ettei kojuissa ja kaupoissa tyrkytetä mitään vaan saa rauhassa olla ja katsella. Toiset tuntuvat ottavan sen epäkohteliaisuutena tai töykeytenä.

      Myös raanavettä olen aina juonut , ilman ongelmia.

      Tuosta, ettei oppaat kulje Jerusalemin matkalla mukana ja kerro asioista ja paikoista voisi kyllä antaa reklamaation matkatoimistolla. Jos luulevat että matkalaiset on kaikki uskovia ja tietävät kyllä menne ovat menossa. Näinän se eivoi olla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      146
      10646
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3023
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      206
      2839
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2137
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1888
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1699
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1646
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1597
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1543
    10. 82
      1458
    Aihe